Şimdi Ara

Superonline'dan cep numaralarını aramak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda superonline'ın sayfasındayım ve tarifeye bakıyorum ama yine de Türkcell, Avea veya Vodafone'u arayınca dakikası kaç lira olacak göremiyorum. Algılamamda bir sorun olabilir ama dakikası kaç lira olduğunu ben bulamadım, bilen var mı?



  • Dakikası 30 kuruş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur1301

    Dakikası 30 kuruş

    Pahalıymış cepleri aramak öyleyse! Turk telekom 15 kuruş diyor.
  • Telekom standart tarife'de 37 kuruştur. Ev avantaj tarifesinde 15 kuruştur.

    Ev avantaj 100 dakika tarifesi 21 lira iken
    Superonline'da 100 dakika her yöne tarifesi 5 lira
  • Kayınpeder Ev Avantaj 200'den buna geçsem 300 dakika paketi alsam gerekirse cep nolarını da bundan arasam iyi olur mu diye bana sordu, bende düzgün bir cevap verebilmek için sordum işin gerçeği.
  • yurt dışı kaç para, yazıyor mu?
  • Merhaba mc_fosil;

    Sorunun Cevabı Alttaki 2 Adresten Geçiyor. 1. Adresten Kaçıncı Kademede Olduğunu Bulup 2. Adresten De O Kademeye Ait Sabit Veya Gsm Ücretlerini Görebilirsin :)

    Turkcell SuperOnline Kademe Tablosu

    Turkcell SuperOnline Ses Kullanım Ücretleri




  • Arkadaşlar bu solda heryöne 100 dk 5 tl nasıl yapılıyor? 100 dk yeter mi 1 ay da bilmiyorum ama 100 dk geçtikten sonra ne oluyor fiyat?
  • Müşteri Hizmetlerini Arayarak Yaptırabilirsin Ve Detaylı Bilgi Alabilirsin 100 Dk'yı Geçince Yukarıdaki Mesajımda Yazan Fiyatlar Geçerli Olacaktır.
  • 200 dk 8.99tl her yöne paketini aldım. 24 ay boyunca 8.99 tl olucak. Ayrıca telsiz telefon hediye. tabi hediyesinin geleceğini pek sanmıyorum. Normalde telefon kullanın dksına baktım ortalama 60-70 dk. ve gelen ses kullanım ücreti 13 tl. Böyle cepleride arasak 200 dk ya kadar 8.99 tl ödücez. Süper bence.
  • Arkadaşlar bu 8.99 tl ye 200 dk gibi paketler hakkında önemli bir açıklama yapayım. Ben geçen ay bu paketi aldım ve her yöne 200 dk diye cepler dahil bir çok yeri aradık. 200 dk bitmez diyorduk ancak bugün gelen fatura sinirlerimi bozdu. normalde 49 TL + 8.99 TL gemesi gereken fatura 70 tl geldi. Müşteri hiz. aradım sebebini sordum cepleri aradığınız için 200 dk yı geçmişsiniz dedi. Cepleri ararken ücretlendirme 30 sn de bir oluyormuş. 30 sn 1 dk olarak sayılıyormuş sanırım. Öyle birşey dedi. Siteye baktım ama böyle bir açıklama göremedim. Bayanın verdiği cevap ise "bir daha dikkat edersiniz" Arkadaşlar bu durumda napmamı önerirsiniz? Hakkımı arayım mı yoksa uğraşmaya gerek yok mu?




  • valla üstad superonline ın ne müşteri temsilcileri nede taşeron satış firmaları açık oynamıyor yalan dolan laubalilik hakgetire 2 haftaya yakın bana abonelik satmak için kapımı aşındırdılar lakin her dediklerini araştırdım ve ikna olmadım

    32 kullanıcı bağlanır dedikleri modemden max 5 kişi bağlanıyormuş adsl den sonra çok çok çooook saçma geldi bulunduğum konutda s.o. a geçenler (20 m bit tarife 50gb sınırlı 48tl /24 ay tah) 4-5 m bit i anca görüyor ben 8 m bit net limit adsl ile 12 m bit i görmekteyim sürekli özellikle torrentlerde ve ay sonuna kadar bir yavaşlama oluşmyor.. ayrıca bağlanabilecek kullanıcı kapasite arttırımı talep edilirse buda + olarak faturaya yansıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Ocak 2012; 0:10:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.