Şimdi Ara

Sürücü kursunda yaralanmalı trafik kazası (Motor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ortalama 6 ay önce Aralık ayında motor ehliyeti almak için sürücü kursuna gittim.



    Eğitim gününde sabah ilk eğitim benimdi doğuda yaşıyorum o günde kar yağmıştı, kursa giderek ortalama 2 saat motor sürdüm (sonraki kursiyerler gelmediği için fazla sürdüm) karın içinde açıkçası kaya kaya eğitimimi aldım çok şükür düşmedim herhangi bir sorun olmadı.


    Kurstan çıkarken eğitim veren Öğretmen durağa kadar beni bırakmak istedi, kendisi de a1 için kullandıkları mt 07 benzin alacaktı. Arkasına bindim tutundum iyice fakat kendisinin aniden 2. Vitese geçip gazlamasıyla motorun arkası yalpalandı sadece ben düştüm. Düşmemle beraber yerden kalkamadım 2-3 hafta hastanede 3 ay kadarda evde yattım, omurilik parçalanmasından dolayı ameliyat ettiler düşünce basınç yapıp parçalandığını söylediler, 10 tane platin takmak zorunda kaldılar.


    Artık motor hayal oldu çünkü ufacık düşmem bile felç tehlikesi yaratıyormuş, yaşım 24 çoğu şey yasaklandı hala şiddetli ağrılarla yaşıyorum yüzmem koşmam zıplama bile yasak yapamıyorum, 6 ay geçmesine rağmen 100-200 metre 2.5 litrelik kolayı taşısam bütün gün ağrısını çekiyorum, ayrıyeten kırılan tarafın sağ bacağımı etkilediğini söylediler sağ bacağımda eskisi gibi kullanamıyorum kaldıramıyorum rahatça ve yarısı sürekli karıncalı, kuryelik işine girmek için ehliyet alıyordum o işe de giremedim. Hem manevi hem maddi olarak çöktüm denebilir.



    Motoru süren kişiden şikayetçi olmadım hastanede günlerce başımda durdu yeni çocuğu oldu ben hastanede yatarken bıraktı geldi, zaten sürekli çalışan değil maddi durumu iyi değil şikayetçi olsam kendisini zor duruma sokardım elde edeceğim bir şey olmazdı, kendiside çok pişman.



    Şu an ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan var mı acaba, 1-2 ay içinde heyet raporu verecekler herhalde avukatım motorun sigorta şirketine dava açacak nasıl işlediği hakkında bilgisi olan veya ne yapmam gerektiğini benzer durumu yaşayan var mı?




    Bir çok kişi aradı beni avukatlar falan kaza yapmışsınız yardımcı olalım para alın diyerekten herkes farklı bir şey söyledi kimisi ameliyat izinden bile ayrı tazminat alırsınız dedi kimisi omurilik hayati bir şey sayıldığı için davanın kısa sürmesi gerek diyende oldu baya kafamı karıştırdılar 6 ay içinde, internette de yaralanmalı kaza yapan bazı arkadaşların buraya konu açtığını gördüm bende sizden tavsiye almak için buraya konu açtım.




    Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.