Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (6. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
27.874
Cevap
797
Favori
1.881.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @turcoblanco hocam çok değerli bilgiler bunlar. Ben bu kadar detaylı konuşmamıştım. Dediğiniz gibi ben de aracımı satıp alacağım. Sıkıntılı bir bekleme ve satın alma süreci yaşamayız umarım. Ha diyince elimizdeki aracı satıp işlem yapmak kolay değil doğal olarak. Teşekkürler bilgi için.


    @cemeksioglu hocam görüşme sırasında yapmadım. Görüşme yaptıktan sonra burada ÖTV muhabbetini okuyunca siparişimi güncelledim. Zaten teslimat aralığı yakın bir tarih olmadığı için tekrardan teyit için aramadım.

  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Ben de görüştüm. Evet dediğinizi dediler bana da. Tarih belli değil. Ekim-Aralık hiç net değil gibi. Artık bekleyeceğiz.
    Bu arada araç satacaklar için dediğiniz sıkıntı var. Araba tarihi belli değil, 1 haftada nasıl araç satılacak da para denkleştirilecek 🤔
  • Ben aracımı sattım bekliyorum. Mayıs Haziran teslim görünüyor. Araç geldiğinde Ücreti ödemek için 7 iş günü süre olduğunu söylediler bana da. Ayrıca kendilerininde ev tipi wallbox satacakalarını söylediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 7 Nisan 2023; 15:31:41 >
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

    nerede görünüyor tarih? sipariş verirken görünüyordu sadece sanırım.

  • Herkese merhaba
    Bende 4 nisan sabah sipariş verdim.
    Ben performance modelini tercih ettim.
    İlk heyecan ile geliştirilmiş otopilot + FSD siparişime eklemiştim.
    Tabi biraz araştırınca bu özelliklerin hemen kullanılamayacağı ya da tam anlamı ile kullanılamayacağı gibi bir durum söz konusu olduğunu gördüm.
    Erken sipariş verdiğim için sıra kaybetme korkum vardı.Fakat bir yandan da bu özelliklere fazla ücret ödemek istemiyordum.
    Bu sebeple forumda paylaşılan telefon numaralarından satış danışmanlarına ulaştım.Özellik değiştirmemin (yazılımsal)
    Sıra kaybetmeme yol açmayacağını belirttiler.Bende siparişimi güncelledim.
    Hem sipariş tarihimde hemde referans numaramda ( RN1188601XX) bir değişiklik olmadı.Umarım belirtikleri gibi temmuz - eylül aralığında teslim edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKR_BSR -- 7 Nisan 2023; 17:0:10 >
  • 61gün kullanıcısına yanıt
    Arayıp sordum teslayı, onlar görebiliyor sistemden.
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki ücreti ödedin ve araç teslimatında sorun çıktı.Aracın beğenmediğin,işçilik anlamında sorunlu gördüğün yerleri oldu.O zaman ne olacak? Teslim almıyorum dersen paranı iade edecekler mi? Bu konuda nasıl bir prosedür uygulanacak? Bilginiz var mı ?
  • yunsu Y kullanıcısına yanıt

    yok onu sormadım. sonuçta şuan diğer markalarda da çoğu zaman aracı görmeden parayı yatırıyorsunuz. ama yurtdışında izlediğim bir kaç videoda hata olduğunda istemezseniz almayabiliyorsunuz diyorlardı. sormak lazım.

  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bende 4 Nisan sabahı 07:09 saatinde siparişimi oluşturdum. Şans eseri denk geldim başlangıcına. Gümüş renk için temmuz-ağustos diyordu en başta. Siyah ve Beyaz renk için Mayıs-Haziran diyordu.

