Şimdi Ara

Teknofest gibi etkinliklerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz? Sizce sayıları artmalı mı? [Anket#23] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    10 numara yorum.
  • Bizzat gidip bütün teknolojiler olmasada çoğunu denedim bayıldım ve gururlandım ama burası damat alertler ve vatan hainliğiyle yatıp tutusan bir sürü ihtiyaç fazla stok kıvamında atık dolmuş Bİ BİTİN BE KARDEŞİM BİTİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

  • Böyle festivaller gerekli ama siyasi partinin propogandası olmamalı ayrıca bir parti liderinin aşırı israfı için sebepte olmamalı sadece bilim ve teknoloji için olmalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flcnr

    Bizden beklenmeyecek kadar iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğu kanaatindeyim, umarım sonrakiler daha iyi organize edilir ve devamlı hale getirilir.
    Gençlerimizin havacılığa daha fazla ilgi duymalarına vesile olmasını temenni ederim, katılan bin kişiden birinin gönlüne havacılık aşkı düşmüş olsa o dahi çok büyük bir kazanımdır.

    Yorumlara bakayım dedim ciddi anlamda midem bulandı. Arkadaş; memlekette olan bir olayıda şu lanet siyasi gözlüklerinizi çıkararak yorumlayın. Birileri göklere çıkarmanın, diğerleri yere gömmenin derdine düşmüş .. bi bitin yahu bi bitin!
    ASIL SİZ BİTİN YAHU SİZ BİTİN. Anlamıyor musun siyasi propaganda içerikli teknoloji festivali mi olur bana bunu bir açıklasana! Yahu neyin gençleri, neyin havacılığa ilgi duymasından bahsediyorsunuz?! Lunapark diyorum sana lunapark! Şantiyeye göstermelik lunapark kurmuşlar, siyasi propaganda malzemeleriyle de bir güzel süslemişler. Siyasetiniz, propagandanız batsın! Gençleri kendi propagandalarınıza alet ediyorsunuz! Utanmadan bir de hala pişkin pişkin "siyasi gözlüklerinizi çıkarın" diyorsunuz. YAHU SİYASETİ İŞİN İÇİNE DİREK KATAN SİZSİNİZ, FESTİVALDE SİYASETÇİ KONUŞMA YAPIYOR DAHA ÖTESİ NE VAR ? !!!

    Madem bu kadar gençleri düşünüyorsunuz 16 senede 7-8 kez değişen eğitim sistemini sorgulayın! Zırt pırt değişen sınav sistemlerini eleştirin! Bilim adamlarının, mühendislerin neden dışarıya beyin göçü yaptığını düşünün, sorgulayın! SORGULAYIN BE ARTIK SORGULAYIN BAZI ŞEYLERİ !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 24 Eylül 2018; 18:17:3 >




  • Tamamen boş iş bunlar nasıl askeri geçitlerde alman tanklarına selam duran askerlerimiz var buradada boeing leri f16 ları gezen çocuklar gençler var...



    Yerli neyin varda neyin festivalini yapıyorsun..Elin hindistanı pakistanı bile kendi uçağını tankını yapmış biz hala daha motorunu bulamadık..



    Bu saatten sonra ülke gelişse ne olacak kaymağını 30 yıl sonra yaşayanlar yer ancak banane...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk'ün Türk'e propagandası. Bayramda seyranda füze gezdiren Kuzey Kore'nin yerli ve milli versiyonu.
  • Böyle etkinliklerin olması için havaalanı, avm, külliye, saray yapılacaksa mümkünse yapılmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Herkes görmek istediğini görmüş, kusura bakmayacaksın ama orada yapılan siyasi propaganda ancak o propaganda seline önceden kapılmış olanları etkiler.
    Organizasyonu beğenmediğimi ben de dile getirmişim lakin görmeyi umduğum pek çok taşıtın sergilenmiş olması benim için yeterlidir. İllaki bunlardan biri, bir çocuğun zihninde yer etmiştir ve bu da bana göre yoktan iyidir.
    İnsan çemkirmeden önce okuduğunu anlamaya çalışır, ben orada siyasi saikle aşırı övene de, aynı düşünce yapısıyla yerin dibine sokana da bitin demişim, ee gayette güzel demişim..
    Eksikleri olsa da, yapılış amacı farklı olsa da, az da olsa içinde barındığı doğruyu dile getirmek beni sorgulama yoksunu yandaş yapmaz ama sen bu hararetle ancak karşıt olduğun kitleye fayda sağlarsın. Aslında yiyin birbirinizi yahu banane...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VeZiLay

