Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
36
Favori
49.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Wynona Rider değil mi bu ? Hatta Beter Böcek filminden ?

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    aynen :) ayrıca o dönem Heathers, Makas Eller, Dracula gibi bir çok fantastik - gençlik yapımlarında daha rol almışlığı var

  • ben yine aradığımı bulamadım oysa buradaki yorumları görünce umutlanmıştım. Her şey klişe bu dizide

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    bir kere dizide kimse ölmüyor bu da canavarı etkisiz kılıyor. 4.bölümde max 6.bölümde steve ve son bölümde de wynona ölmeliydi. 4.bölümde güya endişelenmemiz falan gerekiyor kız ölecek diye yok abi biliyoruz işte kurtulacak veya pilot kaçırıyor bunları biliyoruz yani bir şekilde kurtulacaklar oradan sonra bir hippi ve 50 yaşında bir kadın sovyetlerin en tehlikeli hapisinden adamı kaçıracaklar her şey o kadar belli ki. ulan bari enzo ölseydi yok takımda herkes ölüyor hopper ve enzo hayatta kalıyor hahahsha. şimdiden söyleyeyim nancy ölmeyecek belli yani. bu mike ve will olan yerleri bu sezondan çıkar hiçbir şey değişmez. aynı şekilde basket takımının kaptanı olan eleman da gerekssiz sahnelerdi hepsi. zaten çok uzun bölümler çıkar şunları ya. son kısımlarda da millet neden şaşırmış ben anlamadım 001 denen eleman ve vecna zaten bu sezon diziye katıldılar şaşıracak bir şey yok. ilk sezonlardan gelen biri canavar çıksa mesela doktorun kendisi falan olabilirdi belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 1 Haziran 2022; 20:4:40 >




  • 4. sezonuyla Netflix'te yayımlanan Stranger Things, hafta sonu boyunca çıkış rekoru kırarak, Bridgerton dizisini de geçti. Netflix, dizinin yeni sezonunun şu ana kadar 286.7 milyon saat izlendiğini açıkladı.

  • Dizi çok çocuksu, ergence diye izleyelim gelmiyordu. Hâlâ aynı mı? Sadece ilk zamanında 1. Sezonu izlemiştim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.sezon finaldir diye diziye başlayalım dedik 5 final olacakmış pehh

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Benim tahminim orasini 1 yaratti ve o yonetiyor neden diye soracak olursak. 11 in geciti acip 1 i yolladigi sahnede yani bas asagi dunya dedigimiz yere yolladiginda 1 surekli bir bosluga dusuyor gibiydi. Yildirim falan carpiyordu sadece ama normal dunyaya hic benzemiyordu. Belkide 1 orayi dunyanin tersi olarak tasarlamis olabilir. Intikam icinde insanlar icin soyledigi sozleri itibariyle herkesi öldürmek istiyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş boş muhabbetler olsada sezonun en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle 4. bölümü bitirdim ve müthiş keyif alıp duygulandığımı söyleyebilirim. İlk sezondaki hava geri gelmiş ve hiçbir şey izleyemediğim şu dönemde gerçekten kendini izletiyor. Harika!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PART 2 çok daha iyi gececek gibi

  • simdi temmuzu bekleyelimStranger Things (2016) 

  • part 1 hakkında;


    şu Robin karakteri kanser ediyor. uzun ve anlamsız cümleler kuruyor ya. kanser sebebi. tamam karakter böyle yazılmışta bir karakter bu kadar irite edebilir adamı. bilmiyorum belki de sadece beni deli ediyordur. bir diğer eleştirimde yeterli gelişim göstermeyen CGI kalitesi. kaç sezon oldu bütçede sıkıntı olmamalı artık bu seviyede bir dizi için ama bir HBO kalitesinde CGI göremiyorum dizide.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Üçüncü sezona göre Robin karakteri biraz basitleşmiş gibi. Karakter fazlalılığı dışında son sezon oldukça başarılı bence.

  • Nerden indirebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Hocam HBO kalitesi beklemeyelim Netflixte :D

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    Aynen. Genelde en çok o yapımla hatırlanır. Bir dönem baya bir ortadan da kaybolmuştu ve Bu diziden öncede Kleptomani rahatsızlığı ile gündem olmuştu. Nedir bu bilmeyenler için yazayım çalma hastalığı. Hatta bir seferinde bir markanın takı bölümlerinden çaldığı eşyalar sebebiyle yakalanmış ama hastalığı yüzünden ceza almamıştı diye hatırlıyorum. Bu rahatsızlığı yüzünden de tedavi görüyor.


    Bu arada şimdiler de o markanın reklam yüzü olmuş.





  • 4. sezon, her bölümü oldukça uzun olmasına rağmen bir solukta kendini izlettirdi ikinci partı merakla bekliyorum, daha kaç sezon onay aldı bilen var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonraki sezon yani 5.sezon final olacak

    Bu arada 5.sezonda zaman atlaması olacakmış

  • 4. sezon muhteşemdi. Diğer part da aynı şekilde ilerlerse eğer 5. sezonu beklemek zor olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 3. Sezon gibi zorlama vasat olmuş 4. Sezon da, hatta 3 ten bile kötü. İlk sezondan beri var olan klişeler silsilesi iyice kabak tadı veriyor, Rusya'da geçen sahnelerin hiçbiri inandırıcı değil yeşil perdenin önünde oyunculuk çabalarından öteye gidemiyor Upside down yine güzel olmuş çoğu CGI olsa da Rusya sekanslarinin aksine göze batmıyor, en güzel yani dönemi çok iyi yansıtıyor müzikler olsun kostümler olsun mekanlar olsun harika nostalji oluyor belki piyasadaki en iyi 80ler retrosu olabilir. Artık 4. Sezonun kalan kısmı da yayınlanıp diziye veda edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.