Şimdi Ara

Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alıp almama konusunda kararsızdım en sonunda gittim aldım Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Source kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.

  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Oyunu şöyle bir deneyim ettikten sonra sen de fikirlerini paylaşırsan güzel olur keyifli oynamalar.

  • Servis oyunu diye görmüyorlar haklı olabilirler. Aynı görevleri yapiyorsun diyolar haklısın ammmaaa şunu bilmiyorlar ki ben Diablo oynuyorum. Günde 5-6 saat aynı dungeon lari dönüp duruyorum. Burda da aynı görevleri dönüp dururum sıkıntı yok. 70 dolar elbette çok keşke 40 dolar civarında olsaydı. Birde 70 dolar verip 20 saaatlık hikayeli bı oyun oynayıp kenara koymaktansa tlou vs hariç onlar başyapıt. Böyle bir oyun alıp 200 300 saat oynamak daha mantıklı bence. Daha almadım. Epic de 1300 lira 3. Ayda çıkacak orda bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarohan kullanıcısına yanıt
    Oyun elime ulaştı ama zaman bulup deneyim edemedim daha :(

    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Tamamdır beklemedeyiz ;)

  • bu oyun gotham knights'tan ne kadar daha kötü? ona da baya kötü diyordular fakat ben oynarken (para vermeden tabii, gamepass'ten) gayet de eğlendirmişti 20-30 saat. bu da aynı durumdaysa belli şartlar altında gideri vardır illa ki.

  • Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]Dost Kayaoğluyoutube
    Ürün Linki: https://bit.ly/Sunrise-7500F Email: dostkayaoglu@gmail.com Instagram: https://www.instagram.com/kayaogludost Twitch: https://www.twitch.tv/dostkayaoglu Discord: https://discord.gg/dostkayaoglu Twitter: https://twitter.com/dostkayaoglu
    https://www.youtube.com/watch?v=TbqqAFU7igw
  • EceliYakın kullanıcısına yanıt
    Ben gotham knights ı 2 kez bitirdim ve tüm başarımları fullemiştim hikayesi ve kombatı beni oyuna bağlamıştı çoğu kişiye göre bence oyun baya iyiydi fiyatını hak ediyordu bu oyun kesinlikle etmiyor karakterleri bile ilgi çekici değil hikayesi tırt saçmalıklarla dolu bir oyun sadece oynanışı güzel oda berbat görev dizaynları ve finali sayesinde hiç edilmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    ben hatta oynadıktan sonra pişman oldum gamepass'ten öylesine (para vermediğim oyunları çok ciddi oynayamıyorum) oynadım diye. steam'den satın alıp daha detaylı oynamayı ve kütüphanemde de kalmasını isterdim oysa.


    bu oyun bahsettiğiniz kadar kötüyse onu da ancak ücretsiz denk gelirse denerim o hâlde.

  • EceliYakın kullanıcısına yanıt
    Epic games ilerde bedava verebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WB'un yayınladığı son iki DC oyunu patladı. Umarım 10 yıl öncesinde kalan co-op sevdalarından vazgeçerler de firmaları boşuna harcamazlar. Ne güzel Batman Arkham serisi ile bir ivme kazanmışlardı.

  • Kötü oyun çok oynadım ama uzun süredir bu kadar salakça bir oyun görmemiştim.


    Bu live service bir oyun konu önemli değil yorumunu kabul edemem çünkü gayet ortada bir konu var ve sürekli ara sahneler giriyor. Fakat konuyu yazanlar gerçekten ne çizgi roman okumuşlar ne de senaryo yazmaya hakim insanlar Çizgi roman okuyanlar bilir bu tarz güçlü karakterlere karşı mücadele eden görece daha güçsüz karakterleri konu alan hikayelerde hep bir zorlama ya plot armour olur. Fakat bu oyundaki kadar aptalca bir plot armour ve zorlama görmedim.


