Şimdi Ara

Technodays 3rd Year Anniversary

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Technodays 3rd Year Anniversary


    4 Şubat Cumartesi 22:30
    Mekan : Studio Live Technik ( Alt Kat )
    Bilet Fiyatları : 25 YTL
    ****
    NOTLAR
    -18 YAŞ SINIRI VARDIR.
    -Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.
    -Kapıda bilet fiyatı : 30 YTL

    Technodays ilki 2003 yılının Ocak ayında Taksim Wasp club'da gerçekleşen ve Türkiye'de Techno tarz dans müziğini daha popüler bir düzeye taşımak için Rebelgroove Productions tarafından başlatılan bir oluşumdur!

    Türkiye nin önde gelen Techno Dj'lerini bir araya toplayarak (Godet), Wasp, Jukebox, Switch gibi o senenin popüler club lerinde en az 5 Dj ile şova dayalı eventler ile başlayan Technodays İstanbul ve Türkiye genelinde bir çok başarılı event gerçekleştirmiştir.

    2004 yılının Ocak ayında (((Godet))) de 1. Yıldönümünü kutlayan Technodays yine aynı sene eventlerini uluslararası bir düzeye taşıma kararı almış ve Technodays Exclusive serisine başlamıştır.

    Bu seri kapsamında beş event ile Dj Misjah, Hardcell, Deetron, Cave, Robert Natus, Paul Mac gibi dünyaca ünlü techno dj ve prodüktörlerini ülkemizde başarı ile ağırlayan Technodays bu event serisi ile birlikte yurt dışındanda ilgi görmeye başlamıştır.

    4 Şubat Cumartesi gecesi Taksim Studio Live TECHNIK'de 3. yıl dönümünü İngiltereden dünyaca ünlü Techno Dj,Prodüktör ve Scratch ustası PEDRO DELGARDO, Bulgaristan'dan Techno müziğin başarılı temsilcisi Dj BALTHAZAR ile kutlayacak olan Technodays 2006 senesi boyunca Techno'nun efsane isimlerini ülkemizde ağırlayacak.

    Gecenin ev sahipliğini ise Techno müziğin ülkemizdeki tartışmasız en başarılı 2 temsilcisi Cwatt & Ortan , GROOVE DJz (Special Combos) 6 Decks 2 Mixer B2B setleri ile yapıcaklar!

    Studio Live TECHNIK'in Dj Performansları için hazırlanmış müthiş atmosferi, muhteşem ses ve ışık sistemi ile unutulmaz bir gece yaşayacaksınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.