Şimdi Ara

Sync ve Fotoğraf Hakkında (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3Gs 4.0.1 kullanıyorum
    Öncelikle bu sync (eşzamanlama) nin ne anlama geldiğini anlayamadım denemek içinde fotoğraflarda iken sync tuşuna baştın resimler klasörüne ipod photo gibi bi klasör oluşturdu ama içinde ne fotoğraf var nede başka bişey bi sürü klasör var içinde sadece. Bu sync ne işe yarıyor ??

    Birde fotoğrafların altında sadece fotoğraf rulosu die bi klasör var onun yanına başka klasör açamıyormuyuz? Ve pc den iphone a nasıl resim atıcaz???

    Forumda bu konnu hakkında bir çok soru ve cevap var ama hepsi farklı şekilde anlatmış denemeye çalıştım ama yapamadım... Yardım ederseniz sevinirim



  • Söyle Düşün Simetri Dersini:))
    itunes bir yarısı Diger yarısı İphone...
    bir yarıısna cizdigin zaman diger tarafında aynı olması gerekiyor ve bilgisayar ve iphone bagladıgın zaman bilgisayarındaki Veriler ile itunes verilerini birbiri ile eslestiriyor (muzikler resimler uygulamalar ve uygulama ayarları, mailler vs...)
    Film Rulosu ise iphonede bulunan tum resimlerindir Yeni bir klasor acmak ister isen İtunes Programında (iphone baglı İken) Photos Sekmesine Tikla orda select Folder var bilgisayarında Resimlerin bulunacagi kLasoru sec ve icine alt kLasör oluşturur isen İphonende Film rulosunun altında yeni Klasör oluşacaktır..
    SekiL (A) Benim daginik bir film Rulosu
     Sync ve Fotoğraf Hakkında (Soru)

    Aynı şekilde müziklerinde ve videolarında yapabiLirsin (album kapağı) Playlist vs..
     Sync ve Fotoğraf Hakkında (Soru)


    Afiyet oLsun




  • Fotoğrafı denedim klasör kısmı oldu fotoğraflar da geldi... bu sync yi yedekleme içinde kullanabiliyormuyuz? yani pc de ki fotoğraflar iphone a geçti ama iphone daki fotoğraflar ortada yok :) aynı sorum kişiler içinde geçerli kişileri de yedekleyebiliyormuyuz bunu kullanarak? bu arada cevabın için teşekkürler
  • Blgisayardaki o klasöre ilerleyen zamanlarda resim attikca itunes ile eşleme oldugu zaman iphonende görebileceksin... kamera ile cektiklerini zaten bilgisayarıma tıkladıgın zaman Apple iphone simgesinden görebilirsin.. rehber kişileri icin; Jb yuklu ise (SiManager ile isimleri sime kaydebilirsin).. Yedekleme icin ise İtunesde telefonunun simgesine (mesela benim Mete's iphone) simgese sag tıkla backup tıkla yedek olusturur..
  • teşekkür ederim yardımın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.