Şimdi Ara

Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Bunlar togga önce maket çakma yazıp sonra satılmaz alınmaz yolda kalırsınız diyen

    onlar da tutmayınca toggun bana ne faydası var diyen tayfa,çok takılma:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 5 Mayıs 2024; 17:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim konuda işe yarar ilk cevap sizinki. Sözleşme örneğini sanırım vermediler ama şuan kredi kullananlara böyle bir imkan sağlanacağı söylendiyse benim için bu çok önemli bir gelişme. Sözleşmeyi temin edip buna göre yol alayım teşekkürler

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Sana kim git benzinli araç al dedi?😄 Elektrikli araç için sabırlı olunmalı. Faizle Togg alanlar şimdi sıfır faiz mağduru oldu hem aracın değeri düştü hem kredi faizi. Fosil yakıtlı araçlar daha çok süre piyasada olacak millet 3m na tiguan alıyor sen alma😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

    Araç almak zorunda olan elektrikli almayacak benzinli almayacak at arabası mı alacak? Sıfır faiz kampanyası olunca aracın değeri niye düşüyor onu kimse anlamadı zaten. 2. el aracın değeri düşer zaten. Alırım beklemek istemeyene pahalıya satarım diye düşünerek alan olursa onlar zarar ediyor. Kullanan için 0 faizin bir kaybı yok. Fosil yakıtlı cihazlar Max 2030 da tarih olacak. 2025 den sonra tercih edilmeyecek zaten

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Herkes anladı bi sen anlamadın😂 1.9m luk araç sıfır faiz hesabıyla 1.65 lere geliyormuş kim gidip 2.eline 1.8m verecek? Seneye batarya değişince ne olur bir düşün. 3m luk teslalar 2.3m na alıcı buluyor ki mtv si 40bin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

    1.9 milyonluk donanımda aracı 1.5 milyona alan çok kişi var yılbaşından önce. Ayrıca bu 0 faiz hesabı da komik. Nakit 2 milyonu olacakta 800 bin kredi çekecek, sonra 800 bini mevduata yatırıp faizle ödeyecekte düşüğe gelecek. Seneye batarya değişince bir şey olmaz. Batarya ömrü bitince yeni batarya paketi takılır 8-9 yıl daha kullanılır. Sonuçta güncellenen, C-suv, elektrikli araba. Alıncak en iyi bileşim

  • werneke W kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Bir kaç şeyi açıklığa kavuşturalım bir şeyi geçiştirmiyorum, firmanın yaptığı yerli tatilcilere hakaret sayılır aslında, buna devletin cezası dışında insanlarında tepki koyması lazım ama nerde o günler. bizim insanımız maalesef prensipsiz hareket etme hastalığında, böyle bir durumda küfür edip 4-5 ay sonra unutabiliyor ve siz uyarınca da aman sen mi kurtaracaksın diye birde kötüleniyorsunuz :)) Neyse mevzu bu değil


    Yerli malı kötüleme bu değil siz firmanın aymazlığını kötülemeyi aynı kefeye koyarak yanlış yapıyorsunuz.


    Açıkçası 10 küsur sene önce her şey dahil tatili bırakıp eski usul eş dost gezme profiline geçtiğim için çok memnunum, tatil anlayışım çok farklı.

  • SertyAdams kullanıcısına yanıt

    Bu yorum ve bakış açısı şuna benziyor;

    Hey sayın Samsung S24 alan arkadaş seneye s 25 daha iyi özellikleri ile çıkınca bu telefona verdiğin paraya pişman olacaksın.

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Başkan marketten peynir aldığın zaman 1 hafta sonra indirime girerse, gidip ben 1 hafta önce şu fiyata aldım bana da indirim yap diyor musun ? Bir ürün almışsın, ürün sonradan indirime girmiş. Al satçı değilsen kafaya takmaman lazim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Bu kafayla yorum yapma, seni ilgilendiren bir durum yok, konuyla ilgili bilgin varsa söylersin yoksa saçma sapan benzetmelerle kafa ütüleme

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Güldürdün kardeş. Konuyla ilgili bilgim var. Söylüyorum işte. Ama sen olayı anlamıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Konuyla ilgili en ufak bilgin olsa kredi oranıyla ilgili itiraza, fiyat düşmesiyle ilgili örnek vermezsin. Neyse bilgin sende kalsın krediyi yapılandırınca haber veririm bilgini tazelersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç güzel ok ama eksilerini de belirtmek lazım:

    Kese tipi nmc batarya kullanması, şarjı sürekli 20-80% bandında tutmak lazım, ayrıca pil darbe alırsa pil değişimi 1 mil TL , kaskosuz binmeyin ve teminat kapsamını çok dikkatli inceleyiniz.


    güncel tesla model y de olan lfp bataryalı versiyonunu çıkarsalar ve ısı pompası ekleseler ve kış için ısı pompası ekleseler çok daha rekabetçi bir model olur.

    ayrıca banka kredi kampanyası ok ama vergi konusunda da iyileştirmeler yapmak lazım, çift motorlu versiyonu alsam 4 katı mtv veriyorum.

    kullanımın yaygınlaşması için site ve uygun aptmalrda şarj sahipliği ve kurulum konularını da çözüme kavuşturmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 6 Mayıs 2024; 11:39:57 >
  • Çin vatandaşına 10300$'a suv satarken biz de bir ömür bir araba alacağız diye çalışalım. Yerli araba da beklendiği gibi ucuz olmadı.

  • en1gma kullanıcısına yanıt
    batar yakında soru neydi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında derken seneye mi mesela tarih verebilir misiniz?

    Arkadaşlardan alanlar oluyor da söyleyelim batak firmanın malını almasınlar malum elde kalır foruma konu açıp bilgilendirme yapar mısınız togg batar almayın bu firmanın çöpünü diye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Mayıs 2024; 14:41:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynen sizin zihniyetiniz batırır. Kimsiniz siz yerli olmayalım, ulusal olmayalım, zaten üreten üretmiş kullanalım tayfa mı sonra neden fakiriz diye ağlamak yok ama. Ben bir makine mühendisi adayıyım ve kendi okulum dahil Türkiyenin İTÜ,ODTÜ vb. birçok iyi üniversitesinden başarılı birçok mühendis Togg projesinde çalışıyor ve sürekli gelişimi daim kılıyor. Siz napıyorsunuz sadece negatif algı basıyorsunuz muhtemelen vasıfsızın birisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 7 Mayıs 2024; 14:0:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar foruma destek veren arkadaşlara
    Yazdıklarınızı tek okudum. Olumlu olumsuz her görüş kıymetlidir. 800 bin sıfır faiz kampanyasından yaralanip togg alma düşüncesindeyim. 632 pesinata iki paket zorunlu anladığım kadarıyla. 632+45=677 oluyor. Genel olarak düşündüğümüzde tavsiye eder misiniz? İkinci araç olarak alacağım. Günlük şehiriçi 20-25 arası kullanım olacak. Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydin33 F kullanıcısına yanıt

    Düşük menzil olanı ile pek keyif vermez. Alınacaksa full paket olanı alınmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydin33 F kullanıcısına yanıt

    kısa menzil yeterli size, şehir içinde haftada bir şarj etmeniz yeterli olucaktır.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.