Şimdi Ara

Taahhüt verirken Taahhütsüz fiyatın katlanması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mileincom sitesinde Paket fiyatlarına bakınca Taahhütlü 16Mbit 99.90TL, Taahhütüz paketi bakınca da 16Mbit internet fiyatı 89.90TL görünmekte..


    Annem lere ziyarete gittiğimde bir ay önceden Telefonla aramışlar taahhüt yenilenmiş (Oysa uyarmıştım hiç birşeye tahhüt verme diye.. yaşlı kadıncağız bilememiş işte) 24 Aylık Taahhüt e 16Mbit ADSL için 250TL yerine 76.90TL taahhütü telefon ile onaylamış. Taahhüt sevmeyen biri olaraktan Online işlemlere girip 1 (bir) aylık taahhüt bozma ne kadar tutuyor diye sorguladığımda 209TL yaklaşık bir fiyat çıkıtığı mesajı ile karşılaştım. 2. ay bu 2 ye 3. ayda 3 e katanacaktır elbette..


    Sitede Taahhüt süz fiyata bakıyorsun 90TL olan hizmet taahhüt evrak işlerine gelince 250TL oluveriyor.. Madem 16Mbit hizmetin ederi 250TL yazsana sitene 89.90TL değilde 250TL diye..


    13 Aralıkta 15Mbit ADSL altyapıda kesinti olmuş 1-2 gün filan internet yokmuş. Sonra düzeldi dedi. Bugün ziyarete geldiğimde 15Mbit olan alt yapı 9Mbit e düşürmüşler. (Biz düşürmedik modem aynı yerde 3 katlı 3 daireli küçük apartmanda

    internet ile ilgilenen kimse yok zaten Apartman için ankastere ile oynayacak kimse yok zaten) Neyse, Alt yapı 15Mit olup 16Lık ADSL ücreti ödeyen annem artık 9 Mbit hizmete 16Mbit ADSL ücreti öder olmuş. Bir ayıp var hizmet de düşme var. Bu durumda Hızda %20 den fazla düşüş olduğundan Taahhüt geçersiz dedim. ADSL de %30 imiş. Bu hızda altyapı desteğinin %30 u imiş Yani 9Mbit e düşürülen alt yapı da 6,5Mbit hıza denk geliyor. Biz alt yapı işlerine karışamıyoruz deyip işin içinden çıkıyorlar ve tam ücreti almaya devam ediyorlar. Bu gibi durumlarda Tüketicinin müşterinin mağdur olmasını önleyen bir yasa bir devlet kuruluş vs yok mu? Anlaşmaya başladığında 16Mbit hız al ücretinide tam al.. İlerleyen zamanlarda Müşteri isteği dışında alt yapı kalitesini düşşün ama bu ilk bağlantıdaki a göre hizmet kalitesi düşürüp yinede beni ırglayan bişi yok değip full ücreti almaya devam etmesi ne kadar doğru?..


    Neyse yapacak bişi yok Tasma takılı. Elbet bir gün adelet yerine gelir umudu ile...


    Alt yapı sorgulandığında VDSL portu boşa çıkmış sanırım 25Mbit alt yapı desteği görülmekte. Üst pakete geçiş işlemini istedik. 24Mbit tarifede 263TL yeriine 24 ay taahhütle 89.90TL verdiler Modem bağlantı hızı 22450Mbit ile buluştu. En azından 90TL ye22Mbit internet alıyoruz diye gaz alındı. Lakin yine ilerleyen zamanlarda bu 22Mbit alt yapı 16Mbit e düşürülecek olursa yine aynı döngü. Bu mağduriyeti adaletsizliği önleyen bir sistem olmalı. Ne kadar beddua yapılsada İt Ürür Kervan Yürür işte..


    Niye Taahhütnameye aylık 10BinTL olan 16Mbit ADSL paketini 24 ay taahhütle 77TL veriyoruz yazmıyorlar? Demek isediğim bu fiyat neye göre hangi kurala göre veriliyor?





    Taahhüt verirken Taahhütsüz fiyatın katlanması?





    Taahhüt verirken Taahhütsüz fiyatın katlanması?







  • Önümüzdeki 2 sene içinde taahhütsüz fiyatlar 120-130 lira olacak. O yüzden genele bakarsan taahhüt verdiğinde 2 sene rahatsın ve daha az ödeyeceksin

  • Hocam seni uyarmak vatandaşlık borcum. Ben kesinlikle bu firmayı önermem, hatta şöyle bölüme bir göz atın açılan konuların %95'i şikayet üzerine. 100 liraya hizmet alacağım derken mevcut saçlarınızı kaybedebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.