Şimdi Ara

Tecrübeli Arkadaşlardan Solo Top Karakter Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
25.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aoheiwa

    Damage yönelik çar lar rito sayesinde öne çıktı. Dari gibi ezer geçer ler silik durumda. Yada mobil cc li tank alip uçup kaçıp stun mutun atacan.



    Yada yasuo pant camille riven alıp dovecen.





    Geçen yine dari oynuyom karşımda riven var , bi gank yedim riven bir kar topu oldu dedim TANK metası bitmiş, kıl payı 2 kere daha öldüm, riven toptan yardi geçti (dari main biriyim öyle kolay kolay koridor vermem jung camplamaz ise), riven q animasyon iptali yaptı yarı can aldı şaştım kaldım. Ben kanama 5 leyene kadar adam yarı can götürüyor.



    Damage e yönelik carlar gün yüzüne çıkmış durumda . Jayce yi oynama başladım geleni gideni tokatlayabilcek durumda elektrik ver ile girince bi comboda akil donduruyor. Kısaca kim kime dum duma.





    Vuran öldürüyor öldüren kazanıyor. Yok garen alam hem az yiyim hem çok vurayim felan kalmadı.



    Bunun aldığınız hero ile alakası yok, gank yemiş laneden geri düşmüş üstüne tekrar tekrar ölmüşsünüz. Sizin hatanız. Sonuçta oyunda sadece Darius vurmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 4 Şubat 2018; 6:10:58 >




  • Solo Top ne birader?



    Top zaten solo dur. Bir daha yazmaya ne gerek var?



    Solo mid diyormusun veya Solo jungle?



    Soruna gelecek olursak en iyi olduğun karakter en iyisidir.

    Sana Jax oyna, Gnar oyna, Pantheon oyna desem olmaz çünkü her karakteri oynayabilecek adam vara oynayamayacak adam var. Yeteneklerin doğrultusunda sana uygun tüm herolarda geliştir kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Alakası yok, çok kırılgan ve dövüşü uzatamıyor. Top için en yetersiz şampiyonlardan birisi. Sadece alt liglerde iş yapar.

    Şaka mı?
  • yasuo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lelouch V


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Alakası yok, çok kırılgan ve dövüşü uzatamıyor. Top için en yetersiz şampiyonlardan birisi. Sadece alt liglerde iş yapar.

    Şaka mı?

    Tamamen tecrübeye dayalı konuşuyorum, top lanesinin ağır abilerine karşı işlevsiz kalıyor. Daha çok carry avlamakta kullanılacak türden bir hero. Yani şöyle örnek vereyim, İrelia da çok güçlü bir şampiyon ve topda iş yapıyor ancak topda ağır abilere karşı 0. Karşısına gelen herhangi bir Darius oyuncusu çok rahat laneyi kazanıyor. Hero bariz üstün çünkü. İrelianın avantajlarından birisi mesela gerçek hasar vurması, dariusta bu gerçek hasar 1k yı aşarken irelianın sesi soluğu çıkamıyor.

    Bu arada S3 den beri oynuyorum oyunu oyuna başladıktan çok kısa bir süre sonra Darius oynamaya başladım ve ciddi konuşuyorum bunca yıllar beni lanede yenen bir irelia olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 5 Şubat 2018; 0:58:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tabibitosan


    quote:

    Orijinalden alıntı: asmarena6

    Gnarrrr Ta taaaa.... Lig beni silvera atınca saçma salak şeyler deniyorum gerçekten güçlü. Adc Gnar mesela. Vayne gibi oluyor. Hem bu kadar vurup hemde ölmeyen bir hero. Attack speed ile mega gnarken bile deli gibi hasar veriyorm kafa ata ata . Soloda da full AD denenebilir.

    Genel olarak nasıl bir build çıkıyorsun?

    Hayalet dansçı
    Ebedi
    bombardıman
    karabalta
    donmuşbalyoz
    Ninja tabi yada merkür .


    Benim avantajım dediğim gibi gnarı adc olarak oynamam. Yani tank ihtiyacımızı Toptaki arkadaş azda olsa sağlıyor. Soloda oynanırsa bu biraz sıkıntı çıkarabilir.




