Şimdi Ara

Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binada fiber internet var ama ayni hizada binanin tam alt katina tasindim daire ayni hizada 26. Kattan 25. Kata tasindim internet kablosu duvardan cikmali tasindigim katta internet kablosu var tam duvarin girisinde soket yeri kopuk kablo var ama superonline gelip yapsa ucret alirmi alirsa ne kadar alir kendim yapabilirmiyim internet kablomun bi tarafi dişi bi tarafi erkek yani duvar girisine soket baglamak icin ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyorum. Anlatmak istedigim alt kata tasindim superonline gelip kablo cekecek ve bunun icin ne kadar ucret alacak. Ucret ne kadar onu ogrenek istiyorum yoksa ucret almazmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiYaBoSS -- 21 Temmuz 2013; 16:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZiYaBoSS

    Binada fiber internet var ama ayni hizada binanin tam alt katina tasindim daire ayni hizada 26. Kattan 25. Kata tasindim internet kablosu duvardan cikmali tasindigim katta internet kablosu var tam duvarin girisinde soket yeri kopuk kablo var ama superonline gelip yapsa ucret alirmi alirsa ne kadar alir kendim yapabilirmiyim internet kablomun bi tarafi dişi bi tarafi erkek yani duvar girisine soket baglamak icin ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyorum. Anlatmak istedigim alt kata tasindim superonline gelip kablo cekecek ve bunun icin ne kadar ucret alacak. Ucret ne kadar onu ogrenek istiyorum yoksa ucret almazmi.

    İmalat dediğiniz gibi duvardan geçiyorsa hiç araypı nakil ücretine bulaşmayın diyeceğim ama üzerinden 6 gün geçmiş. Gerçi nakil ücretini duyunca kendiniz çözmüşsünüzdür.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.