Şimdi Ara

Takıntılarımdan nefret ediyorum!! Kafayı yemek üzereyim!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi sorunlumusunuz ya küüçük şeylere dünya malına bu kadar değer vermeyin .benım umrumda olmaz kırılan kırılsın. bozuk şarj aletlerı var evde 3tane babam çalışıyor dıyor ben dıyom çöp bunlar at gitsin hurda edavat bozuk cıhaz şu bu umrumda olmaz satmışım dünyayı insanların hakkımda düşünduklerı bıle umrumda olmaz. bir ayagıma ayakkabı digerine terlık gıyer çıkabılırm gerekırse dünyayı sallamıyorum kralda benım padişahda kafamda noksan tahtalar var sanırım bıraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 23 Temmuz 2007; 12:22:59 >
  • Bendede war takıntılar

    1Kaç sene Önce babamı memlekete yol ederken ( babasının hastalıgı için) Bindigi arabanın plaka no'su halen hafızamdadır..

    PC kasası , Pc MASASININ alt tarafta bölme olan yerde . Hani Dişleri olur yha ön tarafta sol diş biraz daha ilerlemiştir aşagıya düşmüştür. Ben tam olması için düzeltirim yha aşagıya alırım kasanın on tarafını yha da içeri sokarım..

    Beyaz eşyalarımız hep aynı markadır..Geçen saydım , 21 tane aynı marka beyaz eşya war :)

    Sol elimin yüzük parmagına parmaklık takarım , sağ elimin yüzük parmagına da takmam gerekli yok sa sinir ediyor..

    Bir de bende takıntılardan dolayı bizr özellik gelişti , Mesela TW izlerken alt yazı geçer yha ben onların harfini sayarım.

    Şimdilik bu kaedar daha sonra yine yazarım...




  • SENİN DURUM VAHİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BurakLEE

    abi sorunlumusunuz ya küüçük şeylere dünya malına bu kadar değer vermeyin .benım umrumda olmaz kırılan kırılsın. bozuk şarj aletlerı var evde 3tane babam çalışıyor dıyor ben dıyom çöp bunlar at gitsin hurda edavat bozuk cıhaz şu bu umrumda olmaz satmışım dünyayı insanların hakkımda düşünduklerı bıle umrumda olmaz. bir ayagıma ayakkabı digerine terlık gıyer çıkabılırm gerekırse dünyayı sallamıyorum kralda benım padişahda kafamda noksan tahtalar var sanırım bıraz


    Evet sorunluyuz dostum, bir itirazın mı var? Sorun dünya malı değil. Yazdıklarımızı iyice oku ondan sonra yorum yap. Bir ürün 20ytl ise, sorun buna verdiğim para değildir. Bu paraya gider arkadaşlarıma çay kahve ısmarlarım o zaman bir sorun yok. Ama bu 20ytl bir ürüne dönüşürse işte sorun o zaman başlıyor. İçinde olmayan bilemez bu durumu. Bir de ben farkettim de ben sadece yeni alıp kendim açtığım ürünlerde böyle sorun yapıyorum. Geçen sene arabamla kaza yaptım mesela, arabanın arkası komple göçmüştü. Hiç umursamadan bindim ve gideceğim yere gidip paşalar gibi eğlendim. Ya da ne bileyim ikinci el aldığım fot. mak ya da cep telefonu düşse de bozulsa da tınlamıyorum. Sadece kendim sıfır aldığım şeylerde var bu sorun.




  • sen benden bahsetmişsin abi ya

    bendede feci şekilde takıntılar vardır. anlat anlat bitmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nJOY

    Yıllardır buradayım, ilk defa şahsi bir sorunumla ilgili bir konu açıyorum lütfen mazur görün. Ben artık kafayı yemek üzereyim diye düşünüyorum. Küçücük şeyleri düşünüp büyüte büyüte kendimi çıkmazlara sokuyorum.

    Mesela aldığım bir sigara pakedine kırışmasın büzüşmesin diye gözüm gibi bakıyorum.

    5 yıl önce alıp çoktan sattığım bir ürünün paketleri, faturası hala evde durur, nedense atamam.