  • aynen. Kore chall baya alt lig. Dopanın en beğendiği top lane camille. Lcs de falan da seçiliyor yanlış bilmiyorsam. Bende blokluydun, niye bloklu olduğunu hatırladım. Baya cahil cesareti vardı sende.

    s8de 60 küsür kere seçilmiş 190 küsür kere banlanmış. aynen alt lig herosu. Ahahahah. blokladım tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 5 Şubat 2018; 18:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlad galio ornn camile
  • Dariusa karşı lane kazanamaması gayet doğal , ama sen tfde dari ile boş boş etrafta dolanırken o camille o skill setiyle karşı taşıyıcının içinden geçecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an vlad ön planda hocam tavsiye ederim.Spell değiştirme rünüyle girip oyuna tutuşturla başlarsan koridoru darlıyorsun rakibe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallofsamurai -- 6 Şubat 2018; 0:2:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErenAgarr

    Dariusa karşı lane kazanamaması gayet doğal , ama sen tfde dari ile boş boş etrafta dolanırken o camille o skill setiyle karşı taşıyıcının içinden geçecek.

    Darius oynamayı bilmeyen birisi için doğru olabilir, ben şahsen tf taşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    aynen. Kore chall baya alt lig. Dopanın en beğendiği top lane camille. Lcs de falan da seçiliyor yanlış bilmiyorsam. Bende blokluydun, niye bloklu olduğunu hatırladım. Baya cahil cesareti vardı sende.

    s8de 60 küsür kere seçilmiş 190 küsür kere banlanmış. aynen alt lig herosu. Ahahahah. blokladım tekrar.

    Cahil olduğumu söyleyip kendi cahilliğini açık açık vurman güldürdü beni. O hero tek başına değil arkasında Lcs seviyesi takımlar var. O seviyedeki bir ligte ne alsan iş yapar. Camille aşırı mobil bir hero, zaten en üst seviyedeki oyuncularda da işlevsellik takıntısı var. Camille gibi ordan oraya rahatça atlayıp adamı kıstırıp ani damage verebilen bir şampiyon tabi ki sevilir. Ama dediğim gibi, arkasında gerçekten sağlam bir takım var, Camille bir takım herosu. Sen alıp tr de bunu oradaki gibi oynayamazsın. Karşıda oynamayı bilen bir takım gelmiş, senin takımın aptal aptal dolanırken oynatmazlar sana o heroyu. O yüzden dediğim gibi, trde sadece alt liglerde iş yapar. Ha elmas olursun, o da elmas 5 filan değil, elmas 1-2 filan. O zaman al heroyu her türlü iş yaparsın. Ama herkes de biliyor ki elmas5-plat5 arası oyuncu çöplüğüdür, bu ligler yüksek ligler de olsa çok fazla boostlanmış kötü oyuncu içerir. Takımının nasıl geleceğini tahmin etmek imkansız gibidir. Ama gidersin, altında gümüşte bronzda çok rahat oynarsın bu hero ile. Nasıl olsa karşıda seni nasıl durduracağını ya da senin karşında ne yapması gerektiğini bilen adamlar yok. Taşırsın maçını rahat rahat.

    Tabi bunları görecek kadar iyi inceliyor musun durumu? Hayır. Yaptığın fanboyluk resmen, başka bir şey değil. Fanboyluk saçma bir eylemdir, mantıklı düşünmeni tavsiye ederim. Öyle yok beni seni blokladım filan demek, seni sadece aptal gösteriyor.




  • Dopanın her dediğini her yaptığını doğru kabul edenlere acıyorum şahsen. Boşverin dopayı, kendi kararlarınızı kendiniz verin. Darius noob herosu, iş yapmaz diyenleri dikkate almıyorum. Ha şuan darius iyi mi? Bence değil. Ama hala oynanabilir. Geçen sezona göre çabuk tek yiyor ve ağır yara eşyaları yüzünden fazla can çalamıyor. İlk item olarak karabalta çıkınca yine çabuk ölüyor. O yüzden ben full tank gidiyorum oynayınca. Takımda zilean, karma, lulu gibi hız veren herolar mevcutsa gayet güzel iş yapabiliyorsunuz tf lerde.

    Mainleyeceksen ornn mainleyebilirsin. Ornn şuan gerçekten güçlü
  • Dediğin silver elo bot laneye karşı doğru olabilir. Şahsen dariusun peel sup ve herhangi bir adcye ulaşmasının mümkün olmadığı kanısındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErenAgarr

    Dediğin silver elo bot laneye karşı doğru olabilir. Şahsen dariusun peel sup ve herhangi bir adcye ulaşmasının mümkün olmadığı kanısındayım.



