Şimdi Ara

STSL 30.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 07 Mayıs | 19.00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
18.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahmet Nur Çebi: 'Fenerbahçe bize gol bile atamadı'
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Sevinilen nokta Talisca,Tolgay,Atınç gibi ''oyuncularınıza'' çıkmayan kırmızıla

    ***********
    evet pardon..
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Hocam basaksehirlilerde var burda bizde buyuk bir takimiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

    Sevinilen nokta Talisca,Tolgay,Atınç gibi ''oyuncularınıza'' çıkmayan kırmızıla

    ***********
    evet pardon..

    Okey.Tamam sen iyisin.Ama lafı çarpıtma istersen.Konumuz senin Beşiktaş'lı olup olmaman değildi.Bir şey yazdın,cevabını aldın.Bitti,gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micro_Processor


    quote:

    Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

    Sevinilen nokta Talisca,Tolgay,Atınç gibi ''oyuncularınıza'' çıkmayan kırmızıla

    ***********
    evet pardon..

    Okey.Tamam sen iyisin.Ama lafı çarpıtma istersen.Konumuz senin Beşiktaş'lı olup olmaman değildi.Bir şey yazdın,cevabını aldın.Bitti,gitti.



    tamam pardon..




  • düşünsene aga başahşehirin şampiyonluk kutlamasını.10-20 arabalı konvoy ve içinde godomanlar korna çalıyor.

    sonuç:devlet halkın takımlarını yenip viskilerini yudumladı.

    bir başarı hikayesi ve örnek alınması gereken ne olabilir ki? misal taraftara gerek yok.bunu örnek alırmısın.belediye çıkışlı takımlar şampiyon oluyor.bunu örnek alırmısın?yok.

    müthiş bi organizayon mu?öyle bir organizasyon ki içinde taraftar yok.

    amerikada geçmişte haşereleri öldürmek için heryere otlara falan ilaçlar kullanıyorlarmış.bu ilaçlar haşerelerle birlikte yararlı bitkileride öldürüyormuş.
    bunu gören biride şöyle demiş: öyle bir zaman gelecek ki bahar gelecek ama çiçekler açmayacak kelebekler uçmayacak.

    başakşehirin durumuda buna benziyor.öyle bir zaman gelecek ki şampiyon olunacak ama kutlamalar olmayacak.çoh enteresan.




  • Şenol Güneş neden ağlıyor ? Her Fenerbahçe maci kendi takımından çok bizim takımı konuşuyor. Bitmedi gitti Fenerbahce kompleksi. "Fenerbahçe top oynamadı" . Sürekli argüman bu. Kardeşim madem niye Necip,Inler alıyorsun. Gel üzerimize at 3-4. Kjaer orta açacakken bomboş. Ucuz stoperin Marcelo hatalı. Fenerbahçe mi dedi ucuza stoper al diye. Kiev macinda da kaleye giden topu iskaladi golü yedirdi mesela Marcelo. Bizim Skrtel aslanlar gibi iki kişilik topunu oynadı. Kadıköy de yeneme. Kupada yeneme. Ligde yeneme. FB oynamıyor diye ağla. Git kendine,oyuncularını ve yönetimine kiz. Adama bak. Kjaer,Skrtel,Souza kendi paralasin, mücadele etsin senn gel FB top oynamıyor diye ağla yok öyle yağma. Herkes kendi işine baksın. Ahlaksızligin lüzumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece çok güldüm bjk Allahda seni güldürsün sezon sonu diyeceğim
    9 kişi be 9 kişi top şişiriliyo golü yiyosun bu nasıl bir iş resmen trajikomik
    Bir olay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Şenol Güneş neden ağlıyor ? Her Fenerbahçe maci kendi takımından çok bizim takımı konuşuyor. Bitmedi gitti Fenerbahce kompleksi. "Fenerbahçe top oynamadı" . Sürekli argüman bu. Kardeşim madem niye Necip,Inler alıyorsun. Gel üzerimize at 3-4. Kjaer orta açacakken bomboş. Ucuz stoperin Marcelo hatalı. Fenerbahçe mi dedi ucuza stoper al diye. Kiev macinda da kaleye giden topu iskaladi golü yedirdi mesela Marcelo. Bizim Skrtel aslanlar gibi iki kişilik topunu oynadı. Kadıköy de yeneme. Kupada yeneme. Ligde yeneme. FB oynamıyor diye ağla. Git kendine,oyuncularını ve yönetimine kiz. Adama bak. Kjaer,Skrtel,Souza kendi paralasin, mücadele etsin senn gel FB top oynamıyor diye ağla yok öyle yağma. Herkes kendi işine baksın. Ahlaksızligin lüzumu yok.

    Kuyruk acısı var geçmişten. Her fener maçından sonra saçmalıyor. Hayır bir gün çıkıp 3-0 falan yensek bu seferde neden daha çok atmadılar da daha çok zevk vermediler diye sitem eder....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sağda hasan solda ismail ön liberoda neustader kalede ayının teki. Bitik sow ve persie.

