Şimdi Ara

Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising | Çıkış Fragmanı


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]Naconyoutube
    Paris, 1789. The city is in the grip of terror. The Revolution has been suppressed with bloodshed by Louis XVI and his merciless mechanical army. It falls to Aegis, an engineering marvel, to take on the king's ranks of automatons and change the course of history. Engage in ruthless and intense fights against technological marvels that are as complex as they are unforgiving. Your nerves and skills will be tested to their limits at every moment spent battling these relentless enemies and epic bosses. Delve into an enthralling alternate history filled with formidable mechanical enemies and potential allies with questionable motives. You are the only one you can count on to untangle the knots of history and ensure the Revolution succeeds! #Steelrising is now available on PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC. _________________________________________________________________ Join the revolution on Steelrising social medias: Twitter ► https://twitter.com/PlaySteelrising Facebook ► https://www.facebook.com/PlaySteelrising Instagram ► https://www.instagram.com/PlaySteelRising/
    https://www.youtube.com/watch?v=V-Op9zpgfsY

    -


    Kral XVI. Louis'nin çılgınlığı ve acımasız mekanik askerleri Paris'i yerle bir ediyor. Bu zorlu aksiyon RYO'da Fransız Devrimi'nin kaderi, Mühendis Vaucanson'un kraliçeyi koruması için tasarladığı teknoloji harikası Aegis'in ellerinde.


    MEKANİK ASKERLERE KARŞI SAVAŞ


    Kralın mekanik askerleri karşısında her şey mubahtır. Paris boyunca mücadele etmek için kaçınma, savuşturma, zıplama ve yıkıcı saldırı kabiliyetlerini birleştir. Mekanik boss'lar sabrını ve becerilerini sınarken bir yandan da sinirlerin ve disiplinin test edilecek.


    AEGIS: OLAĞANÜSTÜ BECERİLERE SAHİP BİR KARAKTER


    Tarzını belirle ve oyunda ilerledikçe yeteneklerini geliştir. Acımasız bir savaşçı, sert bir koruma, ölümcül bir dansçı veya element dövüş sanatları ustası ol. Çeşitli silah ve becerileri kullanarak kendi eşsiz dövüş tarzını oluştur.


    DEVRİMİN ORTASINDAKİ PARİS AYAKLARININ ALTINDA


    En karanlık günlerini yaşayan bu şehri keşfederken yük arabaları, kancalar, gizli geçitler, ayrıntılı bir harita ve maceran boyunca bulabileceğin diğer yöntem ve araçları kullan. Borda kancasını kullanarak Paris'i farklı açılardan keşfet. Atılım becerilerin ve borda kancanla, şehrin tüm sırlarını tekrar ve tekrar keşfedeceksin.


    TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİR


    Paris'in acımasız bir kralın insafına kaldığı bu alternatif tarihte ana karakterlerden birisin. Maceran boyunca Marie-Antoinette, Lafayette, Robespierre gibi müttefikler ve düşmanlarla karşılaşacaksın. Fransız Devrimi'nin başarıya ulaşması için tüm komploları aşmak ve kralın çılgınlığına son vermek senin elinde.


    -


    Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2022

    Tür: Action Role-Playing

    Dağıtıcı: Nacon

    Geliştirici: Spiders


    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/298792-steelrising

    https://www.metacritic.com/game/steelrising//


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]









  • Steelrising | Oynanış Fragmanı


    Steelrising [XBOX SERIES ANA KONU]Naconyoutube
    King Louis XVI's automata army is terrorising the citizens of Paris. Join the Revolution as Aegis and fight against this reign of terror to try and change the course of history! #Steelrising will release in June 2022 on PlayStation®5, Xbox Series X|S and Steam. ------------------------------- Subscribe to Steelrising newsletter: https://www.steelrising.org For updates about #Steelrising, you can follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/PlaySteelRising Instagram ► https://www.instagram.com/PlaySteelRising Twitter ►https://twitter.com/PlaySteelRising"
    https://www.youtube.com/watch?v=QI3oKkDHcGQ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.