Şimdi Ara

TeleDünya HD Set Top Box Seçimi? Hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
44.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siz bilirsiniz ama öyle maaliyeti artar.
  • Teledünyaya ayni ev icin 2 ayri aboneligim var, OHC 3700 kendi odamda, Conax biberli modülü salonda kullaniyorum. Karsilastirma acisindan CI modülde biraz daha fazla gecikme olsa da özellikle EPG ve info kisimlarinda, kanal gecisleri Pozitek ile hemen hemen ayni. hatta tek cikis alacaklar icin modulu daha cok tavsiye ederim.

    Dreambox 800/8000 HD kutuyu DVB-C modulu ile kullanan arkadaslar yorumlarını yazabilir mi ? 3uncu aboneligi düşünüyorum :)
  • next hc-12 için;

    yabancı hd kanalları kaydedemedikten sonra neyleyeyim usb kayıt özelliğini? üstelik kanal geçişleri çok yavaş...öyle böyle değil. yok mu bu kaydı izin verilmeyen kanalların kilitlerini çözecek bir yazılım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 30 Temmuz 2013; 0:35:19 >
  • next cihazında usb den film izlerken altyazıyı nasıl tanıtacagız? bir türlü beceremedim
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Next Marka cihazlarda Kumanda üzerinden Yeşil tuşa bastığında alt yazı olarak izleyebilirsin.
  • ya bu modüller dahamı sağlıklı oluyor net lik açısından...özelliklerini tam bilmiyorumda yani televizyona takılıp sadece televizyon kumandasındanmı yapıyoruz herşeyi?..ayrıca kurulumu falan nasıl oluyor bu işi iyi bilen arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim..
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    dekodersiz nasıl çözdünüz? ben de aynı receiver'a 2+1 hoparlör bağlamak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    next 'i tasarlayan zeki insanlar arkasına stereo analog çıkış koymaya üşenmişler. HDMI yanında birde spdif dijital ses çıkışı var. Decoderli bir dijital ses sisteminiz yoksa analog sisteminiz varsa ayvayı yediniz. Hele benim gibi ufak monitör kullanıyor ve onun hoparlorlerine muhtaç kalacaksanız daha da kötü.

    Ucuza dijital dekoder bkaıyorum şimdi


    gerek kalmadı decodere falan çözdüm sorunu


    dekodersiz nasıl çözdünüz? ben de aynı receiver'a 2+1 hoparlör bağlamak istiyorum




  • arkadaşlar uydunet yaz fırsatı paketine başvurucam.teledünya paketide yanında geliyor.cihazlara teledünyanın sitesinden baktım.hangisini seçmeliyim ? yoksa aralarında çok bir fark yok mu ?
  • Uydunet - Teledünya aboneliğimi başlattım. HD udu alıcısı NETA HD8800 modeli, kurulumu yapan arkadaş en son bu seri var, Next ler eskidi artık dedi.
    Alıcı siyah, küçük, önde kanal no yok, spdif yok coax var, ethernet yok.
  • Dijital ses çıkışı yoksa ne işe yarar o kutu??? Hem usb film izlebiliyor hem de sadece stereo ses çıkışı verebiliyor. Yazık...

    Ethernet yok diyorsunuz. Peki wifi var mı ki etherneti koymamışlar?

    Bir de alıcı küçük yapmışlar; fakat kızılötesi alıcısı kablolu mu? Yok kutu üzerindeyse kutunun küçük olmasının avantajı ne olabilir? Zira küçük olmasının yanında kumanda alıcısı taşınabilir olsaydı tv arkasına saklanabilirdi.

    HC-12 candır:)
  • Pozitek 1600 modelini kullanıyorum. Benden önce abone olanlara 3700 modeli verilmişti. Geçen yıl yeni kampanya ile ücretsiz olarak Next kutu verdiler. Bir kaç gün kullandıktan sonra kaldırıp eski 1600 kutuma geri döndüm. Pozitek gibisi yok benim için.

    Next kutuyu çalıştırayım yeniden deneyeyim dedim, bir de baktım ki ön paneli arızalanmış. Saat ve kanal numaraları tam okunmuyor. Foruma yazdım, servise gidiyor muş ama değmez, bir halta yaramadıktan sonra...
  • arkadaşlar bendede neta kuruldu ama simdi pozitek 1600 aldım netten 2. el. resmen eziyet. televizyonu kitlemeye basladı...
  • bu konuyu ben açmıştım... açtığımdan bu yana yani next HC-12 kullanmaya başladığımdan bu yana 3 sene olmak üzere....
    bu üç sene içinde ikinci next HC-12 'yi kullanıyorum..... ilki arızalı dendi ve değişti....
    İlkinde görüntü çok kötü idi değişti... ikinci ile görüntü düzelmişti....
    şimdi ikincide birkaç aydır saçmalamaya başladı... görüntü idare eder (yayın kötü olduğu için alete suç atamıyorum) ama şimdi kendi kendine kanal değiştiriyor, yok ses kapanıyor... ayrıca uzaktan kumandası tamamen kalitesiz ve arıza bir alet
    zaten teledünya yayın kalitesi berbattı buna birde dandik next hc-12 eklendi... süper kare rezil bir durum oldu.... allahtan d-smart almışız hemen ona geçiyoruz....
    sadece teledünyaya kalmış olsaydık yanmıştık... yakında onu da pencereden atarız... teledünyasız mutlu bir hayat süreriz...
    teledünya ve next hc-12 ikilisi berbat.. memnun değilim... tavsiye etmem.... 3 senelik tecrübe ile sabit....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Ekim 2014; 13:14:38 >




  • Arkadaşlar, kısmetse önümüzdeki ay teledünya'ya üye olacağım. Şu an piyasada bulunan en kaliteli hd box hangisidir? Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Genelde next'lerden uzak dur yorumlarını okuyorum. Özellikle SD kalitesi yüksek bir model önerebilir misiniz?
    Teşekkürler
  • Tvde conax modul yeri olmadığı için mecburen kutu almam gerekiyor.Next hc-12 mi yoksa neta 8800 mü daha iyidir.Sanırım tüm alıcıların sorunları var ama hangisi bir tık daha iyidir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pozitekten ben oldukça memnunum.nexti hiç beğenmedim kullanmıyorum.
  • Cihaza klavye takmıstım kısadevre yaptı garantisi Allahtan vardı da değiştiler..,media player olarak resim slide geçişler yavas kanal geçişleri yavaş,mp3 ileri sardırma yavaş ,komponent hdmi scart hepsini denedim,hd kanalları hdmi ile,sd kanalları rgb ye çevirip scart ile en net görüntüyü alıyorum,analog 5.1 çıkışı olmaması,komponent çıkışı olmaması eksileri arasında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arake

    Cihaza klavye takmıstım kısadevre yaptı garantisi Allahtan vardı da değiştiler..,media player olarak resim slide geçişler yavas kanal geçişleri yavaş,mp3 ileri sardırma yavaş ,komponent hdmi scart hepsini denedim,hd kanalları hdmi ile,sd kanalları rgb ye çevirip scart ile en net görüntüyü alıyorum,analog 5.1 çıkışı olmaması,komponent çıkışı olmaması eksileri arasında..

    Hocam hangi cihazdan bahsediyorsunuz?
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Next hc 12
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.