Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt Türkçe İmza Kampanyası (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
3
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • attığım gün cevap geldi, ve güzel bir cevap geldi Seviyorum bu firmayı hemen geri dönüş yapıyorlar.

     The Witcher 3: Wild Hunt Türkçe İmza Kampanyası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xpress_

    attığım gün cevap geldi, ve güzel bir cevap geldi Seviyorum bu firmayı hemen geri dönüş yapıyorlar.

     The Witcher 3: Wild Hunt Türkçe İmza Kampanyası

    Aslında derdimizi İngilizce olarak çok iyi bir şekilde anlatabilsek adamlarda büyük ihtimalle anlayacaktır. Attığımız maillerde Türklerin Witcher'ı sevdiğini Türkçe çıkmasını istediğini, bunun gibi basit cümlelerden oluşan metinleri yolladık. Ve bu basit maillere bile geri döndüler. Yazının profesyonel olarak hazırlanması lazım. Mesut Çevik'de demişti ve bu lafına da katılıyorum. "Derdinizi iyi bir şekilde anlatabilirseniz her zaman destek bulursunuz."




  • TxsMelih kullanıcısına yanıt
    o zaman aramızda mutlaka iyi ingilizce bilen biriler ivar yani, profesyonel bir mail hazırlarsa gerçekten güzel olur.Yok mu bunu yapabilecek biri
  • oyunu geç keşfettiğim için biraz kendime kızsam da the witcher 2 beni çok etkiledi. özellikle WoW u bıraktıktan sonra yaşadığım boşluğu doldurmayı başardı. 2. oyunu bitirdim şimdi de birinciye başlamayı düşünüyorum. oyun dilinin türkçe olması için bende imza attım. özellikle FM Türkçe olduktan sonra orjinal oyun almış biri olarak eğer Witcher 3 Türkçe olursa eminim ki benim gibi düşünen birçok oyuncu orjinal almayı düşünür.

    p.s : bu arada The Witcher 2 yi türkçe altyazı ile bizlere sunan ekibe çok teşekkür ediyorum.
  • Üniversite öğrencisi olduğum için orjinal oyunlara para ayırabiliyorum. Bu da Türkçe dil seçeneğiyle çıkarsa kesinlikle alacağım, ikinci oyununu aldığım gibi.
  • İmza kampanyasında hedef olmicak gibi başka firma olsa umutlanmazdım ama bu firma işin içinde olunca insan umutlanıyor.. İmza kampanyasını duyduğumda para biriktirmeye başlamıştım ön siparişle alırım diye. Umarım oyun Türkçe altyazı desteğiyle çıkar bizde güzel bir Rpg oyunu oynarız.
  • 10000 aşırı fazla zaten,bence tr dil seçeneği yapılacak kadar istek var bence
  • Uzun süredir konudan ses çıkmıyor. Olumlu yada olumsuz bir cevap alabildiniz mi firmadan büyük bir heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
  • Varya bu azimle biz kaç oyunu Türkçe çıkarırız yeminle :D
  • Hocam zor gibi . Mesela Witcher 2 ülkemizde kaç tane sattı ? Şahsen ben indirime girdiğinde iki tane almıştım (gog.com ve steam de..). İnşallah Türkçe gelir de oyundan tam anlamda zevk alırız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2293 olmuş.
  • Firma ile sürekli bir temas halindeyim. Arayı soğutmamaya çalışıyorum. The Witcher 2 Türkçe yerelleştirmesinde birlikte çalıştığımız yerelleştirme bölümünden arkadaşlar artık oyun yapımcısı pozisyonunda çalışıyorlar. Bu da Türkçe olasılığını artıran bir unsur. Mikolaj oyunun hangi dillere çevrileceğinin hala konuşulmakta olan bir konu olduğunu, henüz bu konuda karar verilmediğini söyledi. Olumlu bir karar verilirse temasa geçeceğini söyledi. Elbette kendisine imza kampanyamızdan bahsetmedim. Açık konuşmak gerekirse Türkiye'deki bütün büyük oyun sitelerinde haberi geçen bir kampanya yaptık, ancak daha insanları 10.000 imza atmayı ikna edemedik. Halbuki insanlardan tek beklediğimiz siteye girip bir adını soyadını ve eposta adresini yazmalarıydı. Hadi orjinal oynayan azdı, kopyasını indirip oynayan da mı o kadar az? 2.000 imzayı zor toplayınca şöyle düşünmedim de değil: acaba bu oyun Türkiye'de kaç adet sattı, 1000 mi 500 mü? Türkçe çalışmamız belki de satışlara hiç yansımadı. Bilemiyorum. Geçen gün yapılan bir açıklamayla şu ana dek ilk iki oyundan dünyada toplamda 6.000.000 adet sattığı bildirildi. Bizde bir oyun 10.000 satınca büyük başarı kabul ediliyor. Varın gerisini siz düşünün.




  • Gokyabgu kullanıcısına yanıt
    Hocam, size herhangi bir bilgi vermeden imza oluşturup bir de logo ekleyip imzamda paylaşıyorum. Kampanyanın görmeyenlere de ulaşması için çabalıyorum umarım o imza sayılarını daha da arttırıcağız.

    Ek: Ayrıca BSC ekibiyle konuşup imza kampanyası konulu başlığı güncellemelerini rica etseniz nasıl olur? Tabi sadece bir öneri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 9 Kasım 2013; 16:02:30 >
  • the witcher 2 assassins of kings enhanced edition Türkçe dil desteği ile çıktığı için fiyatına hiç bakmadan aral ın sitesinden ön sipariş ile satın almıştım.Eğer bu oyunda Türkçe dil desteği ile çıkarsa fiyatına bakmadan alırım.İmza mı attım.İnşallah olumlu gelişmeler olur.Konuyu takipteyim
  • The witcher 2 efsane oyundu. Resmi türkçe yaması çıktığında çok sevinmiştim. İmza kampanyasına ilginin az olması gerçekten üzücü. Aslında büyük oyun sitelerinin konuyu sabit başlık olarak vermeleri daha iyi olurdu. Daha çok insan haberdar olurdu konudan. Böyle unutuldu gitti.
  • Destek destek destek verin arkadaşlarrrrrr.
  • Bende imzamı verdim hocam. Witcher 2'yi sırf Türkçe diye satın almıştım 2-3 hafta önce. Oyun çok iyi . Umarım 3.oyunda Türkçe çıkarda rahat bir şekilde oynarız. Eğer Türkçe çıkarsa satın almayı planlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: **Nicolae**

    Bende imzamı verdim hocam. Witcher 2'yi sırf Türkçe diye satın almıştım 2-3 hafta önce. Oyun çok iyi . Umarım 3.oyunda Türkçe çıkarda rahat bir şekilde oynarız. Eğer Türkçe çıkarsa satın almayı planlıyorum.

    Türkçe'ye çevirmelerinin sayesinde en az 30-40 arkadaşım orjinal aldı bu oyunu, çok faydası var.
  • 3 günde 2000 olmuştu imza sayısı ama 13 Eylülden beri 2300e anca ulaşmış, 2 ayda 300 kişi. Türkçe oynamak isteyen oyuncu sayısı o kadar da yüksek değilmiş anlaşılan...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.