Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.604
Cevap
118
Favori
163.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet oyunu xbox store üzerinden satın aldım ama aklıma bir konu takıldı. TR patch i yaptıktan sonra achievement kazanabiliyor muyuz ?

  • -HKN- kullanıcısına yanıt

    Oyunda çoklu evren konsepti işlenmişken, grav atlayışı denilen ileri bir teknoloji ile başka bir yıldız sistemine ışık hızında gitmek pek mantıksız değil. Misal zaten örnek verdiğin olayda gaza basıp kaçmıyoruz, tehlikenin ortasında ''eğer grav makinen hasar almamışsa'' anında başka bir yıldız sistemine kaçıyorsun, karşıdaki düşman ne bilsin senin hangi sisteme gittiğini? Oyunda teknoloji bu kadar ilerlemişken insanlığın hala iletişim kurmak için koşması gerektiği gibi mantıksız şeyler varken, bu dediğin mantıklı olan bir kaç şeyden birisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 23 Aralık 2023; 10:41:4 >
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Tr yama başarımları kapatmıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Sanırım böylesi daha kolay geliyor.

    Ben grav jump mantıksız mı yazmışım bir daha okur musun?

    Mevzu ileri teknoloji değil, combatın ortasında daha görev devam ederken kaçıp gitmek, gemiyi tamir edip veya başka bir gemi alıp geri gelip göreve devam etmenin komik olduğundan bahsediyorum.

    Neyse ileri teknoloji tamamdır 👍




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 23 Aralık 2023; 11:34:6 >
  • Off bu oyun konusu kadar cringe yazıların olduğu bir oyun konusu görmedim. Galiba Starfield bilim temalı olduğu için olsa gerek Starfield [Ana Konu] 

  • Guild gorevleri sanki ana görevlerden daha zevkli gibi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görev panelinden bir görev aldım. beni bir gezegendeki kızıl filoların mağarasına yönlendirdi. gezegene iniş yaptıktan sonra...


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yıldızdoğan mıydı neydi şu kim olduklarını bilmediğimiz grubun gemisinin de o gezegende ileriye iniş yaptığını gördüm. henüz kim olduklarını bilmiyoruz, gemileri çok farklı filan diye kendi grubumuz içinde tartışmalar dönmüştü. ben de merak edip gemilerinin yanına kadar gittim.




    Starfield [Ana Konu]


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    4-5 tane devriye gezer gibi geziyorlardı. çatışmaya girdik. hepsini öldürdüm. gemi hala orada duruyor. ekiptekilere haber verebilmemiz ya da böyle bir olayın daha kim olduklarını çözmediğimiz için bu şekilde karşımıza çıkmaması gerekmiyor mu? biraz garip geldi bana ya da bilmediğim bir durum mu var?



    daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı?





  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Ben ana görevleri bırakıp sürekli gezegen gezegen dolaştım. bir süre sonra nereye gitsem bu gemiyi görmeye başladım ya benden sonra ya benimle beraber yada benden hemen sonra yakın yerlere iniyordu. gittim hepsini öldürdüm. Gemilere girilmiyor ama bir tanesi hariç. Bir tanesine sonunda girmeyi başardım. Çirkin bişi zaten. iç tasarımı da dandik. Bu starborn olayını da araştırmadım bilgim yok fazla yardımcı olamayacağım bilgi konusunda ama eğer illa gemiyi istiyorsan hepsini bir kez mutlaka dene sonunda bir tanesine binebiliyorsun ama beş para etmez. Oyunun akışında belki lazım olacak bilemiyorum o yüzden duruyor koleksiyonda.

  • Bir yanda (5-6 yıllık döneme yayılmış) 1000 saate yakın Skyrim diğer yanda 500 saate yakın Fallout 4 (Nuka World & Far Harbor) dururken Starfield'a bir başlayalım dedik demesine de ya bu uzaygemisi(spaceship) kullanımı korsan saldırıları vb nasıl kabız birşey öyle, (mecburen klavye+mouse) gemiyi yukarı-aşağı sağa-sola hareket ettireceğim diye canım çıktı sinir oldum daha oyuna ilk girişim 10-20 dk'sında bu sebeplerle Starfield'den bir soğudum ki sormayın gitsin.


    Uzay boşluğuna gemimize çıkmadan acaba gezegenden gezegene ilerleyiş mümkün olsa keşke.


    Bir de üzerimizdeki eşyalarımızı koyacak depolayacak yer bulamıyorum gemiye 1 dolap koymuşlar o da sınırlı. Skyrim'lerden Fallout'lardan alışkanlığımızdır bir Loot manyağı Loot çöpçüsü olarak (ileride mutlaka lazım olur amaçlı) üzerimde ne varsa geminin orta yerine bıraktım öyle ne yapacağım ben?.



    Starfield [Ana Konu]




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Hocam, Constellation loncasına üye olduğunuzda Lodge içerisinde size bir oda tahsis ediyorlar. Odadaki stash sınırsız. Arada bir uğrayıp tüm junk malzemeyi oraya stoklayabilirsiniz.


    İlave olarak yine Lodge içerisinde alt kata indiğinizde crafting istasyonları var. Bu istasyonları kullanarak junk malzemeleri scrap yapabilirsiniz.


    Böylece üzerinizde veya geminizde bu şekilde yangın tüpü, tuvalet pompası vb. ürünleri taşımamış olursunuz.

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Belli bir süreden sonra gemi kullanımına alışıyorsun. Çok problem olmuyor.


