Şimdi Ara

STSL 30.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 07 Mayıs | 19.00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
1
Favori
18.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Ulan siz beşiktaşlı olmanın gururunu nereden bileceksiniz? Geçin dalganızı nasılsa şampiyon olunca 1 yıl boyunca biz güleceğiz en fazla 3-4 gün daha gülersiniz.

    Fenerliler niye gülüyor anlamıyorum tr'de 2 büyük takım var. En büyüğü beşiktaş 2.ci artık galatasaray, büyük takım bile değil fb.



    30 yılda bir şampiyon olan BJK mi büyük olympique lyon gibi takıma Anthony lopes gibi oynayıştan yoksun kaleci olmasına rağmen penaltılarda yenilen mi yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog


    quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Kendi takımlarını bu kadar küçük gören " bizi bile yenemediniz ehehehe " modunda ki arkadaşları anlayamıyorum. Övüyor musunuz yeriyor musunuz belli değil.
    Ayrıca 11 kişi olsaydık olayı ne kadar saçma bir şey. Rakibin 2. gole giderken 90. dakikada kırmızı görüyorsun ve 90+4'de rakibin kendi kalesine gol atıyor hem de en aptalca şekilde ve sen çıkıp " ya 11 kişi olsaydık " diyorsun. 11 kişi değil miydin? 90. dakika da gördün kartları yani aynı maçı izlemedik mi?

    Derbi nedir biraz idrak edin. 10 yaşında mısınız? Fenerbahçe Galatasaray'a karşı 6-0 kazandığı yıl bu günden daha beterdi. 6. bitirdi zaten ligi o sene. Galatasaray'da son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı. Beşiktaş 4-3 yendiği zaman rezil bir durumdaydı.

    Fenerbahçe lan Alanya değil, Adana değil, Akhisar değil, Karabük değil. Fenerbahçe'yi yenememişiz. Bundan daha doğal ne olabilir. Fenerhabçe büyüklüğünü idrak edememişsiniz siz Fenerli arkadaşlar. Real Madrid deplasmanında 1 puanı son dakika kazanan Barcelona " ahahaha yenemedi bizi bile kamiller " demez değil mi? Siz de demeyin. Fenerbahçe ülkemizin güzide ve köklü bir kulübü. Paralı piyon musunuz nedir itibarsızlaştırma kampanyası gibi resmen.

    Hacı mactan önce şöyle koycaz böyle şey edecez derseniz, maç sonunda yapamadığınız şeyler yüzünden ağlamayacaksınız. Kimse burada beraberliğe sevinmiyor, 1 puan alsak ne olur almasak ne olur. Zaten her sene en az bir kere yeniyoruz sizi, kolay kolay derbilerde kaybetmiyoruz. Buradaki sevinç, sizin taraftarınızın kibirinin, görmemişliğinin sonucunda oluşan sevinç. Ben Gs li taraftarlarda bile bu kadar kibir görmedim, hayır şampiyonluklarda üstün olursunuz anlarımda, neye dayanarak bu kadar gaza geliyorsunuz 10 senede 1 şampiyon olunca? Ben o gökhan gönül ün o topu kaleden delirmiş şekilde çıkardıgını gördüm ya alın o 1 puanda sizin olsun

    Sonuç dışında aynen dediğimiz gibi ezdik açıp maçı izleyebilirsin, derbi diyoruz ama sanki karşımızda düşmemeye oynayan bi anadolu takımı vardı ayrıca golde net faul var ,işinize gelince hakemler bizi kolluyor oluyor bakıyorum kimse bahsetmemiş ilkyarı verilmeyen sarı karttan konuşurlar anca.




  • Beyler fenerin attığı gol faul dür. Daha lam cim yapan adamla futbolun f sini konuşmam. Emenike denen şahsiyetsiz var sahada, hakem hakemse gözünün önündeki pozisyonu görecek. Ne bize ne rakibe düzgün kartları vermemiş. Penaltı net verilmemiş.
  • arkadaşlar yapacak bir şey yok adamlar gerçekten terbiyesizliğin çirkefliğin vücut bulmuş takım olmuş hali.Futbol oynamaya niyetleri yok zaten.Oynamaya çalışsalar da oynayamayacaklarını biliyorlar yeteneksizler.

