Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
48.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • forumdaş forum arkadaşınada böle yaparsa ,ben 750 tl ye pioneer 757 referancs anfi alırım zaten ne işim var nad'la falan gerçi nad ses rengi nasıldır onuda hiç bilmiyorum sertmidir, yumuşakmıdır softmudur.harbi bu işler kabir azabı gibi:)nad bi düşün üstadlardan bu konuda yaredım gelecektir mutlaka ayrıca nad 372 içinsıfır fiyatlar çok yüksek 2000 tl civarında.
  • ses rengini bende bilmiyorum ama zannedersem yine bu forumda nad için jamo iyi gidiyo falan diye okumuştum bi kaç kişiden ama tabi teknika gibi bi üstad dan bilgi almak isterim yine yarbay ım ne dersin nad 372 i için bi el atıver şu olaya yorumlarınızı bekliyom kumandanlar he bu arada pionner a-777 buldum reference felan bişiler yazıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 28 Temmuz 2009; 21:45:25 >
  • Sus onbaşı sus.

    4-5 sene oldu Nad dinlemeyeli. Bir zamanlar Kef'le dinlemiştim. Alel ade gelmişti bana. Ama kolondan, kayıttan, ortamdan ya da gerçenten anfiden de olabilir. Tam hatırlamadığım gibi, pek de ilgimi çekmemişti o zaman. O yüzden yorum yapmam doğru olmaz.

    Bir de, o nasıl? Bu nasıl? Demekle olmuyor bu işler. Mutlaka kendiniz dinlemelisiniz. Ya da ala değiştire, ala değiştire kendiniz deneyeceksiniz ve rahatça kıyaslayacaksınız.

    Genel hatlarıyla bazı cihazlar diğerlerine göre daha çok tercih edilebilir veya edilmeyebilir. Ama bu bile, bir cihazın iyi veya kötü olduğu anlamına da gelmez. Çünkü, bazen fiyatının uygun olması, bazen reklamının iyi olması, bazen taksit seçeneklerinin bile cazip olması, bir cihazın diğer cihazlara nazaran daha çok alıcı kitlesi bulmasına sebep olabilir.

    Ama en iyi kıstas, her zaman dinlemektir.




  • değerli görüşleriniz için tşk ederim yarbay kumandan dahada soru sormam artık. yürü sefa yüzbaşı bize daha burdan ekmek çıkmaz ileri marş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 28 Temmuz 2009; 22:28:26 >
  • Koğuş Yattt!
  • KOĞUŞ KALKKK..
    Pioneer 777 için aldığın fiyat nedir? eyer fiyat makul ise düşünülebilir.nad mutlaka iyidir ama benim kafamda yinede soru işareti bırakmadı değil .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 29 Temmuz 2009; 10:23:51 >
  • pişşt forumdaş nerdesin sesin soluğun çıkmıyo hani şu nad ı alıcağım kişi varya hoparlörlerini satmış deneyemicez yani ne dersin kazık yermiyiz gerçi amfiyi alır sizde deneriz dedi ama, abi elinde 20 kg amfiylen bakırköyden pendiğe gidilirmi allahım sana geliyorum sözüm yarbay dan dışarı senin pionnere 1150 diyo amcam zannedersem düğmeleri som altın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttfvol -- 29 Temmuz 2009; 10:29:44 >
  • yuh artık 777 için 1150 tl ayıp ya onun yerine 858 alırım daha ii gerçi o fiyata 858 bile alınmazya neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 29 Temmuz 2009; 10:32:23 >
  • Valla banada çok yuksek geldi fiyat neyse bu h.sonu dananın kuyruğu kopucak bi iki yer buldum takas yapıyolarmış oralara uğrucam sora gidebilirsem nad ı almaya gidicem
  • koğuş akşama üzüm hoşafının taşı var haberiniz olsun.
  • vay vay bugun topik de yıldızdan geçilmiyo kara şimşek de varmı :D
  • arkadaşlar bu koğuş ve asker mevzularının yanına konuyla ilgili öneri ve fikirlerinizide katarsanız daha seviniriz.cantan üstad mesela sen olsan 750 tl civarına ne alırsın pioneer aj-a6 teknika tarafından beyenilmiş şimdia6 fiyat aralığında ikinci ellerde bayagı anfiler var ama seçenek o kadar çokki dşündükçe deyişik markalar öne çıkıyor.
  • evet cantan aynı şekil bende nad c372 i hakkında görüşleriniz var ise alabilirmiyim
  • ben pioneer 656 için bir arkadaşla görüştüm 450 tl anlaştık ürün gözüktüğüne göre temiz bir alet eyer buradanda olumsuz görüşler gelmezse yarın bu işi bitirip huzura ermek istiyorum yeter kafa patlattım.ne dersiniz arkadaşlar allım mı bu 656 'yı.
  • yahu 757 al Sefa. aj9 da iyi ampli. USB girişi vardı yanılmıyorsam süper bir şey. az sabır arkadaşlar 2 gündür döcemde dönemedim.30 dk. içinde elimden geleni ne gelirse; yapayım. ne şimşeği rozet bile var teneke tinker bell den.
  • bu arada A-656 kötü bir amfi değil. bende var. 22000uF ana besleme kon. var. Nippon hem de. lakin asker uğurlama. vb. yerlerde çalıştı yandı çıkışlrı. tamir oldu. orijinal meşhur Toshiba 2SC2500/2SA1943 Complementary ile.

    Technics SU-V900 vb. bulamadık mı?
  • üstad 757 piyasada yokki nerden alayım benim bahsettiğim aj-a6 idi a9 değil lakin a9 2000 tl civarında yaw nasılsa dvd player takıp uydudan bir iki radyo dinlicez idare etmezmi yani.ayrıca suv 9002da 2000 tl civarlarında vintageymiş ya ondan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 29 Temmuz 2009; 16:51:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttfvol

    evet cantan aynı şekil bende nad c372 i hakkında görüşleriniz var ise alabilirmiyim


    C372 600TL sanırsam temizse tabi uygun.fiyat baya bu kadar ucuz olduğunu hatırlamıyorum ben NAD ın. NAD sesi bilinmez. dinle derim. biraz Marantz tarafına kaçar sanki.
  • sefa bu nad ı almaktan vazgeçtim ben hem bana çok uzak hemde bütçeyi maalesef ayarlayamıyom istersen satıcının numarasını vereyim özelden konuş ama dediğim gibi yanında hoparlörlerinide götürmen gerek denemek için çünkü satıcı sistemi satmış 795 den 650 ye indirdim buda benden sana kıyak olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cpt.sedat

    şimdi tam olarak anlayamadım müzik setinde yaptığım olayı yapmak ne demek? amfi min üzerinde mc ve mm ayarları göremedim sadece "cartridge load" ayarları var ön panelde. apc -2 ile pc 90 pikap açısından bi farklılık göstermiyor fakat ikisi de mm ve ikisi de amfide aynı olayı yapıyor sadece pc 90 biraz daha kuvvetli sinyal üretiyor sanırım ki sesi daha yüksek alıorum aynı kademelerde ama yetersiz yine ve apc -2 ikiye nazaran daha parlak çalıyor


    Sony m.setinde aldığın kaliteyi neden neden direkt ampline bağlı iken alamıyoruz onu kastediyorum. SA-9500II phono girişleri var. ses seviyesinde ki rahatsızlığı önlemek, subsonic filter ve cartridge load tam sana lazım olan şey. phoo girişi olup pioneer amplide neden menunniyetsilik var onu anlamaya çalışıyorum. hala da değerlere bakacam.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.