Şimdi Ara

TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
26
Favori
13.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu TOGG çekilişine katılıp kurada çıkan kullanıcılar arasında bilgi alışveri olması açısından açıyorum. Asil yada yedek farketmeksizin konuya katkı sağlayıp birbirimizin kaçırdığı şeyler hakkında bilgilendirme ve fikir alışverşi yapmak adına çok faydalı olacaktır.

    AVM de aracı incelediğim mesajhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155518565


    Konuyu öne çıkarıp daha fazla kişiye ulaşmak için oy kullanırsanız çabuk büyürüz diye düşünüyorum.

    İlk taşı ben atmış olayım.

    T10X V1 Standart Menzil + Anadolu Kırmızı + Lansman Paketi + Panaromik Cam Tavan seçeneği ile siparişimi verdim. 2819. Sırada asil olarak almaya hak kazandım.

    TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbalturk -- 7 Nisan 2023; 17:44:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Arkadaşlar ben bugün bursa marka avm ye gidip aracı güzelce inceledim. Video çektirmediler ama bol bol resim çektim. aracın her şeyine baktım.


    +Aracın dışardan duruşu, heybeti tasarımı cidden mükemmel.

    +arka stop ve bagaj kapağı tasarımı çooook iyi duruyor.

    +bagaj hacmi bence gayet yeterli

    +arka koltuklarda sanki bi tık rahatsız ama yaşam alanı oldukça geniş ki gördüğüm bi çok arabadan daha geniş bir alan sunuyor.

    +ön konsola diyecek hiç birşey yok zaten mükemmel olmuş.

    +ekranlar, çözünürlükler, dokunmatik hissiyatı falan cidden iyi

    +konsolun malzemesi gayet kaliteli duruyor premium bir hava var özellikle havalandırma ızgaralarının altında bulunan şerit olayı bambaşka boyuta taşımış.

    +vites konsolu ve kol dayama kısmı çok rahat ve ergonomik. güzel bir tasarım olmuş. soğutmalı torpidoda cabası.

    +cam tavan içeriye ve araca bambaşka bir his katmış.

    +araç dışardan, ön kaput ve arka cepheden bakıldığında çok premium bir araç hissi veriyor aynı şekilde ön kotuğa oturan biri o hissi fazlasıyla alıyor ama arka koltuklar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazıkki.


    -kapılarda vakum yok, bi aramadım değil. tok kapanıyor teneke gibi değil ama vakum istermiş yani

    -arka kapı döşemeleri sert plastikten ve birleşim yerleri biraz fazla açık kalmış gibi. arka kapılarda bir ucuzluk hissi aldım.

    -önce kaput bagajı yok. aracın tüm elektrik aksamı oraya sıkıştırılmış. üzeride bir plakayla kapatılmış. kaput sadece bir kapaktan ibaret açınca altında ayrı bir plaka çıkıyor ve siz açamıyorsunuz. sadece silecek suyu koyuyorsunuz. altı servis müdahale yeri

    -incelediğim araç beyaz döşemeydi. ön koltuk ve koltuk bakalitleri artık beyaz değildi ama :D çok çabuk rengarek olmuş. milletin kıyafetlerinin boyası izi çıkmış hep. ve kirli gözüküyor. temizlikte çok uğraştıracak gibi haberiniz olsun. koltuk sanki 10 yaşında aracın koltuğu gibi duruyordu kirden.

    -direksiyon cidden olmamış :D o konsola o araca yakışmamış. görevliye söylediğimde hemen herkes aynı şeyi söylüyor geri bildirim yapın muhakkak düzeltilmeyecek şeyler değil dedi.

