Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
118
Favori
162.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Starfield [Ana Konu]
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Bug yüzünden bıraktım oyunu dün onca saatim heba oldu.Gezegenlere inemiyorum bug da bu.Herşeyi denedim olmadı bezdirdi.En az 1 yılı var bu oyunun ve kısmende yorumuna katılıyorum bir türlü bu oyuna bağlanamadım.

  • Oyuna 2.7 GB güncelleme gelmiş. Bethesta nın sitesinde notları bulamadım.


    Bu arada bu mesajda paylaştığım FSR 3 modu direk oyuna gelen FSR 3 le hemen hemen aynı FPS i vermesinde rağmen görsel kalite çok daha iyi.


    Oyun içindeki FSR3 modunda uzak mesafelerde titreme çok fazla iken modda bu kadar titreme yok.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157930905

  • Mirzant kullanıcısına yanıt

    Bu olabilir


    Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]pcgamer
    Starfield's next update will improve the photo mode so you can finally smile pretty for your pictures
    https://www.pcgamer.com/games/rpg/starfields-next-update-will-improve-the-photo-mode-so-you-can-finally-smile-pretty-for-your-pictures/
  • ajapai kullanıcısına yanıt

    Ben hala daha ara sıra Starfield oynamaya alışmaya çalışıyorum hala daha bırakamadım. (Oyunda ilerleyişi engelleyen saçma sapan bug'lar haricinde mesela) Özellikle aynı mekanlarda gezegende takılı kalmazsak farklı değişik ortamlar mekanlar "keşfetmeye" çıkarsak ve en güzeli bana az biraz Fallout/Skyrim ambiyansını hatırlatan ses-müzik sound tınıları benzerliğinden dolayı oyundan ayrılamadım desem yeridir...


    Mars'da yapılacak her şeyi yaptım (Vanüs/Neptune gitmeden) burayı %100'leyeyim dedim iki uydusu varmış "Frost" uydusuna indim. Keşfedilecek/taranacak iki alan gösteriyor ikinciyi bir türlü bulamadım, youtube'a baktım elemanın gittiği yere gidiyorum tara/keşfet(E) basılacak yer yok Frost'u %100'leyemeden ayrıldım moralim bozuldu.


    Mars'daki Frost uydusu. İlk saniyelerinde gidilen yer 1. keşfedilecek/araştırma alanıydı sona doğru 0:40 saniyelerinde ulaştığı nokta benim de bulduğum ama bir türlü tara/keşfet(E) olmayan yerdi:

    https://www.youtube.com/watch?v=r4HhIq1p4H4


    Hala daha oynamaya çalışıyorum diyorum da sanırım bu oyuna bir "The Elder Scrolls" bir "Fallout" tarzıymış gibi davranmaktan/oynamaktan dolayı olmuyor Starfield'a alışamıyorum. Bir de şu yapılan Patch güncelleme haberleri (Bethesda: 1 Ocak 2024'den itibaren 3 hafta da 1 Beta Patch her 6 ayda 1 full devasa Patch yayınlanacak) beni Starfield'dan soğutmaya yetiyor. Böylesi yarım yamalak eksik gedik çıkmış bir oyuna saatlerce/günlerce zaman harcıyor olmak falan derken sanırım bu oyunu silersem içim rahatlayacak en az 2 yıl sonra tekrar indirip oynarsam daha iyi olacak sanki.


    ---

    Sarah seviliyorsun, bana az biraz TES: Skyrim'deki aşkım Lady Serana'yı hatırlatıyor neyse...


    Hani şu görüntüdeki bir bug değildir de grafiksel glitch diyelim böyle görmek iyi olmuyor. Cyberpunk 2077'de de karşılaşıyorum hep, yer hizasından beline kadar yere batmış duran yada tam tersi yerden bayağı havada asılı duran insan vücutları Npc'ler, yine altı bomboş havada duran eşyalar objeler falan olmaz olsun be Starfield'da da karşılaşıyorum çok can sıkıcı şeyler.