    -Oyun Brainiac'in istalası başladıktan 3 hafta sonrasını konu alıyor. Hall of Justice bildiğiniz gibi JL'in base'i. Oyunda burayı bizde üstümüz olarak kullanıyoruz ve hiç bir JL üyesi burayı basmayı akıl edemiyor. Bunu akıl edemedikleri gibi JL üyelerine karşı kullanabilecek tüm ekipmanı burada bırakmışlar. Hiç bir JL üyesinin aklında Batman'in bile aklına bu cihazları toplamak ya da yok etmek 3 hafta boyunca aklına gelmemiş.


    - Oyunda siz ilerledikçe Batman telsizden Suicide Squad üyelerini küçümsemeyin demesine rağmen ne JL üyeleri ne Brainiac size hiç dokunmuyor.


    - JL üyeleri sizi istediği zaman öldürme yeteneği olmasına rağmen hep sizle oynuyorlar, konuşuyorlar ve asla hepsi aynı anda saldırmıyor. Bir JL üyesini öldürmek üzereyken bile yine kimse yardımına koşmuyor.


    - King Shark dışında SS üyelerinin hepsi yetenekleri olmasına rağmen normal insan. Tabi ki güçleri var ama hiç birinin öyle süper gücü, kenidin iyileştirme, zarar almama gibi yetenekleri yok. Fakat yüksek yerden düştüğünüz zaman hasar almıyorsunuz ve bunun yalandan olsa bile bir açıklamasını yapmıyor oyun. Önceki Rocksteady oyunlarındaki gibi ne bir yavaşlama animasyonu ne de tam düşmeden Batman'in pelerin ile yaptığı gibi bir animasyon yok.


    - Oyun üstüne o kadar düşünülmemiş ki her seferinde en güçlü üyenin King Shark olduğu söylenmesine rağmen ve süper güce sahip olmasına rağmen ekibin tartışma sahnelerinde Harley çok rahat Shark'i itiyor, tutabiliyor.


    - JL üyeleri o kadar güçlü ki oyunda bunu da görüyoruz 1 saniye içinde başka karakterlerin kalbini söküp alabiliyorlar ama bu tarz yetenekleri size karşı hiç kullanmıyorlar.


    - Oyunda Wonder Woman sizi hiç efor harcamadan birden fazla kez etkisiz bırakıyor ama diğer kötü JL üyeleri yapamıyor.


    - Brainiac oyunda görüyoruz ki istediği zaman şehrin istediği tarafındaki kişileri dondurabiliyor, ışınlayabiliyor bunu hiç bir zaman tek tek JL üyelerini öldüren SS üyelerine karşı kullanmıyor.


    - Arkham serisini oynayanlar bilir Deadshot önceden beyaz farklı bir karakterdi. Meğersem o gerçek değilmiş Batman bunu çözememiş.


    - Oyunun bazı görevlerinde JL üyelerini yenebilmek için ekipmanlar topluyoruz Batman bunları uzaktan izlemesine rağmen çözemiyor ve bizi durdurmaya çalışmıyor bile. Bu ekipmanların bazısı Batman'in gizli kasasında ama yine dediğim gibi Batman bunları ne almış ne yok etmiş. Aynı yerinde duruyor.


    - Oyunun ses kayıtlarını dinlerseniz Brainiac saldırı başlamadan önce sadece Dünya'ya gelip konuşmak istediğini söylemiş. Gemisinin kuru kafa şeklinde olmasını geçtim, taşıdığı silahları bile görmezden gelip tüm JL üyeleri bu isteğini kabul edip gemiye gitmiş ve öyle ele geçirilmiş. Zekice gerçekten.


    - Wonder Woman dışında tüm JL üyeleri salağın önde gideni olarak ele alınmış. Yani Suicide Squad dışında eli silah tutan askerlerden bazıları da tüm JL üyelerini öldürebilirmiş. Zaten oyunda WW dışında saygı gören bir karakter yok. Spoiler olmadan başka bir karakter sizi 3 kere ölümden kurtarıyor SS üyeleri onla dalga geçiyor ama WW hep size köpek çekmesine rağmen en çok saygıyı o görüyor.