    -aracın içinden hem evde hemde wallbox da şarj etmek için kablo çıkıyor. orda sadece wallbox kablosu mevcuttu ama görevli ev tipi aksesuarın verileceğini söyledi. buraya tam koymamışlar. AMA görevli arkadaş o çıkan kabloyu direk evde bir pirize bağlarsanız aracı şarj etmez. onun için ayrı hat çektirmeniz gerekiyor dedi. ısrar ettim nasıl yani ben direk pirize takıp şarj edemeyecekmiyim diye üzerine basa basa HAYIR dedi. onun için saatten geçen ayrı tek bir hat çektirmemiz lazımmış. ayrıntısını teslimatlarda anlatırlar dedi ve geçti.?????



    Aracı genel olarak değerlendirirsem kendimce,


    1. Dış Tasarım 10/10 (özellikle arka stop grubu)
    2. Ön taraf İç Tasarım 9/10 (direksiyondan kırdım)
    3. Arka taraf İç Tasarım 5/10 (kapı döşemeleri ve koltuk konforu olarak değerlendiriyorum)
    4. İç tasarım Malzeme Kalitesi 8/10 (ön koltuk cidden çok yıpranmış ve kirli gözüküyordu ve arka kapı döşemeleri çok ucuz duruyor)
    5. Genel İşçilik 8/10 (ilk bakışta göze çarpan bir iki şey mevcut. taktım ama özellikle arka kapılardaki işçilik cidden bir esi yazdırıyor. belki bizim incelediğimiz araçta vardı o sıkıntı onuda bilmiyorum. Çıkınca hep birlikte göreceğiz)


    Arkadaşlar benim beklentilerimin çok üzerinde bir araç olmuş. Gönül isterdiki birde sürüş yapalım ama olsun buda yetti. ortamda dikkat çeker bir araç. benim araca genel puanım 9/10.











    Hocam ben de siyah deri seçmediğime pişmanım. Hatta Kapadokya seçmiştim, sonradan Kula olsa daha iyi olabilirmiş dedim. Bizler bu arabaları daha önce hiç canlı olarak göremediğimiz için internetten sipariş verirken ister istemez hata yapabiliyoruz. Bu saatten sonra "Allah güle güle binmeyi nasip etsin " demekten başka şansımız yok. Size ve tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olur inşallah.

  • V2 2 çekiliş kazandım. Biri 2845 galiba diğeri 3008 yakın birbirine bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu iyi olmuş. Birbirimizi takip ederiz belki.

    Standart menzil v2 ile 2121. Sıradayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun menzil full donanım 4921. sıra asil listedeyim.Gemlik mavisi içi bej.

    Alıp almama konusunda kararsızım açıkcası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun menzil 300 küsuruncu sırada çıktı. Sanırım en erken teslim alacaklardan biriyim, bugün TOGG Care’dan görüştüğüm temsilci Nisan ayı sonunda başlayacak teslimatlar dedi. Standart cümleler dışında ilk defa spesifik bir bilgi duydum, çok da güvenmiyorum açıkçası.

    Sanki planlaması daha önceden yapılması gereken bir süreçti gibime geliyor, en azından yol haritasının ne olacağını iletseler yeter, en yakın zamanda iletişime geçilecek deniyor :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • temsilci bana sallamış gibi geldi

  • alsem A kullanıcısına yanıt

    Bende kararsızım hocam 6800. küsür kırmızı V2 tam donanım. Siz neden kararsızsınız? Ben Tesla, TOGG gidip geliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Hocam en çok kafamı karıştıran bu sarj olayları,hızlı sarjın benzin motorinle aynı fiyata gelmesi,diğer ev tipi sarj olaylarının zor ve uzun olması.Uzun yolda elektrikli araçlar sıkıntılı bu sarj olaylarından.

    Ayrıca araç çok yeni ne tür problemleri olabilir bilemiyoruz.

