Şimdi Ara

Testere 10 / Saw X - Sohbet Muhabbet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Evet sarışın öyle diyor ama gerekçesi ne ? Yani ne olacak ? Elini kırıp düşünce diğer elinden alet fırlayacak mı ? Böyle mi düşünmemizi istemişler ? Tamamen zaman doldurmak için konmuş bir sahne. Ki zaten tuzak bana göre çok berbat. %100 amanda'nın işidir.   Müptezeller bu seride kayrılıyor hocam. Amanda tek başına bunun kanıtı. Bu tarz durumlarda bir insanın başkasına zarar vermesi kendisine zarar vermesinden daha kolay. Zaten diğer filmlerde bunu görüyoruz. Ama john reyizin tuzaklarında herkes 2. şansı hak ediyor. Kesin ölüm diye bir şey yok. Fakat amanda'nın tuzağında başkasının bağırsağının içine anahtar koymak nedir ? Bu filmin finalinde de erkek karakter ölüyor. Niye ? Seni öldürecek dedikleri için mi ? Tuzak tamamen John reyize ters. John reyize göre o psiko kadın bile yaşamayı hak ediyor ama adam öldürterek yapıyorlar bunu.




  • senaryo güzeldi ama tuzakları beğenemdim pek

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    özellikle sondaki tuzak çok basit kaldı odaya gaz dolması yerine başka birşey olabilirdi neyse 11 de gelsin yine izleriz
  • Vasat bir film. Puanım 6 ve serinin iyi ekmeğini yediler. Yeter.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

    Doğru. Zaten son 2 tuzak da vasattı bence.

    Bence Saw 6'dan sonra seri kalite olarak kendini bozdu. 7 benim için tam bir kırılma noktasıydı bu ne la demiştim. O güzel Testere'ler geçmişte kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümidinizi kesmeyin gençler. harika bir filmdi yinede, Kramer ve Amanda'yı görmek için 13 yıl sonra sinemalara koştuk hepimiz, hayal kırıklıklarımızı 11.filme saklayalım, Hoffman üzerinden dönecek bir hikaye daha görebiliriz umarım, 7'nin sonunda, Hoffman'a ne oldu gibi, Adam ile ilgili çok teoriler var.

  • Beğenmedim. 5/10


    Ters köşe yapmak için çok zorlamışlar. DK 20den sonra belli oluyor herşey.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sadece carlosun oraya dahil olması süpriz oldu. Ama ölmeyeceğini de biliyorsun işte.
  • Daha iyi ters köşeler görmüştük testere filminde, ters köşeye konu olan son iki tuzağı daha iyi yapsalarmış çok iyi olurmuş. odaya gaz ve pedal çekip birbirlerini boğma olayı basitleştirdi.


  • John Kramer'ın mentalitesi kökten saçma. Herkes ikinci bir şansı hak etmez. Biri benim çocuğumu öldürse ikinci şansı hak edebilir mi? S.karım öyle işe John.

    Diğerlerine bacak kesmeli, beyin fingirdeştirmeli oyunlar yapıyorsun, müptezele el-bacak kırmaca oyunu yapıyorsun, oh ne alâ memleket! Bu mu ikinci şans anlayışın!? O kızda işin içinde bir parça, sen ölsen umurunda olacak mıydı? Paraları cukkalayıp diğer kurbana rollenecekti. Niye onu kayırıyorsun? Senin kendi düşüncene adaletin yok baba, bırak bu işleri.

    Ayrıca yine John'un anlayışına tamamen zıt bir film sonu.

    Bitirin gitsin bu seriyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 17 Kasım 2023; 11:48:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklı olabilirsin, ama geçmiş filmlere baktığımızda herkes Kramer'i bir anti kahraman diye konumlandırıyor, şahsım adına serinin bitmemesi daha iyi olur. Mark Hoffman üzerinden hikayeler devam edebilir. Adam ve Gordon'la alakalı yeni şeyler görebiliriz.

  • Serinin eski tadı yok.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Cecilia kaşarı sağlam gacı ama ölseydi iyiydi.  John'u tekrar görüp malum müziği duymak eh işte dedirtdi. John'nun fazla göz önünde olup kurbanların başına dikilip kuralları anlatması büyüyü bozuyor. Credit'den sonraki sahneye bakarsak 11.film de gelecek. Şu seriye film çekmeyin artık tamam seriyi seviyoruz da her seferinde dandik film izlettirmenin anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.