Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
118
Favori
162.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu geçen gün bitirdim. ana hikayesi benim hoşuma gitti fena değil. beklediğimden iyiydi en azından.


    sonunu da güzel bağlamışlar. resmen game+ olayını hikayeye yedirmişler gibi bişey olmuş. eğer böyle bişey olduğunu bilseydim ilk önce ana görevleri bitirirdim sonra diğer görevlere yoğunlaşırdım. gerçi ne kadar kolay olurdu tartışılır. sonlara doğru biraz zorluyor çünkü.

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    çok haklısınız hocam. en başta şehirlerde bir minimap bile olmaması bana çok garip gelmişti. bir keresinde de rast gele gezegende bir binaya girdim. içeride robotlar vardı, temizledim loot ladım çıktım. gittim bir görev yapayım dedim. şu an görevi hatırlamıyorum ama sanırım yan görevlerden biriydi. görev beni o temizlediğim aynı yere gönderdi Starfield [Ana Konu]  ama bu sefer korsanlar vardı. çok önemsemesem de bi tık tat kaçırmıştı tabi.


    kısacası dediklerinizin tamamına katılıyorum. ben de tüm görevleri bitirdim çıktım. yaklaşık 1.000.000 kredi yaptım ama öylece duruyor. yerleşim yeri filan inşa etme ihtiyacı duymadım hatta gemi bile yapmadım. Narwhal diye bir gemi var onu satın aldım yetti.


    şunu da eklemek istiyorum. oyunun loot olayı çok keyifli. escape from tarkov gibi bir multiplayer oyun modu tatlı olabilirmiş.





  • @takami59

    Haklısın yani bende öyle gemi yapmak yerleşim yeri inşaatı şusu busu hiç bunlarla uğraşmaya niyetim yok, tamamen önceki bilinen sevilen Bethesda oyunları gibi keyfince güzelce ana senaryo yan görevler karakterler Npc'lerle etkileşim vb oynayalım diye aynen Skyrim'ler Fallout'lar gibi %100'leyerek bitirelim diye ve hakkından yıllarca bahsedelim anlatalım diye Starfield'a başladık o kadar yani.


    Loot olayı dedin de valla hiç sorma ya :) Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemedim ama zaten Skyrim'den Fallout'lardan alışkanlığımdır Loot delisiyimdir Starfield ilk 3-5 saatimde her şeyi çeriçöpü ne varsa Loot'lamaktan ne yapacağımı şaşırdım, hiçbirini atmaya kıyamadığımdan depo yeri yok geminin ortasına envanteri öylece bırakmıştım sonra (Atlantis) odamıza-dolaplara kavuşunca taşıdım onları, gemi içinden ekran görüntüsü ss var üstlerde baktıkça gülesim geliyor.


    Starfield'da ilk 10-20 saati yaptık fakat olmuyor ya bir Skyrim bir Fallout kadar saran heyecanlandıran yapım olamamış anlayamıyorum. (Skyrim 800 saat Fallout 4'de 500 saatim vardır, sonradan sonraya yıllarca tekrar tekrar oynadığım F4'ü çok sevdim ek DLC'leriyle) Fallout 4'ün 2015 çıkışı sonrasında yeni fikri-i mülk oyunumuz diye anlattıkları Starfield'a başladık dediler, tamam da bu yepyeni Bethesda oyunu böylesi şu anki gibi bir Starfield olmamalıydı bence. En başından beri bu oyun bana çok soğuk boğucu sıkıcı geldi o kadar saat oynayışıma sabrettim, özellikle yan görevlere yan karakterlerle Npc'lerle etkileşime etrafı gezmek keşfetmeye yöneldim ama olmuyor ya Starfield'a ısınamadım bir türlü çok garip.


    ---

    Ben aslında buraya Bethesda'nın yeni Patch haberine (Starfield Update 1.9.47.0 January 18, 2024 In Beta) sinirlenmeye yönelik yazmaya gelmiştim ondan bahsedeyim gideyim.


    Gördüğünüz gibi arkadaşlar Starfield için düzeltmeler üstüne düzeltmeler oyunu 1-2 yıl sonra anca adam edecekler belli. Şimdi ben böyle işin içine edeyim mi diyeyim yoksa "işte Bethesda'dır bu bilmiyor musun Skyrim'dir Fallout'lardır ilk çıkış yıllarında da bunlar hep böyleydi" mı diyeyim kabulleneyim ne edeyim ya... Bethesda kardeşim dostum siz Starfield'ı (belki de daha öncesinde) 2015'den 2023'e geliştiriyoruz dediniz mi dediniz şimdi olan bu mudur; 3 haftada 1 Beta patch sonra full patch her 6 haftada 1 yeni patch vb böyle 2024 boyunca devam, yani ne anladık bu oyundan hay ben sizin 2015'den 2023'lere üzerinde uğraştığınız oyununuza ben....


