Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
37
Favori
49.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çöp ki ne çöp. Millet nesine hypelandı bu kadar onu da anlamadım. Üçüncü sezon her şeyiyle taş gibiydi. Robin karakterinin içinden geçmişler bu sezon. Bir de bir karakteri öldürmeyecekseniz salak saçma gizem yaratmayın kardeşim. Cesaretiniz yoksa yapmayın yani. Seyirciyi aptal yerine bir koyarsın iki koyarsın. Sürekli bir deus ex machina. Netflix dizisinden ne bekliyorsam zaten. The Expanse ile bunu üst üste izleyince böyle oldu muhtemelen de, tam herkes mutlu ve tatmin olmuş hissetsin diye çekilmiş çoluk çocuk işi olmuş.


    Bölüm süreleri de absürt derecede saçma. Vur deyince öldürmüş Duffer kardeşler. 2.5 saat sezon finali nedir arkadaş? Ne anlattın sen şimdi bu 2.5 saatte? Sündürün bakalım. Altın yumurtlayan tavuk sonuçta kesecek halleri yok.

  • iyice uzattıkça uzatıyorlar ayrıca ne gerek vardı 2 bölüm için haftalarca bekletmeye. çıktığı dönem yokluktan başlamamış olsam asla başlamazdım bu çöpe.


    eddienin gereksiz artisliği saçmaydı


    max e

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    yazık oldu
  • 4. en iyi sezonlardan biriydi bence hikayeyi çok güzel bağladılar, gerilim-korku dozu baya yüksekti, cgi ları da çok beğendim ama final bölümü son kısmı gereksiz uzatmışlar onun yerine aksiyon kısmı uzasa daha güzel olabilirdi ... aslında bu sefer her zaman kazanamayız imajı verdiler ve öylede oldu diyebiliriz, onun için yapılan çoğu plan boşa düştü, bu sezon müziklerde çok gaz dı gerçekten




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Temmuz 2022; 4:8:53 >
  • Bi sezon daha bitti. Cok kotu degildi ama abartildigi kadar da yoktu.


    Konuyu baglamalari guzeldi. 1’in kim oldugunu biraz da oyuncuyu tanidigim icin tahmin ettim. Pek surpriz olmadi benim icin.

    Robin’e ise bu sezonda niye boyle bir rol verdiler anlamadim. 3.sezonda ruslar buna bir sey enjekte ettiginde kafasi 1 milyon gezip cok konusuyordu. Bu sezon hep kafasi guzel gibi gezdi. Susmak bilmedi.

    Max arkadaslarina mektup biraktiginda tamam ölecek bu dedim. Ölmesini istemezdim basta. Ama sonlara dogru öl artik dedim. Nedeni karakter degil. Nedeni yazarlarin olaylari uzatmasi.

    Yarim saatte robin, steve ve nancy bogulmadi Tabi sonunda Max’in sadece 1 dakikacik ölmesi daha komik.

    Vecna guzel yaratilmis bi villian. Ama sondaki mermiye kafa atma misali yurumek neydi oyle. Zihniyle her halti yapan karakter nancy’nin ustune yuruyor. Elinde makineli tufek olup, ana karakterin ustune yuruyup dayak yiyen figuranlardan farki yoktu.

    Netflix artik su sacma escinsellik olayinin dozajini biraz dusurse iyi olacak. Hic olmasin demiyorum. Ama bunlara kalsa herkes biseksuel. Cogu dizisinde ayni seyi yapiyor. Robin’in hoslandigi kizin erkek bir sevgilisi var. Simdi yeni sezonda bu kizi biseksuel yapicaklar. Will, Mike’a yaziyor. Ama bosa yaziyor. Bir de bos bos agliyor. Birader herif kizlardan hoslaniyor. Sen seviyosun diye o da sana ayni gozle bakacak hali yok. Netflix bu olayi baska dizilerinde de yapiyor. Kiz karakter kizlarsan hoslaniyor ama ayni zamanda bir erkekle yatiyor. Bu sirada karakterin hoslandigi kiz da bir erkekle cikiyor hali hazirda. Kizi erkekten ayirtip kiz ile yakinlastiriyorlar. B.kunu cikarmakta sinir tanimiyorlar.


    Ortalama ustu giden sezon final ile vasat alti olmus. Bunun sebeplerinden biri de bolumlerin uzun olmasi. Ozellikle final bildigin 5.sinif tv kanali filmi gibiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 2 Temmuz 2022; 6:15:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4. sezon gerçekten çok güzeldi.Rezil 3.sezondan sonra diziyi iyi toparladılar.

  • Sezon olarak 4. Sezon En iyisi diyebilirim..4. Sezona nazaran final beklentisi yuksek olunca Hayal kirikligina yasayabilirsiniz, mesela absurt sahneler de yok degil, Baba ölmus ama Rusya'dan geliyor, El ile ilk karsilasmasin da Daha duygusal sahneler beklerdim, ne bir şok, ne bir huzun :)

    O kadar harcanacak karakter varken Eddie :)

    Ama 4. Sezon muhtesemdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Lan kimi sevsem ölüyor. Önce Billy gitti, şimdi Eddie. Metalhead kim varsa öldürüyorlar.
    Onun dışında ana karakterler neden ölmüyor abi? Yani tam dibe batıyorlar sonra mucizevi şekilde kurtuluyorlar. Çok fazla deus ex machina var. Max nasıl yaşayabilir aklım almıyor. Anladık "Eleven" çok güçlü ama bunun bir sınırı yok mu? İki sevgi cümlesine karakter güçlendikçe güçleniyor.