    Fabri ye çok kızmıştım ama Fabri topu tam alacakken emenikenin faulü nedeniyle alamıyor bunu görmek lazım.Öyle bir yaftaladılar ki Beşiktaş kollanıyor diye kimse sesini çıkarmıyor.Tabii bu puan kaybını yine de tek bir pozisyona bağlamamak lazım çok rahat folloş edeceğimiz rakiplere karşı bu kadar korkak oynamamalıyız bu kadar net
  • Ya 8 kişi olsaydık?
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    he he aynen oyle doğru tabi inandır kendini
  • görende 40-50 dakka 9 kişi oynadılar sanıcak Son dakikalar 9 kişi kalıp sonra ek olarak hakemi yanına alan fener 10 kişi ile tutuşa tutuşa zar zor 1-1 beraber kalmıştır. 10 kişi diyip geçmeyin mükemmel bir gol attı hakem. 90+5 emenikenin mükemmel faulünü görmezden geldi ve GOLLLL. Siz zaten anca böyle puan alabiliyorsunuz. Adamlar bizle berabere kaldı diye şampiyon gibi sevindiler. Üst dairedekiler görüceksiniz. Nasıl Goll diye yırtınıyorlar. Sanki Şampiyon oldular
  • O değilde Beşiktaş sanırım GS'nin 97-2000 arası yakaladığı " rakiplere aşağılık kompleksi " hastalığı komasına sokma seviyesine geldi. Gerçi GS'li arkadaşlarda pek yok adamlar suçun Beşiktaş'ta değil kendi basiretsiz yönetimlerinde olduğunu anlamışlar da " bazı " Fenerli hastalıklılar iyice aşağılara düşerek 1 puan için hem de 2. olmak için kazanmaktan başka şansı olmadığı halde 1 puan aldığı için, 3. olmayı garantilediği için böylesine sevinmesine sebep olmuşuz.


    2007 yılında Fener neredeydi, ne seviyedeydi, ne kalitede top oynuyordu?
    2017 yılında Fener nerede, ne seviyede ve ne kalitede top oynuyor?

    2007 yılında Beşiktaş neredeydi, ne seviyedeydi, ne kalitede top oynuyordu?
    2017 yılında Beşiktaş nerede, ne seviyede ve ne kalitede top oynuyor?

    İşte kendinize bunu sorun. Zico, Carlos, Alex, Gökhan, David nerede, Dick, İsmail, Hasan Ali, Şener, Ozan, Potuk, Emenike vs vs nerede?

    1 puana sevinecek duruma nasıl düştük diyeceğinize hâlâ amaçsızca klavyede tuşlara basıyorsunuz.

    Gerçi aynı kafada Beşiktaşlılar da var. Onlarda en az sizin kadar saçma cevaplar veriyor.

    Şampiyonluğa oynuyorsun ve Mainz 05 ile berabere kalmışsın. Neyin havasını atıyorsun adama? Bırak sevinsinler görüp görecekleri başarı 2 yılda 2 puan aldıkları ŞAMPİYON maçları.




  • Bjk liler hakeme hiç yüklenmesin bütün takdir haklarını bjk den yana kullandı
    Atıncın tolgayın kartlık karate haraketlerine faul bile vermeyecekti utanmasa
    Bjk gol attıda hakemmi vermedi konuşmayın yeter beceriksizız diyebilmelisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Bu durum aslında ağlanacak halinize gülmeniz durumu. Koskoca Fenerbahçe 110 yıllık rakibini daha önce 120 küsür kere yendiği 100 küsür kere berabere kaldığı en eski rakibinden 1 puan aldı diye bu kadar delicesine sevinecek duruma düştüyse ben biraz Türk futbolu için üzülürüm.

    Sözlüklerde Beşiktaş'a döşeyeceğimiz boru diye başlıklar açan Yeni Malatya taraftarları sanırım.