    - Green Lantern boss dövüşü hariç her boss dövüşü telefon oyunu gibi. JL üyeleri size tam gücü ile saldırmıyor, ölmek üzere olmalarına rağmen. Batman boss dövüşü ve zaten Batman'in olması tüm Arkham Knight sonunu çöpe atıyor. Aynı zamanda tüm hayatını suçluları yakalamaya adamış Batman'e SS üyeleri nutuk çekiyor. Gerek arkadaki müzik gerek oyunda evet burada SS üyeleri haklı şeklinde gösteriyor.


    - Oyunda her JL üyesine aşırı takmış bir SS üyesi olsun demişler. Harley ile Batman, Flash ile Boomerang yine bir derece mantıklı ama sırf iş olsun diye Green Lantern ile Deadshot arasında bir çekişme var gibi göstermeye çalışmışlar. Sanarsınız Green Lantern'in en büyük düşmanı Deadshot. Oysa Lantern'in Deadshot'ı etkisiz hale getirmesi 10 saniye anca sürer.


    - Ellerinde DC'in karakterlerinin tüm hakkı olmasına rağmen Toyman ve Hack gibi kimsenin umurunda olmadığı ve eminim çizgi roman okuyan çoğu insanın bile yeni duyduğu gereksiz yan karakterler var.


    İyi hoş dedin fakat beni oynanış ilgilendiriyor konuyu boşver derseniz size yine güzel haberlerim var. Oyunda yani 20 saat kadar hikayesi olan ve sözde live service olan oyunda sadece 5 tane farklı düşman çeşidi var 5 tane farklı görev var.


    - 5 farklı görev dışında başka görev tarzı yok. Bu görevlerde DC ya da SS ile ilgisi olmayan direk Battlefield, Overwatch gibi online oyunlardan aldıkları görev tarzları. A'yı ele geçir, A'yı elinde tut, aracı ilerlet, hayatta kalanları araca bindir şeklinde. Oyunu 4 saat kadar oynarsanız ya da bir Youtube videosu izlediyseniz tüm düşman çeşitlerini ve görev tarzlarını gördünüz demektir.


    - Yeni bir karakter çıkıyor tam aha yeni görev tarzı geliyor diyorsunuz fakat aslında aynı görevin farklı skin'li halini size yaptırıyor.


    - Sözde live service olan oyunda, oyunu bitirdiğiniz zaman Destiny, Divison gibi yeni dungeon'lar ya da görev çeşitleri çıkmıyor ana görevde yaptığınız görevlere devam.


    - Sadece 5 farklı çeşit olan düşmanlar sizi gram zorlamıyor. Zorlamadığı için loot'da anlamsız hale geliyor. Oyunda bunun farkında olduğu için bazı görevlerde 'düşmanlar sadece bomba ile hasar alıyor' gibi farklılıklar deniyor.


    - Oyun istediğiniz zorlukta oynayın gerçekten aşırı kolay. Oyunlara çok ilgisi olmayan ya da oyun oynamak isteyen bir arkadaşınıza ya da aile bireyi ile oynamak için oyunu alabilirsiniz. Dediğim gibi düşmanlar aşırı kolay olduğu için loot anlamsız hale geliyor. Zaten oyundaki loot sistemi sonradan konulmuş gibi. Üzerinde verdiği damage yazmasa hangi silah daha iyi anlama şansınız yok. Silah tasarımları çoğu birbirine benziyor. %90 her silahı her karakter kullanabiliyor hatta şöyle bir saçmalık yapmışlar aynı tarz, aynı silahları bazen bazı karakterler kullanmıyor ama baktığınız zaman her şeyi aynı sadece o karakter kullanamaz yazıyor. Sanırım son onda bir çeşitlilik fark olsun demişler ama yarıda kalmış. Ben zaten her düşmanı kolaylıkla öldürüyorsam loot yapmaya kasmamın ne anlamı var. O yüzden zaten başarısız olan craft gibi şeylerde gereksiz hale geliyor. Zaten oyunda olmayan düşman çeşitliliği ve basitliği yüzünden açtığınız skiller her şey anlamsız hale geliyor.


