Şimdi Ara

Teknosa Tüketici Hakem Heyeti Kararına Uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Teknosa'dan aldığım reeder marka cep telefonu durup duruken arızalandı ve telefonu servise verdim. Telefonu tamir için tarafımdan belirli bir ücret istediler ve tabiki doğal olarak bu ücreti vermedim. Hem ücret istedikleri için, hem de 20 iş günü tamir süresini aştıkları için konuyu tüketici hakem heyetine taşıdım. 3.5 ay gibi bir süre zarfında süreç lehime para iadesi olarak sonuçlandı ve 15 günlük itiraz süresince itiraz edilmediği görülmektedir.

    Süreç bu kısımdan sonra başlıyor.

    Kendileriyle iletişime geçerek konuyu bildirdim. Böyle bir karardan haberi olmadıklarını kararın çıktısını görmemi istediler. Çıktıyı göndererek 1.5 aydır defalarca telefon ile iletişime geçtim, defalarca mail gönderdim fakat robotik bir şekilde karar inceleniyor şeklinde saçma sapan geri dönüşler yapıyorlar. Sonuca bağlanmış bir kararı inceleyerek küçük esnaftan hallice komik duruma düşüyorlar. Türkiye Cumhuriyeti yasalarını iplemedikleri çok açık.

    Sonuç olarak daha önceden icra takibi başlatan arkadaşlar varsa konu hakkında yardımcı olabilir mi? Tecrübelerini paylaşacak olan varsa sevinirim.







  • Aynı durum başıma geldi hocam. Teknosa bildigin eşkıya gibi paramı vermiyor ve tüketici hakem Heyet-i kararını hiçe sayıyor. Persembe bir aksilik olmazsa icra dairesine gideceğim, bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz siz olun Teknosa'dan usb kablosu bile almayın. Müşteri memnuniyeti sıfır. Ve batmayı hak ediyorlar. Sen almazsan ben almazsam o almazsa batarlar da zaten. Alternatif olarak diğer firmaları tercih edin ve de ettirin. Ama teknosadan uzak durun. O kadar net konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.