Şimdi Ara

Tecrübeli Arkadaşlardan Solo Top Karakter Önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
25.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skill kullandıkça kan kuyusu doluyor.üstelik ultisi alan hasarı veriyor.5 kişiye hasar verirse kan kuyusu fulleniyor.hero çöp değil soloda çoğu heroyu ezebilecek potansiyele sahip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğin hero en iyisidir hepsini oyna elin yatkın olduğunu mainle aranda sinerji olsun oyun sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

    Skill kullandıkça kan kuyusu doluyor.üstelik ultisi alan hasarı veriyor.5 kişiye hasar verirse kan kuyusu fulleniyor.hero çöp değil soloda çoğu heroyu ezebilecek potansiyele sahip

    Eskiden kan kuyusu yükleri de aynı şekilde birikiyordu, ultisi eskiden de alan hasarı veriyordu, eskiden kan kuyusunu kullanabilmesi için yük biriktirmesine ihtiyacı yoktu hiçbir şey yapmadan kan kuyusuna sahip olabiliyordu. Hero ağır nerf yedi ve ağır çöp oldu, eskiden profosyonel maçlarda az biraz izleme şansına sahipken şimdi kimse oynamıyor bile. Soloda çoğu hero Aa yı rahat eziyor artık.
  • Dostum hero çöp olsa 100 maç aa oynamazdım.Temo ve jax hariç çoğu heroyu ezebilecek potansiyele sahip bizzat kendim denedim ve gördüm.

    Kan kuyusu fullken hero ekstra saldırı gücü ve saldırı hızı kazanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobazlıkla ne alakası var ? Karşı takımda lulu janna + vayne kalista vb Adc varsa dariusla ne yapacaksın ? S7den beri oynuyorum bu arada. Ve bunu düşünmek için S3 ten beri oynamaya gerek yok. Camille ye çöp diyemezsin her şey lane değil öyle olsaydı dari jhin vb hero alınıp 100% win rate yapardın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErenAgarr

    Yobazlıkla ne alakası var ? Karşı takımda lulu janna + vayne kalista vb Adc varsa dariusla ne yapacaksın ? S7den beri oynuyorum bu arada. Ve bunu düşünmek için S3 ten beri oynamaya gerek yok. Camille ye çöp diyemezsin her şey lane değil öyle olsaydı dari jhin vb hero alınıp 100% win rate yapardın.

    Şimdi sana söyleyeceklerimi iyi dinle, düşüncen yobazlaşmış. Karşıdaki kişininin düşüncelerini kabullenmekte zorlanıyorsun ve bu konuda sana destek olması için saldıracak yer arıyorsun. Yanılıyorsun. Gerçekçi düşün, değerlendirme yapacaksak denk takımlarda yap. Yoksa sana öyle herolar veririm ki işin içinden çıkamazsın bile. Ben Camilleye çöp derken çok fazla eksik yanı olduğu için bunu söyledim. Darius'un da eksik yanları var ancak bunlar kapatılabilen açıklar. Camille asla bir top ağır abisi olamaz. Çünkü gerekli özelliklere sahip değil. Oynamayı bilen bir karşı takım Camilleye oyun vermez. Ancak topun ağır abilerinden biri iyi bir karşı takıma rağmen oyunu taşıyabilir çünkü buna daha uygundur. En basitinden darius geride kalıp kendi takımına saldıran oyuncuda 5 kanama biriktirip q atıp q vurulmadan vayneye flash atıp q+w+u basarsa o vayne tek yer lulununun refleks verecek zamanı bile olmaz. Ya da luluyu arkada zac zıplarken havaya kaldırır darius ta o sıra bu dediklerimi yapar ve yine tf kazanılmıştır. Bunun gibi sana yüzlerce örnek verebilirim ama vermicem. Çünkü anlamsız. Herolara bunun mobil skili yok o zaman çöp diyerek adcnin onu rahat kiteleyebileceğini düşünen bir yaklaşımla yaklaşırsan sadece kaybedersin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

    Dostum hero çöp olsa 100 maç aa oynamazdım.Temo ve jax hariç çoğu heroyu ezebilecek potansiyele sahip bizzat kendim denedim ve gördüm.