    Starfield [Ana Konu]

    ---

    Başımın belası Loot/çöpçülüğü çılgınlığım :) Skyrim'den Fallout'dan gelen alışkanlığımdır her yeri her şeyi loot'lamak vazgeçemiyorum o biçim. Alt 2. resimdekilere benzer bize ileride lazım olacak materyalleri (maden) bırakmak ise daha fena, hani yere atamıyorsun aklın kalıyor o malzeme bir gün lazım olacak diye çıldırıyorsun of. Neden gemideki Inventory dolabı iki tane neden bunlarda bile aşırı küçük sınırlama var yapma şöyle Bethesda ya..


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]

    ---

    (Starfield'ın o kadar sıkıcılığı boğukluğu beni oyundan soğutan hallerine karşılık)

    Şu görüntüler ise benim Starfield'da saatlerce takılma sebebimdir kesinlikle... Ve ayrıca bana The Elder Scrolls / Fallout hatıralarımın aklıma gelme sebebidir şu oyun atmosferi...



    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 5 Mart 2024; 19:38:50 >




  • arkadaşlar oyun oynanabilecek duruma geldi mi ?

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Mesela oyunda ek işler / yan görevler ne olursa olsun her şeyi yapmaya meraklıysan her ayrıntıya detaylara dikkat eden %100'leyerek ilerlemeyi seven bir oyuncuysan beklemeni tavsiye ederim, bu oyun şu an için rahat oynansa da en az 1-2 yıl daha patch'lenecektir üstlerde yazmışlar işte görevlerde ilerleyişi engelleyen bug'lar oluyormuş çok sıkıntı.


    Oyunda ana görevlerden dere tepe dümdüz giderim başka hiç bir şeye bulaşmam patch olsun olmasın ilgilendirmez dersen hiç uğraşma başla Starfield'a oyunu öylesine dümdüz bitir koy kenara. Bense kendimce artık başladık ilerliyoruz geri dönmek beklemek olmaz diyorum ama yani keşke başlamasaymışım dedirtti, özelikle şu gelen giden patch'lerin düzeltme hata notlarına bakarsan beni anlarsınız çok fena düzeltmeler eklemeler güncellemeler yapıyorlar.




    ---

    Starfield oynayan arkadaşlara sormak istiyorum. Oyun haritasında gösterilen tüm gezegenlere veya uydu/astroid olan her yere ulaşamıyoruz diye bir izlenim edindim ne diyorsunuz?. Haritasında gösterilen belli gezegenleri güzelce doldurmuşlardır inip araştırabiliyoruzdur diye umuyorduk doğrusu. İlk 1. yıldız sistemi / haritasında bize sunulan yerlerde (Mars, Venüs, Neptune, Jupiter, Merkür orada duruyorlar öyle) şu ana kadar Mars dışında ikinci gidebildiğim Venüs oldu önce bir uydusu varsa araştırırız dedim yokmuş, Neptune için sadece uydusunda keşif yapabildim ana gezegene inmeme izin vermedi mesela iç yüzeyini ortamını görmek isterdim merak ettim olmuyormuş üzdü.


    Bu arada oyunda ulaşıma izin verilmeyen yerlerin ortam saha şartları müsait değildir diyeceksiniz belki, peki Mars/Neptune birisinin Uydusundaydı sanırım havayı (eksi) -270C diyordu Mars -5C gösteriyor, işte Neptune'e inişe izin vermediğinden şansımı Venüs'de denedim iniş yaptım hava sıcaklığı +350C diyor bayağı korkutucu. Yani belli başlı diğer bilinen yerleri haritaya önümüze koymuşlar da yüzeye inemiyoruz yani bilemem artık oralarda bundan daha ekstrem aşırı ne şartlar olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 7 Mart 2024; 16:12:14 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    O gezegenlerin gerçekte yüzeyi olmadığı için inemiyorsunuz hocam, Neptün, Jupiter vs.
  • mike4peace kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam doğru demişsiniz.


    Oyunda 3 adet gezegen tipi mevcut bunların haricinde geminiz ile inebileceğiniz asteoritler var.


    Kaya, Buz, Çorak gezegenlere iniş yapabiliyorsunuz. Gas giant diye geçen (ki güneş sisteminde de mevcut olan) gezegenlere iniş yapamıyorsunuz.