    Tesla benimde kafamı karıştırdı fakat en uygun tesla 1.548 bin TL bu araca olmazsa olmaz bir kaç donanım ekleyince fiyat 1.800-1900 bin TL ye çıkıyor ve çok çirkin bir araç.Aynı zamanda tesla teslim tarihleri ekim-kasım gibi göstermeye başladı siparişte,o zamanda araç fiyatı çok artar kaç ay var daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 5 Nisan 2023; 5:2:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tesla çok farklı bir dünya. Parasal sıkıntım olmasa Tesla alırdım. Mesela summon özelliği togg'a zor gelir gibi ya da navigasyon destekli otopilot



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 5 Nisan 2023; 5:11:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla için teslim tarihleri kasım falan deniyor. tahminimce iki araçta teslim tarihlerine zamlanacak ama tesla 2m ye yaklaşır gibi geliyor bana. malum ötv kdv falan zam gelirse baya bi toplu gelecek. TOGG un avantajı ötv %10 olması bi nevi. ama oda seçimden sonra nolur nasıl yol alır merak konusu.

  • alsem A kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araba tecrübeleri ve genel bilgiler | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)


    Burada şarjla ilgli baya bir anlatmış arkadaş. benimde en büyük düşüncem şarj konusu. Ev için olan wallbox lar 20bin tl den başlıyor iyisi olsun desen 30-35k parada ona verecen. ama ilerde yaygınlaşır ucuzlar vs orasını bilemem tabi. ama ilk etapta benim günlük yolum 45 km ortalama. aksi acil bir durum yada tatil vs bişi olmazsa haftada 1 bilemedin 2 akşam ev elektriğine bağlı gece durur yada haftasonu bir gün ful şarjda durur eli toplayana kadar çözmüş olurum şarj durumunu böylece. ama bu durumda çok planlı olmakta gerekiyor acil bir durumda togg var ama şarjı yok dememek için.





  • Bende kirmizi uzun menzile yazildim yedek 3xxx siralardayim konuyu takip ediyorum gerekli bilgilere sahip oldugumda paylasirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 19 binlerden asil listedeyim uzun menzil en full olanı sipariş ettim. En son alacaklar arasındayım muhtemelen. Bende alıp almama konusunda kararsızım, şarj istasyonu çok yaygın değil ve çok da cazip tarafı yok elektrikli araçların. En kötü denerim bir müddet daha sonra satarım diye düşünüyorum ama bakalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim bir şey var, bu aracın kaput altını hiç göstermediler. Gidip bakan var mı acaba? Valizlik boşluk mu var motor koruma kaplı mı? Nedense çok merak ettim. İncelemelerde de kimse bakmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 binlerde asil listedeyim. Uzun menzil ve ful olan. Aralık teslimat bekliyorum. Wallbox alacağım. Wallbox olduğu sürece şarj konusunda problem olmayacaktır. Hemde ekonomik. Vestel wallbox fiyatı 17000tl gördüm. Bunları araştırmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Böyle açık açık gösteren yok evet ama twitterda togg üretim bandı videosunda çok net gözüküyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de full paket v2 uzun menzil, sıra 46xx, bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersedu E kullanıcısına yanıt

    Bu fiyata sanırım bağlantı kablosu, sigortalar vs.. eklemk lazım ve toplam 25000 TL diye düşünmek lazım diye düşünüyorum. Araçtan bildiğim kadarıyla tip2 kablo çıkıyor bir tarafı prize ve diğer tarafı araca bağlanan. Bu tip2 ler de kendi arasında ayrışıyor diye anladım okuduklarımdan. bazısı düz kablo vs kısa devre vs durumunda koruma sağlamıyor bazıları ise kablo üstünde bir modül var(ama pahalı 10-15000 arası sanırım) ve kısa devre vs.. durumunda koruma sağlıyor. Acaba arabadan hangisi çıkacak? ama her şekilde rahat kullanım için 25-30 verip wallbox kurmak gerekiyor gibi...


    TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU




  • Yedek listede olanlar ne yapmayı düşünüyor?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de ödeme durumuyla ilgili bi haber bekliyorum. Devlet bankaları hala bi açıklama yapmadı. Direk parayı isteyecekler mi sıra gelince hiç bir kolaylık kampanya uygulanacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.