    Aslında siz de gayet iyi biliyorsunuz ki Bjk Fb ya da diğer bütün derbilerde alınacak her türlü sonuç normaldir. Ama Beşiktaş 3 yıldır rencide edici şekilde üstün olduğu için bir aşağılık kompleksi oluşmuş sizde. Hakaret için demiyorum ama maalesef bu gerçek. Ben hiçbir derbi görmedim ki yeneceğini iddia eden taraf olmasın. Maç öncesi Fenerli olan ne kadar arkadaşım varsa yeneceğiz yine diyordu. Doğru da diyorlar. Yenebilecek takım Fener sonuçta.



    Yani ben mi gözümde büyütüyorum yoksa Fener baya baya artık sıradan bir Anadolu kulübü gibi İstanbul takımından 1 puan alınca deliler gibi sevinir mi oldu?



    Gökhan ise acısı ilelebet yaşanacak bir çalım olarak önbelleğinizde canlılığını hâlâ koruyor demektir. Gökhan Fenere ilk geldi 2 yılda ki o Zico dönemlerinde ki hırsını hatırlatıyor bana. İsmail sağ bekte oynar arada siz onun hırslanmamasıyla mutlu olun.





    Son olarak bu yılki şampiyonluk ile son 10 yılda 3. şampiyonluk oluyor. Fenerbahçe ise biri şaibeli 2 tanecik şampiyonlukta kalıyor. Hatırlatmak istedim. Zira bazı şeyler çok acıdır. 10 yıl sonra benim şampiyonluğum durur da senin aldığın 1 puan senin bile aklına gelmez.





    Ve son olarak final four da başarılar.

    Şaibeli kupa öyle mi, sizin teknik direktörünüz kırmızı ışıkta geçtiği için hapiste yattı zaten, bırakacaksınız bu işleri bize şikeci diyorsanız aynaya bakacaksınız, yok eğer bu kumpas ortaya çıkmasına rağmen hala şikeci siyorsanız, terör örgütü savunuculuğu yapıyorsun demektir. Aklınca Final Four u da küçümsüyorsun galiba, koskoca Real Madrid final four a kaldıktan sonra kutlama yaptı sabaha kadar, merak etme biz Avrupanın en iyi basketbol takımıyız, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz.




  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    sampiyon olup 1 yil guldugunuz icin buyuk takim degilsiniz zaten. sampiyon olmaya alisip 1 hafta onun gururunu yasamayi ogrendiginizde buyuk takim olabilirsiniz ancak ama bu kibirle zor be kardesim
  • Dediğim gibi genel olarak Fenerbahçe taraftarında bir aşağılık kompleksi baş gösteriyor. Acil tedavi gerekli. Bunun da en kolay yolu yeni kan ile olur.
    Ben gayet güzel basketbol sever olarak izliyorum maçları. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye ülkemin takımını desteklemekten vazgeçecek değilim. Daha önce de Ülker ve Efes'i desteklerdim. Basketbolda zaten pek başarımız yok son yıllarda alınan güzel sonuçlara niye sevinmeyeyim. Güzel bir dileği bile aşağılık kompleksinden dolayı aşağılama algılıyorsun. Ne güzel bir şey halbuki keşke Beşiktaş'ta basketbola bu kadar önem verse.

    Ve yine anlaşılacağı üzere bizim davamız ve cezamız ile sizin cezanız aynı zamanda olması yüzünden aynı konudan sanıyorsunuz. Resmen sizin yanınızda yandık. Basiretsiz Beşiktaş düşmanı Tüpçü çıkıp da iki kelime edemedi bizim alakamız yok diye.

