Şimdi Ara

Starfield Türkçe Yama (İstek) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Ahahaha :) bir oyundan para kazanmak yok :) ben gruptan biri de değilim. Üyelik satışı var. Bu kanunlarda gri alan Türkiye devletinde suçu yok <3 ayrıca önü kapatan da yok. En son hangi aaa oyuna el çevirisi ile yama yapıldı ? Çevirmenleri küstürdü bu senin zihniyet :) ayrıca sakin ol şampiyon bak miss gibi türkçe yaması da var nexusta ücretsiz git onu kullan illa üye olamk zorunda değilsin... kafana silkah dayamıyor kimse :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 2 Eylül 2023; 19:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamalarda para muhabbetleri görmekten midem bulandı artık. Yıllardır tartışılıyor zaten ama bir sonuca varılmıyor o yüzden işine gelen gider parasını verir daha iyisi varsa alır, işine gelmeyen daha basit yamalarla idare eder bunu bir türlü idrak edemedi insanlar.


    Elle çevirenler işlerine kert vurulduğu için translate çevirileri hedef alıyor, translate tayfa sizin yaptığınız yasal değil suç diyor elle çevirenleri hedef alıyor sonuç? koca bir sıfır.


    Benim tek bildiğim şu; bu devirde zamandan daha değerli ve kıymetli hiç bir şey yok o yüzden kimse kimseye bedavaya binlerce satırlık oyunları çevirmez, çevirmemeli de zaten. Oturuyorsun PC ye ve hiç tanımadığın adamlar için saatlerce çeviri yapıyorsun karşılık da beklemiyorsun, yok öyle bir dünya beyler.

  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    hafızamı zorladığımda 2005ten beri burada bir ton şey için imza toplanıyor. hiç işe yarayan oldu mu çok merak ediyorum. Cidden burada imza topladıktan sonra işe yarayan bir oyun, veya oyundan ziyade herhangi bir konu için toplanan imzalar gerçekten işe yaradı mı? bilmediğim için soruyorum sadece...

  • Kafayı filan mı yediniz, adamlar çeviri yapıyor, bu çeviriyi kim nasıl yapıyorsa yapıyor. Siz keyfinize bakın, gerisini niye bu kadar dert ettiniz hayırdır, amacınız tam olarak nedir açık açık söyleyin de herkes bilsin. Yok paralıymış, parasızmış, yok makina çeviriymiş değilmiş.

  • resmi yamanın çıkmasına engel adamlar duysa çıkarmaz, biz global bir yama çıksın istiyoruz pc yada konsol farketmeksizin

  • dumbola D kullanıcısına yanıt

    hemde herkese açık dosyalar isteyen bir grup düzenleyebilsin diye gönüllü iş dediğin budur

  • Kompüter Delisi kullanıcısına yanıt

    bir dedektiflik oyunu vardı. onda işe yaradı diye hatırlıyorum sanki.


    meşhur ödüllü izometrik görüntülü bir oyundu ama ismi aklıma gelmiyor.

  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Usta senin derdin ne? Nerede görülmüş fan çevirilerinin resmi çeviriye engel olduğu?

  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Boş konuşuyorsun, witcher 3 hem fan çevirisi hem de resmi yaması olan bir oyun, fan çevirisinin resmi yamaya engel olduğuna dair herhangi bir kanıtın yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    RDR 2 ye aynısını yaptırdınız ve yama ortalıkta yok şu an. Senin tezine göre resmi gelmesi lazımdı ?! Gerçi o yamayı da adamlardan çalıp translate çeviri adı altında salyanız aka aka oynadınız...

  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Gerçekten yazdın mı bunu, yazık ya, aynen kanka resmi yama çıkmasına engel oluyorlar.

  • Şirketlerin Türkçe'yi böyle sallamaması yüzünden millet birbirine düşüyor paralı parasız diye. Her oyun Türkçe çıksa bu para isteyen anonimler vs. silinip gidecek zaten.


    Her Türkçe desteksiz oyun çıktıkça şu sayfadaki yorumları ısıtıp ısıtıp baştan başlayacaksınız. Ortada alınacak bir aksiyon (hükümetin kanunları kulanması, veya şirketlerin Türkçe eklemesi) olmadığı sürece buraya gelip tartışacaksınız. Ve sonuç sıfır.

  • Hayırdır oyuna resmi dil desteği gelecekte bizim mi haberimiz yok boş boş laf ebeliği yapmayın insanları kışkırtmayın.

  • Starfield Turkish Machine Translation - Turkce Makine Cevirisi



    mediafire
    Turkce Ceviri Modu-304-1-0-1693670115
    https://www.mediafire.com/file/bxh8n5z323d0z4u


    Türkçe dil desteği  Türkçe yama indir

    https://www.mediafire.com/file/bxh8n5z323d0z4u

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.