Şimdi Ara

Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • z.turk30 kullanıcısına yanıt

    Mesela son mesajı da aynı şimdi okudum. Aynı zamanda tam bir Atatürk istismarcısı. Nefret kusup iftiralar atıp hemen Atatürk arkasına saklanıp kamufle olmaya çalışıyor. Benim bir tane Atatürk'e hakaret içeren ya da akp partizanlığı yaptığım mesajımı gösteremez. Oysa tartıştığı herkesin bütün mesajlarının ekran görüntüsünü alıp arşiv yapan bi tip. Diğer yandan kendisi tam bir Kılıçdar ve Chp partizanı. Bunun gibi Atatürk istismarcısı İslam düşmanlarına söylediğim lafları aklınca "Atatürk düşmanı" diye etiketleyerek üste çıkıp yandaş toplamaya, linçlettirmeye çalışıyor. Mesela seni de Atatürk üzerinden vurup köşeye sıkıştırmaya çalışmış :) "Dinci" lafına da örnek bir mesajımı göstersin diyeceğim ama onu da yapamaz, bu sefer kendi gerçek yüzü, müslümanlara karşı nasıl bir nefret taşıdığı ortaya çıkar çünkü :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 12:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gundelik olaylar sonucu tepkisel acikmis olsada bu konuda hergun kulaklarin asina oluota tam bilinmeyen veya eksik bilinenleri anlatmak icin yararli olabilir.

    Bunun icin birtakim Kavramlarin neler olduguna bir bakalim.

    Kabala: Bu ogreti Tevrat inmeden uzun yillar once Yahudi Ruhbanlari tarafindan gelistirilmistir. Kisaca Negatif guclerin ogretiside denilebilir. Seytanin tum ozelliklerini iceren bir Kabalanin kelime anlami Agizdan kulaga veya sirdir. Bu bir seytani guclerle yapilan buyu sanatidir.

    Masonluk tamamen bu ogretiye dayalidir.

    Talmud: Yahudi hahamlar Tevratta bulunan hukumleri biraraya getirip, detaylandirmis ve buna cesitli eklemeler yapmislardir. Talmud Tevradin bu yorumlanmasina veril isimdir.

    Siyonizm ise kendi cikarlari adina Yahudiler arasinda Talmudu, kendi aralarinda ise Kabalayi kullanirlar.

    Kabala ile bilgiler 33 kisma ayrilmistir. Ogretinin amaci metafizik guclerle baglanti kurmaya calismak ve kendilerine gore Evrenin yuce mimari olan Seytanin sirlarinin anlamini iceren bilgiye erismektir.

    Masonluk Kabalayi insanin yasami anlamasi icin gerekliligine inanir.
    Kabala sembollerle dolu bir kitaptir ve bunlarin anlamini her donem sadece 3 kisi bilir. Aralarinda ölen olursa eger Israil 70 Meclisinde yerine gececek kisi ayni bilgileri ogrenir.

    Talmud Yahudiler icin cok onemlidir. Talmuddaki yorumlara gore tum dunyanin sahibi kendileridir ve yahudi olmayan insanlarin nesli birer hayvandir. Talmuda gore yine yahudi olmayanlarn sahip olduklari mal onu ilk bulan yahudinindir. Mesih inanci Talmuda hahamlarin arzularina gore yer alir. Yahud irkinin ustunlugu inancina onemli yer verir.

    Konu icerigini genisletmek adina yazilan bilgilerdir bunlar.

    Seytanin insanla savasi insanliktanda eskidir. Insani dogru yola sevketmek icin inen din ve kitaplar, inanclarin icine kadar girmistir. Bu sadece Yahudilik inanciyla kalmamis, Hiristiyanlik ve Muslumanlik icine kadarda sizmistir.

    Yahudilik icine bu denli sizmasinin en buyum sebebide belki Tevrattan cok Hahamlar eliyle yapilan tefsir olan Talmuda daha cok onem vermis olmalaridir buda tefsirler uzerinden yonkendirilmenin onunu acmis olup Kabalacilar icin kolaylikla kullanilip yonlendirilmelerini saglar.