    Son olarak 4. sezon kurgu faciası. Bazı sahneleri çok uzun ve gereksiz. 2.30 saat dizi bölümü dalga geçmektir.

  • 4.sezona bu kadar yükselinmesinin tek nedeni önceki sezonun ergen aşk dizisi tadında yapmalarıydı

    ilk sezonla kıyas dahi edilemez

  • Bence de gerilim korku unsurlarının ve aksiyonun fazla olmasından dolayı 4. Sezon en iyisiydi, Rusya'da geçen bölümler de oldukça iyiydi. Diziye çöp demek haksızlık olur, 80'lerde geçmesi bile ayrı bir atmosfere sahip olmasını sağlıyor, sezon 5'de final olacak diyorlar, şahsen yeni sezonu merakla bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Temmuz 2022; 21:37:1 >
  • Çakma "Elm Sokağı Kabusu" olmuş son sezon. Dizi genel anlamda benim için "overrated" kelimesinin karşılığı Stranger Things (2016) 

  • Yedinci bölüm hem kendi içinde hem de hikayeyi genel olarak toparlama anlamında o kadar iyiydi ki, tam anlamıyla tatmin edici bir sezon finaliydi. Orada bitirmemekle hata yapmışlar, maalesef son iki bölüm sönük kalmış, gereksiz doldurma çok fazla içerik var. Yine de genel anlamda muhteşem bir sezon oldu, umarım son sezon da aynı ivmeyi korur.

  • Bu sezon final değil miydi? benim aklımda neden öyle kaldı bilmiyorum ama bu sezonu hep final diye izledim. 3. sezon rezaletinden sonra 4. sezon çok iyi geldi yine bazı saçmalıklar yok muydu vardı özellikle Robin karakteri falan inanılmaz boştu bu sezon. 3. sezonda hiç olmazsa hikayeye bir katkısı vardı bu sezon ne yaptı bu karakter, bomboş char. Yine de genel olarak iyi bir sezondu. Bölüm sürüleri eleştirisine katılıyorum 40 dakikada anlatılmayacak kadar bir şey yoktu bölümlerde, uzun olması sıkmadı beni o da ayrı ama kısa olabilirdi. Son iki bölümün neden bu kadar gömüldüğünü de anlayamadım sezonun geri kalanından daha kötü bölümler değildi bence, bazı bariz mantık hataları olsa da.

  • Hani Harry Potter'da 2.filmden 3.filme geçince çok büyük bir fark olur karakterler artık büyümüştür, işler çok daha ciddileşmiştir çocuk filminden çıkmıştır iş bu sezonda öyle bir geçiş olmuş ilk 3 sezona göre çok daha ciddi, çok daha akıcı olmuş, bence açık ara en iyi sezondu 4.sezon

  • tırt bir sezon daha . eleştiri yazmaya bile üşeniyorum. hele son bölüm 2.5 saat yapmışlar sıkıntıdan patladım izlerken


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    vecna karakterinin diğer sezonlarla hiç bir bağlantısı yok .yol üstü yazılmış bir karakter o yüzden vecnanın aslında 1 olması gibi şeyler ne ilginç ne de şaşırtıcı değil. Bir de ana karakterler ölümsüzlük iksirlerini içmişler. Ana karakterlerini gerektiği zaman öldürmeyen bütün diziler çöptür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 3 Temmuz 2022; 12:36:42 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    Hocam spoiler kullanır mısınız ?

  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    3. sezon finali 04/07/19 tarihinde 4. sezon 24/05/22 tarihinde yayınlandı o kadar ara verdiler ki oyuncular ergenlikten olgunluk dönemine geçti resmen.


    Küçük bir not : Diziyi beğenmeyebilirsiniz , size hitap etmeyen konu olabilir hatta çocuk dizi olarak da nitelendirebilirsiniz ama bu diziye çöp diyeni cidden anlayamıyorum.

  • egzersayz kullanıcısına yanıt

    Tabiki, Kusura bakmayin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    olayların açıklamasını ben sevdim ölmemesi ve gücünün bu kadar fazla olmasaınında açıklaması vardır.
  • sezon finali tatmin etmedi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    eddie ölümü gereksiz drama çıkarma çabasıydı. El ile Henry kapışması daha epic olabilirdi. o onu fırlattı, o onu fırlattı. bilmiyorum daha iyi kurgulanabilirdi bu kapışma. el zaten üstünlüğü ele geçirmişken gerçek Henry'ye ateş attılar falan. bari El dayak yediğinde diğerleri ateş falan atsaydı da hani deseydik El daha tam hazır değil, bu sefer diğerleri El'i kurtardı. Bide El, Max'in ölmesine izin vermedi ama ne yapmaya çalıştığını da anlamadım. Bu hali çok mu iyi? Yoksa daha hazır değil, tam gücüne ulaşınca iyileştirme yeteneği falanda mı kazanacak bilmiyorum. Ama olayların ardından 2 gün sonra yazması çok komikti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Temmuz 2022; 1:19:7 >




  • Final bölümü vasatı aşamadı.


    Max in öldüğü sahne ve Eddie nin öldüğü sahneler duygusaldı. Vecna yı öldüremeden ellerinden kaçırmaları tam komediydi. Balta almış eline ama gidip kafasını uçurmaya çalışmıyor. Çok ilginç. Sırf yeni bir sezon çıksın diye Vecna yı öldürmediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.