    Hayır, bence gereksiz.
    Diyenler yattığı yerden sürekli eleştirecek bir şey arayan tiplerdir muhtemelen.Bu tipler Türkiye de aşırı fazla ve gelişmenin önünde ki en büyük engel.
    Aşırı fazla gelişme derken?//



    Ahaber tayfası her yerde kendini belli ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrrystaL

    evet gerekli hayır diyenler sırf hükümet için hayır diyor böyle kafa olduktan sonra sol kesim kazanamazzz :)
    Sol kesim sizin içinize sağlam yara açmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    Yeni nesil için "ülkede birşeyler yapılıyor" algısını artırıp, geleceğe dair meslek seçimlerini etkileyebilecek, onlara heyecan katabilecek bir festival. Yoksa donanımhaber'in onca gelişmeye rağmen hala "bunun nöresi yerli" diyen muhalif tiplerine ne kadar festival yapsan boş.
    Kit zekaniz ile ahaber izleyip ülkeyi Norveç sanan kafalardan yine boş teneke tingirtilari geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Yoo 16 senedir kime yara aşmışız görüyoruz bu çekememezliliğinizden bu kafa olduktan daha çok kaybedeceksiniz devam edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede Wikipedia'ya girilmiyor, adamlar teknoloji festivali düzenliyor komedi gibi. Bilim üretmek isteyecek adamın özgür olması lazım. Yurt dışından bir ürün için parça istesen gümrükten geçirmek için kırk takla atman gerekiyor. Yetmiyor devlet hop 20 eurodan pahalı ürün hemen vergiyi bayıl diyor. Sonra bir şey üretiyorsun Tübitak'dan destek istiyorsun. Senin buluşun beğenilmiyor çünkü papaz eriğini imam eriğine çeviren buluş ile hoşaflara öncelik verilir iken sana kusura bakma diyorlar. Sonra bu ülkede teknoloji gelişmiyor ama geliştiğini iddaa ediyorsun. Siz bu kafayla ülke yönetmeye devam edin bu ülkede ki kalifiye insanlar koşarak bu ülkeden kaçar. Sonra da niye bu insanlar ülkeyi harıl harıl terkediyor diye dövünürsünüz.
  • gentoure G kullanıcısına yanıt
    Bazı eleştirilerinize katılmakla beraber bilim teknoloji alanında alt referans olarak wikipedia yı almak doğru değil zira wikipedia nın böyle bir işlevi yok, zaten varlık sebebide bu değil aksini idda edip teknoloji için bilim için wiki demek komedi olur.

    Diğer yandan küçüklere ufuk açması bakımından çok güzel ve gerekli bir organizasyon, oradaki uçakların helikopterler ve diğer devasa araçların çocukların akıllarında yarattıkları etkiler ve kırılmalar inanılmaz, sırf bu yüzden bile böyle organizasyonlar her ilde yapılmalı.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Aklınız apış aranızdan çıkınca belki teknoloji neymiş, ne işe yarar, nasıl geliştirilir öğrenirsiniz! Biri de, tarikat evlerinde çocuklara tecavüz edilmesinden, imamlarca taciz edilmekten iyidir dese ne dersin?
    Teknolojiyle ilgili bir başlığa yazdıklarından utan, ben sana bunları yazmak zorunda kaldığım için utanç duyuyorum, ancak sizlere içinizin karanlığı ve kötülüğü anlatılmalı, belki birer parça edep, ar ve haya duygularınız vardır da derinlerden seslenir: Ben ne diyorum, ne yapıyorum, nereye gidiyorum...
  • İşin içine siyaset sokulmadan nesnel bir şekilde yapıldığı sürece artmasını isterim ki gençlerimize teşvik olsun.
  • xabc X kullanıcısına yanıt

    Yüzyılın özeti çık beğendim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.