    Buyuculukte nerdeyse insan tarihi kadar eskidir. Eski Misirlilarin hayatlarinda onemli bir yer tutmustur.

    Kimbilir belkide size gore cok siradan basit gelen birtakimGeometrik semboller belkide evrende cok buyuk bir guce sahiptir.

    Bu semboller her ne kadar karanlik gicler tarafindan kendi amaclari dogrultusunda kotuye kullanilmis olsada bu o sembollerin kötü anlam tasidigi anlamina gelmez. Davut Yildizi bugun Israilin bayraginda yer alan bir semboldür. Icice gecmis bu iki ucgen cok guclu bir semboldür, eski Turkler tarafindanda yer yer bayraklarda kullanilmistir.

    Küp sekli, Ücgen, Daire icinde ücgen, Camilerde gordugunuz sekiz koseli yildiz bu guclu sembollerden birkacidir.

    Yine ayni sekilde farkina vardiysaniz birtakim sayilarda gucludur. 3,6,7,9, 11, 33, 40, 70, 66, 666 vs.

    Bu sayilar insan icinde yer alir. 33 sayisina ornek: Insan onurgasi 33 omurdan olusur. Insanda 7 çakra vardir.

    Renkler: Renklerde cok onemlidir. 7 Çakranin her birinin ayri bir rengi vardir. Insan vucudunun alt kisminde kirmizi ve turuncu renkleri yer alir. En ustunde ise Mavi ve Eflatun rengi vardir. Eflatun rengi en üstteki renk olup ayni zamanda Bilincin rengidir.

    Alt kisimda yer alan kirmizi ve turuncu renkler insanin hayvani arzularinin rengidir. Bu sebeple bircok Fastfood zinciri kendi logolarinda bu renkleri kullanir. Gunluk hayatiniz sandiginizda bunlardan hersekilde yararlanikir siz farkinda olmasaniz bile. Politikacilardan, ticari firmalara ve Reklam sirketlerine varana dek hepsi insan bilincalti ile iletisim kiurmaya calisir. Bu konularda daha bilincli olursaniz cok daha fazla seyin farkina varabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Kasım 2023; 14:42:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Devamlı konu açıp algı kasan..."

    İsrail, siyonizm ve masonluğa ait gerçekleri paylaştığım konulara "algı kasmak" diyor, sonra da "ben İsraili, masonları vs savunmuyorum" diyor. Türkiye internet tarihi böyle bi troll görmemiştir :) Neyse konuyu sabote edemesin daha fazla beslemeyelim.

    FORUMLAR BİLGİ PAYLAŞIMI AMAÇLI PLATFORMLARDIR. SEN VE SENİN GİBİLER RAHATSIZ DA OLSA, GAFLETE DÜŞÜRÜLMEYE ÇALIŞILAN, ÖLÜMLÜ OLDUĞU UNUTTURULAN İNSANLARA FAYDALI OLAN BİLGİLERİ PAYLAŞARAK UYANIŞLARINA VESİLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM. ALLAH'IN İZNİYLE BU KERVAN YÜRÜR. İSLAM BU GİDİŞLE BİRGÜN O TAPTIĞINIZ VE YIKILMAZ ZANNETTİĞİNİZ MASONİK ESARETTEKİ MATERYALİST BATI'DAN DA DOĞACAK. YAHUDİLERDE BİLE HATRI SAYILIR Bİ YÖNELİM VAR İSLAM'A.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 15:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Elinize sağlık, gerçekten faydalı olacak bilgiler paylaşmışsınız. Forumlar bilgi paylaşımı amaçlı platformlardır. Amacına uygun kullanmak tanımı bu olsa gerek.


