Şimdi Ara

Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı!
    Yerli otomobil Togg T10X için geçen ay başlatılan %0 faizli 12 ay ve düşük faizli 30 ay kredi için kampanya süresi uzatıldı. Ayrıca geçen ay sadece Togg T10X v2’nin uzun menzilli versiyonunu kapsayan kredi kampanyası şimdi tüm modelleri kapsıyor.



    12 ay %0 faiz veya 30 ay %1,99 faiz



    Togg’dan yapılan açıklamaya göre Mayıs ayında T10X V2 uzun menzilin yanı sıra T10X V1 uzun menzil ve V1 standart menzil dahil olmak üzere tüm Togg versiyonları için anlaşmalı bankalarda 800 bin TL krediye 12 ay %0 faiz veya 30 ay %1,99 faiz fırsatı sunulacak. Kampanya sınırlı sayıda T10X için geçerli olacak.



    Ayrıca Bkz.Hızlı şarj elektrikli araçların bataryalarına zarar veriyor mu? İşte sonuçlar



    Kampanyadan yararlanmak için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden 7/24 sipariş verebilirsiniz. Togg T10X için artık çekiliş yapılmıyor. Dileyen müşteri anında satın alıyor ve sipariş sırasına göre teslimat takvimi belirleniyor. Satın almadan önce aracın tahmini olarak ne zaman teslim edilebileceğini görebilirsiniz.



    Güncellemeyle yeni özellikler eklendi



    Togg’a geçen ay gelen 1.4.0 güncellemesi ile pek çok yenilik eklendi. Togg T10X’in uygulamaları artık tam ekran boyutunda gösterilebiliyor. Tema rengi değiştirilebiliyor. PIN ile oturum açma seçeneğine ek olarak yüz tanıma sistemiyle oturum açma özelliği eklendi. Kullanıcılar 4 farklı profil ekleyebiliyor. Bu sayede her kullanıcı için kişiselleştirilmiş tercihler, uygulama düzen, uygulama ayarı, koltuk pozisyonu, radyo frekansı gibi tercihler hatırlanıyor. Dairesel kumandaya 6 farklı ayara hızlı erişim özelliği eklendi. Zemin görüntüleme teknolojisi sayesinde park esnasında güvenlik sağlanıyor. Klimaya planlama özelliği geldi. Ayrıca artık Trumore üzerinden aracın şarj seviyesi, lastik basıncı ve konumu gibi bilgilere ulaşılabiliyor.









  • Yanlış ve kişisel algılamayın sözüm size değil aslında, bu seviyede araç taksidi ödeyebilen ve bu enflasyon oranlarına rağmen araç alabilen insanların bu riskleri gözetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bütün marka ve ürünleri için söylediklerim. Yani ülke şartlarında nasıl alınıyor bu araçlar sorusu günlük hayatımda hep dilimde. Dolayısıyla ben bunların bu seviyede ki kullanıcılar için kayıp olduğunu düşünmüyorum. 1000.000tl'ye 35-40k faiz alınırken afiyet ile dillendiriliyor. Sizden özür diliyorum lafım size değil sizin ne koşullarda almış olduğunuzu bilmiyorum ama aslında benim gibi sıradan vatandaşların sırtından kazanılan ve dağıtılan faizler ile üzülüyor insan. Kusuruma bakmayın lütfen, serzenişim umuyorum ki rahatsızlık vermemiştir 🙏🏼 saygılar, sevgiler.

    Togg cular ağlamaya başladı derken beni kastettin galiba? Şikayet ettiğim konunun da arabayla alakası yok finansmanla alakası var. Araçtan memnunum. Ayrıca toggcular derken siyasi olarak sokmak istediğin katagoride de değilim. Bütçeme ve nakitime göre elektrikli araç aldım ve araçtan memnunum. 2 ayda faiz oranının düşürülmesine de itirazım yok. İtirazım yapılandırma şansının olmaması. Malum kişinin karsız iş yapmasıyla konunun alakası da ne anlamadım? Aracı satış fiyatını ödeyip aldık. Kar oranı içinde. Tekrar söylüyorum konu finansman da ki adaletsizlik. Togg alan biri şikayet etmiş diye mutlu olmaya devam et sen

    Mart ayında 2.99 faiz oranıyla 36 ay 750bin kredi kullanarak v1 donanım standart menzil araç aldım. Aylık ödeme 39200 tl. Şimdi bu kampanyayla aynı aracı aynı krediyle alanlar 30 ay da 35000 tl ödeyecek. 350000 lira civarı fazla ödeyecem. Niye çünkü erken aldım. Bankayı aradığımda yapılandırma yapılamadığı söylendi. Benzer durumda olanlar var mı? Bu duruma karşı yasal olarak izlenebilecek bir yol var mı? Togg şikayet olarak durumu bildirdim bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Çok ciddi sayıda insan mağdur edilmiştir bu durumla.