    - Yani oyunda var olan çoğu sistemin, kaynağın hiç bir anlamı kalmıyor. Toplamanıza ne gerek var ne de ödülü yapmanıza değecek seviyede.


    - Destiny, Division'da olduğu gibi farklı farklı özellikleri olan silahlar yok, görünüş olarak da çeşitlilik yok.


    - Sanırım silahların ismini de AI'ya yaptırmışlar çünkü tüm DC karakterlerinin hakkına sahip olmasına rağmen atıyorum Mr. Freeze'in dondurucu silahı yok Ivy'in zehirli silahı gibi bir DC oyunu oynadığınızı hissettirecek şeyler yok. Onun yerine Bizarro'ın pistol'u gibi silahlar var. AI'ya yaptırmışlar dememin sebebi buydu çünkü Bizarro karakteri silah kullanmayan bir karakter. Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU] 


    - Metropolis şehrini zamanında EA'in yaptığı Superman Returns oyunundan beri ilk defa görüyoruz ve çok başarısız bir şekilde yapmışlar. İsterseniz oyunu 100 saat oynayın akılda kalacak hiç bir yapı yok. Şehrin her yeri birbirine benziyor.


    - Oyunda yine toplanacak Riddler'in trophy ve bulmacaları var. Bu arada Riddler bunları yapmanız için sizi hackliyor fakat Batman hackleyemiyor gibi bir saçmalık var ama zaten konuyu çoktan geçtik. Neyse Dünyanın sonu gelecek ve Batman gibi Riddler'in baş düşmanı varken sizle uğraşması için hiç bir sebebi yokken yine de oyuna eski oyunlarda vardı diye düşünmeden koymuşlar.


    - Oynanış hızlı ve traversal'a dayalı olmasından dolayı başlarda zevkli gelebilir. Eğer hiç Ratchet & Clank, Vanquish, Sunset Overdrive, Crackdown (iyi zamanlarından) oynamadıysanız farklı ve yeni gelebilir ama zamanında fast paced aksiyın oyunu oynamış birinin beğeneceğini sanmıyorum. Bunun sebebi traversal var ve havadayken savaşabilmenize rağmen traversal ile aksiyon birbiri ile yeteri kadar bağlanmıyor. Sıkıştım şuraya gideyim, şuraya zıplayayım oradan sıkayımdan öteye gidemiyor. Yani örneğini verdiğim oyunlar gibi bir aksiyon beklemeyin. Zaten sizin traversal yeteneklerinizi counter edecek bir düşman çeşidi ortada yok öyle önünüze gelene sıktığınız bir oyuna dönüşüyor.


    - Yine de hiç traversal'a dayalı aksiyon oyunu oynamadıysanız bir süre hoşunuza gidebilir, farklı gelebilir. Yine de düşman çeşitsizliği ve vuruş hissi olmaması kısa sürede sıkılmanıza neden olacaktır.


    - Karakterlerin özel ve traversal yetenekleri dışında hangi karakter ile oynadığınızın farkı hiç yok. Zaten dediğim gibi silahların %90'ını her karakter kullanabiliyor yani sevdiğiniz karakteri alıp onu oynayabilirsiniz. Oyun çıkmadan ya da oynamadan önce hiç olmadı ilk X karakter ile bitiririm sonra Y karaktere geçerim diyordum. Buna değecek bir çeşitlilik ortada yok.


    - Oynanışı geçtim karakterler arasında zaten sevilecek bir karakterde yok. Aralarında en mantıklısı zekası düşük olmasına rağmen King Shark. Her durumda belden aşağı espriler yapan ve kafası çalışmayan karakterler topluluğu. Oyun boyunca hayatta kalmalarının tek sebebi kötü yazılmış konu ve plot armour. Yani 60 dolar verip 4 tane salak karakter arasından birini seçebilirsiniz.