    Bilmiyorsan ufaktan yazayım mı? O yıl İBB ile Türkiye Kupası finali oynayacağız. Maçtan bir süre önce o dönem formda olan İbrahim Akın için Tayfur Havutçu alalım diyor ve görüşmeler yapılıyor. Kulübünden habersiz ve sessiz sedasız. Hani sizin Mehmet Ekici ile yaptığınız gibi, geçen sene Beşiktaş'ın Gökhan ve Topal'la yaptığı gibi. Sonra bu adam final günü bize bir de gol çakıyor maç 2-2 bitiyor ve penaltılarla biz yeniyoruz Türkiye Kupasını alıyoruz.
    Hop bu olay patlak veriyor. Vay efendim İbrahim Akın'la şike yapılmış, maçı satmış. Adam o gün maçın yıldızlarından birisiydi üstelik, ne ironik değil mi?
    Bu da o günkü maçın özeti. Daha genişi varsa onu da izleyin. Bu maçı izleyip İbrahim Akın şike yaptı diyen ya kördür ya art niyetlidir ya da kendi yaptığı suçlara ortak arıyordur.


    Peki bu olay patlak verince biz ne yaptık hem İbrahim Akın'ı almadık hem de kupayı geri iade ettik. Biz şaibesi olan kupa istemiyoruz. Aynı hassasiyet ve aynı kendi suçsuzluğuna güveni olmayanlar ise neler yaptı gördük. Çok geçmedi bunların üzerinden niye unutulmuş olaylar gibi kafadan senaryolar yazılıyor tekrar tekrar.

    Ha Fener belki o sene şike yapmamıştır ama bu aldığın kupanın şaibeli olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Bana burada Fenerli gibi mantıksız cümleler kuran Beşiktaşlı muamelesi yapmayın. Onlar da holigan, gözleri kapalı, saçma saçma konuşuyor. Gidip itirazınızı onlara yapın. Ben her holiganın tuttuğu takımı kontrol merci değilim. ülkede ki taraftar kitlesinin % 50'si holigan ve objektiflikten uzak.

    Terör örgütü savunuculuğu yaptığımı da iddia edebilirsiniz. Zira forumda ve sözlükte genellikle yazdıklarıma mantıklı cevaplar veremeyenler Akpli, troll, Chpli, faşist, komünist, yobaz, dinsiz vb sıfatlar yükleyebiliyorlar üzerime. Ama Allah için ilk defa terör örgütü savunuculuğu ile suçlandım.

    Eyyyy gcb1903 sen kimsin, fetö yaptı, Krasnodar zaten fetöcü, Uefa fetönün federasyonu zaten.

    Fetö de olmasa her yaptığımıza kılıf arayacaktık şimdi ne güzel her şeye fetö.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Dediğim gibi genel olarak Fenerbahçe taraftarında bir aşağılık kompleksi baş gösteriyor. Acil tedavi gerekli. Bunun da en kolay yolu yeni kan ile olur.
    Ben gayet güzel basketbol sever olarak izliyorum maçları. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye ülkemin takımını desteklemekten vazgeçecek değilim. Daha önce de Ülker ve Efes'i desteklerdim. Basketbolda zaten pek başarımız yok son yıllarda alınan güzel sonuçlara niye sevinmeyeyim. Güzel bir dileği bile aşağılık kompleksinden dolayı aşağılama algılıyorsun. Ne güzel bir şey halbuki keşke Beşiktaş'ta basketbola bu kadar önem verse.

    Ve yine anlaşılacağı üzere bizim davamız ve cezamız ile sizin cezanız aynı zamanda olması yüzünden aynı konudan sanıyorsunuz. Resmen sizin yanınızda yandık. Basiretsiz Beşiktaş düşmanı Tüpçü çıkıp da iki kelime edemedi bizim alakamız yok diye.

    Bilmiyorsan ufaktan yazayım mı? O yıl İBB ile Türkiye Kupası finali oynayacağız. Maçtan bir süre önce o dönem formda olan İbrahim Akın için Tayfur Havutçu alalım diyor ve görüşmeler yapılıyor. Kulübünden habersiz ve sessiz sedasız. Hani sizin Mehmet Ekici ile yaptığınız gibi, geçen sene Beşiktaş'ın Gökhan ve Topal'la yaptığı gibi. Sonra bu adam final günü bize bir de gol çakıyor maç 2-2 bitiyor ve penaltılarla biz yeniyoruz Türkiye Kupasını alıyoruz.
    Hop bu olay patlak veriyor. Vay efendim İbrahim Akın'la şike yapılmış, maçı satmış. Adam o gün maçın yıldızlarından birisiydi üstelik, ne ironik değil mi?
    Bu da o günkü maçın özeti. Daha genişi varsa onu da izleyin. Bu maçı izleyip İbrahim Akın şike yaptı diyen ya kördür ya art niyetlidir ya da kendi yaptığı suçlara ortak arıyordur.