    Yeni aldığım birşeye en ufak bir zarar gelirse(mesela yeni aldığım bir kitabın üzerine azıcık çay dökülse) hemen o kitabı atıp ya da satıp yenisini almak isterim, bunu yapmasam bile unutana kadar kendimi yer bitiririm. Yeni bir cep telefonu alırım, çizilir, günlerce içim yanar. Yeni bir güneş gözlüğü alırım, iç tarafı hafif soyulur, yine soğurum ondan da.

    Tam sayı takıntım vardır. Mesela 6 megapiksellik bir fot. makinasını 7.2'ye her surette tercih ederim. 102.72ytl olan birşeyi almak yerine 105ytl olan bana daha sempatik gelir nedense.

    İnsanlarla olan ilişkilerimde aşırı hassasım. Yani alıngan falan değilim ama insanları kırmaktan çok korkarım. Birşey söylerim, acaba alınmış mıdır diye mutlaka uzun uzun düşünürüm. Birisi bir mesaj atar, yolladığı saate falan bakarım saçma saçma.

    Yeni aldığım birşey o kadar kıymetlidir ki, en ufak birşey dahi olsa kimseye vermek istemem, hatta kendim bile kullanmaya kıyamam. Oysa ona verdiğim para benim için o kadar da değerli değildir, yani verdiğim para sorun değil ama birşey benim olunca ona gözüm gibi bakma arzusu içindeyim.

    Yaptığım işlerde çok ince çalışır çok ince ayrıntılara dikkat ederim ama çoğu zaman karşımdaki insan bunun farkına bile varmaz.


    Kapıyı kapatırım eminim ama nedense dönüp bir daha bakarım acaba gerçekten kapattım mı diye.
    Kaldırımlarda yürürken çizgilere basmamaya çalışırım.

    Bir gün herşeyin süper gittiğine diğer gün berbat gittiğine inanıyorum. Gerçekten de bu doğru. Mesela berbat geçecek dediğim günde yemekhanede berbat bir yemek çıkar, otobüsü kaçırır yarım saat beklerim, şemsiyem yoksa yağmur yağar, birisinden kötü bir haber alırım ya da mutlaka işlerim ters gider.

    Geçen aldığım fotoğraf makinasında 1 tane ölü piksel çıktı, aslında hiç belli bile olmuyor yani içine düşmek gerekir farkedebilmek için. Ama ben her seferinde resmen içine düşüyorum onu farkedebilmek için ve bu yüzden makinadan soğudum, günlerdir aklımda. Başka birşey düşünsem bile bir anda aklıma geliyor ve unutamıyorum. Sırf bu yüzden birisine hediye edip yenisini almayı bile düşündüm, ama yenisinde de aynı durum olabilme ihtimali var.

    Mesela aldığım bir diş fırçasıyla diş macununun markası aynı olması, evimdeki tüm eşyaların markası aynı olması falan şarttır. Ayrıca evdeki takım olan herhangi birşeyin bir tanesine birşey olursa diğerleri de benim için biter.

    edit: Ayrıyeten çok kararsızım. Birşeye karar vermek günlerimi alır, es kaza birşeye karar veririm, gider alırım. Sonra eve gelir pişman olurum ve götürür değiştiririm. Ya da ne bileyim forumdaki mesajlarımın yarısından fazlası editlenmiştir, mutlaka birşeyler eklenmiş ya da çıkarılmıştır.

    Bunlara saplandım çıkamıyorum. Lütfen yardım edin bana arkadaşlar. Lütfen Ben de normal insanlar gibi yaşamak istiyorum. Umarsızca yaşamak istiyorum. Bunun bir çözümü var mı olabilir mi, lütfen birşeyler önerin birşeyler söyleyin. Hepinizi çok seviyorum

    +9999999999999 bndede oluyo sora bildiğim süreleri fln okuyom şeytanın vesvesesinden kurtuluyom dene bak istersen




  • takılın kafanız göre
  • Bende de buna yakın şeyler oluyor.

    Mesela,odamda herşey bir yöne bakmalı , topluca geometrik olarak düzenli olmalı.
    örneğin;bilgisayar masasında klavye,fare,hoparlör uyduları vs... düzgün dumalı.aynı yönde durması şart değil ama düzgün olmalılar.öyle kullandığım gibi asla bırakamam.Buna ek olarak monitörümde bir tek el izi olmamalı.

    Bazen ben de kapattığım kapıyı emin olmama rağmen sanki açıkmış gibi bir daha gider kontrol ederim.

