Şimdi Ara

TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: volkan_gazi
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
26
Favori
13.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şarj işlemi herhangi bir aparat gerektirmeden, ara kablo ile normal ev prizi ile araba arasında gerçekleştirilebilirmi?

  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Benim başıma benzer olay geldi. Müşteri hizmetleri aradım kartımdaki artı bakiyenin hesaba iadesini istiyorum dedim hemen yaptılar hesaba geçti. Sorun olmaz yani
  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt
    Evet o şekilde oluyor zaten. Sen extra güçlü şarj istersen aparat almak zorundasın. Wallbox dedikleri dalgadan
  • mbalturk kullanıcısına yanıt
    Hocam bankanın müşteri hizmetlerini arayıpmı artı bakiyeyi hesaba geçirttin.
  • alsem A kullanıcısına yanıt

    evet hocam. bi ürün almıştım daha sonradan iade oldu ama o sırada hesap kesildi ben kapatmıştım bakiyeyi. böylece +8000 küsür oldu kartta. bende aradım vakıfbankı artı bakiyemin hesaba geçmesini istiyorum dedim hemen dediler. telefon kapandığında hesaba geçmişti para.

  • mbalturk kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyi oldu hocam,bilgi için çok teşekkürler.
  • Bende 12.486. Asil sırada V2 standart menzil gemlik cam tavan ile beklemedeyim, herkese hayırlı olsun.
  • mbalturk kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Eğer wallbox harici şarj edebiliyorsak oldukça iyi. Ben 4. katta oturduğum evden olmasada, yazın gittiğimiz yerden arada sırada da olsa, kabloyu fişe takıp aküleri doldurabiliriz belkide.


    Gerçi 20-25 metre kablo alsak dördünce kattan sarkıtıp arabayı şarj edebiliriz ama birilerini ceyran çarpması ve gazetelere haber olma riskide var. :)

  • https://www.youtube.com/watch?v=TTQRffZEHl4&feature=youtu.be

    Bu üretim videosunu gören var mı daha önce ? Benim karşıma yeni çıkıyor.
  • Şöyle bir bilgi dolanıyor.

    300.000₺’ye kadar
    24 Ay
    1,36 oran

    TOGG T10X KURADA ÇIKANLAR - ANA KONU
  • ronaldinho820 kullanıcısına yanıt

    Bende sizin sayenizde şimdi izledim.Gördüğüm kadarı ile fabrika hala tam kapasite çalışmıyor.İnşallah makina parkurları dahada geliştirilir çeşitlilik ve kapasite artar. Bu bir başlangıç olmalı. Mayıs sonrasında yönetimde olacak kim olursa olsun farklı firmalarada teşvik vererek Türk otomobil endüstrisinde yeni markaları ortaya çıkarmalıyız. Bugün yapılacak bu yatırımların meyvelerini önümüzdeki 8-10 yıllık süreçte ülkemiz toplayacak diye düşünüyorum.

  • ronaldinho820 kullanıcısına yanıt
    Oran çok ya. 24 ayda az geldi bana
  • Smart Summon özelliği açık ve geniş otoparkta araca max 6 metre uzaklıktaysanız çalışıyor, ki üretilecek Tesla'larda ultrasonik sensörler olmayacağı için yazılım güncellemesi gelene kadar summon, otomatik park gibi özellikler çalışmıyor, şu andaki durumunda düz park sensörü bile çalışmıyor denecek düzeyde.


    Navigasyon destekli otopilot da Avrupa'da kullanılamıyor, beta olarak bile.


    Tesla viral olarak reklamını çok güzel yapsa da, biraz inceleyince mevcut durumda piyasadaki araçlardan çok da farklı olmadığı anlaşılıyor. Bagaj hacmi, süspansiyon konforu, kabin sesi bunlara bir bakın Model Y özelinde.

  • Yeni video yayınlarılar TOGG resmi hesabından.4 tır araç sevkiyatı gösteriliyor videoda.Twitter'da biraz inceledim yorumlarda mesajlar gitmeye başladı teslimatlarla alakalı yazanlar var.Aramızda çok iyi sıralamada olan arkadaşlar var.Herhangi bir bildirim veya mesaj aldılarmı teslimatla alakalı?

  • ronaldinho820 kullanıcısına yanıt

    Bu değildir inşallah ne anladık ki şu anda opelde 170bin 12 ay sıfır faiz var. Togg a özel kredi dedikleri buysa tırtmış.

  • erkamacar kullanıcısına yanıt

    Bir videoda denk gelmiştim, kaput bagajı yok, araç aksamı ile dolu.

  • Arkadaşlar ben bugün bursa marka avm ye gidip aracı güzelce inceledim. Video çektirmediler ama bol bol resim çektim. aracın her şeyine baktım.