    Birde 9 kişi kalmışız vakit geçirme çabaları ve geri yaslanıyorsun? Nedenini bilmiyorsan biz söyleriz. Adına büyüklük derler
  • Özeti izledim, son golde gülmekten yerlere yattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçeliyim ama eğer başak şehir şampiyon olursa hayatimda ilkkez konvoya çıkıp kutlamalara katlacagm sirf su şampiyonluk fukarasi noldum delisi bjk lilere inat buda benim totemim olsun 😁👍👍

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aptal maçtı ya. BJK yenmediği için sevindim ama Fenerbahçe'ye bu kadar üzülmemiştim. Golü bile biz atamadık kendileri attı. Bir derbide bir takımın en azından 5 şut çekebilmesi lazım. Rezil herifler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyais

    Fenerbahçe bugün acınacak bir haldeydi. Doğru düzgün pozisyonu bile olmadı. Hala biz harikayız diyen insanlar görüyorum. Vodafone Arenanın içinde ezilip büzüldüler teknik verilerden de aşikar bu. Son dakika şans eseri bir gol atıp biz en iyisiyiz demek neyin haddi ben anlamıyorum.

    Taliscanın yaptığı hareket çok yanlış bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum bunu. Anlayamadığım şey siz neden her maç küfür eden kavga çıkartan hakeme hakaret eden Volkan Demirel e yanlış diyemiyor sunuz?

    Ve arkadaşlar söylüyorum siz maçı KAZANMADINIZ. Beşiktaşla berabere kaldınız. Bırakın artık kavgayı gürültüyü.

    Beşiktaş şampiyon olur yada olmaz. Siz kendi durumunuza bakın mesela şuanda. Sizin şampiyon olma şansınız nedir ona bakın.



    Yanlışa yanlış doğruya doğru dediğinizde gerçek bir taraftar olursunuz. Takımınız yaptığı yanlışları bir kenara bırakıp rakibinizin yanlışlarını gördüğünüzde değil.

    Sizin kadar pis bir taraftar toplulugu dünyada yok. İlk yarıdaki maçta beşiktaş ne yaptı? Nasıl oynadı? Ortasahayı geçebildi mi? Fenerbahçe zaten kötü takım herkes kabul ediyor. Siz çok iyisiniz ya siz niye beraberliğe yattınız, pıstınız? Aptal aptal konuşmayın 9 kişi rezalet oynayan takımı yenemiyosunuz daha. Bu sene büyük maç galibiyetiniz yok evinizde. Küçük maçların takımı sizi.




  • aggressor19 A kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçeliyim ama Başakşehir şampiyon olacağına Beşiktaş, hatta Galatasaray şampiyon olsun isterim.
  • yüzyılın esprisi bjk şampi....

    bjk 7 puan öndeyken demiştik buradan dünya üzerinde şampiyonlugu verebilecek tek takım bjk dir diye haksız cıkarmıyorlar bizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3arbar

    maç boyunca ona küfür et buna küfür et aziz yıldırımla dalga geç.işte böyle enteresan feedback ler ortaya çıkıyor.atalarımız ne demiş.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.maçı seyrederken şöyle düşünüyordum.ya bu taraftar niye küfrediyor bu böyle olmaması lazım diyordum.maalesef genel olarak türkiyede taraftar profili düşük seviyelerde.

    Çok haklısın hocam. Hangi takım taraftarı olursa olsun farketmiyor, gerçekten dip yapmış durumda seyirci profili. Tabii buna futbolu yönetenler de çanak tutuyor. Bakıyorsun Premier ligde falan rakip takım taraftarları yan yana oturup oyunun keyfini çıkarıyor. Bizim böyle bir şeye şahit olacağımızı hiç sanmıyorum.
  • Kendi takımlarını bu kadar küçük gören " bizi bile yenemediniz ehehehe " modunda ki arkadaşları anlayamıyorum. Övüyor musunuz yeriyor musunuz belli değil.
    Ayrıca 11 kişi olsaydık olayı ne kadar saçma bir şey. Rakibin 2. gole giderken 90. dakikada kırmızı görüyorsun ve 90+4'de rakibin kendi kalesine gol atıyor hem de en aptalca şekilde ve sen çıkıp " ya 11 kişi olsaydık " diyorsun. 11 kişi değil miydin? 90. dakika da gördün kartları yani aynı maçı izlemedik mi?

    Derbi nedir biraz idrak edin. 10 yaşında mısınız? Fenerbahçe Galatasaray'a karşı 6-0 kazandığı yıl bu günden daha beterdi. 6. bitirdi zaten ligi o sene. Galatasaray'da son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı. Beşiktaş 4-3 yendiği zaman rezil bir durumdaydı.

    Fenerbahçe lan Alanya değil, Adana değil, Akhisar değil, Karabük değil. Fenerbahçe'yi yenememişiz. Bundan daha doğal ne olabilir. Fenerhabçe büyüklüğünü idrak edememişsiniz siz Fenerli arkadaşlar. Real Madrid deplasmanında 1 puanı son dakika kazanan Barcelona " ahahaha yenemedi bizi bile kamiller " demez değil mi? Siz de demeyin. Fenerbahçe ülkemizin güzide ve köklü bir kulübü. Paralı piyon musunuz nedir itibarsızlaştırma kampanyası gibi resmen.




  • Bu sene şampiyonluğu hak eden gerçekten hak eden başakşehirdir oynanış olarak
  • Şu son dk golünden sonra kahkaha attım resmen yalnız ben değilimdir herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.