Şimdi Ara

Taksim patlaması sonrasında sosyal medyaya bant daraltması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
10.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimin doğru yazdığını bulmaya çalışıyorum zaten. Ekşide 1200 bayrak asıldı yazılmış. Googel a yazınca her haber sitesi 1200 ve 200 diye farklı yazmış. Demir direklere asılan bayraklar 200 tane olabilirken yukarıdan asılan küçük bayraklar 1200 olabilir. Yani bayrak sayısı her ikisine göre de doğru. Her haberi tek bir kaynaktan okuyup inanmam, dar kafalı değilim.

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    çok zıt cümleler var hangisi tariz ünlem koy .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman Demirel in sanırım siyaset meydanı programında diğer liderler ile görüşürken söylediği bazı sözler var, dikkatlice dinlemenizi tavsiye ederim.


    Taksim patlaması sonrasında sosyal medyaya bant daraltmasıGirişimci Gorilyoutube
    Enflasyon - Süleyman Demirel
    https://www.youtube.com/shorts/Dy_IToTFoww

    Şimdi bu patlamanın nedeni direk hayat pahalılığı enflasyon vs diyemeyiz belki ama bunun hiçbir etkisinin olmadğını söylemekte kendini kandırmak olur.

    O patlayıcıyı oraya bırakan suriyeli kadının güzel refah bir hayatı olsa geçim sıkıntı vs çekmese yine de bunu yapar mıydı?

    Buna samimi bir cevap vermek lazım.

    Her geçim sıkıntısı yaşayan elbette terörist adayı değildir öyle bir saçmalık anlaşılmasın.

    Ama rahmetli Demirel in de belirttiği gibi toplumun ahlakını ve yaşayışını bozan bir şeydir geçim sıkıntısı.

    Sadece son dönemdeki kira artışlarından dolayı tartışan ve birbirini öldüren kaç kiracı-ev sahibi var biliyor musunuz?

    Suriyelileri bende ülkemde istemiyorum ama çoğunun burada çok kötü şartlarda bir hayat yaşadığını görmezden gelemeyiz.

    Birkaç aile bir evde yaşıyor çoğu. Yemeleri yeme değil giyimleri giyinme. İnsanlık dışı bir yaşam sürüyorlar. Fakirlikten tabi.

    Pekala bu şartlar da ölüden farksız yaşayan biri çıkıp bu eyleme alet olmuş olamaz mı para karşılığında ben bunu soruyorum.

    Sosyal bilimci falan değilim bunları yıllardır konuşuyorum bu patlamadan da önce.

    Bu insanlar potansiyel bomba zaten bunu ben görebiliyorum da yetkililer göremiyor mu?

    Ya bu insanlar sınır dışı edilsin ki benim tercihim bu ya da burada refah içinde yaşatılsın hiç bir şeye muhtaç olmadan insan gibi yaşatılsınlar.

    Biz bu ülkenin halkı olarak refah içinde miyiz ki onları refah içinde yaşatalım diyebilirsiniz.

    Haklınız çoğumuzun durumu kötü ama hiç bir Türk geçim sıkıntısından para için böyle bir eyleme alet olmaz ama onlar olabilir.

    Ben sokağa güvenle çıkmak istiyorum. Suriyeliler sadece taksim de değil ki heryerde.

    Bunun için vergilerimizden 40 değil 400 milyar dolar daha onlara harcansa umrumda değil nereye gitmiyor ki vergiler onu mu düşünücem.

    Can güvenliği istiyorum can!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 15 Kasım 2022; 13:15:40 >




  • Sadece sosyal medya etkilenmedi ki;
    Amazon.com.tr den "dağıtıma çıktı" mesajı gelmeden, haberim yokken kargom ansızın geldi, kuryeye "neden bu sefer mesajsız gönderdiniz ? " diye sorunca, hükümetin bant genişliği daraltması yasağı yüzünden olduğunu söyledi.

    Bu günleri de gördük, eğer bir yasak hayat kalitesini etkiliyorsa özgürlükle yasaklar arasında ki o denge iyi düşünülmeli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 15 Kasım 2022; 13:46:12 >
  • Bu sabah gazetesi, iktidardan sürekli ballı börekli ihaleler alan, Kalyon Grubun değil miyidi?

  • Güneş balçıkla sıvanmaz. NETI kisitliyorlar ancak bakan zaten sadece bakiyor vpn ile Tweet atiyor.Ancak hic gormemis kisileri birde hirsiz ahlaksizlari kandirilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet olumlu bir karardı , bu tür olaylarda yalan yanlış bir çok şey söyleniyor bunun da insanlar üzerin de olumsuz etkisi oluyor , yalanlar ve kışkırtmalar çürütülse bile insanların aklın da , yalan haberler kalıyor.

    Düşünsenize , kosakoca 1. ve 2. dünya savaşı biteli yıllar oldu ama hala türlü türlü bilgiler ortaya çıkıyor.