    +Aracın dışardan duruşu, heybeti tasarımı cidden mükemmel.

    +arka stop ve bagaj kapağı tasarımı çooook iyi duruyor.

    +bagaj hacmi bence gayet yeterli

    +arka koltuklarda sanki bi tık rahatsız ama yaşam alanı oldukça geniş ki gördüğüm bi çok arabadan daha geniş bir alan sunuyor.

    +ön konsola diyecek hiç birşey yok zaten mükemmel olmuş.

    +ekranlar, çözünürlükler, dokunmatik hissiyatı falan cidden iyi

    +konsolun malzemesi gayet kaliteli duruyor premium bir hava var özellikle havalandırma ızgaralarının altında bulunan şerit olayı bambaşka boyuta taşımış.

    +vites konsolu ve kol dayama kısmı çok rahat ve ergonomik. güzel bir tasarım olmuş. soğutmalı torpidoda cabası.

    +cam tavan içeriye ve araca bambaşka bir his katmış.

    +araç dışardan, ön kaput ve arka cepheden bakıldığında çok premium bir araç hissi veriyor aynı şekilde ön kotuğa oturan biri o hissi fazlasıyla alıyor ama arka koltuklar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazıkki.


    -kapılarda vakum yok, bi aramadım değil. tok kapanıyor teneke gibi değil ama vakum istermiş yani

    -arka kapı döşemeleri sert plastikten ve birleşim yerleri biraz fazla açık kalmış gibi. arka kapılarda bir ucuzluk hissi aldım.

    -önce kaput bagajı yok. aracın tüm elektrik aksamı oraya sıkıştırılmış. üzeride bir plakayla kapatılmış. kaput sadece bir kapaktan ibaret açınca altında ayrı bir plaka çıkıyor ve siz açamıyorsunuz. sadece silecek suyu koyuyorsunuz. altı servis müdahale yeri

    -incelediğim araç beyaz döşemeydi. ön koltuk ve koltuk bakalitleri artık beyaz değildi ama :D çok çabuk rengarek olmuş. milletin kıyafetlerinin boyası izi çıkmış hep. ve kirli gözüküyor. temizlikte çok uğraştıracak gibi haberiniz olsun. koltuk sanki 10 yaşında aracın koltuğu gibi duruyordu kirden.

    -direksiyon cidden olmamış :D o konsola o araca yakışmamış. görevliye söylediğimde hemen herkes aynı şeyi söylüyor geri bildirim yapın muhakkak düzeltilmeyecek şeyler değil dedi.

    -aracın içinden hem evde hemde wallbox da şarj etmek için kablo çıkıyor. orda sadece wallbox kablosu mevcuttu ama görevli ev tipi aksesuarın verileceğini söyledi. buraya tam koymamışlar. AMA görevli arkadaş o çıkan kabloyu direk evde bir pirize bağlarsanız aracı şarj etmez. onun için ayrı hat çektirmeniz gerekiyor dedi. ısrar ettim nasıl yani ben direk pirize takıp şarj edemeyecekmiyim diye üzerine basa basa HAYIR dedi. onun için saatten geçen ayrı tek bir hat çektirmemiz lazımmış. ayrıntısını teslimatlarda anlatırlar dedi ve geçti.?????



    Aracı genel olarak değerlendirirsem kendimce,


    1. Dış Tasarım 10/10 (özellikle arka stop grubu)
    2. Ön taraf İç Tasarım 9/10 (direksiyondan kırdım)
    3. Arka taraf İç Tasarım 5/10 (kapı döşemeleri ve koltuk konforu olarak değerlendiriyorum)
    4. İç tasarım Malzeme Kalitesi 8/10 (ön koltuk cidden çok yıpranmış ve kirli gözüküyordu ve arka kapı döşemeleri çok ucuz duruyor)
    5. Genel İşçilik 8/10 (ilk bakışta göze çarpan bir iki şey mevcut. taktım ama özellikle arka kapılardaki işçilik cidden bir esi yazdırıyor. belki bizim incelediğimiz araçta vardı o sıkıntı onuda bilmiyorum. Çıkınca hep birlikte göreceğiz)


    Arkadaşlar benim beklentilerimin çok üzerinde bir araç olmuş. Gönül isterdiki birde sürüş yapalım ama olsun buda yetti. ortamda dikkat çeker bir araç. benim araca genel puanım 9/10.















  • mbalturk kullanıcısına yanıt

    Cok basarili bir inceleme olmus dediklerine yuzde 100 katiliyorum direksiyon begenmedigim en olumsuz yonlerinden biri gozukuyor benim acimdan da

  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt

    Normal priz başığı olmuyormuş. Evdeki prizi değişmek gerekiyor dediler.

  • GonulADAMI G kullanıcısına yanıt
    Evdeki elektrik tesisatına veya bina tesisatına zarar verir mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.