Şimdi Ara

Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza | Tüketici Haklı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
17.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Az önce 175 danışma hattı ile görüştüm ve tuketiciserdar'ın söylediklerini onayladılar. Cayma bedeli ödemeden kurtulmanın tek yolu internet altyapısının gelme ihtimali olmayan bir adrese ikametgahınızı alıp nakil işlemi yaptırmak. Hizmet sağlayamayacakları için haklı fesih hakkına sahip oluyorsunuz.

  • Öncelikle merhaba.


    1 gün önce Superonline fiber'e geçtim 24 aylık taahhüt ile. Modemin berbat wifi performansı yüzünden soğudum. Sözleşmeyi teknik ekip modemi kurmaya geldiğinde imzaladım. Iptal için başvursam cayma bedeli çıkar mı acaba ?


    Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Öncelikle merhaba.


    1 gün önce Superonline fiber'e geçtim 24 aylık taahhüt ile. Modemin berbat wifi performansı yüzünden soğudum. Sözleşmeyi teknik ekip modemi kurmaya geldiğinde imzaladım. Iptal için başvursam cayma bedeli çıkar mı acaba ?


    Teşekkürler.

    Cayma bedeli olarak yanılmıyorsam kullandığınız kadar ki kısmı ödemeniz lazım yani 24 ay taahhüt var diye 24 ayın tamamını ödemezsiniz diye tahmin ediyorum. Misal bu ay taahhüt verdiyseniz ve hizmetleri churn(yani taşıma) değilse ve direk kurulum yapmışlarsa kurulum ücreti alırlar, yine kullandığınız ayın taahhtsüz fiyatı üzerinden bir ücret çıkarabilirler yine yalın ise yalın ücretini tahsis edebilirler. Bunları bilmenizde fayda var en iyisi arayıp ne kadar çıkacağını tespit etmenizde fayda var.





  • İyi günler, babam 5 ay önce turkcell superonline'ın bir kampanyasına 24 ay taahhüt imzalamış.Ancak babama apartmana 8mb 'den fazla internet gelmediği için en fazla 8 mb' lik hız yollayabileceklerini söylemişler ve babam da buna göre kabul etmiş.Ben ise bu durumu araştırmak üzere alt komşuma aldığı hızı sormaya karar verdim. 1 gün önce öğrendim ki alt komşumuz 33 mb hız alıyor ki bu aralar biraz yavaş olduğunu söyledi. Bu durumda taahhütten parasız bir şekilde caymam mümkün müdür, çünkü eğer babam doğru hatırlıyorsa bizi yanlış bilgilendirmiş oluyorlar ki bu zaten literatürde 'aldatmak' olarak geçiyor. Tabi günahlarını almayalım buraya ilk taşındığımızda altyapı yoktu ve duyduğum kadarıyla geleli çok olmamış komşumuz da geçeli çok olmamış.
    Not: Babama taahhütnameyi imzalarken tablet de hediye etmişler. Sanıyorum ki düz bir şekilde caymaya kalksak belirli bir fiyat biçip o parayı da isterler ki zaten durum yeterince sinir bozucu.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasahsabbah

    İyi günler, babam 5 ay önce turkcell superonline'ın bir kampanyasına 24 ay taahhüt imzalamış.Ancak babama apartmana 8mb 'den fazla internet gelmediği için en fazla 8 mb' lik hız yollayabileceklerini söylemişler ve babam da buna göre kabul etmiş.Ben ise bu durumu araştırmak üzere alt komşuma aldığı hızı sormaya karar verdim. 1 gün önce öğrendim ki alt komşumuz 33 mb hız alıyor ki bu aralar biraz yavaş olduğunu söyledi. Bu durumda taahhütten parasız bir şekilde caymam mümkün müdür, çünkü eğer babam doğru hatırlıyorsa bizi yanlış bilgilendirmiş oluyorlar ki bu zaten literatürde 'aldatmak' olarak geçiyor. Tabi günahlarını almayalım buraya ilk taşındığımızda altyapı yoktu ve duyduğum kadarıyla geleli çok olmamış komşumuz da geçeli çok olmamış.
    Not: Babama taahhütnameyi imzalarken tablet de hediye etmişler. Sanıyorum ki düz bir şekilde caymaya kalksak belirli bir fiyat biçip o parayı da isterler ki zaten durum yeterince sinir bozucu.

    https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula// buradan sorgulama yapın alacağınız hızı görebilirsiniz,düşünürseniz 6CY6AC referans kodu ile başvuru yapabilirsiniz, dilediğiniz pakette karşılıklı 5 lira indirim verir.


    Referans kodu 6CY6AC


    İstanbul/Bağcılar




    Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza | Tüketici Haklı


    Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza | Tüketici Haklı




    _____________________________





  • Alacağım maksimum hızı 85 mbps gösteriyor. Bu durumda taahhütnameden cayma hakkım olduğunu tahmin ediyorum

  • evet iss taşıyarak belirtilen hızı alabilirsiniz, size yanlış bilgi verilmiş buna istinaden hakkınızı arayınız.

  • Öncelikle Selamün aleyküm Ben Türk Telekom ev internetinde 24 ay taahhüt sözleşmesi yaptım ve bir yılı geçince aboneyi iptal ettim yani Caydım cayma bedeli bana 285 TL evime icra ödeneği geldi tüketici kanuna göre bir yıla geçmiş dün sözleşmelerden istediğimiz zaman pes etme hakkımız varmış Ben 175 i arayarak bilgi almak istedim ve bana ödemem gerektiğini söylediler bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim Saygılarımla

  • TTelekom dan aldğım hizmeti 15 gün içerisinde iptal ettirdim . Hani şu 15 gün içierisinde hizmeti iptal ettirebilirsiniz olandan . Bir sene geçti üzerinden . 2 hafta önce icra için aranıldım sonrasında eve kağıt gönderildi. Bugün aradılar . Eşim evde yokuz şehir dışındayız demiş. Eve çilingir ile gireriz diye tehdit etmişler :D Mafyalık ta var yani ,eşkiyalıkta . Aman dikkat edin . Btk ya yazdım durumu bakalım nasıl bir karar çıkarılacak . 3 5 ay kullanıp ya da 1 yıl kullanan kullanıcılara geçmiş olsun :D

  • çıkarılan faturayı ödeyip karşı başvuru yapmanız gerekir tüketici hakem heyetine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsizliktir. Yalın internete telefon aracılığıyla başvurmam ve ses çıkmaması ardından aylar sonra gelen telefonla bağlamaya geleceklerini söylemeleri. Kabul etmem (en büyük hatam) ve daha sonra gelmeyen bağlantı akabinde iptal ettirmem. Müşteri hizmetlerindeki bayanın size hiç bir ücret çıkmayacak demesi ve geçtiğimiz hafta haciz icra kağıdının gelmesi. Tam 690 lira. Kullanmadığım almadığım hizmet için icraya verilmişim. Böyle adi bir kurumdan bahsediyoruz.

  • millenicom adsl 16 mb üyesiyim. cayma ve sözleşmeyi feshetmek istiyorum modemi geri göndermek zorunda mıyım bilgisi olan varmı?teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.