    Zaten oyuna başlamışız (derken 3-4 hafta geçmiştir oyunu tekrar açasım gelmedi hiç) ilk 10-20 saat yapmışız ve ne yazık ki acayip derece sıkıldım oynayasım gelmiyor, üstüne bu kadar Patch notlarında yazan düzeltmeler/geliştirmeler derken iyice soğudum oyundan. Sanırım oyunu sistemden silip en az 1-2 yıl sonra tekrar indirip tekrar başlamaya niyetim var, bu şekilde düzeltmeler geliştirmeler derken Starfield'da zaman harcamaya değmeyecek belli. Steam sayfasında belirtilen v1.9.47.0 ilk büyük Patch'leriymiş 3 haftada 1 patch Beta'da kalacakmış sonraki her 6 haftada 1 yeni patch vs vs 2024'ü böyle geçireceklermiş.


    Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]store.steampowered.com
    Starfield - Starfield Update 1.9.47.0 Notes – January 18, 2024 [IN BETA] - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/1716740/view/5828287448654756776?l=turkish

    ---

    Peki arkadaşlar Starfield'a (üstüne 3 ayrı Patch gelmişti) 1 Aralık'da başlayan ben, ıkına sıkıla oynadıktan sonra sıkılıp Starfield'ı kapatıp hangi oyunlara koşuyordum:

    (DİKKAT: Daha önce oynayıp bitirdiğim tekrar geri döndüğüm ve ya ilk defa oynadığım devam ettiğim oyunlarım)


    PC'de yer açmak amaçlı bazılarını silmiştim sistemde kurulu değil ama tekrar oynamaya niyetlendiklerimde var buraya belirtmeliyim: TES: Skyrim - Fallout 4 (Nuka World ve Far Harbor DLC) - (olursa mod'layarak) Fallout: New Vegas - Cyberpunk 2077 Phantom Liberty - Dying Light 1 ile Dying Light 2 - Assassin's Creed: Origins / Odyssey / Valhalla - The Long Dark - (Epic'de en yeni yayınlanan) Dead Island 2 - Watch_Dogs 1 ile Watch_Dogs 2 - Days Gone (PC) - The Witcher III - Horizon Zero Dawn (PC) - The Last Of Us: Part I (PC). Hatta tamamen %100 Singleplayer/Solo oynadığım (200-300 saati geçmişimdir) Tom Clancy's The Division 1 ile The Division 2 bana Starfield'dan daha çekici daha güzel daha keyifli harika geliyor. Umarım ne demek istediğimi anlayan anlamıştır. Hatta dün boş zamanım vardı (TES: Skyrim'e olan aşkımdan dolayı başladığım ve yarım yamalak anlar/anlamaz tarzı İngilizcem ile çok ama çok keyifle devam ettiğim) The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited oynadım (TES:O'da 3-4 yıla yayılmış şekilde affınıza sığınarak 1000 saate yaklaşıyorum) yine acayip harikaydı valla. Hani arkadaşlar kusura bakmayın da 'şu anki haliyle' Starfield da neymiş! Starfield şu saydığım oyunlar yanında önünü iliklesin saygı duruşuna hazır ola geçsin halt yesin! :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Ocak 2024; 8:49:21 >




  • Axiom-3 ve beta güncelleme mevzusu bir ng+ daha yapma isteği oluşturdu bende.

    ISS deki ekip starfield arması takmış.

    Starfield [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 20 Ocak 2024; 15:30:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    hatalarına rağmen, 2 saatte bir loading ekranında donmasına rağmen bitirdim oyunu, 5 kere de ng+ oynadım.

    hataları düzeltmeleri ben ve benim gibi insanları ilgilendirmiyor buna eminim. deseler ki hiç bir hata veya problem yok, yine oynamam. oyunda içerik yok çünkü. sıfır hatayla bitirsem daha mı zevkli olacak sanki?

    bu gerizekalılar şehir içi map’i koymayı bile akıl edememişler, şehirde üstün dolu satıp ağırlık düşüreyim diyorsun ve satıcı arıyorsun şansına buluyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlar kısayolları kullanmayı alışkanlık haline getirmeli mesela birinden görev aldınız hemen görev kısayolu ile görev listesini açın görevin üstüne gelip B ye basın haritada gidilmesi gereken gezegen çıkacak mouseu gezegenin üstüne getirip 2 kez X e basın oradasınız. Ayrıca haritayı açtınız diyelim geri tuşuna basa basa adım adım çıkmak yerine haritayı açtığınız tuşa bir kez basarak tek seferde çıkabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 24 Ocak 2024; 13:4:22 >
  • Gamepass'de oyun var galiba. Oynamaya değer mi sizce yoksa biraz daha mı güncelleme beklemek lazım?Starfield [Ana Konu] 

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bence biraz daha güncelleme ve kaliteli modlar beklenmeli, tabi çehresi çok değişir mi pek sanmıyorum, seveni de çok sevmeyeni de, garip bir arada kalmışlık var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilginiz varsa beklemek çok daha mantıklı. Hem oyun toparlanınca hemde daha iyi modlar geldikçe alınan keyif artabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son yorumları okuduktan sonra, oyunu silip rafa kaldırıyorum. 1 yıl içinde tekrar son güncel haliyle indirip oynarım. Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirme için.

