Şimdi Ara

Tekir kedi sahipleneceğim mama için çok yüksek fiyatlar veremeyeceğim orta seviyeli bir şey önerir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Tekir kedi sahipleneceğim mama için çok yüksek fiyatlar veremeyeceğim orta seviyeli bir şey önerir misiniz?
    2 aylık olucak ve ben şu an evde tüm malzemelerini aldım mama ve kum hariç öneri bekliyorum kum kokuyu absorbe etsin yeter mama da uzun vadeli götüren uygun fiyatlı ileride hastalık yapmayacak bir şey olursa sevinirim mama için 1 ay gidecek şekilde tavsiye verirseniz sevinirim.

    Benim anlamadıgım sokaktaki kediler nasıl yaşıyor herkes N D ve proplan öneriyor sokaktaki kediler evdekilere taş cıkartıyor yani acaba bu veterinerler ile anlaşmalı bir şey olabilir mi?



  • temizmama.com da ki ürünleri önerenler var mı
    ya da açık mama olarak N&D marka 1 kg si 50TL acaba bundan alsak kaç gün gider internetteki gramaja göre verirsek 2.5kg ye kadar max 50 gr günlük verilmesi gerektiğini söylüyor tavsiyeniz nedir?
  • Benim bildiklerimden Matisse, Brit care, Sanabelle, Profine gibi markaların yavru kediler için olanları var orta seviye olarak önerilen markalar. Genel olarak fiyatla içerik orantılı olduğu için daha alt seviye mamalar bence pek güvenli değil.

    Kum olarak da ben eczacıbaşı, vancat, gardenmix falan alıyorum değişiyor.
  • Ben de 2 aylık bir kedi sahibiyim , kum olarak kokulu quik marka kum kullanıyorum gayet iyi fakat ince taneli olduğu için çok dağılıyor . Mama olarak petshoptan paketlenmiş açık mama aldım felicia marka tavuklu . Kuru mama yemiyor sıcak suyla ezip az miktarda tavuklu yaş mama ekleyip bir karışım yapıyorum zorla da olsa onu yiyor. Onun dışında tavuk haşlayıp da verebilirsiniz veya kuru mamayla karıştırabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yavru kedilerin beslenme kısmı çok önemlidir. Bu yüzden mümkün olduğunca kaliteli mamalarla beslemeye özen gösterin.

    Felicia kitten yada Hill's kitten marka mamalarını araştırın. Çok bütçeniz yoksa Temizmama.com'un kitten türü mamaları da alınabilir. Ama dediğim gibi mümkün olduğunca kaliteli mama almaya özen gösterin bu dönemde.
  • Maalesef Türkiye'deki veterinerler ,petshoplar mama satanlar kedi köpek sahiplerini yolacak enayi olarak görüyorlar, ama tabiki bizim insanımız hak ediyor bunu. Seninde dediğin gibi sokaktaki kediler taş gibi ne bakım ne muayene birşey yok . Bizim bahçede 5 yıldır kediler var en az 9 tane var, bunlar 5 yıldır doğuruyor çocukları büyüyor sonra onlar doğuruyor böyle devam ediyor ve inan hep sağlıklılar ,sitedeki herkes ev yemeği olsun ne olursa olsun veriyor. Yok pahalı mama yok cart curt yok veteriner yok habire tekrarlayan aşılar şunlar bunlar hepsi hikâye,hepsi para yolma oyunu.
    Tabii keriz çok olunca Yolanda çok olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 24 Aralık 2019; 1:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ND 10 kg kampanya dönemlerinde 270₺ civarına kadar düşüyor, tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bazen yumurta, bazen haşlanmış buğulanmış tavuk, nadiren ciğer(hep ciğer yiyince zarar verebiliyormuş), yani öyle gidiyor genel olarak. Bazen ev yoğurdu da veriyorum ekşi ekşi, çok seviyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Ocak 2020; 14:30:46 >
  • Kum olarak Buddy Bentonit Kedi Kumu (Sabun Kokulu) olanın 6'lı paketinden al, kargo bedava, ben öyle yapıyorum 2 yıldır.

    Senin anlamadığını söylediğin sokak kedileri ise öyle uzun yaşamıyor maalesef..

    İşte yazın şahit olduğum manzara: Gecenin bir yarısı bir motosikletli makul süratle giderken yavru bir tekir aniden önüne atladı ve acı ses üzerine pencereye koştum:
    Motorcu arkadaş basıp gitmedi, bir müddet onu canlandırmaya çalıştı ama ümidi kestiğinde onu kaldırımın kenarına bıraktı.
    Sonra ben de indim kontrol için yavruyu, evet ölmüştü, yapacak bir şey yoktu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.