    Kabalist yahudilerde falcılık, büyücülük olayı adeta hayatın parçasıdır. Bu elde ettikleri ilimleri şeytani varlıklarla iletişim halinde şeytani amaçlar doğrultusunda kullanıyorlar. Bu noktada modern zamanların ve teknolojinin işlerini çok daha kolaylaştırdığını düşünüyorum. Kendilerine açıktan bağlayamadıkları özellikle siyasileri, sanatçıları, toplumdaki önemli kişileri bu yollarla tesir altına almak amacıyla manevi olarak hedef alıyorlar. Osmanlı sultanlarının giydiği tılsımlı kaftanlar gündem olmasa da tamamen bunlara karşı korunma amaçlıydı. Masonluğa giren kişilere de ilk tekris dedikleri tören ritüellerşnde büyü yaptıklarına inanıyorum. Ekmeği tuza banıp yemeleri sırasında vs. İslam literatüründe büyünün özellikle yeme içme yoluyla daha etkili olduğu bilinir.


    Aynı ilimleri rahmani amaçlarla, insanlığın yararına kullanmak da mümkün. Bunlar ise bu bilgilerin sadece kendi kontrollerinde olmasını istiyorlar çünkü rahmani tarafla kazanacakları inancıyla savaşıyorlar, iblise ve şeytani varlıklara aldanıyorlar ve en önemlisi bilgi güçtür. İslam tarihinde de bu sembollerin, ilimlerin örnekleri var. Davut Yıldızı İslam tarihinde çok yerde bulunur. Aramızdaki büyük fark, biz onları Allah'ın bildirmesiyle O'nun elçileri olarak tanır ve öyle iman ederiz. Kabalist masonlar ise "büyücü İsrail kralları" olarak görüyorlar. Çeşitli sembolleri kullanan İslam büyükleri konusunda bunu bahane ederek Mimar Sinan, Piri Reis gibi isimlerden Süleyman ve Davut peygamberlere kadar hepsinin mason olduğunu iddia ediyorlar. Oysa onlar kendileri gibi şeytani varlıklara hizmet etmedi, Allah'a iman ettiler. Kendilerinin sürekli içli dışlı olduğu bu konular diğer insanlar tarafından konuşulduğunda "hurafe, dogma, cehalet, yobazlık, gericilik, bilim düşmanlığı" gibi ifadelerle baskı altına alıp itibarsızlaştırmaya da çalışıyorlar. İnsanoğlunu özellikle eğlence sektörü vasıtasıyla tamamen dünyaya daldırıp hayatı ve yaratılışı sorgulamalarının önüne geçmeyi amaçlıyorlar, bu sayede onlar yönetici çoban, insanlık da güdülmesi gereken koyunlar oluyor. Çünkü "insanlık gerçeği bilmiyor, biz onların efendileriyiz" mantığındalar. Masonluk, Antik Mısır firavun sisteminin günümüz versiyonudur. Antik pagan inançlar temeldir masonlukta. En çok onların sembolizmini kullanıyorlar. "Bilimsel gerçekliğin ışığı ve aydınlanma" dedikleri şeyler tamamen bu "dini" öğretilerdir.


    Bilim adı altında daha keşfedilemeyen nice olaylar var. Bunlara rahmani boyuttan bakarak, herşeyde Allah'ın hikmetini, kudretini, ilmini görerek araştırıp incelemek yaratılışın gayelerinden biridir, masonların, kabalistlerin, siyonistlerin yaptığının tam tersine. O yüzden aynı konulara İslam perspektifinden bakanlara her zaman saldırıyorlar. "Dogma, gericilik, yobazlık, bilim dışılık, orta çağ karanlığı" gibi kavramlar masonların ağızında sakız olmuştur. Özellikle ülkemizdeki masonların. İnsanlığın dünyaya materyalist gözlükle bakmasını istiyorlar. Kendileri ateist olmamalarına rağmen ateizmi ortaya çıkardılar. Aynı şekilde evrim teorisine inanmıyorlar ama piyasay sürdüler ve yayılmasını destekliyorlar. Ayrıca Türkiye'deki masonların, dünyanın diğer yerlerindeki çoğu kandırılmış ve mason olmuş kişiye göre daha bilinçli bir savaş verdiklerini düşünüyorum Rahmani boyuta ve özellikle İslam'a karşı.


