Şimdi Ara

Teknofest gibi etkinliklerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz? Sizce sayıları artmalı mı? [Anket#23] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir gidin işinize, ismi Tekno, içeriği lunaparktan hallice 8-10 yaş grubuna hitap eden; 3. havalimanı ve parti propagandası amacıyla yapılmış bir şeyi niye destekleyeyim ki? İnternette ortamla ilgili fotoğrafları da görmüyorsunuz sanırım. Biri şunlara atsın pislik içindeki ortamı. Şantiyeye lunaparktan hallice göstermelik bir festival kurmuşlar. Sonra da hayır diyenlere hede hödö...
  • Ben kararsızım açıkçası, bu tür şeylerin biraz STARK Fuarı gibi şeyler olması lazım. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Bir gidin işinize, ismi Tekno, içeriği lunaparktan hallice 8-10 yaş grubuna hitap eden; 3. havalimanı ve parti propagandası amacıyla yapılmış bir şeyi niye destekleyeyim ki? İnternette ortamla ilgili fotoğrafları da görmüyorsunuz sanırım. Biri şunlara atsın pislik içindeki ortamı. Şantiyeye lunaparktan hallice göstermelik bir festival kurmuşlar. Sonra da hayır diyenlere hede hödö...
    Ahahahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün, tamamı ülkemizde geliştirilip üretilen teknolojilerin tanıtıldığı bir etkinliğe katılabilmeyi hayal ediyorum.. Gözlemlediğim kadarıyla benim için sadece bir şov amacı uyandırdı ve sadece seyirci değil, katılımcı olarak gurur duymak isterdim. Son bir kaç yıldır yaşanan ve her yere bulaşmış olan siyasetten artık sonuna kadar arınmış bir güne uyanacağımı bildiğim gün belki o zaman ülkemize dair bir heyecan ve umuda sahip olabilirim..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xabc

    muhalif kafa gerçekten çok ilginç. buna da beğenmemişler. rakı ve bira festivali olsaydı faydalı seçeneğini işaretlerlerdi.

  • Bizden beklenmeyecek kadar iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğu kanaatindeyim, umarım sonrakiler daha iyi organize edilir ve devamlı hale getirilir.
    Gençlerimizin havacılığa daha fazla ilgi duymalarına vesile olmasını temenni ederim, katılan bin kişiden birinin gönlüne havacılık aşkı düşmüş olsa o dahi çok büyük bir kazanımdır.

    Yorumlara bakayım dedim ciddi anlamda midem bulandı. Arkadaş; memlekette olan bir olayıda şu lanet siyasi gözlüklerinizi çıkararak yorumlayın. Birileri göklere çıkarmanın, diğerleri yere gömmenin derdine düşmüş .. bi bitin yahu bi bitin!
  • Gidenler siyasi propaganda yapıldığını söyledi. Böyle olacaksa hiç olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil için "ülkede birşeyler yapılıyor" algısını artırıp, geleceğe dair meslek seçimlerini etkileyebilecek, onlara heyecan katabilecek bir festival. Yoksa donanımhaber'in onca gelişmeye rağmen hala "bunun nöresi yerli" diyen muhalif tiplerine ne kadar festival yapsan boş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    Teknofest gibi etkinliklerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz?

    faydadan kasıt nedir? Neye olacak faydası?
    Yandaşlara tabiki, vatandaşa değil.
  • atatürk havalimanı kapanınca, 3. hava limanından kapalı çarşıya ulaşmak öyle kolay olmayacak ! özellikle bilerek rötarlı yolculuk yapan turist modelinin rötar süresince en azında kendi ülkelerine göre ucuz sayılan altın ve değerli taş takı konusunda kapalı çarşı esnafı atatürk havalimanı kapatılınca %45 gelir kaybı yaşayacağı ortada ! işin bir diğer garip formatı da devamlı bankalardan yastık altı altın hesabı mesajları sms olarak geliyor ! devletin altın tutma ve altın toplama politikaları tarihte genelde hayra alamet olmayan dönemlerde yapılmış olduğu bir politikadır. ! 3. hava alanının açılmasına değil ! atatürk hava limanının kapatılacak olması garibime gidiyor !

  • Başlık olarak kesinlikle sayısının artması gereken etkinliktir. Ancak uygulanış, plansızlık ve içerik açısından sınıfta kalmıştır.

    Etkinliğin içine siyasi propaganda serpiştirilmesini geçtim; sırf kalabalık olsun, reklam olsun diye çocukları zorunlu getirtiyorsunuz ama plansızlık ve düşüncesizlik yüzünden hepsi mahvoluyor.

    Yine plansızlık ve programsızlık sebebiyle arabalarıyla ve motorlarıyla gelen insanlar için festival bildiğin eziyet haline geliyor.