    Sezon3 den beri Darius mainim. O heroyla kimsenin başaramayacağı şeyleri başardım. Denemediğim şey kalmadı. Benim sözüme inanmıyorsan internetten videolarını izle dariusun. Bu yobaz kanıda inaçsıysan yapabileceğim bir şey yok.
  • Aatrox oyna.Çöp diyenleride takma.Kan kuyusu doluyken ve ultin açıklken 6 lvlde 2vs1 atabilecek potansiyele sahip.Tek ct si teemo dur.Temo banla.Mahvolmuş kral kılıcı ve karabalta kesin al.haşmetli hydra günatesi pelerini ve karşıda ap varsa ruh gömleği al.duruma göre hayalet dansçıda alabilirsin.Kritik çıktığın zaman tek yiyor.Ama hayvani hasar vuruyor
    Kan kuyun sürekli dolu olması lazım.Kan kuyun boşken savaşa girme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 7 Şubat 2018; 10:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BC, BotRK Gnar. İçinden geçmekte herkesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

    Aatrox oyna.Çöp diyenleride takma.Kan kuyusu doluyken ve ultin açıklken 6 lvlde 2vs1 atabilecek potansiyele sahip.Tek ct si teemo dur.Temo banla.Mahvolmuş kral kılıcı ve karabalta kesin al.haşmetli hydra günatesi pelerini ve karşıda ap varsa ruh gömleği al.duruma göre hayalet dansçıda alabilirsin.Kritik çıktığın zaman tek yiyor.Ama hayvani hasar vuruyor
    Kan kuyun sürekli dolu olması lazım.Kan kuyun boşken savaşa girme

    Aa eskiden çok güçlüydü, şuan gerçek anlamda çöp. Kan kuyusunu tutturmak neredeyse imkansız ve cc karşısında tamamen savunmasız. Bir tek cc tüm gücünü kesiyor. Ne bir tank kadar dayanıklı ne de ad bir şampiyon kadar hasar verebiliyor. Eskiden oynamayı en çok sevdiğim şampiyonların başında geliyordu, şuan görmek bile istemiyorum.




  • Öncelikle merhabalar.
    Heroya counter mantığı ile oynarsan hiçbir zaman kazanamazsın. Bu oyun tarzıyla oynayabilmen için ct'lediğin heronun hangi dakikalar arasında güçlü olduğunu dakika kaça kadar nasıl oynatman gerektiğini dakika kaçtan sonra fight girmeyip roamlaman gerektiğini vs en ince ayrıntısına kadar bilmen gerekiyor. Yoksa nasusa teemo alıp Q spamlamak bir counterlama örneği değildir. s3'ün sonunda başladım oyuna. S5 de ilk defa TR'de challenger oldum. S6 ve s7 de westte challenger. Şuanda d3 üm ve rushluyorum TR'de. Mainim mid. Ama s3'ün sonunda şuanki durumların hepsini bilerek oyuna başlamış olsaydım kesinlikle top mainlerdim. Top lane oyunda oyuncusunun bulunması en zor lanedir. Aksi iddia edilemez. Öneriye gelecek olursak sanırım silver-gold elosu civarındasın diye tahmin ediyorum. Öncelikle kesinlikle Riven - Jayce - GP - Yasuo tarzı karakterlerden uzak durmalısın. Sebebi ise bu herolarla %70 oranında winrate yakalaman için minimum 9/10 luk bir performans gerekiyor. Ancak bir Maokai - Malphite - Trundle tarzı herolarda %70 win rate i 7/10 luk bir performansla bile yakalaman oldukça muhtemel. En basit mantığını aktarayım. Laneden riven jayce gp yasuo ile 0-4 çıktığın zaman oyun teorik olarak bitmiş oluyor. Çünki latede bir hasar tutma potansiyelin engage yapma özelliğin olmadığı için TF'lerde çok kısa süre içerisinde eriyeceksin. Aynı şekilde malph mao vs ile laneden çıktığın zaman en azından hasar tutma potansiyelin engage özelliğin APC ve ADC için pozisyon yaratma şansın oluyor. Eğer yeteğinin iyi olduğunu düşünüyorsan Camille şuanki meta için fazla muazzam bir hero. Yavaştan onu dene alış oyna. Genel tavsiye ise Swain - Camille - Trundle yönünde olacaktır.




  • trundle camille vlad ayrı bir parantez mordekaiser tflerde inanılmaz güçlü en free winlerden biri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.