    Bir de hatırlamadığım üzerinde landing için kara alanı bulunmayan yüzeyinde sadece su bulunan gezegenlere iniş yapamıyorsunuz.

  • oyun aşırı keyifsiz. bugün çıkışının 6. ayı çoktan unutulmuş bile. efsane olabilecekken kestane oldu.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Unutulmuş oyuna neden gelipte oynanır mı diye soruyorsun o halde. Bir gün önce oynanır mı diye sorduğun oyuna bir gün sonra bu kadar net çıkarım yapmakta harika bir yetenek Starfield [Ana Konu]  Millet kafayı yemiş.

  • Starfield [Ana Konu]


    Gibi atmosferler görmeyi umuyordum Starfield çıkmadan önce. Bethesda bu, yaratıcılıkla uçup kaçmıştır devasa kraterlerin dibinde bir yerlerde, bir noktasında küçük bir mağaramsı delik bulup o deliğin içinde yeni büyük keşifler, yeni zevkler, yeni hisler yaşarız diyordum. Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu] 


    Görseldeki oyun ''The Alters''





  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Gerçek hayatta da o gezegenler gaz devi olarak geçtiğinden yaklaşılması bile mümkün değil, bilimin yalancısıyız. Bethesda'da sözde gerçekçi bir oyun yaptı ya hani hocam Starfield [Ana Konu] 

  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Oyuna dair beni kendinden nefret ettiren dile getiremediğim ne var ince ince yazmışsın eline sağlık amcaoğlu duygularıma tercüman olmuşsun çok teşekkürler.
    Her ne kadar oyunun atmosferine ısınamasamda bu oyunu düzgün bir şekilde oynamak için yine en az 1 senesi var.
  • 50 kere başladım ettim. arkadaş gram keyif almıyorum. bethesda bence 20 sene oyun motoru geliştirip öyle oyun yapsın. hadi onu geçtim. hikaye ne anlatıyor belli değil. genel oyun konseptini neden değiştirirsin oda belirsiz.


    mesela fallout nw oynayan adam skyrim oynadığında herşey hemen hemen aynıdır. oblivion skyrim vs gibi. ama bu oyunda çok farklı herşey. birde saçma sapan. tekrar açacağımı hiç sanmıyorum.

  • aklıma geldi bir bakayım dedim, mart güncellemesinde satırlarca hata fixlemişler.

    belki oynarken 2-3 tanesine denk gelmişsinizdir.

    oyuna insanların bir anda sırt çevirmesinin sebepleri bu sorunlar değil bence.

    asıl sorunlar; skyrim gibi haftalarca tüketebileceğimiz içerik olmaması, grafiksel anlamda büyük bütçeli bir oyun olarak bazı insanları tatmin etmemesi ve büyük performans sorunlarıydı.

    oyunu maalesef erken çıkardılar, hataları düzeltelim derken oyuncu kalmadı.

    çok yavaşlar ve 2024 içinde planladıkları DLC'den hala ses yok.

    çıkışta iyi kazandıklarını söylediler zaten, oyuncuların çoğunu da döndüremeyeceklerini bence biliyorlar.

    bu yüzden büyük bir ekiple oyunun üzerine çalıştıklarını düşünmüyorum. ağırlıklarını artık TES 6'ya verdiklerini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 7 Nisan 2024; 4:6:40 >
  • Oyunu en büyük problemi gezegenler arası seyahat etmek devamlı ışınlanmak ve ux olarak işkence olması, keşif zayıf, fallout 4 ve skyrim deki tüm o yolculuk hissi yok edilmiş. Saçma sapan bir tercih 1000 10000 gezegen yapmak, kesinlikle 4-5 büyük gezilecek gezegen yapıp madencilik ve görev içinde boş ve elle yapılmış bir kaç gezegen yapılmalıydı. Oyunda görevler dışı hem boş hemde görevden göreve gitmek bir işkence yazık olmuş.
  • Starfield [Ana Konu]
  • @evohan


    abi bu konuda es es lerini göremedim

  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Her yere loading ekranıyla gittiğimiz bir oyunda 1000 gezegen yapma fikrini kim verdiyse onun tüm akrabalarına selam olsun
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.