Şimdi Ara

Stereo Amphi Receiver Öneriniz (120x2 3 yollu Sony kolon kullanıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 120x2 3 yollu Sony kolonlarım için stereo amphi receiver almak istiyorum tercihim fm/am radyolu olması yönünde ama olmazsada napalım artık. Amerikadan getirebilme ihtimalim var. Bu ay sonunda bir tanıdık gelicek olmadı burdan alıcam. İlla şu marka şu modeli al ama çok çok pahalı derseniz onuda değerlendiririm ama makul fiyatlar daha iyi olacaktır. Çok büyük ağırlıkta müzik için kullanıcam (Progressive, house, trance vocal vs. tarzında electronic müzik dinliyorum), nadiren bilgisayardan divx yada dvd izliyorum. Dinlediğim müzik türünde detaylar çok önemli çok derin frekansları almak isterim. Kolonlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum ve bu kolonları tamamlayacak bir amphi receiver arıyorum.

    Forumda çok değerli bilirkişi arkadaşlar olduğunu gördüm konu hakkında beni detaylarla aydınlatırlarsa çok sevinirim.

    Şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkürler.







  • Arkadaşlar mrb. Ben henüz 10 dk önce üye oldum. Sebebi yeni almış olduğum Denon 3805 için yardım. Az çok bağlantılardan anlarım ancak cihazın hakkını verebilmek için akustik ayarlarını tam yapmak istiyorum. Bu konuda bana yardım edecek arkadaş var mı ? Türkce kurulumunu nereden bulabilirim veya Ankara'da bu işten anlayan birileriyle nasıl görüşürüm? kolonlarım B&W.
    buarada eski anfim olan Sony DA 50 ES+Dijital akıllı kumandasını 600 YTL karşılığı satıyorum. Ondan da çok memnundum ve iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum

     Stereo Amphi Receiver Öneriniz (120x2 3 yollu Sony kolon kullanıyorum)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.