    Konuyla alakalı olarak ben de birkaç şey paylaşayım. Öncelikle bir ayet meali paylaşayım ama konuya ilgi duyanların özellikle Süleyman peygamberle ilgili tüm ayet meallerini okumasını tavsiye ederim. Online Kuran'lar da arama seçeneğini kullanarak ulaşılabilir.


    "﴾102﴿ Onlar, Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların uydurup söylediklerine uydular. Gerçek şu ki Süleyman kâfir olmadı, fakat şeytanlar kâfir oldular; çünkü insanlara sihri, Bâbil’de iki meleğe, Hârût’la Mârût’a indirileni öğretiyorlardı. Hâlbuki bu iki melek, “Biz ancak imtihan vasıtasıyız; sakın küfre sapma!” demedikçe hiç kimseye bilgi vermezlerdi. Fakat onlar bu iki melekten, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa Allah’ın izni olmadıkça onunla hiç kimseye zarar veremezlerdi. Yine de kendilerine fayda sağlayanı değil zarar vereni öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu (sihri) satın alan kimsenin âhiretten nasibi olmadığını çok iyi biliyorlardı. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür, bir bilselerdi!

    ﴾103﴿ Eğer onlar iman edip kendilerini kötülükten korusalardı şüphesiz Allah tarafından verilecek sevap daha hayırlı olacaktı. Keşke bunu bilselerdi!"


    - Bakara Suresi 102.-103. Ayet Mealleri


    Tefsirine bakmak isteyen de linkten ulaşabilir:


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyorkuran.diyanet.gov.tr
    Bakara Suresi 102-103. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığı
    https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Bakara-suresi/109/102-103-ayet-tefsiri


    The Arrivals belgeselinden konuyla ilgili bölümler:


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    The Arrivals Türkçe alt yazılı belgeselleri sizler için yükledik. Tüm bölümler ve diğer belgeseller için buyuktehlike.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-mekHBn_whc


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    The Arrivals Türkçe alt yazılı belgeselleri sizler için yükledik. Tüm bölümler ve diğer belgeseller için buyuktehlike.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=fwIKlmoQucM


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    Noreagaaa ve Achernahr takma adlı iki araştırmacının, Hashemsfilms, Kur'an-ı Kerim, İncil ve Tevrat'tan ilham alarak yaptığı dünya dinlerindeki Anti-Christ, ...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7W51RYqDNV8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 11 Kasım 2023; 16:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynaksiz sacma sapan konulari bilgi paylasimi olarak gormus? Ama konuyu yukari tasiyip, etkilesim kasma mesajlarini, konuyu anonimlestirmesini falan gene yok saymisTapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor Tabi o actigi konularda da gelen cevaplari begenmeyince hemen hakaretle karsilik vermis gene. Bir insan bu kadar hakaret edip, savunma yapamiyorsa o bilgi paylasimi falan degildir.


    Ustune ustluk iftirasini tekrarlayip taptigi masonik falan diye gelistirip gene islamdan bahsederek dinci mesajlarina bir ornek daha eklemis.Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Kasım 2023; 19:0:40 >
  • Tapınakçı ve firavuncu nasıl aynı anda olunuyor biri bana anlatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Evanjelistler var. Eski Misirda her 1000 yilda bir kiyamet kopacagina inanilirdi. Bu inanis hiristiyanliktada devam ettirilmistir. Hz. Isanin olumunden 1000 yil sonra kiyamet kopacagina inanilmis. Bu sebeple evanjelistler 1039 yilinda buna hazirlanmislar. Olmamis bu sefer 2039 yilina hazirlaniyorlar. Armageddonu hizlandirmak icin isbirligi yapiyorlar. Mesih gelmeden dunya hakimiyetini ellerine almalari gerek. Bu sebeple siyonistlerle isbirligi yaparlar. Cunku Mesihin gelmesi icin evanjelistlere gore Firat ve Dicle arasi muslumanlardan arindirilmalidir. 2039 yili yaklastikca ortalik dahada isinabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HulaguHan88 kullanıcısına yanıt

