Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.775
Cevap
418
Favori
3.764.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni gelen 1.4 T&F paket için bugün anlaştım,kısmetse çrş-prş gibi aracı teslim alacağım.

    Track&Field,Derin siyah,TT Kahverengi Isıtmalı Vienna deri döşeme spor koltuk, RCD 510 CD-MP3 6.5" inc TFT Dokunmatik ekran , Krom paket (Tavan çıtaları krom yapmamışlar), Park asistanı, Işık ve görüş paketi :Coming home-Leaving home, 17 " LA -235/55/R17 jantlar.

    Bu arada,Bayiden aldığım bilgiye göre T&F ler Ruhsata arazi aracı olarak işlenip,her yıl muayenesi varmış,S&S ve F&F ler otomobil olarak 3+2+diye gidiyormuş
  • Hayırlı olsun. Benim araç da Pazar gecesi geliyor. Plaka vs Çarşambayı bulacak muhtemelen.
    Bu muayene olayı canımı sıkmıştı ama artık bu kadarı da olsun diyorum.
    Araçlarımız da birebir aynı. Ben katalodan ve internetteki fotolardan beğendim. Gerçek görünümü nasıl? Merak içindeyim aslında.
  • hem gümüş ,hem siyah vardı ikisinide inceledim ve kesinlikle siyah dedim...gümüşede aynı kahverengi deri koymuşlar beğenmedim,siyahta çok daha şık duruyor.Sizinki de hayırlı olsun.
  • Çok teşekkürler. Kazasız belasız günlerde inşallah.
  • 1,4 f&f +panoramik için anahtar teslim ne fi yat veriyorlar? f&f de deri döşeme opsiyon alınabiliyormu?(kaç tl)
  • Hayırlı olsun
  • Merhaba, benim araç ta bugün geldi. Bu 6.5" ekranda dvd oynatılabilyor mu? ipod falan bağlayıp veya navigasyon eklenebiliyor mu?
  • sayın vds,
    1.4 F&F için rakam 34500 euro felan (cam tavan+metalik boya farkı+bandrol tescil masrf),pazarlık payı size kalmış,%1-2-3 verebiliyorlar...Deri koltuk yok ,sonradan ekletilebiliyormu sormanız lazım.
  • 1.89 Kurdan faydalanacak arkadaşlar adına çok sevindim, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. VW Tiguan gerçekten güzel bir araç ve detaylar zevke ve bütçeye kalmış, güle güle kullanın.
  • Bilgi olması için:
    İlk zamanlarda ki yakıt sarfiyatı km ilerledikçe daha ekonomik oluyor arkadaşlar. 2200 Km ye geldi aracım ve başlangıç sarfiyatına göre daha ekonomik şu anda. 3-4 bin den sonra biraz daha iyi olacak sanırım.Şu anda km'de 10.2 lt yakıyor şehir içinde.

    Bir de aracını yeni alan arkadaşlar lastik havalarına baktırsınlar, bayide genelde fazla basılıyor ve sert geliyor araç. Lastik basınçlarının 33-34 psi olması uygundur. Depo kapaklarında da bu bilgi veriliyor zaten.
  • istanbulda birkaç bayiye panoromik tavanlı tiguan sordum "cok ender geliyor kolay kolay bulamazsın" dediler ya arkadaşlar siz nerde bulupta aldınız bayı adı versenizde bende gidip bir konuşsam ikinçi bir sorum RCD510 un maliyeti nedir kaç liraya takıyorlar
  • leventte ki bayii ye sordunuz mu? Gelecek var diyordu...RCD 510 vergiler hariç 300 Euro...+%18 ötv + %18kdv ekleyin.. yani 417 Euro falan...
  • sizin mesajınızdan sonra levent bayiye tel ettim ama adamlar tel pek ilgilenmediler başları yoğun herhalde bu arada opsiyon fiyatlarını öğrendim
    RCD 510 sizin dediğiniz gibi vergiler hariç 300 euro,vienna deri döşeme: 1850 euro, panoramik cam:963 euro, ışık ve görüş paketi:120 euro, park asistenı:265euro(hepsine +vergi)

    hala 1.4 motor T&f+ panoromik cam+ RCD 510+koyu gri metalik renk arıyorum.....
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Yarın yada öbür gün bende Tiguan' lanıyorum inşallah. ( T&F donanımlı paket) Benim de öğrendiğim kadarıyla, daha önce forumda da belirtildiği gibi bu paket başka ülke için hazırlanmış ama talebi karşılamak için Türkiyeye gönderilmiş. Bu donanımı elde etmek ileride çok zor gibi görünüyor. Şu hali ile F&F dan çok daha üstün. Bu nedenle Tiguan almayı düşünen arkadaşlar bu fiyatlarla bu paketi kaçırmasınlar derim. Geçen hafta Forester alan bir arakdaşım benden Tiguanın bu paketini bu fiyata aldığımı duyduktan sonra şimdi kafasını taşlara vuruyor
    Ayrıca kullanan arkadaşlara bir sorum var, park asistanı cidden işe yarıyormu???? Kullanması pratikkmi??????




