Şimdi Ara

THH başvuru yardımı, satışından kaçınılan üründe fatura tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    MediaMarkt'tan şu ana kadar iki defa alışveriş girişimim oldu, ikisini de iptal ettiler, sinirim bozuldu, bari ikincisinde tüketici hakem heyetine başvurayım dedim. Bana gelen sipariş bilgileri mailinden kopyala yapıştırla firma ünvanı, mersis vs. bilgileri doldurdum, şikayet konusu olarak "6502 sayılı kanunda yer alan diğer talepler" seçeneğiyle aynı model ürün stoklarında olmasına rağmen tedarik edilemiyor bahanesiyle sipariş iptali gerçekleştirdiklerini vs. yazdım, yalnız gerekli alanlardan ikisi fatura numarası ve fatura tarihi. Fatura kesilip kesilmediğinden bile emin değilim, e-fatura falan yollamadılar bu adamlar. Ne yapmam gerekiyor, bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _memet -- 30 Nisan 2020; 23:40:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba

    ben de benzer bir süreçteyim şu an, sipariş alındı maili ve oyalayan müşteri hizmetleri dışında birşey yok elimde. sonucunu ben de merak ediyorum bu işin.

    umarım sorununuz çözülür.
  • Fatura tarihi zorunlu bir unsur değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manowar90 kullanıcısına yanıt
    forumdan biri satın aldığına dair mail ve dokümanları yükleyerek başvurduğunu söylüyor, başvurusu onaylanmış. müşteri hizmetleriyle ne konuştuğumu da biliyorum, kayda alınan görüşmeleri tarih ve saatiyle incelenmek üzere bildireceğim, bakalım ne olacak.

    bazı hakem heyetleri satıcı cevap vermese bile tüketici aleyhine karar verebiliyor, yani thh'nin müthiş çalıştığı söylenemez, ama bir deneyeceğim şansımı bakalım.
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.