    Kan kuyusu fullken hero ekstra saldırı gücü ve saldırı hızı kazanıyor



    Sanki ben oynamadım yüzlerce maç. Saçmaladığının farkındasındır umarım. Aatrox kırılgan bir dövüşçü şampiyon. Offtank kastığında bile offtank gibi dayanamıyor. Tank zaten oynamak imkansız, full ad si de boş pozisyonda tek yiyor. Tf sırasında ufak bir odaklanma heroyu anında yok ediyor. Daha önce Aa ile çok oynadım ve hakkında çok araştırdım. Forumda birçok tavsiye aldım ya da yardım konusu açtım. Aa yı morgana bile rahat keser. Deneyebilirsin oyunda.
  • O vaynenin sıçrası yok heali yok ama senin her şeyin var demi :)) bu yazdiklarin ciddi degilse komik ciddiyse cok daha komik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam orda renekton dari ornegi veriyor meta olarak dari renekton en çöp donemini yasiyor bosuna hala pbe de buff vermiyorlar 8..4 bu ikisi buff alacak camillenin nerf yemesi gundemde camille tf de üstunlugunu gectim lanedede ustun bazilari dariye ezilmesi normal demis alakasi yok şuan camille ile lanede dariye ezilen varsa agir coptur dariye,q at w ile uzaklas w nin verdigi yavaslatmadan dolayi dari q sunu atamiyor dari e sini harcadimi camille e, q atarak direk ile ölduruyor zaten camillenin u su darinin q sunu engelledini saymiyorum bile birde camille kirilgan demis 2 sny pasif ile dariden daha dayanikli dari çop durumda camille ile karsilastirman cok komik. Bu arada dovusu uzatmak camillenin isi degilki darinin ? Camillenin isi hasarini birakip w uzaklasmak durtmek karşinin bir hatasini buldumu 2 saniyede isini bitirmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 10 Şubat 2018; 16:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    adam orda renekton dari ornegi veriyor meta olarak dari renekton en çöp donemini yasiyor bosuna hala pbe de buff vermiyorlar 8..4 bu ikisi buff alacak camillenin nerf yemesi gundemde camille tf de üstunlugunu gectim lanedede ustun bazilari dariye ezilmesi normal demis alakasi yok şuan camille ile lanede dariye ezilen varsa agir coptur dariye,q at w ile uzaklas w nin verdigi yavaslatmadan dolayi dari q sunu atamiyor dari e sini harcadimi camille e, q atarak direk ile ölduruyor zaten camillenin u su darinin q sunu engelledini saymiyorum bile birde camille kirilgan demis 2 sny pasif ile dariden daha dayanikli dari çop durumda camille ile karsilastirman cok komik. Bu arada dovusu uzatmak camillenin isi degilki darinin ? Camillenin isi hasarini birakip w uzaklasmak durtmek karşinin bir hatasini buldumu 2 saniyede isini bitirmek.

    Hayaller içinde yaşamayı bırak, top da meta diye bir kavram yoktur. Bunu bütün eski oyuncular iyi bilir. Top lanenin yenilmezleri vardır. Hatta top laneyi bırak, oyunda ezergeçerler ismi ile bilinen belli başlı şampiyonlar vardır. Hatta direkt sana Riotun kendi sözlerini paylaşayım bu herolar ile ilgili:

    "Nasus. Darius. Garen. Skarner. Kaba kuvvet denince, akla bu şampiyonlar gelmeli: Güçlü, dayanıklı, sarsılmaz yakın dövüşçüler. Onlar oyunun son aşamalarında karşılarına çıkma gafletinde bulunan herkesi deyim yerindeyse böcek gibi ezen, League of Legends’ın heybetli devleri. Oyunun sonlarında kuduz bir köpeğe dönüşen ve buldozer misali, önüne kattığını deviren Nasus ezergeçerlerin klasik örneklerinden biri."