    İlk başta LR 19" quicksilver renk söyledim geliştirilmiş otonomlu. Sonra rengini siyah yaptım değiştirdim teslimat erken olsun diye. Sonra tekrar quicksilver yaptım. En sonunda da Siyah renk LR 21" jant ve geliştirilmiş otonomlu ayrıca yapı krediden kredi seçeneğini de ekledim. Ayrıca bu sırada diğer ekranlardan baktığımda teslimat tarihit eylül kasım gibi falan gözüküyordu. Ancak şüpheye düştüm şimdi herkes 21 jant menzil düşürür diye. ayrıca otonom sürüşü sonradan almak daha mı mantıklı gerçekten. şimdi tekrar değiştirsem en azından otonomu kaldırsam sonradan alsam mı diye.teslim tarihini uzatır mı acaba tam olarak nereden öğreniyoruz bunu.





  • Ben de ilk gun LR 19 jantli beyaz renk siparis verdim. Temmuz eylul gozukuyordu, bakalim surec ne olacak. Siparisi olustururken kredi secmedim ama teslim odeme zamani gelince tekrardan kredi konusunda yardimci olurlar diye dusunuyorum.
  • Ayrıca sipariş verdiğim sıradaki ekran resimlerini de eklemek istiyorum.



    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023


    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023


    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023


    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023




  • Sonradan ilave edilebilen ve o zaman ÖTV ödenmeyecek olan sadece 131580 TL gözüken Full Self Driving Kabiliyeti değil, aynı zamanda 66370 TL gözüken Geliştirilmiş Otopilot da olabildiğini anlıyorum mudur?

  • Yukarıdakinin sonuna edit : "Doğru mudur?" demek istedim (forum yukarıdaki mesajı editletmiyor bana nedense)

  • Evet az önce tesla ile görüştüm telefonda. Aracın yazılımsal değişiklik yapmanız tarihini etkilemez dedi. Sistemden değiştirdim ve tekrar baktı tarihte bir değişikllik yok dedi. Bu arada ben ilk gümüş gri renk sipariş ettiğim için temmuz-ağustos yazıyormuş. Arabayı sonradan siyah yaptığımda mayıs-haziran göstermesine rağmen benimki temmuz-ağustos kalmış. Umarım tarih geri gider bir şekilde sipariş numaran ilk verilen siparişlerden çünkü. Numaraya bakarlarsa sevinirim.

  • Merhaba. Tesla Türkiye’ye sorduğum birkaç sorunun cevabını yazayım ben de.

    Araç gelip hazır olduktan sonra bilgilendiriliyoruz ve ödeme için 7 gün süremiz olduğu söylendi bana da.

    Matrix farların olacağı teyit edildi.

    Hiç konuşulmayan bir konu daha var. Merak edip sordum çünkü Tesla global hesabında bunun yeni üretimlerde standart olduğunu okumuştum;

    Direksiyon ısıtmalı gelecek araçlar :)

  • muraty2 M kullanıcısına yanıt

    Matrix farların olması mükemmel, ısıtmalı direksiyon hala birçok premium marmada opsiyonel std olmasına şaşırdım. Aracın şöyle açık seçik donanım listesi olmaması biraz garip, ama bu belirsizlik de heyecan yaratmıyor değil

  • muraty2 M kullanıcısına yanıt
    Evet evet, direksiyon ısıtma var arabada. Ben içine oturdum, eller direk ısındı. Bu arada direksiyonu aynen BMW M pakettedi direksiyon gibi, etli ☺️ onu da sevdim. Ama far konusunu bilmiyordum. O da güzelmiş. Teşekkürler
  • muraty2 M kullanıcısına yanıt
    Bilgiler doğruysa çok iyi haber.
  • Ben henüz sipariş vermedim, zdeğerlendiriyorum henüz, ve zaten geç gelirse daha iyi benim için TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 

    Şöyle de bir şey var, gümüş rengi beğensem de beyaz ile farkı vergiler yüzünden 51 bin küsür değil 95500 lira farkediyor!

    Bir renk için bu kadar fark oldukça anormal.

    Üstelik yurtdışında ikinci el fiyatına çok da etkisi yokmuş, burada nasıl olur bilinmez.


    Aynı şekilde beyaz içi beğendim ama fark vergilerle 36600 lira :)


    Estetik tercihleri inanılmaz pahalıya gelebiliyor, kafa karıştırıcı

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.