Şimdi Ara

SuperOnline Fiberden Turknet VDSL geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şuan kullandıgım tarife superonline fiber 24Mbps/Kotasız/50Gb Down AKK/50gb Up AKK. Akk sonrası hızlar 8Mbps Down, 1Mbps Up yetersiz geliyor.Ayrıca sadece download 50gb doldurdugumda upload hızıda düşüyor(upload 50 gb hakkımı kullanmadan)
    Geçmeyi düşünüdüm paketler:
    Turknetin 65Tl olan 100mbps'e kadar aknsiz limitsiz paketi.fakat oturdugum yerde max 35Mbps'ekadar Download ve 3Mbps Upload alabiliyormuşum.
    Bir diğeri NetSpeed 65Tl 75 Mbps'ye Kadar Down Hız,4 Mbps'e Kadar Upload,200 GB AKN,AKN Sonrası Hız Down 24 / Up 4 Mbps.
    Superonlineda internet kesintisi gibi problem yaşamamadım. fakat hızları düşük + oyunlarda ping artışı oluyor. Sizce hangi paket uygun ? Başka önerebileceginiz alternatif paketler varmıdır ?



  • Fiberi bırakıp DSL denen dandik teknolojiye geçmeni tavsiye etmiyorum çünkü dış faktörlerden şansa bağlı inanılmaz etkileniyor boşta vdsl portu bulup bağlatsan bile yok santrale kedi girdi snr değeri düştü yok yağmur yağdı hat zayıflaması fırladı yok yoğun saat olduğu için ulaşılabilir hız düştü falan filan kanser hastası eder insanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 1 Haziran 2018; 3:36:30 >
  • Bir yili askindir turknet kullaniyordum hem ilk akn yi kaldiran sirket olarak hem verdigi hiz itibariyle cok mumnundum,



    ta ki baglanti problemleri yasayana kadar.



    Ara ki bulasin musteri temsilcisi bekle ki geri arasin bant kaydi gibi ayni seyleri tekrarlasin



    Tam bir aydir internet kullanamiyorum



    Netspeed gecis yaptim bugun evraklarim onaylandi baglanti kullanci bilgilerimi bekliyorum



    Turknet de hakmimi helal etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline Fiber altyapısı varsa bir Vodafone fiber paketlerini de inceleyin derim, Vodafone da Superonline altyapısından fiber hizmetini veriyor bildiğim kadarıyla.

    VDSL için de komşularınıza sorun performansını. Kopma vs. olmuyorsa TurkNet deneyebilirsiniz bir ay. Memnun kalırsanız devam edersiniz, kalmazsanız Netspeed sener ya da tekrar SOL'e dönersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.