    Bu şampiyonlar sadece birer hasar sunmaz. Bu şampiyonlar sadece dayanıklılık da sunmaz. Bu şampiyonlar oyundaki en inanılmaz hasarı sunarlar, hem de bunu çok dayanıklı oluşlarıyla kutsarlar. 1 vs 1 değil, 3 vs 1 girecek güçteki nadir şampiyonlardandır. Bu heroları diğer herolardan farklı yapan en önemli özellikleri rakipsiz olmalarıdır. Bu herolar hareketlilik gibi işlevsel özelliklere sahip değildir, bu herolar sadece SAF GÜÇ sahibidir. Dövüşü uzattıkça güçlenen sayılı şampiyonlardandır. Darius bu özellikleri içlerinde en çok sergileyenidir.

    Off-tank bir Darius 3-4K cana 200-350 zırha sahip olurken aynı zamanda 450-500 AD ye sahip olabilir. Ultisi sonsuza kadar sınırsızca kullanılabilir, ve her kanama birikmiş rakibe usanmadan 1000-1500 gerçek hasar uygular. Sadece kanaması saniyeler içinde yüzlerce hasara sebep olur. 5 Kişiye birden tutturulmuş Q su binlerce hasara sebep olur be bunun %36 sı oranında iyileşir. Tekrar dolması ise sadece 3 saniye sürer. 5 Kişiyi aynı anda E yeteneği ile çekebilir ve E yeteneğinin pasifi ona %25 Zırh değeri yok sayma sağlar. W si %120 hasar vurur ve rakibi 1 saniye için neredeyse yerine mıhlayacak kadar yavaşlatma uygular. Tekrar dolumu 3 saniye sürer ve saldırı animasyonunu sıfırlar.

    Camille ard arda 5 kişiye 1500 gerçek hasar uygulayabilir mi? Ya da tek skili ile canının 3de 1 ini yenileyebilir mi? Peki tüm rakip takımın hasarını takımı için kalkanlayabilir mi?

    Darius mobil bir şampiyon olmayabilir, ancak oynamasını bilenler için çoğu mobil şampiyondan çok daha etkilidir. Ve çok net konuşuyorum, gerçek bir Darius oyuncusu tüm oyun boyunca Camilleye tek bir kill bile vermez, onu ezer geçer. Tıpkı benim yaptığım gibi.

    Camillenin en büyük avantajı, rakibe çok gerilerden gelip kıstırarak ona istediği gibi vurmasıdır. Tam da Darius'un sevdiği gibi. Dövüş ne kadar uzarsa ve rakibe ne kadar yakınsa, Darius o kadar üstündür




  • Muhtelemen 1 milyon darin var camillerden cok cekmissin belli birde nasus skarner garen demis ahahah yaşin kac senin troll darinin lanede camilleyi ezme ihtimali yoktur hadi ezdi diyelim dari top lanede kule altinda farm yaparken camile o skill seti ile mide jungdan daha etkili gank ,roam atar bota tp atar boylece geride kalmaz sen kill vermessen nolur yani . camillenin haritaya etkisini bilmiyorsun heralde elo ne senin gold mu ? Ayrica tf lerde 550 hareket hiziyla ve mobillikle ben isimi yaparken dari kovalamaya calisiyor onu gormuyorum bile kendi haline birakiyorum o leş heroyu,neymis dovus uzarsaymis uzasa nolur uzayana kadar camille kisa surede tf yi kazandirmis olur zaten