    Neyseki 24 saat geçmeden devlet tüm hücreyi ele geçirdi de , spekülasyonları engelledi. Gerçi spekülasyon yapmak isteyen her türlü ortam da bunu da yapar , hırsıza kilit mi dayanır misali.

    Ölenler Allahtan rahmet kalanlara geçmiş olsun dilerim, ateş düştüğü yakar.

  • Gayet yerinde bir karar. 11 Eylül'de yurtdışı saldırılarında kaç tane parçalanmış ceset gördünüz? Anında yayın yasağı koyulur. Herkes burada Twitter'da Instagram'da sanki poz paylaşır gibi ceset fotoğrafları paylaştı. Saçmalık! Sorumsuzluktur bu. O cesette senin akraban da olabilirdi ileri zekalı !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapılan sansürdür. Yasaya aykırıdır. Yasası varsada anayasaya aykırıdır. Malum herifler canları ne isterse ona hizmet eden yasa çıkarıyorlar. Kafanı nereye çevirsen geriye gidiş, yobazlığa gidiş, köleliğe gidiş, orta doğuya dönüş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

    Vay be arkadaşım senin adına üzüldüm doğrusu böyle bir psikoloji ile yaşamak ,zor ,sana bir kaç şey önerebilirim , en acısız olanı prozak ve türevleri tr giderek artıyor , dünyada ise tavan yapmış durum da, üstelik senin söylediğin her şeyin tersine sahip olduğunu söyleyen ülkelerde.

    2. Eğitimin ve ekonomik durumun iyiyse , zaten dünya da seni her ülke kabul eder , ha paran yoksa kalifiye bir insansındır , oda olur , ha zaten bunlara sahip değilsen seninde şikayet etmeye hakkın yok yani sende , şikayet edilen suriyeliler den farkın yok demektir.

    3. hadi o zaman sana başka bir fikir vereyim , ülkemiz de fonlanan bir çok vakıf var git onlara üye ol ,

    yav yok ben ülkemi gerçekten seviyorum gitmem bir yere diyorsan , ona da çare var git kendine bir tane değerli maden bulma cihazı al , sal kendini dağlara , hem temiz hava alırsın hem spor yaparsın ,hem medya ve sosyal medyada ki sıkıntılardan kurtulursun , define bulursan da yarısı devletin yarısı senin , o zaman para var çare var diyenlerden olursun.

    Ha birader sen napıyorsun diyorsan 43 yaşındayım , tr nin durumuna kaşarlandım ben artık , köyüme döndüm , ekip biçiyorum , hava güzel su güzel , vede haberlerin , ilk 10 dk sını izlemiyorum , bir siyasi çıkarsa kanalı değiştiriyorum , doğrusu forum da çok da yazmayı sevmiyorum , sonuçta her haber siyasete bağlanıyor .

    Forum dediğin ağlama yeri yada propaganda yeri değil ama ne yazık ki teknoloji forumumun da her haber siyasallaşmış durumda , sen hainsin sen trolsüne dönüyor her haber.

    Bilgi paylaşımı yapıp sorunlara çare bulma yeri olmalı , sanma seninle dalga geçtiğimi.

    not bi forum konusu vardı , malum bir medya referans alınaRAk mhp li adam bombacıyla konuşuyormuş diyince , onun da doğrusu çıkınca forumdan ışınlanmış ,bu da bu devletin aldığı kararın doğru olduğunu gösteriyor .





  • xonurixp X kullanıcısına yanıt
    Evet önceden de terörist vardı diye yenilerinin eklenmesine müsade edilmemelidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Proportions kullanıcısına yanıt

    Amerikan mandacılığının en iyi örneğidir.Amerika yaparsa medeni adamlar haklı bizimkiler yaparsa ortadoğu ülkesi yobaz…vs.Mesela filmlerde cami imam olsa yobaz film kilise papaz olursa medeni senaryolar böyle uzayıp gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt

    onlarda bizden farklı görmüyor emin olabilirsin.





    Taksim patlaması sonrasında sosyal medyaya bant daraltması
  • Kocakarının demir kapı yaptırmasına benzedi biraz.

  • Suriye seviciler toplanmış konu altına

  • Son derece doğru uygulama oldu. En çok ses çıkaranlara bakın gerçekten faydalı olduğunu anlarsınız. Kim hangi habere ulaşamadı acaba ?

    Ama tabi dezenformasyon yapmak isteyen, nefret ve yalan saçmak isteyen, parçalanmış ceset görmek isteyenler, illegal örgütler, fedoncular, pkk lılar vs.vs. bu uygulamadan rahatsız oldular. Bu tür terör olaylarının gerçekleştirilmesinden sonra işin ikinci safhası da medyada, sanalda devam ettiriliyor. O da bir taktik. Yani çıldırsanız da bu doğru uygulamaydı. Fransa da terör olayı gerçekleştiğinde bu uygulamanın fazlası icra edildiğinde "owww yeahhh medeniyet" diyenler bizde aynı şey olunca çıldırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 16 Kasım 2022; 20:4:42 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.