Şimdi Ara

Tivibu Ev'in görüntü kalitesini Test Ettik! video ön inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
0
Favori
152.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senelerdir bu ttnet in igrenc hizmetine mahkum biri olarak (hız yerlerde sürünüyor, int. baglantısı stabil degil , her fatura ödemesinden sonra guzel turkce mizin ' faydalı kelimelerini ' kullanarak kelime dagarcıgımdaki gizli potansiyelin beni bile sasırtacak seviyede ortaya cıkmasını sağlayan bu güzide firma ) , her ne olduysa bu iptv hadisesinden sonra heralde, hakikaten hızda inanılmaz bi yükselme oldu ve son 1-2 haftadır ortalama 7 MB civarında bi hız görüyorum.

    Madem bunu saglayabilcek bi altyapınız var niye bizleri bu kadar zaman süründürdünüz. Bu arada ulkede int. hizmeti için alınan su paralar o kadar astronomik ki, niye her gelen firma bizim halkımızı bu kadar okşamaya can atar . Ama bu firmanın suçu değil , ülkenin güzelim kurumlarını bu şekilde kullanmalarına, kafalarına göre at koşturmalarına musade eden, denetlemeyen , peşkeş çekenlerin önce kulagını cınlatmak lazım ...




  • iptv uygulamasının yapıldığı pilot yerlerde internet sorunları artı. afyon un dinar ilçesinde ikamet eden biri olarak ttnet in 8mbps'e kadar olan tarifesiyle süper hızlı bağlantım var ama izmirde bu hızın yarını göremedim.
  • İ. explorer Ana sayfam tivibutr.com oldu ve değişmiyor
    Bu virüs de bu sistemin bir parçası olabilir mi?
    Tivibu yu reklamlardan biliyorum başka da bilgim yok
    Nerden bulaştı anlamadım
  • açıkçası hafta başından beri internet üstünden ps3 da oynadığım fifa 11 resmen eziyet halini aldı 8 mbit internetim var hesapta ama sadece modemin ayar sayfasında.atık iyice kabak tadı vermeye başladı alternetiflere yönelicem mecburen
  • yorumların hepsini okudum.gerçekten ilk olumlu eleştiri yapacak olan kişi benim galiba:)arkadaşlar ocak ayından bu yana tivibu kullanıyorum.full hd tvim var. hd kanallar gayet güzel ve kaliteli. 1mbit sınırsız internet kullanıyorum. tivibuyu kullanmadığı için insanlar bilmiyor olabilir ancak modem wireless vdsl2 olduğu için internet hızında düşme değil aksine artış var. görüntüde donma yaşanmıyor. hatta torrentten 15-20 filmi aynı anda indirirken dahi herhangi bir etkisi olmuyor. sadece bazen teknik aksaklıklar yaşanıyor o da zamanla giderilecektir. bu arada internet paketiniz veya hızınız ne olursa olsun farketmiyor kota aşım derdi gibi bir dert yok. çünkü modem interneti ve tv yayınını ayırıyor. modem diğer yandan canlı yayını dondurup tekrar kaldığın yerden başlama, kaçırdığın bir diziyi izleme, seç izle gibi özellikler gayet iyi. gelen teknik servise tvde yayınlanan bir programı harddiskime kaydedebilir miyim diye sordum. o da şu an yazılım bunun için yeni ancak yakında yazılım güncelleştirmesi olacak o zaman bu mümkün olacak dedi. bu da çok mantıklı çünkü aletin üzerinde 2 adet usb girişi var. cihazın diğer artılarından biri ise internetteki uygulamalara girebilmeniz. flickr, facebook, finans, haber, hava durumu v.b.menülere erişim gayet iyi. kumandayı tvniz ile entegre edip tek kumanda ile hem tvyi hem aleti çalıştırabiliyorsunuz. ancak bu konuda tek eksik kumanda ile sadece tvyi açıp kapatıyorsunuz. benim lcd lg scarlet (42lg6000). belki diğer tvlerde tv kumandasının yaptığı işleri yapar. Kısaca bazı aksaklıklara rağmen bence geleceğin teknolojisi. umarım ileride lig tv gibi kanallar ttnet ile anlaşma yaparlar da maçları da bu platformda izleriz. çanak anten derdinden kurtulduğuma çok seviniyorum. giderilebilecek ufak tefek eksikliklerine rağmen ben tavsiye ederim.




