Şimdi Ara

Sub. Rogue DG 'de DPS sorunu ve öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle arkadaşlar.Oyunda benim gibi Rogue olarak oynayanlar içinde faydalı olabileceğini düşündüğüm bazı sorularım olacak.Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
    Şimdi benim birkaç sorunum var açıkçası ve ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim kalmadı.
    Dün gece ilk defa Zul'aman DG'nına girdim fakat partydekilerin benim dps'imden hoşnut olmamalarından dolayı beni 1nci boss'dan sonra kicklediler ve gerçekten kafam bozuldu.Fakat adamlara hak veriyorum gerçekten bu kadar kötü dps ile beni party'den atmaları normal.Benim anlamadığım ise nasıl olurda dps'de sonuncu oluyorum bir türlü çözemedim. Sub. Talentinde'yim ve aslında PvP kasıyorum fakat arada da sıkıntıdan Dungeanlarada giriyorum yanlız bu Dps sorunu sürekli oluyor.Şimdi bu olay neden kaynaklı olabilir acaba ?? Latency'i filan direk eleyin genelde geceleri geç saatlerde girdiğimden o sorunum olmuyor 70-80 lerde Latency genelde. Talent değişimi mi yapayım acaba DG'lerde onun etkisi olurmu ? DG'lere girerken PvP setiyle girmiyorum onuda beliritiyim HC setlerle giriyorum

    Meele'deki ve Ranged'daki Haste,Crit,Hit ,DPS oranlarım bunlar
    Damage 1751–2194
    DPS 1110.7/555.5
    Attack Power 9610
    Speed 1.78/1.38
    Haste 1.35%
    Hit +5.66%
    Crit 22.90%
    Expertise 8/8

    Ranged Oranlarım
    Damage 1055–1466
    DPS 751.7
    Attack Power 4749
    Speed 1.68
    Haste 1.35%
    Hit +5.66%
    Crit 22.90%
    bu oranlara bakarak nerede yanlış yapmış olabilirim acaba ?? Nelere dikkat etmeliyim Rotasyon öneriniz varsa nelerdir acaba ?? Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yardımcı olursanız sevinirim . Biraz uzun oldu ama kusura da bakmayın en son çare konu açtım.Şimdiden teşekkürler.







  • http://www.wowhead.com/talent#fcIf0sRdoGo0hZbhM:qzVriwmVc
    yukarıdaki talent ve glyphları yap sorunun çözülür.
    genelde kullandığım bir talent ama ufak değişiklerle başka sonuçlarda alabilirsin ama yukarıdaki talent sana istediğin dps artışını getirir.
    görünmez ol garrote yada multilate ile combata başla ilk comba ile snd upla ardında 4 combo rupture 4 combo envenom git böylece cayır cayır dps yaparsın kısacası
    önem sırasına göre sliceanddice>rupture>envenom
    bosslarda güzel dpsler çıkarabilirsin

    itemlerine gelicek olursak
    expertiseyi 26 ya çıkar böylece bosslarda dodge geçme şansın %0 ya yakın olur bolca normal damage crit damage çıkarır dpsin artar.
    hit rating i 1127 (11%) e getir böylece posionlarınla dps artışını yakalarsın.
    bu 2 şartı yerine getirmen için itemleri gemle yadareforge et yada justice vendora bak orda iyi itemler bulabilirsin.
    bunundışında senin önem sırasına göre stastların ençok şunlar olmalı agi>mastery>haste
    umarım yardımcı olmuştur




  • Konu açtığın çok güzel oldu bende kaç gündür açmak ile açmamak arasında gidip geldim baştan sona herloom ile kastığımdan dps de hep 3-4 olmak canımı sıkıyordu dedim 85 de düzelir,düzelmedi dedim item dengem kötü onları ayarlayım düzelmedi.

    Tek çare severek oynadığım sub dan combata geçmek oldu bu sefer dps 1. garanti ama hoşuma gitmedi neticede 2 elli balta taşımak saçma geliyor benim açımdan.İki elli balta ile oynucak olsam zaten warrior bırakmazdım hemde bu kadar iyi durumdayken.

    Neyse neticeye geleyim sub ile dps de sonuncu yada 3 olman olası bir durum arkadaşın dediği gibi asasin olmalısın yada combat olup sorunu kökten çözüceksin.

    Not:Senin sub ile boss ta geri kalman rotasyon sorununun olduğunu gösteriyor neticede herkez alan etkili skill kullanırken rouge biraz yetersiz kalıyor ama boos fight larında dps show yapman lazımdı.
  • ''Zyph'' ve ''Alkım'' yardımlarınız için çok teşekkürler gerçekten.Vallaha Alkımm bende seninde dediğin gibi DPS'de hep 3. 4. olmaktan bıktım DG'lerde en son geçen gece ilk kez Zul'aman'a giriyim dedim orada da adamlar haliyle kicklediler yani hakları.Bende artık bir konu açıyım dedim.WoW'u Burning Crusade'den sonra oynamamıştım vallaha çok değişmiş Rogue'ler.Bilmiyorum ama bana göre çok ezik kalmışlar eskisi gibi tehlikeli gelmiyor artık kimseye sanki.Bu Benim düşüncem tabi.Yinede inadına Rogue kasıcam .Şimdi sizin söylediklerinizle beraber o dediklerinizi uygulayacam. PvP için Sub. Talenti kalıcak DG 'lere filan girdiiğimde Assa.yapıyım ''Zyph'' senin önerdiğin talent'i deniyecem saolasın.Bakalım görelim ne gibi değişikler olacak. Birde yaa bu ''Trick of the Trade'' skill'i ne işe yarıyor bir türlü çözemedim onuda belirtirseniz sevinirim yaa.Gerçekten anlayamadım onu :D .Neyse yardımlarınız için saolun tekrar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: green82

    ''Zyph'' ve ''Alkım'' yardımlarınız için çok teşekkürler gerçekten.Vallaha Alkımm bende seninde dediğin gibi DPS'de hep 3. 4. olmaktan bıktım DG'lerde en son geçen gece ilk kez Zul'aman'a giriyim dedim orada da adamlar haliyle kicklediler yani hakları.Bende artık bir konu açıyım dedim.WoW'u Burning Crusade'den sonra oynamamıştım vallaha çok değişmiş Rogue'ler.Bilmiyorum ama bana göre çok ezik kalmışlar eskisi gibi tehlikeli gelmiyor artık kimseye sanki.Bu Benim düşüncem tabi.Yinede inadına Rogue kasıcam .Şimdi sizin söylediklerinizle beraber o dediklerinizi uygulayacam. PvP için Sub. Talenti kalıcak DG 'lere filan girdiiğimde Assa.yapıyım ''Zyph'' senin önerdiğin talent'i deniyecem saolasın.Bakalım görelim ne gibi değişikler olacak. Birde yaa bu ''Trick of the Trade'' skill'i ne işe yarıyor bir türlü çözemedim onuda belirtirseniz sevinirim yaa.Gerçekten anlayamadım onu :D .Neyse yardımlarınız için saolun tekrar.


    Rogue'lar boss fightlarında çok fazla threat üretirler ve aggro onlara geçer.Bunu önlemek amacıyla Trick of the Trade skilli var.Bossa dalmadan önce bu skilli tank'a at.Böylece senin vuruşlarından meydana gelen bütün threat, tanka gitmiş olacak.Onunda işini kolaylaştırmış olacaksın.Özellikle raidlerde olmazsa olmaz skillerden biridir bu.Mutlaka kullan




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.