    Sizce bunlar normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 23 Temmuz 2007; 13:16:20 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BurakLEE

    takılın kafanız göre


    çok sağol.
  • sokaktaki her 3 kişiden 1 i delidir kardeş.

    o yüzden takma kafana..

    benimde çeşitli takıntılarım var...vardı...

    zamanla unutuyosun
  • bence bu söyedikleriniz o kadar bi sorun deil ben sorunlarımı kaonuşmak için o kadar psikoloğa gittim adeta psikoloğa ben yardım ettim sanki o bana yardım edecekken ben ona yardım ettim
    bi ara ölmek bile istiyordum intahar bile ettim ama ölmedim ondan sonra düşündümki bu dünyada ki hiçbişey gerçek deil tek gerçek olan Allah
    İntahar olayından sonra çok ağladım ve doğru olanın bu hayattaki şeylerin hep gelip geçici olduğunu düşündüm ve öğrendim öncedende biliyordum ama
    demekki bi olay olması gerekiyormuş heralde
    Artık namaz kılmaya başladım ve şuan kendimi çok rahat istiyorum manevi olarak bir feraha kavuştum
    Kendinizi çok takıntılı olarak ve çok sorunlu olarak görüyorsanız birde Allah a kavuşmayı deneyin ben denedim ve artık kim olduğumu ve bu dünyanın
    bizim için yaratıldığını öğrendim

    Arkadaşlar size tavsiyem bu dünyada ki hiçbirşey için üzülmeyin şunun şurasında ortalama 70 yıllık bir ömür var ama öldükten sonra sonsuz bir hayat var lütfen iyice düşünün ve ne demek istediğimi anlamaya çalışın...




  • dikkat et ruh hastası piskopat şizofren filan olma
  • Fazla mükemmeliyetçisin galiba. Başak burcu musun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blue

    Fazla mükemmeliyetçisin galiba. Başak burcu musun?


    Evet, nerden anladın
  • Bence bir doktora görün
  • Kendim hakkında birkaç bilgi daha vereyim. Korkağın tekiyimdir. Herkes beni çok güçlü zanneder ama köpekten, karanlıktan, bazen kendi gölgemden bile korktuğum olur. Birisi bana dayılanınca titremeye başlarım, ama yine de o sinirle karşıdakini çok rahat döverim. Babamla aramız mükemmeldir, geyik yaparız etmediğimiz muhabbet yoktur ama ben babamdan da çok korkarım. Bana aslında hiçbirşey sormaz, çok serbestimdir, haber vermeden gittiğim yerde istediğim kadar kalırım ama nedense ortada hiçbirşey yokken babama hesap verme ihtiyacı hissederim. Bana çok güvenir babam. Herşeyi çok uçlarda yaşarım, yaşadıklarımı anlattığımda çoğu zaman kimse inanmaz. Durum böyle. Anlatmaya ve içimi dökmeye devam edecem, beni izlemeye devam edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 23 Temmuz 2007; 13:51:21 >
  • Kesinlikle bir doktorun yardımını almalısınız.ileride çok ciddi şeylere sebep olabilir.
  • Benimde sizin kadar olmasada takıntılarım var ve bazen beynimi çok yorduğum için sinir krizi geçirebiliyorum. İşte birkaç örnek;

    "Oldukça titizimdir, herşey yerli yerde olması gerek, milimetrik düzeltmeler yapıyorum.
    "Yaptığım işin her zaman daha iyisini yapabileceğime inanıyorum bu yüzden her işin sonunda tekrar dönüp bakıyorum ve hata arıyorum.
  • Bu arada 22 yaşındayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaviAteş

    Bunları okuduktan sonra bendekilerin takıntı olmadığını anladım. :))

    Benim en büyük sorunum şu, mesela vücudumun sağ tarafına bir şey değdi hatta bazen değecek kadar yaklaşması da yeterli.
    O şeyin vücuduma değdiği zaman verdiği hissi aynı şekilde sol tarafımada yapmam lazım.

    Bazen parmağımı kütletirken, sol elimde ki tırnakların yanlışlıkla sağ elimin üstüne değer, ben hemen sağ elimin tırnakları ile sol elime değerim. Bu arada aynı şey ilk önce sol tarafa olması durumunda geçerli değil. Önce sol tarafıma olan herşey normal.

    ..aynısından bende de var içimi rahatlattın




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.