    Peki bu olay patlak verince biz ne yaptık hem İbrahim Akın'ı almadık hem de kupayı geri iade ettik. Biz şaibesi olan kupa istemiyoruz. Aynı hassasiyet ve aynı kendi suçsuzluğuna güveni olmayanlar ise neler yaptı gördük. Çok geçmedi bunların üzerinden niye unutulmuş olaylar gibi kafadan senaryolar yazılıyor tekrar tekrar.

    Ha Fener belki o sene şike yapmamıştır ama bu aldığın kupanın şaibeli olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Bana burada Fenerli gibi mantıksız cümleler kuran Beşiktaşlı muamelesi yapmayın. Onlar da holigan, gözleri kapalı, saçma saçma konuşuyor. Gidip itirazınızı onlara yapın. Ben her holiganın tuttuğu takımı kontrol merci değilim. ülkede ki taraftar kitlesinin % 50'si holigan ve objektiflikten uzak.

    Terör örgütü savunuculuğu yaptığımı da iddia edebilirsiniz. Zira forumda ve sözlükte genellikle yazdıklarıma mantıklı cevaplar veremeyenler Akpli, troll, Chpli, faşist, komünist, yobaz, dinsiz vb sıfatlar yükleyebiliyorlar üzerime. Ama Allah için ilk defa terör örgütü savunuculuğu ile suçlandım.

    Eyyyy gcb1903 sen kimsin, fetö yaptı, Krasnodar zaten fetöcü, Uefa fetönün federasyonu zaten.

    Fetö de olmasa her yaptığımıza kılıf arayacaktık şimdi ne güzel her şeye fetö.

    Ben Chp liyim bana her gün forumda fetöcü diyorlar ben üstüme alınmıyorum, ben başından beri ergenekon, balyoz , şike operasyonlarının kurgu olduğunu savundum, bu da ortaya çıktı zaten, şimdi sen işine geldiğini kumpas, işine gelmediğini şaibeli tutarsan o zaman ben bunu derim. Ayrıca tam kendi tanımınızı yapmışsın. Bjk lilerde tamamen aşağılık kompleksi var, çünkü yıllarca FB ve GS nin gölgesinde kalmış, gazetelerde 3. Sayflarda yer alan, medyada yer bulmayan bir takım oldunuz. Şu 2 senede başarı gelince kendinizi kaybettiniz. Dışarıdan bakın kardeşim kendinize, ben 4 sene Gs şampiyonluğunda bile gs lileri bu kadar kibirli görmedim. Başarıya açsınız belki kabul de hemen kendinizi uzay takımı, yok böyle yok şöyle diye kandırıyorsunuz. 3 kere oynadık 1 galibiyet 2 beraberlik, hemde bu kadar kötü bir Fenerbahçe ye karşı. Kendiniz kaf dağında görmeyi bırakın, Fenerbahçe ve Galatasarayın kötü olduğu sezonlarda anca parlarsınız.




  • İbretlik tespit yapmışsın kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srsy

    Beyler fenerin attığı gol faul dür. Daha lam cim yapan adamla futbolun f sini konuşmam. Emenike denen şahsiyetsiz var sahada, hakem hakemse gözünün önündeki pozisyonu görecek. Ne bize ne rakibe düzgün kartları vermemiş. Penaltı net verilmemiş.