    Aynı ekolu, gelenekleri, inancı devam ettiriyorlar, modern firavunlar olarak görüyorlar kendilerini. Elitist, sınıfsal ayrılıkçı bir sistem sonuçta. Antik Mısır'da da öyleydi.


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor


    İzlersen somut verilerle gösterilen şeyleri öğrenebilirsin (Modern Firavunlar):



    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    The Arrivals Belgeselini sizler için yükledik. Tüm bölümler ve diğer belgeseller için buyuktehlike.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=gspB35mHGsM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    👍 Bu arada Dünya'yı Türkiye'den hatta kendi mahallesinden ibaret sananlar için bu bilgiler fazla hocam belli ki. Amerika'yı Hollywood filmlerinden ve cinsellikten ibaret sananlar için beyin yakıyor bu bilgiler anladığım kadarıyla. Sonra da kontrolsüzce sağa sola saldırıyorlar.


    En azından düşünen, sorgulayan ve merakı olanlar için önemli bilgiler. Bunları anlamadan günümüz dünya siyasetini ve olayları okumaya çalışmak video oyunlarında para kazanmaya benzer. Boş ve karşılığı yoktur. Bunların militanları da diğer insanların tam olarak böyle olmalarını istiyor. Sorgulamayan ve sadece biat eden robotlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada konuyla bağlantılı olarak ayet meali paylaştım, sözde müslüman captain_türkiye bu paylaşımlarımdan dolayı yine "dinci" diye saldırmış, meal paylaşımından rahatsız olmuş. Dini konuşursan "dinci, siyasal İslamcı" oluyorsun buna göre. Bu şahıs neyin müslümanı acaba merak ettim. Kendine özel bi din icat etti heralde trollük yapa yapa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahudilik, islam, mason adını ne derseniz deyin hepsi mısır öğretileridir.

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Bir de bu açıdan bakın... Hepsi Mısır öğretileriyse, semavi dinler neden firavunlara karşıydı? Masonlar ise modern firavunların yanında, hatta kendileri o geleneği devam ettiriyor. Söylediğinizde bir çelişki yok mu bu durumda?


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    The Arrivals Türkçe alt yazılı belgeselleri sizler için yükledik. Tüm bölümler ve diğer belgeseller için buyuktehlike.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-mekHBn_whc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Tapınakçıların kim olduğuna dair fikrinizin olduğunu zannetmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HulaguHan88 kullanıcısına yanıt

    Aynen ben hiç okumam, rüyalarımda gördüklerimi yazıyorum buraya. Sizin gibi konunun uzmanlarından öğrenmek istiyorum ama "masonlar, tapınakçılar hakkında hiç bi şey bilmiyorsunuz" diyip ortadan kayboluyorlar hep böyle diyenler. Anlatın dinleyelim diyoruz yok. Biz de cahil kalıyoruz böyle..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi onların inancını yıkacak semavi kitaplar nasıl onların devamı olabilir? :)


