Şimdi Ara

T3 Timeout - T3 Zaman Asimi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • T3 Timeout kopmalari yasayan var mi aranizda? modem loglarinda falan goren?


    15 yili bulundugum adreste iolmak uzere 20 senedir kablonet/uydunet kullanicisiyim. 100/20 lik paketi kullaniyorum ve motorola SB6120E docsis 3.0 modemim var.


    Yurt disindaki kendi dosya serverima baglanip FTP ile buyuk dosya almaya calistigimda ya da torrent vb yerden yuksek oranda download yaptigimda internet bir sure kopuyor ve modem loglarinda t3 timeout hatalari goruyorum. Yillarca boyle bir sorunum olmamisti, ama yillardir da bu kadar uzun suren zaman araliginda 90+ mbit download a da hic yuklenmemistim.


    Oyun oynarken, browser dan dosya indirirken (buyuk dosyalar dahil) ya da stream bir seyler izlerken bu sorun yok. sadece ve sadece downloada tam kapasite, belli bir sure uzerinde zaman araliklarinda ve browser/tarayici disi bir kaynaktan belli bir sure yuklendigimde kopuyor. Torrent falan aslen pek umrumda degil ama kendi yurt disi dosya serverim benim icin onemli. Gece transfere birakip sabah butun dosyalari que da gorunce sinirim bozuluyor o nedenle.


    Sinyal degerleri soyle:


    T3 Timeout - T3 Zaman Asimi sorunu


    Bir fikri olan var mi? uydunet in cagri merkezi biraz papagan gibi, o yuzden once buraya sorayim dedim.








  • sorunu yasayan olursa diye konu hakkinda guncelleme


    File serverimi bandwidth 80mbit i gecmeyecek sekilde sinirladim. su anda 80 le dosya almaktayim, 4 saattir hala modem t3 le kilitlenmedi. kalan 20 mbit i de netflix, oyun vs ye kullanabilyorum. totalde 98 megabitlere bile ciksam kopmuyor.


    neden tek dosyada 94-95 mbit lere ciktigimda bir sure sonra T3 hatasi vererek internetten kopuyor? bu gizemi sanirim hic bir zaman cozemeyecegim. evin kablolamamasinda sorun desek, o zaman nasil 80+15 kullanabiliyorum ayni anda?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.