Şimdi Ara

Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Bruce muydu değil zaten bruce. Oyun arkham evreninden bir çok hikaye ve bağlantı bulunacak. Oyunun temeli co-op üzerine değil bu sadece seçenek. Oyun tamamen tek başına oynanabiliyor.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Braniac'ın etkisindeler hocam. Braniac dünyayı işgale gelmiş ve her nasılsa JL üyelerinin de beyinlerini ele geçirmiş. Bakalım umarım güzel bir oyun yaparlar. Görsellik olarak enfes duruyor ama işte co-op dedikleri için çok beklentiye de giremiyorum.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Etkisinde oldukları şeyin adı Brainiac. Onları kontrol altına almış. Fakat hikaye fragmanında görüldüğü üzere wonder woman etkilenmemiş ve bazı yerlerde superman ile savaşıyor. Belki de intihar timine yardımı dokunabilir superman konusunda. İntihar timinin bu görevi yapması gerek çünkü hepsinin kafasına Amanda waller tarafından yerleştirilmiş nenite adında bombalar var.

  • Sarohan kullanıcısına yanıt

    Kevin Conroy'un son seslendirme çalışmasıymış hocam onu yeni öğrendim. Yoksa Arkham Knight'ın sonu baya açık bittiğinden Bruce olmama teorisi vardı kafamda. Bu arada "sadece seçenek" olduğunu çok düşünmüyorum hocam. Oyun için co-op adı daha duyuruda geçiyorsa adım gibi eminim oyunu da ona göre yapmışlardır. Şekil a olarak da Gotham Knights hatta Mass Effect 3, Dead Space 3 gibi oyunları gösterebilirim. Onları da tek oynayabilirsiniz ama gözüktüğü üzere tasarım olarak sizi tek oynatmayan oyunlar bunlar.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Gotham knight a benzeyemez çünkü onda tek başınıza oluyorsunuz ve evet o online ağırlıklı olarak dizayn edildiği çok belli. Dead space 3 te de tek başınıza olmuyor mu ? Bunda yanımızda yapay zeka eşlik edeceğinden TMNT Mutants in manhattan'a benzetilebilir. Onda gayet yeterli ve akıllı yapay zeka var. Normalde yapay zekanın yapmayacağı şeyleri bile yapıyorlar yan görevlerde bir şey taşımak vs. gibi. Ya da marvel avengers de diyebilirim. Tabi o oyun bu oyunun kat ve kat aşağısında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 10 Aralık 2022; 19:55:22 >
  • Sarohan kullanıcısına yanıt

    İsterseniz tek başınıza oynayabiliyorsunuz hocam ama oyun o sebeple yapılmadığından pek çok yer ya gereğinden fazla zor ya da uğraştırıcı. Bunun sebebi de yine tek olmanız :-) umarım dediğiniz gibi co-op ağırlıklı olmayan bir oyundur da keyifle oynarız.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Yapay zeka iş görür ve yeterince iyi olursa başkasını gerektirecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum her şey yapay zekada bitiyor.

  • O değil de oyundaki yüz animasyonları ve detay seviyesi inanılmaz düzeyde... O kadar kaliteli işçiliğin olduğu belli oluyor ki her yerinde. Bu oyuna bakınca diğerleri mobil ve 5 ve daha fazla sene önce çıkmış oyunlar gibi geliyor. Gerçek yeni nesil oyunlardan biri olacağı kesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 10 Aralık 2022; 20:12:36 >
  • Ara sahneler aşırı kaliteli durmuyor mu ben çok beğendim umarım coop zorunlu degildir tek başına oynamak istiyorum saf oynayış videosu paylaşılmadi hiç bakalım nasıl olacak Batmani yapan firma boş yapmaz eminim
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Bende onu diyorum. Çok kaliteli işçilik var oyunda mimikler özellikle şu kaptan bumerang ı canlandıran kişi çok iyi rol yapıyor belli. Bütün mimikleri yüz ifadesi inanılmaz derecede.

  • Yeni bir oyun içi görüntü sızdı. Tahmin edileceği gibi oyunda battle pass, mağaza, karakterlerin görünümünü, teçhizatını ve özelliklerini geliştirebileceğimiz sekmeler bulunuyor.

    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 17 Ocak 2023; 15:1:54 >
  • Umarım Gotham Knights vakası olmaz şu oyun
  • Sonunda uzunca bir video geliyor gönlümün efendisinden. Millet de spiderman diye ağlamış.