  • Güzel seçim, hayırlı olsun. T&F paketini dediğiniz gibi ilerde elde etmek sıkıntılı olabilir. Gerçekten çok güzel bir paket.
    Park asistanını kullanan arkadaşım var (F&F) Cidden işe yarıyor ancak sonuçta gaz ve fren pedalını siz kullanıyorsunuz, araç sadece ölçerek direksiyonu çeviriyor kendisi, çabukluk size kalmış, pratik sonuçta. Ama örneğin yoğun bir trafik akışında siz park ederken belki de hemen kendim park edeyim dersiniz, gerek kalmaz asistana. Ama görenleri hayrete düşürdüğü bir gerçek.

    quote:

    Orjinalden alıntı: aorta

    Arkadaşlar Merhaba,

    Yarın yada öbür gün bende Tiguan' lanıyorum inşallah. ( T&F donanımlı paket) Benim de öğrendiğim kadarıyla, daha önce forumda da belirtildiği gibi bu paket başka ülke için hazırlanmış ama talebi karşılamak için Türkiyeye gönderilmiş. Bu donanımı elde etmek ileride çok zor gibi görünüyor. Şu hali ile F&F dan çok daha üstün. Bu nedenle Tiguan almayı düşünen arkadaşlar bu fiyatlarla bu paketi kaçırmasınlar derim. Geçen hafta Forester alan bir arakdaşım benden Tiguanın bu paketini bu fiyata aldığımı duyduktan sonra şimdi kafasını taşlara vuruyor
    Ayrıca kullanan arkadaşlara bir sorum var, park asistanı cidden işe yarıyormu???? Kullanması pratikkmi??????




  • T&F Tiguanımı dün teslim aldım ,25-30 km yaptım ilk etapta...Müthiş sürüş konforu ve rahatlığı var.
    Trafikte ayrıcalıklı ve güvende hissediyor insan kendini...Almayı düşünen arkadaşlara şimdiden
    gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
    ...
    Yalnız daha önce tartıştığımız muayene konusunda,araç teslim edilirken ,işte bu model ruhsatta
    arazi aracı olarak gözükür ,o nedenle her yıl muayene yaptıracaksınız bilgisi verildi,bende daha
    önce duyduğum için çok üzerinde durmadım fakat eve geldikten sonra, ruhsatı incelediğimde
    ilk muayene 2012 yılı olarak işlenmiş.Satıcılar mı yanlış biliyor,ruhsata tarih yanlış mı işlenmiş
    acaba,Bayiiyede sormak işime gelmiyor açıkcası,- aa yanlışlık olmuş getirin düzeltelim demesinler
    ruhsatın bu hali ile ceza yemem herhalde :-)




  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Teşekkürler oscarmiller.... Astramastra, sizde güle güle kullanın. Ruhsatta yanlışlık yok. Yeni alınan her araca 3 yıl muayene yok zaten. Normalde binek araçlar 3+2+2+2... diye giderken bizim T&F lar 3+1+1+1.... diye gidecek, tek sebebide off-road tuşu...... İnşallah bu tuş bizlere yüklediği bu extra yükün karşılığını verir. Ben aracı yarın alabileceğim sanıyorum ama iş icabı şehir dışına çıkmam gerekli, kullanabilmem için 3 gün daha beklemem gerekecek.......
  • Tiguan kullanıcılarına soru sormak istiyorum.

    Arka koltuk mesafesi, kaydırıldığı ve koltuk yaslandığı zaman yeterince konforlu oluyor mu? Yani normal bir araç konforu mu var yoksa rahatsız edici yanı mı var mı?
  • Bu soruya aracımı henüz almadığım için belki benim cevap vermem doğru değil ama YouTube deki özellikle Amerikadaki tanıtım flimlerini izlediğimde bu konuyu özellikle vurguluyorlar ve kendi sınıfındaki diğer araçlardan daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ama yinede kullananların tecrübesi daha güvenilir olsa gerek.......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.