    Ama uzay boşluğuna çıkmadan gezegenden gezenege geçme olayına kısmen katılıyorum. Çünkü çoğu zaman aynı şeyi boşuna yapıyoruz. " L ye bas, görev seç, R ye bas, ışınlan, kaçak mal taramasını bekle, R ye bas, gezegene in." Yükleme ekranları zaten dert. Sadece istediğimizde ya da görev vs. icabı gerektiğinde uzay boşluğuna çıkma olabilirmiş.


    Loot olayında çoğu eşya çöp zaten hocam. Hiç bi zaman da lazım olmuyor. Ses kayıtları ya da notlar var. Onları da fark edersiniz zaten. Ben satmak için topladığım eşyaları bile seçmeye başladım. 10.000 krediden aşağı eşya almıyorum artık üzerime. Çünkü satmak bile problem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Gregar
    @Takami59


    Arkadaşlar sağolasınız bilgiler için. Oyunun o ilk dakikalarında ilk saatinde ne yapacagımı bilemez halde kaldım, işte Skyrim'den Fallout'lardan alışkanlığım Loot manyaklığım birde spaceship acemiliğim kontrolsüzlüğüm vb derken biraz panikledim. Gemi idaresi harbiden bana sıkıntı olacak pek alişabilecegimi sanmıyorum bakalım bir şekilde çözmek lazım arada korsan saldırısı yiyoruz iyice dert olmasa bari.

    Constelation / Atlantis City'midir nedir tarafına yeni ulaştım (şimdilik ana görevden devam) bir an önce evimize odamıza kavuşalım dolaplara üstümü başımı aktarayım bakalım, geminin ortasına öylece bıraktım herşeyi çarşamba pazarı bit pazarı gibi ortalık :)

    Bu arada oyunun ilk dakikalarında uğradığımız maden gezegeni birde (ikinci görev alanı) korsanların bastığı araştırma tesisi gezegeni vardı ya buraları araştırma/tarama %100'leme olayı nasıl olacak? Oyunun başlangıcındaki bu iki yere (gezegen'e) sonradan tekrar gidebiliyorsak buraları %100'lemek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 27 Aralık 2023; 10:3:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu organik inorganik karakol malzemelerini satın alsak basarimlar yinede açılıyor mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Hayır, bitkilerden ve kayalardan toplaman gerekiyor.

  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bu arada starfielda başarım kasmak mental olarak çok yoruyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Tekrar merhaba,


    Oyunda hikaye amaçlı uğradığınız tüm gezegenlere geminiz ile birlikte tekrar uğrayabilirsiniz. Gezegen sayısı çok fazla olduğu ve NG+ ile bu tarama mevzusunun sıfırlanması sebebiyle ilk etapta epey bir gezegeni %100 yapmış olsam da sonrasında salıverdim.


    NG+ ile birlikte bütün gezegenlerin sıfırlandığını görünce artık iyice bırakıverdim tarama işini.


    Oyun genel kapsamda aşağıdaki unsurlardan oluşuyor.


    - Hikaye Görevleri ve Faction Görevleri

    - Yan Görevler, Aktiviteler

    - Gezegenlerde outpost kurma ve outpostlar arası malzeme transfleri ve kargo ticareti

    - Ship ve house satın alımı, her bir parçasına kadar gemi oluşturma ve aldığınız evi dayama döşeme


    Bunlar zaten Fallout oynadıysanız (gemi oluşturma hariç) aşina olduğunuz şeyler. Bu bahsettiğim tüm unsurlar NG+ ile sıfırlanıyor ve sadece level ve skilleriniz ve crafting ile öğrenmiş olduğunuz tecrübeleriniz kalıyor. Bu da çok heves kırıcı bir durum oldu benim için.


    Eğer oynamak hoşuna gittiyse ilk deneyiminizi elinizden geldiği kadar ağır alın acele etmeyin ancak tüm gezegenleri de %100 yapmak gibi bir çılgınlığa girmeyin. Arada bir hikaye görevi yapın. Faction görevlerini yapın (çok güzeldir). Bir kaç bol kaynaklı gezegene outpost kurun. Neon city'de gezin, takılın. Geminizi geliştirin, pirate avlayın.


    Bir süre sonrasında gezegenlerde random gezdiğiniz cave ve pirate outpostların birbirlerinin aynısını olduğu görmeye başladıkça zaten ister istemez seri oynamaya ve ardışık şekilde görevleri bitirmeye odaklanacaksınız.


    İyi oyunlar.





  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Biraz öyle evet. Özellikle 100 level olma başarımı beni oldukça darladı. 65 leveldeyim, son başarım olarak 100 level olma işi kaldı duruyor öyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 27 Aralık 2023; 17:2:48 >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Bazı yapamadığım başarımları size pm ile sorsam sıkıntı olur mu ? Konu çok kirlenmesin diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar " darmaduman " görevini (entangled sanırım ingilizcesi) yapan varsa bir sorum olacak. Nishina Araştırma İstasyonu ile alakalı;


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    evren değiştirip mahsur kalan mühendisin tarafına geçiyoruz. görevin sonunda ya onun evreninde ya da normal evrende kalmamız için bir seçenek sunmuşlar ama ben anlamadım olayı. iki tarafı da denedim. mühendisi kurtardığım evrende kaldım, gemim vs herşey aynı. sadece belirli bir bölgeye mi etki etdiyor? sonra tekrar save'den geri dönüp denedim. garip geldi. ben mi yanlış anladım acaba?
  • takami59 kullanıcısına yanıt

    O kısmı etkiliyor sadece.

  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.