Şimdi Ara

Tercihlerime bakarmısınız(mf4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar sıralamam 26644 tercihlerimi aşağı yukarı yaptım sayılır ama hala kararsızım liste şöyle
    1-itü uçak 11100
    2-itü makine 13600
    3-ytü bilgisayar 16400
    4-?
    5-itü uzay 27100
    6-ytü elektrik 26400
    7-deü bilgisayar 27200
    8-anadolu bilgisayar 27800
    9-osmangazi ee 28700

    sizce 4. sıraya itü elektrik yazayım mı az da olsa tutabilir belki... ben uzay ve ee arasında kararsız kaldım çoğu ee uzayın üstünde olduğu içinde onları yazamıyorum o zaman uzaya kadar düşmez muhtemelen ve uzaydan sonra sizce ytü mü deü mü daha uygun olur ?
    teşekkürler



  • yok mu beyler bakacak kimse
  • İmzana baktığımda Uçak Mühendisliği tutmasa bile buna yakın olan Uzay Mühendisliğine öncelik vermeyi tercih ettiğini anlıyorum. :) Bu durumda mümkün olduğu kadar Uçak Mühendisliğinden yararlanmaya (yüksek lisans, ÇAP, yandal veya yatay geçiş) çalışmanı öneririm.

    Eğer bu isteğin olmasaydı, İTÜ Uzay Mühendisliğini YTÜ Elektrik Mühendisliğinin ve DEÜ Bilgisayar Mühendisliğinin önüne koymanın mantıksız olacağını söylerdim.

    Yine senin isteğine, ilgi alanına, gelecekte nasıl bir yaşam istediğine, nerede uzmanlaşmak istediğine, ne olmak istediğine, nasıl bir çalışma şartı istediğine bağlı. Öncelikle bunları sorgulamanı öneririm. Ancak listede gördüğüm kadarıyla senin belli bir bölüme eğilimin yok. Bu durumda, İTÜ Elektrik Mühendisliğini koyman da kötü bir tercih olmaz. Kamuda eski avantajını yitirmiş olsa da (Gerçi İTÜ mezunu birinin kamuyu son çare olarak düşüneceğini düşünüyorum.), özel sektörde iş sahası geniş bir bölüm. İmza yetkisi de mevcut.


    Son olarak, 5. tercihin gelebilir bence. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.