Şimdi Ara

Tapınakçı, Firavunist İsrail Devleti Gerçek Yahudileri Hedef Alıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Biliyoruz derken bu biz kim? Sen kendin okudun mu ölüler kitabını? Tek tanrılı ve çok tanrılı farklı farklı dinlerde bunların hepsinin yalan olmayıp aralarında benzerlikler bulunabileceği akla sığmayacak bir şey midir? Mesela eski yunanlar zeus'a vermiş olduğunu düşündükleri nimetlerden dolayı şükretmiş olsa biz de Allah'a şükrediyoruz diye iki din herhangi bir şekilde aynı mı olacak? Sana mantıklı geliyor mu bu yaklaşım?

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Grafik güzelmiş ashfkjahsdfkjahsdkja. Ayırayım kenara. Ama bunu senin bana diyor olman çok acayip bir şey:) Ama aklında uzaylı olarak falan canlanmadığım için mutluyum açıkçası. Bana illumunatici, reptiliyan, uzaylı falan da diyebilirdin.


    "Tanrı kıyameti koparmak zorunda kalacak." ifadesini evangelistlerin ağzından yazmış olduğumu gerçekten anlayamadın mı? Lütfen bunu laf olsun diye yazmış olduğunu söyle bana. Normalde çok çirkin bir davranış bu ama alternatif şu an daha kötü. Bu kadarcık bir şeyi anlayamamış olduğunu düşünmek istemiyorum.

  • Fautzin kullanıcısına yanıt

    Adına ölüler kitabı dendiği için öyle diyorum ben de. Okunan bir şey ya bu, sen de atıp tutuyorsun, o yüzden soruyorum okudun mu yoksa işkembe-i kübradan mı sallıyorsun diye.


    Wikipedi bir kaynak değildir bu arada. Şimdi girip oraya "ölüler kitabı ölüler tarafından yazılmıştır" desem benden sonra birisi düzeltene kadar orada o şekilde yazar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 12 Kasım 2023; 19:30:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.