    Bambaşka bir etkinlik için bisiklet turu düzenleniyor, rota vs. belli. Sonra gelip son dakikada rotayı değiştiriyorsunuz, "bisikletliler Teknofest'e sürecek" diyorsunuz. Amaç yine belli.

    Bunun gibi sayısız sıkıntı var, saymakla bitmez.

    Siyasi şov uğruna böyle saçmalıklar yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Yoksa düzgün bir şekilde teknolojinin tanıtılmasına, insanların bilinçlendirilmesine kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum. Ülkemizde bir sürü festival, fuar, etkinlik vs. yapılıyor ve kimse laf etmiyorken, Teknofest'in bu derece olumsuz karşılanmasının sebeplerini biraz oturup düşünmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Eylül 2018; 10:35:51 >




  • Beğenmeyenler "titreşimli teknolojiler" bölümüne uğramayanlar
  • Şuna teknoloji festivali diyen kara cahillerin kültür ve sanat festivallerini eleştirmesi ironi falan herhalde
  • xabc X kullanıcısına yanıt
    asıl sizin gibi siyasal geri kafalı islamcıların kafası çok ilginç. neye karşı çıksak "rakı olsa beğenirlerdi ühühühü" gibi saçma sapan argümanlarla konuşuyorsunuz. gerçi buna argüman da denmez boş boş zırvalıyosunuz anca işiniz gücünüz yok.
  • Su resmi ekleyeyim de, konuyu basan hevaller korkup saklansin.

    Teknofest gibi etkinliklerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz? Sizce sayıları artmalı mı? [Anket#23]



    Eksik varmiydi evet cok eksik vardi, ama bir cogu ilk defa yapilmanin tecrubesizligi idi.
    3.Havaalaninin reklamimi yapildi evet dogru olan da buydu ama bazi ciddi sorunlar da vardi, geri donus yolu tam bir cile, asiri reklam yuzunden beklenenden fazla misafir sayisi bunlar hep sorun. Bende isterdim micirli yol yerine her yerin asfalt olmasini ama bu kadar buyuk bir organizasyonu ozellikle askeri anlamda yapabilecek pek yer yok .

    Festivalin yapildigi yer yanlis dusunmuyorsam 29Ekimde acilacak olan yerin karsisinda yer aliyor.
    2023 de tamamen hazir olacak santiye halindeki alan da festival yapildi.
    İlk defa olmasi sebebiyle cogu sorunu gormezden gelmek mumkun.

    Genc ve cocuklara ciddi derecede ilham kaynagi olacagi kesin. Bence 1. Sinif ogrencilerine okul da ders vermek yerine agirlikli olarak tarihi ve kulturel mirasimiza yonelik geziler egitim sistemimizin kalitesini arttiracaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 24 Eylül 2018; 11:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xabc

    Bu mesaj silindi.
    Alkol kullananların tamamı seni sevsin, alkolün günahından korktuğun kadar çocuk tecavüzünden korksaydın bugün bu durumda olmazdık. Tutup kafanı duvarlara sürte sürte anlatmak gerek ama sanmıyorum anlayacağını yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27-30 Eylül arasında İstanbul Airshow - Havacılık ve Uzay Teknolojileri Fuarı var. Teknofest'te gördüğünüz teknolojileri çok daha derinlemesine görebileceğiniz, 30 Eylül'de sivil ziyarete açık bir fuar olacak. Gerçekten bu konularda bilgi edinmek isteyenleri ve meraklıları bekleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Eylül 2018; 12:59:51 >
  • Siyasi katılım olmadığı sürece her türlü etkinliğin faydalı olacağını düşünüyorum. Miting farklı bir şey, teknoloji festivali/fuarı farklı bir şey. Bir kere bu ikisini ayırt etmek lazım. Yerli ve milli gibi kelimelerle duygu sömürülerine girmemek lazım. Teknik konuşacaksın kardeşim. Elindeki kadar konuşacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknofest gibi etkinliklerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz? Sizce sayıları artmalı mı? [Anket#23]




    quote:

    KUYRUK OLUŞTU

    Her gün canlı yayınların yapıldığı TEKNOFEST’te iyi hazırlanmayan şeyler de vardı.

    Bunlardan birisi de tuvaletti.

    Binlerce kişinin katıldığı festivalde tuvaletler yetersiz kalınca uzun kuyruklar oluştu. Bazı çocuklar tuvaletlerini daha fazla tutamayarak altlarına kaçırdı.

    Bazı erkekler ise kuyrukta daha fazla beklemeyerek alandaki duvarların diplerinde ihtiyaçlarını giderdi.

    İşte o tuvalet kuyruğu:
    video linkte

    https://odatv.com/insanlarin-altina-kacirdigi-ilk-teknoloji-festivali-24091833.html




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.