  • Xbox a 11,64 gb lık ocak ayı güncellemesi düştü an itibariyle.
    https://bethesda.net/en/game/starfield/article/7rNcXwvJzZzHaDYkgjZclN/starfield-update-1-9-47-0-notes-january-18-2024-in-beta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 31 Ocak 2024; 16:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -HKN- kullanıcısına yanıt

    Ben de Gamepass güncellemesi geldi mi diye soracaktım, o da yakında düşer herhalde. Güya ay ortasında falan gelecekti.

  • İlk çıktığı zamanlarda oynayıp yarıda bırakmıştım oyunu şimdi gelen güncelleme ile tekrar başladım.


    FSR 3 modu ve yanına 38 tane mod kurdum bu modların bir kısmı çalışmıyor gibi şu anda.


    Asıl merak ettiiğim FSR 3 modu idi. Şu anlık performansı iyi, akıcılık çok daha arttı.


    R7 4800H - RTX 2060 ekran kartlı laptop dan oynuyorum.


    FG - OFF

    Starfield [Ana Konu]

    FG- ON

    Starfield [Ana Konu]

    AYARLAR



    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Modun kurulum videosu:


    Dakika 8.53 de başlıyor.


    Starfield [Ana Konu]Gaming DJyoutube
    Starfield , Forza Horizon 5 & Remnant II PC Gameplays , recorded using NVIDIA Geforce Experience , Geforce driver version 546.33 . Mic used : Redgear Shadow Vox . You can support my channel by donating to my Youtube Super Thanks . Download FSR 3 Frame Generation Mod : https://github.com/Nukem9/dlssg-to-fsr3 DLSSTweaks by emoose : https://github.com/emoose/DLSSTweaks/releases Timestamp : - FSR 3 Frame Generation Mod Update : 00:00 - Downloading Mod Files : 01:29 - Remant II Mod Setup : 01:56 - Enable HAGS / Vsync : 03:29 - Game Settings : 04:32 - Gameplay [No Frame Generation] : 04:50 - Gameplay [Frame Generation Enabled] : 05:11 - Forza horizon 5 Mod Setup : 06:35 - Game Settings : 07:19 - Gameplay [No Frame Generation] : 07:39 - Gameplay [Frame Generation Enabled] : 08:04 - Starfield Mod Setup : 08:53 - Game Settings : 11:11 - Gameplay [No Frame Generation] : 11:24 - Gameplay [Frame Generation Enabled] : 12:01 My PC Specs : - MSI B450 Pro Carbon AC Wi Fi Motherboard - AMD Ryzen 3700X Processor - Nvidia RTX 2070 Super (Founder's Edition) Graphics Card - Corsair Vengeance 3200MHz 2x16 GB DDR4 RAM . [C16 Dual Rank RAM] - Corsair RM650x 80 plus Gold 2018 version PSU - Phanteks P300 Eclipse Tempered Glass Cabinet - Crucial MX500 500gb SSD - 2 TB Seagate Firecuda - Windows 11 Home - Acer Nitro VG270P IPS 27 inch 144 Hz Gaming Monitor - 1TB Intel 660p Nvme SSD - JBL Quantum 300 Wired Gaming Headsets - Gigabyte K83 Force Cherry MX Red Mechanical Keyboard - Razer Viper 8KHz Gaming Mouse My Complete PC build video : https://youtu.be/AN0JCcVY4tA Final build : https://i.postimg.cc/CLCh1xy6/9vej5eca6mk31.jpg FPS/Resources monitor tool used is MSI Afterburner : https://www.msi.com/page/afterburner If you liked the video , hit the like button and subscribe for more such content . This video was created in Magix Vegas Pro 15 #rtx2070super #starfield #ryzen3700x #gamingdj #windows #amd #fsr3 #forzahorizon5 #remnant2
    https://www.youtube.com/watch?v=1XZTw91CH1c&ab_channel=GamingDJ




  • Büyük güncelleme diyip durdukları bu gelen güncelleme değil mi? Gezegenlerde ulaşım araçlar vs gelecek diyorlardı güncelleme notlarına baktığımda öyle bir şey göremedim.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Koşarken kafanın sola dönmesini düzeltemediler araç 2 yılı bulur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya steam betaya FSR 3 geliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt

    Starfield [Ana Konu] 

  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt

    Hala var mı bu hata? Acayip sinir bozucuydu. Starfield [Ana Konu] 

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Çok küçük bir ekip çalışıyor bence yakında komple bırakırlar sözde en büyük oyunları ama battlefield 2042 yi steamda iki bin kişi oynarken dice bir güncelleme çıkarıyordu notlarda 50 fix varken arka planda 200 fix keşfediyordu reddit topluluğu.

  • içine girip çıkamadığım kendimi kaybettiğim o oyun Starfield çoğu kişinin aksine ben bu oyuna bayıldım ağam

  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.