    Faul doğru kendi kalecinle kendi oyuncak çarpışıyor faul oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    he he aynen oyle doğru tabi inandır kendini

    git bak babacım, kim inandırıyor. belgeler var ben inandırmıyorum kendimi. kendini inandıran sizlersiniz. başakşehirin şampiyon olabileceğine o kadar çok inanmışsınız ki, dün bizden puan alınca(1 puan) konvoy yaptınız sevinçten.
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    valla benim umrumda değil başakşehirin şampiyonluğu falan benim tek sevindiğim şey siz en iyisi biziz dediğinizde bile bizi yenemiyosunuz okadar aciz ve küçük bir takımsınız en ölü halimizle 9 kişiyle bile maç kaybetmiyoruz size okadar eziksiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog


    quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Dediğim gibi genel olarak Fenerbahçe taraftarında bir aşağılık kompleksi baş gösteriyor. Acil tedavi gerekli. Bunun da en kolay yolu yeni kan ile olur.
    Ben gayet güzel basketbol sever olarak izliyorum maçları. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye ülkemin takımını desteklemekten vazgeçecek değilim. Daha önce de Ülker ve Efes'i desteklerdim. Basketbolda zaten pek başarımız yok son yıllarda alınan güzel sonuçlara niye sevinmeyeyim. Güzel bir dileği bile aşağılık kompleksinden dolayı aşağılama algılıyorsun. Ne güzel bir şey halbuki keşke Beşiktaş'ta basketbola bu kadar önem verse.

    Ve yine anlaşılacağı üzere bizim davamız ve cezamız ile sizin cezanız aynı zamanda olması yüzünden aynı konudan sanıyorsunuz. Resmen sizin yanınızda yandık. Basiretsiz Beşiktaş düşmanı Tüpçü çıkıp da iki kelime edemedi bizim alakamız yok diye.

    Bilmiyorsan ufaktan yazayım mı? O yıl İBB ile Türkiye Kupası finali oynayacağız. Maçtan bir süre önce o dönem formda olan İbrahim Akın için Tayfur Havutçu alalım diyor ve görüşmeler yapılıyor. Kulübünden habersiz ve sessiz sedasız. Hani sizin Mehmet Ekici ile yaptığınız gibi, geçen sene Beşiktaş'ın Gökhan ve Topal'la yaptığı gibi. Sonra bu adam final günü bize bir de gol çakıyor maç 2-2 bitiyor ve penaltılarla biz yeniyoruz Türkiye Kupasını alıyoruz.
    Hop bu olay patlak veriyor. Vay efendim İbrahim Akın'la şike yapılmış, maçı satmış. Adam o gün maçın yıldızlarından birisiydi üstelik, ne ironik değil mi?
    Bu da o günkü maçın özeti. Daha genişi varsa onu da izleyin. Bu maçı izleyip İbrahim Akın şike yaptı diyen ya kördür ya art niyetlidir ya da kendi yaptığı suçlara ortak arıyordur.


    Peki bu olay patlak verince biz ne yaptık hem İbrahim Akın'ı almadık hem de kupayı geri iade ettik. Biz şaibesi olan kupa istemiyoruz. Aynı hassasiyet ve aynı kendi suçsuzluğuna güveni olmayanlar ise neler yaptı gördük. Çok geçmedi bunların üzerinden niye unutulmuş olaylar gibi kafadan senaryolar yazılıyor tekrar tekrar.

    Ha Fener belki o sene şike yapmamıştır ama bu aldığın kupanın şaibeli olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Bana burada Fenerli gibi mantıksız cümleler kuran Beşiktaşlı muamelesi yapmayın. Onlar da holigan, gözleri kapalı, saçma saçma konuşuyor. Gidip itirazınızı onlara yapın. Ben her holiganın tuttuğu takımı kontrol merci değilim. ülkede ki taraftar kitlesinin % 50'si holigan ve objektiflikten uzak.

    Terör örgütü savunuculuğu yaptığımı da iddia edebilirsiniz. Zira forumda ve sözlükte genellikle yazdıklarıma mantıklı cevaplar veremeyenler Akpli, troll, Chpli, faşist, komünist, yobaz, dinsiz vb sıfatlar yükleyebiliyorlar üzerime. Ama Allah için ilk defa terör örgütü savunuculuğu ile suçlandım.

    Eyyyy gcb1903 sen kimsin, fetö yaptı, Krasnodar zaten fetöcü, Uefa fetönün federasyonu zaten.