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef AlıyorKısas-ı Enbiyayoutube
    Her yirmi yılda bir tarih kitaplarının güncellendiği gerçeği bilinirken, Kur'an-ı Kerîm'in kıssalarında antik Mısır'la ilgili %100 doğrulukla ve kendinden önceki kutsal kitaplardan bağımsız Referanslar vermesi onun açık bir mucizesidir. Bir haklı tümevarımla bu kusursuz bilgilerin kıssaların ve kıssalardaki kişilerin tarihsel gerçekliğine de delalet ettiğini rahatça görebiliriz. Serimizin devamında Mısır Amduat ve Ölüler Kitabının Çıkış olaylarını nasıl kayıt altına aldığını göreceğiz. Şimdi hazırsanız bu Referansları inceleyen çalışmamızı beraber izleyelim. Videonun makale linki: https://drive.google.com/file/d/19gLU3ljoK7hw9x3eTDVyRtJxU2_FW4WM/view Kaynakça 1.Bob Brier, Daily Life of the Ancient Egyptians, Greenwood Press, 1999, sf. 202. 2.Jennifer Hill, “Ancient Egypt Online.” Retrieved February 23, 2009. 3.https://www.britannica.com/topic/Osir... 4.The translation is by R.O. Faulkner, in JEA 1936, pp.121-140 ( archive.org ); the language has been updated in some places. Words which were written in red ink in the original are shown here in orange; http://attalus.org/egypt/isis_nephthy... 5.J. P. Allen, "Pyramid Texts", in D. B. Redford (Ed.), The Oxford Encyclopedia Of Ancient Egypt, 2001, Volume III, Oxford University Press, s. 95-97. 6.M. Verner, "Pyramid", in D. B. Redford (Ed.), The Oxford Encyclopedia Of Ancient Egypt, 2001, Volume III, op. cit., s. 88. 7.M. Lehner, The Complete Pyramids, 1997, op. cit., s. 34; I. E. S. Edwards, The Pyramids Of Egypt, 1985, op. cit., s. 302. 8.Sir. F. Petrie, Religious Lie In Ancient Egypt, 1924, Constable & Company Ltd.: London, sf. 208-209. 9.C. Jacq (Trans. J. M. Davis), Egyptian Magic, 1985, Aris & Phillips Ltd. & Bolchazy-Carducci Publishers: Chicago, sf. 11. 10. https://books.google.com.tr/books?id=... 11. http://www.ancientegypt.co.uk/gods/ex... 12. https://books.google.com.tr/books?id=... 13.https://books.google.com.tr/books?id=... 14.Poo, Mu-chou, 2010, Liquids in Temple Ritual. In Willeke Wendrich (ed.), UCLA Encyclopedia of Egyptology, Los Angeles. http://digital2.library.ucla.edu/view... 15.Osing ve Rosati 1998: PSI env. I 70, fr. A1, 13 - 14. 16.Osing ve Rosati 1998: PSI env. I 70, fr. A1, 20 - A2, 1. 17.Chassinat ve Daumas: Dendara II: 17: 10 - 15. 18.Labib Habachi, A High Inundation in the Temple of Amenre at Karnak in the Thirteenth Dynasty, Studien zur Altägyptischen Kultur, Bd. 1 (1974), sf. 208-210; www.jstor.org/stable/25149954?origin=JSTOR-pdf 19. https://ora.ouls.ox.ac.uk/objects/uui... 20.Miriam Lichtheim, ANCIENT EGYPTIAN LITERATURE, Volume I: The Old and Middle Kingdoms, Admonitions of Ipuwer, sf. 156 21. https://faculty.washington.edu/snoege... 22. https://books.google.com.tr/books?id=... & https://lab.library.universiteitleide...
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=0_Y5vm11Y7M

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki okuyorsunuzdur ancak yanlış yerlerden okuduğunuzu 1 aylık bebek bile anlayacaktır.

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Yanlış videoyu atmışım.


    Kısa anlatım:

    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    #shorts Bir şehir efsanesini daha yıkalım. Akhenaton bize denildiği gibi bir tevhid devriminin mimarı mıydı? Yoksa sadece bir taklitçi henoteist miydi?İzleye...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=kfvgNe2s5eE


    Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyoryoutube
    Bir şehir efsanesini daha yıkalım. Akhenaton bize denildiği gibi bir tevhid devriminin mimarı mıydı? Yoksa sadece bir taklitçi henoteist miydi?İzleyelim, izl...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_tkFdxD910A

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.