    Üzüldüm sizin adınıza ama anormal bir durum yok. Bugün bu kampanya olmayıp aracın fiyatına 150 bin tl zam gelse belkide sevinecektiniz. Amacınız yatırım değilse dert edecek bir durumunuz yok 1 ay önce almışssınız yani 1 aydır aracı kullanıyor ihtiyacınızı karşılıyorsunuz. Altın,borsa değilki kullandıkça fiyatı artsın.Eğer tam tersi galericiler gibi alayım hem biner hem kar ederim kafasında aldıysanız zaten iyi olmuş demek düşer

  • Mart ayında 2.99 faiz oranıyla 36 ay 750bin kredi kullanarak v1 donanım standart menzil araç aldım. Aylık ödeme 39200 tl. Şimdi bu kampanyayla aynı aracı aynı krediyle alanlar 30 ay da 35000 tl ödeyecek. 350000 lira civarı fazla ödeyecem. Niye çünkü erken aldım. Bankayı aradığımda yapılandırma yapılamadığı söylendi. Benzer durumda olanlar var mı? Bu duruma karşı yasal olarak izlenebilecek bir yol var mı? Togg şikayet olarak durumu bildirdim bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Çok ciddi sayıda insan mağdur edilmiştir bu durumla.

  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Yanlış ve kişisel algılamayın sözüm size değil aslında, bu seviyede araç taksidi ödeyebilen ve bu enflasyon oranlarına rağmen araç alabilen insanların bu riskleri gözetmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bütün marka ve ürünleri için söylediklerim. Yani ülke şartlarında nasıl alınıyor bu araçlar sorusu günlük hayatımda hep dilimde. Dolayısıyla ben bunların bu seviyede ki kullanıcılar için kayıp olduğunu düşünmüyorum. 1000.000tl'ye 35-40k faiz alınırken afiyet ile dillendiriliyor. Sizden özür diliyorum lafım size değil sizin ne koşullarda almış olduğunuzu bilmiyorum ama aslında benim gibi sıradan vatandaşların sırtından kazanılan ve dağıtılan faizler ile üzülüyor insan. Kusuruma bakmayın lütfen, serzenişim umuyorum ki rahatsızlık vermemiştir 🙏🏼 saygılar, sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonatTürkoğlu QUHSD -- 2 Mayıs 2024; 14:20:55 >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    yapacak birşey yok, aynı durum farklı markalarda nakit alımlarda da oldu. 1.500.000 TL ye aldığım araç 2 ay sonra 1.300.000 TL ye düştü.
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt
    cevap basit, her ay düzenli olarak maaşının %10 nu ile hisse senedi alıyorsun. 10-15 yıl sonra istediğin araç senin.
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Fazla eforlu bir yöntem zaman bakımından ancak doğru. Bizim ülkede bu kadar yıl beklemeden patates alınıyor gündelik
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun
  • Taksitler yüksek cazip değil. Aylık ödemeleri 20,25 bin tl yapmalılar ancak o zaman alınır. Bu şekilde işi zor
  • 36 ay %0 olmalı. okadar para ancak öyle ödenir.
  • TOGGcular ağlamaya başladı nerde görülmüş malum kişinin karsız iş yaptığı:))
  • vozy kullanıcısına yanıt

    Malum kişi kimdir? Toggla ilişkisi nedir?

  • Asgari ücretli akpli vatadanşlar sonunda ucuza yerli araç alabileceğiz diye seviniyorlardı. Taksitli hali aylık 66 bin tl hadi alın bakayım alabiliyorsanız  

  • Elma kullanıcısına yanıt

    Asgari ücretli AKP'li vatandaşın ucuza togg alabileceğine dair bir paylaşım göremedim,varsa link verir misiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Mayıs 2024; 15:12:21 >
  • Togg alacağıma Audi A8 alırım diyanet daha iyi bilir işi
  • 30 aylık taksit tutarı nedir acaba
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    fiyat sabiti yada en düşük fiyat garantili mi aldın ki şikayet ediyorsun. piyasada herşeyin fiyatı düşer yükselir. sıfır araç almışsın düşünme öyle şeyleri.
  • vozy kullanıcısına yanıt

    Togg cular ağlamaya başladı derken beni kastettin galiba? Şikayet ettiğim konunun da arabayla alakası yok finansmanla alakası var. Araçtan memnunum. Ayrıca toggcular derken siyasi olarak sokmak istediğin katagoride de değilim. Bütçeme ve nakitime göre elektrikli araç aldım ve araçtan memnunum. 2 ayda faiz oranının düşürülmesine de itirazım yok. İtirazım yapılandırma şansının olmaması. Malum kişinin karsız iş yapmasıyla konunun alakası da ne anlamadım? Aracı satış fiyatını ödeyip aldık. Kar oranı içinde. Tekrar söylüyorum konu finansman da ki adaletsizlik. Togg alan biri şikayet etmiş diye mutlu olmaya devam et sen

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    Peşin alımla bunun alakasını çözemedim. Peşin verip alana tabii ödediği ücret geri iade edilmeyecek. Benim bahsettiğim finansman faiz oranı. Faiz oranı düşürüldüğünde yapılandırma yapma imkanı tanınmalı. Taşıt kredisinde ve konut kredisinde bu olanak defalarca sağlandı diye biliyorum

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.