    Fetö de olmasa her yaptığımıza kılıf arayacaktık şimdi ne güzel her şeye fetö.

    Ben Chp liyim bana her gün forumda fetöcü diyorlar ben üstüme alınmıyorum, ben başından beri ergenekon, balyoz , şike operasyonlarının kurgu olduğunu savundum, bu da ortaya çıktı zaten, şimdi sen işine geldiğini kumpas, işine gelmediğini şaibeli tutarsan o zaman ben bunu derim. Ayrıca tam kendi tanımınızı yapmışsın. Bjk lilerde tamamen aşağılık kompleksi var, çünkü yıllarca FB ve GS nin gölgesinde kalmış, gazetelerde 3. Sayflarda yer alan, medyada yer bulmayan bir takım oldunuz. Şu 2 senede başarı gelince kendinizi kaybettiniz. Dışarıdan bakın kardeşim kendinize, ben 4 sene Gs şampiyonluğunda bile gs lileri bu kadar kibirli görmedim. Başarıya açsınız belki kabul de hemen kendinizi uzay takımı, yok böyle yok şöyle diye kandırıyorsunuz. 3 kere oynadık 1 galibiyet 2 beraberlik, hemde bu kadar kötü bir Fenerbahçe ye karşı. Kendiniz kaf dağında görmeyi bırakın, Fenerbahçe ve Galatasarayın kötü olduğu sezonlarda anca parlarsınız.

    bak benim sinir olduğum nokta ne biliyor musun? oynanılan futbolu hiçe sayıp febe gese kötü yea yapmanız. iki senedir top oynuyoruz, kazanıyoruz. geçen sene milyonlar harcadın 70 milyon kadar 74 puanla ikinci bitirdin. o kadar da kötü değildin Beşiktaş çok iyiydi. bu sene de iyiyiz, sizler daha kötüsünüz. takım yaptın geldin insafsız o kadar yıldız aldın para harcadın, neden alamadın kupayı geçen sene ve bu sene biliyor musun? çünkü biz oynuyoruz. şunu anlayın artık. kafanıza sokun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stan Marsh


    quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty_Dog


    quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Dediğim gibi genel olarak Fenerbahçe taraftarında bir aşağılık kompleksi baş gösteriyor. Acil tedavi gerekli. Bunun da en kolay yolu yeni kan ile olur.
    Ben gayet güzel basketbol sever olarak izliyorum maçları. Sizin aşağılık kompleksiniz var diye ülkemin takımını desteklemekten vazgeçecek değilim. Daha önce de Ülker ve Efes'i desteklerdim. Basketbolda zaten pek başarımız yok son yıllarda alınan güzel sonuçlara niye sevinmeyeyim. Güzel bir dileği bile aşağılık kompleksinden dolayı aşağılama algılıyorsun. Ne güzel bir şey halbuki keşke Beşiktaş'ta basketbola bu kadar önem verse.

    Ve yine anlaşılacağı üzere bizim davamız ve cezamız ile sizin cezanız aynı zamanda olması yüzünden aynı konudan sanıyorsunuz. Resmen sizin yanınızda yandık. Basiretsiz Beşiktaş düşmanı Tüpçü çıkıp da iki kelime edemedi bizim alakamız yok diye.

    Bilmiyorsan ufaktan yazayım mı? O yıl İBB ile Türkiye Kupası finali oynayacağız. Maçtan bir süre önce o dönem formda olan İbrahim Akın için Tayfur Havutçu alalım diyor ve görüşmeler yapılıyor. Kulübünden habersiz ve sessiz sedasız. Hani sizin Mehmet Ekici ile yaptığınız gibi, geçen sene Beşiktaş'ın Gökhan ve Topal'la yaptığı gibi. Sonra bu adam final günü bize bir de gol çakıyor maç 2-2 bitiyor ve penaltılarla biz yeniyoruz Türkiye Kupasını alıyoruz.
    Hop bu olay patlak veriyor. Vay efendim İbrahim Akın'la şike yapılmış, maçı satmış. Adam o gün maçın yıldızlarından birisiydi üstelik, ne ironik değil mi?
    Bu da o günkü maçın özeti. Daha genişi varsa onu da izleyin. Bu maçı izleyip İbrahim Akın şike yaptı diyen ya kördür ya art niyetlidir ya da kendi yaptığı suçlara ortak arıyordur.