    Ayrica dari o 1000 gercek hasari ulti ile 100 saniyede bir atarken camille q ile 1.5 saniyede bir 1000 gercek hasar atiyor neyden bahsediyorsun sen ? Dari nin pasifi alan mi vuruyor bizmi bilmiyoruz darinin q su camille w su ayni ? Alan hasar iyilestirme ee ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 10 Şubat 2018; 17:2:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok değil silver eloda bile dariyi kite manyağı yapabilen adc oyuncuları var. İyi oynayan bir Camille ise istediği kadar koridor versin, maça dari'den kat kat fazla etki eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Muhtelemen 1 milyon darin var camillerden cok cekmissin belli birde nasus skarner garen demis ahahah yaşin kac senin troll darinin lanede camilleyi ezme ihtimali yoktur hadi ezdi diyelim dari top lanede kule altinda farm yaparken camile o skill seti ile mide jungdan daha etkili gank ,roam atar bota tp atar boylece geride kalmaz sen kill vermessen nolur yani . camillenin haritaya etkisini bilmiyorsun heralde elo ne senin gold mu ? Ayrica tf lerde 550 hareket hiziyla ve mobillikle ben isimi yaparken dari kovalamaya calisiyor onu gormuyorum bile kendi haline birakiyorum o leş heroyu,neymis dovus uzarsaymis uzasa nolur uzayana kadar camille kisa surede tf yi kazandirmis olur zaten

    Ayrica dari o 1000 gercek hasari ulti ile 100 saniyede bir atarken camille q ile 1.5 saniyede bir 1000 gercek hasar atiyor neyden bahsediyorsun sen ? Dari nin pasifi alan mi vuruyor bizmi bilmiyoruz darinin q su camille w su ayni ? Alan hasar iyilestirme ee ?

    Öncelikle benim dediğimi söylediğin şeyi ben değil, Riot söyledi. Bunu yazı da açık bir dille belirttim. Sanırım bazı gerçekleri görmekte zorlanıyorsun. Sonrasında zaten Camillenin tek avantajının hareketlilik olduğunu söyledim. Buna rağmen aynı şeyleri tekrar tekrar yazdığını görüyorum. Bu da senin herhangi bir yazıyı anlama yetinde sıkıntı olduğunu düşündürttü bana. Umarım öyle değildir. Ayrıca iki heronun avantajlarından ve dezavantajlarından bahsettim özellikle. Bunlara cevap yazamayışın ve hatta söylediklerimi kullanarak tekrara düşmen komik bir durum oluşturmuş. Daha sonra gelelim durum değerlendirmekten yoksun yetine, ve yobaz anlayışına. Buna söyleyecek bir sözüm bile yok zaten. Son olarak gerçek hasar konusuna gelirsek, Darius'un uyguladığı gerçek hasar açık ara daha üstün iken ve bunu özellikle vurgulayarak yazışıma rağmen sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi düşünmen ve Camillenin üstün gerçek hasara sahip olduğunu belirtmeye çalışman... Senin için diyecek söz bulamıyorum, o düşük zekayı betimleyecek kelimeler henüz keşfedilmedi. Darius'un pasifini dahi bilmeyişin seni gülünç duruma düşürmüş. Dariusun Q su Camille olduğu gibi 90 derecelik bir alana değil, 360 derecelik bir alana efekt uygular.

    Uzun lafın kısası aptalla girilen tartışma hiçbir zaman kazanılmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=JNamfkDgJfY
    https://www.youtube.com/watch?v=lk_0xLYAfN0 (Korea High Elo)
    https://www.youtube.com/watch?v=bClOq7pYvMo (Camille üstün yetenekleri ile oyun taşırken, özellikle 14.30 da ADC yi mükemmel yakalıyor, kötü darius oyuncusuna rağmen)
    https://www.youtube.com/watch?v=2O9-bcMrVNQ (Kesinlikle gank atarak oyun taşıyor)
    https://www.youtube.com/watch?v=qB0l5muEfB4 (Yine bir Camille maç taşıma sanatı)
    https://www.youtube.com/watch?v=VBeqEPmQBuM (Belki de kol bozuktu?)

    Daha fazlasını atmak isterdin ama bunlar yeterli olur sanırım. Camille kesinlikle DARİUS'tan üstün




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Sovereign

    Çok değil silver eloda bile dariyi kite manyağı yapabilen adc oyuncuları var. İyi oynayan bir Camille ise istediği kadar koridor versin, maça dari'den kat kat fazla etki eder.

