Şimdi Ara

Tek çanak ve çift çanak arasında kaldım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk defa uydu çanak alıcam kutulu. Ama bu konu hakkında hiç bişey bilmiyorum. Bugün bir kaç yere sordum tek çanak sunny 120 tl dediler. 200 tane türk kanalı varmış ama hiç yabancı kanal yokmuş yani cartoon network,discovery channel, national geograpic vb kanalar gibi. Bunun için çift çanak lazımmış yani 50 tl fark verip 170 tl ye çift çanak. Ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre çift çanak olsa bile çoğu şifreliymiş ve bu ismini verdiğim kanallarda şifreliymiş. Daha sonra başka bi yere gittim next nextar tek çanak buldum 100 tl. Ondada çift çanak 200 tl miş. Fazla ayrıntı sormadım ama büyük ihtimalle çift çanak sunny taktırmayı düşünüyorum. Umarım pişman olmam bu yüzden size danışayım dedim hangisini taktırmam adına ?

    Son olarakta bu çift çanakta erotik kanallar varmı, varsa şifrelimi, şifreliyse cartoon network discovery flnda şifreliyse bunların şifresini kırmak yada kırdırmak bedavamı ?
  • dreambox satan bir uydu satıcısına git sana herşeyi detaylı anlatır.burda bu gibi açıklamaları paylaşmak doğru olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MorbidSmoke

    Arkadaşlar ilk defa uydu çanak alıcam kutulu. Ama bu konu hakkında hiç bişey bilmiyorum. Bugün bir kaç yere sordum tek çanak sunny 120 tl dediler. 200 tane türk kanalı varmış ama hiç yabancı kanal yokmuş yani cartoon network,discovery channel, national geograpic vb kanalar gibi. Bunun için çift çanak lazımmış yani 50 tl fark verip 170 tl ye çift çanak. Ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre çift çanak olsa bile çoğu şifreliymiş ve bu ismini verdiğim kanallarda şifreliymiş. Daha sonra başka bi yere gittim next nextar tek çanak buldum 100 tl. Ondada çift çanak 200 tl miş. Fazla ayrıntı sormadım ama büyük ihtimalle çift çanak sunny taktırmayı düşünüyorum. Umarım pişman olmam bu yüzden size danışayım dedim hangisini taktırmam adına ?

    Son olarakta bu çift çanakta erotik kanallar varmı, varsa şifrelimi, şifreliyse cartoon network discovery flnda şifreliyse bunların şifresini kırmak yada kırdırmak bedavamı ?


    evet çoğu şifrelidir sadece sohbet programları var saçma sapan hem gereksiz bence alma tek idare eder
  • 200 lriaya sadece serverlı dreambox alırısn yada 150 liraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.