    - Oyunun HUD'ı çok dolu. Sürekli ekranın sağından solundan bir şeyler çıkıyor bu yetmediği gibi karakterler sürekli konuşuyor. Bu başka bir oyunda iyi olabilirdi ama genelde konuştukları hep belden aşağı şakalar ve 'kendi sidiğimi içiyorum tadı güzel' gibi derin konuşmalar. Bir dakika bile oyunda sessizlik olmuyor hep biri konuşuyor ve saçma yorumlarda bulunuyor.


    - Oyundaki tüm şakalar belden aşağı ve komik değil. Lise zamanlarına geri dönün işte biri oturdum dediği zaman 'hohoh nereye oturdun' ya da otobüs kalktı mı dediğinde 'benim ki kalktı hohoho' şakalarına gülüyorsanız eğlenebilirsiniz çünkü bu seviyeden öteye geçemiyor.


    - Oyunu RTX 4090, 7800x3d ile 2K çözünürlükte oynuyorum buna rağmen fps drop yaşamak mümkün ve Ray Tracing açıkken Cyberpunk ve Alan Wake 2'den daha fazla zorluyor. Daha düşük ya da normal sistemlerde Arkham Knight kadar iyi gözükmediği halde sorunlara neden açabilir.


    - Oyun hakkında yazacağım nadir olumlu şeyler arasında seslendirmeler var. Seslendirme sanatçıları, diyaloglar ne kadar kötü olsa bile iyi iş çıkarmış. Yüz animasyonları gerçekten başarılı ve karakterlerin üstündeki detaylar ve grafikler gayet güzel gözüküyor. Tabi bir bütün olarak ele alınca atmosfer Arkham Knight'in yarısı kadar bile değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 14 Mart 2024; 5:28:21 >




  • Yukardaki arkadas cok ciddiye almis oyunu. Epicden 20 dolara aldim oyunu 49 saat olmus kalkamiyorum basindan. 60 70 dolarlik bi oyun degil elbette ama cok rezalet cok kotu nasil boyle bi oyun yaparsiniz iyice sacmalamislar vs de denecek kadar da degil. Eglenmelik karakter kasmalik silah dusurmelik bi oyun. Diablo 4 u 350 saat oynadim ki hala oynarim onda ne yapiyorsan bundada yapiyorsun. Ayni dungeoni 50.defa donerek en iyi silahi zirhi dusurmeye calisiyon. Bu fiyatlara bulursaniz alin derim. Hayatimda ilk defa bi kozmetige para verdim. Su tatliliga bakarmisiniz yaaaa


    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Suicide Squad: Kill The Justice League (Çıktı) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İsseMiyake kullanıcısına yanıt
    Çok güzelmiş bende ilk indirimde almıştım 41 dolara ama aldığım fiyata değmez deyip iade ettim ama 20 dolar inince alıcam bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almak isteyen arkadaşlar acele etmesin yaz indirimlerinde 25 dolar olur diye umuyorum tabi steam cüzdana atın bekleyin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epic games’ten kupon indirimi ile 760 lira gibi bir fiyata aldım 1 buçuk saat falan oynadım güzel bir tat bıraktı beğendiğimi söyleyebilirim. Daha fazla indirime girer mi sizce iade edip beklemeli miyim daha fazla indirimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsyncmlbl kullanıcısına yanıt

    Hocam epic gamesten nasıl bir kuponla 760 TL'ye aldınız?(oyunu yeni aldıysanız tabi) Bende almak istiyorum ancak şu an mevcut bir kupon yok epicte.

  • aron2186 A kullanıcısına yanıt

    %40 indirime girmişti geçenlerde. Üstüne daha önce satın aldığı oyunlardan kazandığı indirim kuponunu uygulamıştır.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.