    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]PlayStationtwitter
    “State of Play is back! Tune in Thursday at 1pm PT for: ☑️ Five new PS VR2 titles from partners ☑️ Hot indie and third-party reveals ☑️ An extended look at Suicide Squad: Kill the Justice League https://t.co/kMPyPpMhSk”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1628077150380363777
  • 26 Mayıs 2023.


    PlayStationyoutube
    Stop The Flash and rescue Lex Luthor in the process. No matter the cost. Check out the first official look at 4-player #Co-op #Gameplay for #SuicideSquadGame as Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, and King Shark combine their unique traversal abilities, gunplay, melee, tactics, and teamwork to face off against waves of Brainiac's corrupted soldiers and take down a huge techno-organic artillery gun that has been phased into Metropolis. Suicide Squad: Kill the Justice League is available May 26, 2023 on PS5 #ps5 #ps5games #stateofplay May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=zBczhEOp-m0
  • Fena geliyor



    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]Suicide Squad: Kill The Justice Leagueyoutube
    Meet the Rocksteady development team working on Suicide Squad: Kill the Justice League. In this exclusive Sony State of Play #BehindTheScenes trailer, check out an official look at the development of #SuicideSquadGame and hear from the #RocksteadyStudios team as they take the Squad out of Arkham Asylum, and into DC’s “City of Tomorrow”, Metropolis. Suicide Squad: Kill the Justice League is available May 26, 2023 on PS5, Xbox Series X|S, and PC. Learn more: https://www.suicidesquadgame.com/en-us Connect with Suicide Squad: Kill the Justice League Online: Twitter: https://twitter.com/suicidesquadRS Facebook: https://facebook.com/SuicideSquadRocksteady Instagram: https://instagram.com/suicidesquadrs/ Discord: discord.gg/suicidesquadrs Official Rocksteady Channels: Facebook: https://facebook.com/RocksteadyGames/ Twitter: https://twitter.com/RocksteadyGames Instagram: https://instagram.com/rocksteadygames/
    https://www.youtube.com/watch?v=J0jZ0hmvao0
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Gotham Knights gibi patlayacak gibi geliyor ya hayırlısı. WB'nin önünde Hogwarts Legacy gibi bir örnek varken hala bu co-op/servis bazlı oyunlara yatırım yapması tam bir saçmalık. Umarım çıkış sonrası Rocksteady'i kapatmazlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 24 Şubat 2023; 1:21:42 >
  • Yine başka bir live service game rezilliği. Oyunun batacağını ben daha ilk trailer'dan anlıyorum ama şu milyon dolarlık şirketlerin yöneticileri anlayamıyor. Oyuncuların şu oyunlara ilgi göstermediğini anlamaları için daha kaç oyun gerekiyor eşek olsa anlamıştı şimdiye.

  • Evet live service i reziliiğine şimdide bu oyun katılıyor.Çok kötü duruyor.Hadi onu bunu geçtim de yav siz super man'ı nasıl durdurabilirsiniz ya bu kadar saçma bir senaryo görmedim.Oyunun Max 1 yılı var çıktığında not edin buraya.DC elinde bir ton karakter var bu adamlara single player oyun yapıtrmıyorsun beyinsiz herifler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 24 Şubat 2023; 3:48:40 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt

    Batman vs. Superman filminde Batman Superman'i bir şekilde durduruyor bayağıda pataklıyor bir şey yokta oyunda o kadar şey içinde buna mı takıldın ? Ne saçma bir yorum. Üstüne silah sıkıp öldüreceklerini mi düşündün tam hikayenin ne olduğunu bilmeden ? Wonder woman duruyor orada etkilenmemiş bir şekilde birçok sahnede Superman ile dövüşüyor. Ne oyunlarda ne sahneler ne şeyler gördük şey olmuyor takıldığınız şeye bakın. Gayet güzel duruyor oyun. Destekleyecekleri için uzun süre live service tarzında yapmalarına şaşırmadım zaten en başından beri söyleniyordu. Battle pass denen içeriği de sadece kozmetikler için bunu baz alıp bütün oyunu kötüleyenlerde ayrı bir kafada zaten. RDR online da da battle pass içeriği var ama bu onu kötü bir oyun mu yapıyor hayır.

  • Şimdi yayınlanan video benim hoşuma gitti sinematografik olarak mükemmel duruyor hem gerçekçi hem tatlış bir yanı var çatışmalar vesayre eğlenceli merak ettiğim ise tek oyuncu olarak deneyim nasıl olacak yani Gotham Knights da olduğu gibi karakter seçip o şekilde mi devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.