    Peki bu olay patlak verince biz ne yaptık hem İbrahim Akın'ı almadık hem de kupayı geri iade ettik. Biz şaibesi olan kupa istemiyoruz. Aynı hassasiyet ve aynı kendi suçsuzluğuna güveni olmayanlar ise neler yaptı gördük. Çok geçmedi bunların üzerinden niye unutulmuş olaylar gibi kafadan senaryolar yazılıyor tekrar tekrar.

    Ha Fener belki o sene şike yapmamıştır ama bu aldığın kupanın şaibeli olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Bana burada Fenerli gibi mantıksız cümleler kuran Beşiktaşlı muamelesi yapmayın. Onlar da holigan, gözleri kapalı, saçma saçma konuşuyor. Gidip itirazınızı onlara yapın. Ben her holiganın tuttuğu takımı kontrol merci değilim. ülkede ki taraftar kitlesinin % 50'si holigan ve objektiflikten uzak.

    Terör örgütü savunuculuğu yaptığımı da iddia edebilirsiniz. Zira forumda ve sözlükte genellikle yazdıklarıma mantıklı cevaplar veremeyenler Akpli, troll, Chpli, faşist, komünist, yobaz, dinsiz vb sıfatlar yükleyebiliyorlar üzerime. Ama Allah için ilk defa terör örgütü savunuculuğu ile suçlandım.

    Eyyyy gcb1903 sen kimsin, fetö yaptı, Krasnodar zaten fetöcü, Uefa fetönün federasyonu zaten.

    Fetö de olmasa her yaptığımıza kılıf arayacaktık şimdi ne güzel her şeye fetö.

    Ben Chp liyim bana her gün forumda fetöcü diyorlar ben üstüme alınmıyorum, ben başından beri ergenekon, balyoz , şike operasyonlarının kurgu olduğunu savundum, bu da ortaya çıktı zaten, şimdi sen işine geldiğini kumpas, işine gelmediğini şaibeli tutarsan o zaman ben bunu derim. Ayrıca tam kendi tanımınızı yapmışsın. Bjk lilerde tamamen aşağılık kompleksi var, çünkü yıllarca FB ve GS nin gölgesinde kalmış, gazetelerde 3. Sayflarda yer alan, medyada yer bulmayan bir takım oldunuz. Şu 2 senede başarı gelince kendinizi kaybettiniz. Dışarıdan bakın kardeşim kendinize, ben 4 sene Gs şampiyonluğunda bile gs lileri bu kadar kibirli görmedim. Başarıya açsınız belki kabul de hemen kendinizi uzay takımı, yok böyle yok şöyle diye kandırıyorsunuz. 3 kere oynadık 1 galibiyet 2 beraberlik, hemde bu kadar kötü bir Fenerbahçe ye karşı. Kendiniz kaf dağında görmeyi bırakın, Fenerbahçe ve Galatasarayın kötü olduğu sezonlarda anca parlarsınız.

    bak benim sinir olduğum nokta ne biliyor musun? oynanılan futbolu hiçe sayıp febe gese kötü yea yapmanız. iki senedir top oynuyoruz, kazanıyoruz. geçen sene milyonlar harcadın 70 milyon kadar 74 puanla ikinci bitirdin. o kadar da kötü değildin Beşiktaş çok iyiydi. bu sene de iyiyiz, sizler daha kötüsünüz. takım yaptın geldin insafsız o kadar yıldız aldın para harcadın, neden alamadın kupayı geçen sene ve bu sene biliyor musun? çünkü biz oynuyoruz. şunu anlayın artık. kafanıza sokun.

    Oynuyorsunda kime karşı oynuyorsun? İki senede kazandığınız büyük maç sayısı 1 o da gs ye karşı, Fenerbahçenin ölüsünü yenemiyorsunuz




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.