    Öncelikle silver elo bir dairus oyuncusunu kiteleyebileceğini söylemek isterim, dahası üstteki mesajıma bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Özellikle link bölümüne. Fikrimi destekleyici aşırı unsur barındırdığını baştan belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 10 Şubat 2018; 18:15:40 >
  • Dariusla koridor alırsın, Camille ile oyun. Üşenmeden izledim videoları, hemen hemen hepsinde rakibin hatalarından dolayı kazanılmış oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Sovereign

    Dariusla koridor alırsın, Camille ile oyun. Üşenmeden izledim videoları, hemen hemen hepsinde rakibin hatalarından dolayı kazanılmış oyunlar.

    Rakip hatasız oynasa zaten oyunu kazanırdı
  • Anlatamiyorum sanirim.



    Rakibin hatalarini abuse ederek oyun kazanmak baska birsey, rakibin hata yapmasa bile domine ede ede kazanmak baska birsey. O ezreal adc olan videodaki adc ler yer degisse o macin sonucu farkli olurdu cunku inanilmaz kotuydu ez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bana 1-2 yil onceki hatta pbe de oynanan camille videolarini atiyor istesem camillenin dariyi ezdigi 20 video koyarim sana ayrica ben simdiye bakarim kardesim şuan lcs de en fazla secilen hero camille degilmi prof arenada en fazlanan hero degilmi ? Darius tf de o gercek hasarini adc ye atamaz nokta camille sıcrasiz, kassadine bile gercek hasarini atabilir ve keser daha fazla uzatmaya gerek yok anliyorum dari manyagi birisin ama 100 kisiye sor 98 i camille dariden daha etkili ve guclu der . konuda oldugu gibi Sana gore ben akilliyim her seyi bilirim herkes haksiz Allah icin hesabin nickini atarmisin merak ettim dariye hangi rün cikildigi bile belli degil o kadar çöp ayrica ranked atarken pick ekraninda dari gorunce o kadar mutlu oluyorumki anlatamam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 10 Şubat 2018; 22:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Adam bana 1-2 yil onceki hatta pbe de oynanan camille videolarini atiyor istesem camillenin dariyi ezdigi 20 video koyarim sana ayrica ben simdiye bakarim kardesim şuan lcs de en fazla secilen hero camille degilmi prof arenada en fazlanan hero degilmi ? Darius tf de o gercek hasarini adc ye atamaz nokta camille sıcrasiz, kassadine bile gercek hasarini atabilir ve keser daha fazla uzatmaya gerek yok anliyorum dari manyagi birisin ama 100 kisiye sor 98 i camille dariden daha etkili ve guclu der . konuda oldugu gibi Sana gore ben akilliyim her seyi bilirim herkes haksiz Allah icin hesabin nickini atarmisin merak ettim dariye hangi rün cikildigi bile belli degil o kadar çöp ayrica ranked atarken pick ekraninda dari gorunce o kadar mutlu oluyorumki anlatamam .

    İnternette Darius vs Camille yazınca en başta çıkan tüm videoları attım canısı

    İçinde high elodan normal eloya kadar her türlü seviye var. Bazı gerçekleri kabullenmek zor olmamalı... Neyse söylenecek çok fazla bir söz yok, gerçekler ortada. Madem o kadar eminsin, bul hadi :)




  • Ben yasuo mainim top mid sürekli yasuo oynarım yasuo ile oyun taşınmaz taşınamaz yasuo al diyen felan varsa onları geç %95 Win rate ile yardırmama rağmen sağolsun takımlar %70e kadar düştü galiba yaza kadar Rank girmeyi de pek düşünmüyorum

    rahat oyun taşıyacak 2 hero var gözümde top için Gnar ve Camille

    Alt ligler içinse yetenekli olduğunu düşünüyorsan kesinlikle riven bence god tier elektrik ver çek lanede 3 kill al first towere zorla bota ninja ordan tower çok rahat dps kombosuz 2 q ile yarı can alırsın

    Ama gnar ve Camille her zaman favori topumdur yasuo main olmama rağmen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.