  • Bu tv kanalları stream edilerek geliyor. Uydudan ttnete geliyor orda bilgisayarlarda işleniyor daha sonra size geliyor. Kalite %50 düşüyor.
    Direk kendi uydunuzla Türksattan veya herhangi bir uydudan izleyeceğiniz kanallar gibi saf sd veya hd kanal izleyemezsiniz bunu unutun. Dünya para verip aldığınız hd tvlerde stream yayın izlemek mantıksız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Bu tv kanalları stream edilerek geliyor. Uydudan ttnete geliyor orda bilgisayarlarda işleniyor daha sonra size geliyor. Kalite %50 düşüyor.
    Direk kendi uydunuzla Türksattan veya herhangi bir uydudan izleyeceğiniz kanallar gibi saf sd veya hd kanal izleyemezsiniz bunu unutun. Dünya para verip aldığınız hd tvlerde stream yayın izlemek mantıksız


    Gecikme ne kadar acaba uydudan fazla o zaman ?
  • Bütün yorumları okudum ve mesut ağanın 1080p videoları takılmadan izleme geyiğiyle ilgili şunu söyleyeceğim:
    Youtube yada diğer video sitelerindeki 1080p olarak geçen videolar aslında mp4 formatında sıkışmış haldedir.yoksa orjinal formatıyla izleyebilmek zaten ttnet in sağladığı hızla mümkün değildir. Bunun dışında yanlılıktan bahsederken biraz daha hassas olmakta fayda var ki, nitekim 8mbit netlimitsizden dolayı interneti aylarca göçen bir ülkenin bağlantısı yeni yeni düzelirken, ne amaçla 16mbit vererek tekrar felç ettikleri belirsiz olan bi servis sağlayıcısından bahsediyoruz.
    özetle 2011 izmirinde 3haftadır google a tracert attığımda 2ağ maskesinden cevap veremeyen bir ttnet e sahibiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceqn -- 1 Nisan 2011; 13:25:01 >
  • 8mbit ADSL ile youtube'dan 1080p videoları başlangıçtan itibaren takılmadan izlediğini söyleyenler ancak kendini kandırır.

    Mevcut hattınız ile youtube'da neyi nasıl izleyebileceğinizi görmek için bakınız.http://www.youtube.com/my_speed
  • Şuna bir açıklık getirelim, ADSL ve IPTV aynı hattı kullanıyor olmalarına rağmen farklı vlan`lar üzerinden taşınır yani İnternet 8:35 Vlan 7 iken IPTV 8:55 Vlan 555 kullanır. Bu nedenle ADSL hızınız ile IPTV hızınız ayrı ayrı belirlenerek az önce belirttiğim vlan`lar üzerinden modeminize ayrı hız stb`ye ayrı hız verilir.. Bu nedenle ADSL hızınızı IPTV kullanımı etkilemez ya da tam tersi IPTV kullanımı ADSL kullanımını engellemez. Bu nedendir ki limitli aboneler de Tivibu sahibi olabilirler
  • annemlerii ikna edersen aldıracağım umarım.Gerçekten iyi imkanları var bakalım alırsak fikirlerimi yazarım
  • Benim normal tivibu üyeliğim var ama bi işe yaramıyor internet hızı öyle düşükki bırak tivibuyu netten zorla video izliyorum!

    Ttnet=sahtekarlık
  • Adam gibi internet hizmeti vermeden boylarını aşan işlere girişiyorlar..

    TTnet sözüm sana = Elinin Hamuruyla Erkek işine Karışma...
  • son durum nedir tivibu hd nin dibine vuruyormu
  • sd yayını bile her yere veremiyor..eyüp alibeyköy bolgesine tivibu ev baglatamıyor kimse...çok kötü bu durum bence...
  • NBA TV ve Discovery gelmeli mutlaka
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital34

    sd yayını bile her yere veremiyor..eyüp alibeyköy bolgesine tivibu ev baglatamıyor kimse...çok kötü bu durum bence...

    niye çok kötü bi durum acaba?

    mecbur mu herkes dandik firmanın dandik şeyini kullanmaya
  • Bugün bağlamaya gelecekler TİVİBU yu,bakalım nasıl birşeymiş.

    Beğenmezsem iade ederim taş atıp kolum yorulmaz ya nasılsa kurulum masrafı yok.
    Bu kadar tartışmaya değmeyecek bir konu bu. Beğenen alır beğenmeyen almaz.
  • DreamBox
  • benim tivibuda görüntü böyle değil. pixeller sayılıyor. görüntü, normal yayından 5 dk geriden geliyor. takılıyor, donuyor, 5 para etmiyor.

    tivibu olduğu halde yıldız.tv yi kullanıyorum. yukarıda saydığım sorunlardan hiç biri yok. üstelik yayını istediğiniz zaman getirip tekrar izleyebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.