Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.474
Cevap
116
Favori
345.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar. takımsız girilmez cidden, random gelenler çıldırtıyor cidden. biz 3 arkadaş her gün giriyoruz neredeyse. ranklarımız plat1-2. takıma gelmek isteyen varsa bekleriz.

    Steam : Mr.Cei
    Uplay : SeniorCei
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Cei

    arkadaşlar merhabalar. takımsız girilmez cidden, random gelenler çıldırtıyor cidden. biz 3 arkadaş her gün giriyoruz neredeyse. ranklarımız plat1-2. takıma gelmek isteyen varsa bekleriz.

    Steam : Mr.Cei
    Uplay : SeniorCei

    Yaşlar kaç hocam . Birde küfür ediyor musunuz bol bol ?
  • [Mb] kullanıcısına yanıt
    18-28-30. Bazen kendimi tutamıyorum valla. Misal bu gün casualda biri denk geldi, bana ingilizce öğren ben iki yıl amerika dili gördüm diyor ben daha bir şey demeden. gel de etme şimdi:))
  • Benim birader oynuyordu o oyunda seninle, ben de yanında bir şeyler yiyorum. Yalancı olmak yerine olayı tam olarak anlatayım, buradaki arkadaşlar beni tanır.

    Bizdeki eleman -ki kendisi de benim biraderin arkadaşı olur, Rus bir arkadaş- kurşun izleri olan duvarı taradı, öldün. All'dan "nice wh" falan yazdın (falan diyorum, sadece bu kısmı hatırlıyorum çünkü, yanlışım varsa düzelt ya da ekleme yap). Benim birader de sana İngilizce durumu anlattı, takım arkadaşının duvarları taradığını, ayrıca senin durduğun duvarda kurşun delikleri olduğunu, Plat II oyuncusu olarak bunu bilmen gerektiğini, ölünce hemen all'dan wh yazmanın komik olduğunu yazdı. Sen de "gold shit, are you lawyer" yazdın ben de "Aha kesin Türk" dedim :) Neyse atıştınız biraz, her oyunda oluyor öyle artık kanıksadık, sen "casual bu oyun, sanane sana ne oluyor, gold'sun konuşuyorsun" deyince benim birader zaten durumu açıkladığını, Plat II adamın her öldüğünde wh yazmasının aptallık olduğunu (yeni oyuncularda normaldir, bana da wh diyorlar, ben elimden gelenin en iyisini yaptığımı, dilerse beni şikâyet edebileceğini, wh kullanmadığımı yazıyorum) yazıyor. Sen işte yine gold'sun konuşuyorsun gibisinden rank'ten dem vurmaya çalışıyorsun. Sonra "Takım arkadaşını niye savunuyorsun, are you lawyer?" dediğin kısımdan sonra senin arkadaş iki kişiyi öldürüp "Ranked seviyesinde oynuyorum, şimdi yandınız, casual diye takmıyordum şimdi gösterecem size, adam olacaksın." diyor. Yine mantık hatası. E madem arkadaşımız yerine konuşamıyoruz, ki benim birader sadece durumu açıkladı orada, senin arkadaşın niye atlıyor?

    Sonraki el işte yandınız bittiniz diyen arkadaşa benim birader one tap atıyor :D direkt tek kurşunda Hakk'ın rahmetine kavuşuyor senin arkadaş. Benim biraderden ses yok, senin arkadaş 2 saniye sonra oyundan çıkıyor :D Öyle rank'a böyle oyun diyerek benim birader biraz kasıyor, üç kişi öldürüyor o el, o eli de alıyorlar, oyunu kazanıyorlar zaten. Sonrasında iki kuruşluk İngilizce bilgin var, onunla da yalan söylüyorsun wh diyorsun, her öldüğünde ağlama, ortalığı karıştırma diyor sana. Sen de "sanki senin İngilizcen çok iyi" diyorsun, benim birader de evet gerçekten de iyi deyip aldığı dil eğitimini söylüyor.

    Oyun bitiyor, kazanıyorlar, hem seni hem de arkadaşını ekliyor, arkadaşın kabul etmiyor sen kabul ediyorsun ama daha ılımlısın bu sefer. Casual oyun neticede, ne kadar kasıyorsun falan diyorsun. Haklısın ama işin ilginci ölünce olayı anlamayıp "wh" diyen ve wallhack olmadığını açıklamaya çabalayan benim gariban biradere de ilk saldıran sizdiniz. Benim biraderle yine argolaşırken biradere sövüp siliyorsun kendisini :D

    Ayrıca kendisi Depaul'da dil eğitimi aldı, doğrudur.

    Adam olmak önemli ama adamlık beraberinde dürüstlük, mertlik, zararına da olsa doğruyu söylemek gerektiriyor. "Ben daha bir şey demeden" deyip de bu örneği vermen, bu örneği bir de benim görmem sana üzülmeme sebep oldu. Yerinde olmak istemezdim. Dünya küçük, umarım bundan bir ders alır ve bahsettiğiniz adamlığı öğrenirsiniz.

    İyi eğlenceler.


    Ekleyeyim; birader ya da elin adamı fark etmez, ben her daim adaletli davranmaya çabalayan biriyim. Ağzınıza geleni patır patır yazacağınıza "Ha ben de wh sandım, tamam o zaman :)" deseniz zaten konu kapanacakken bir hatayı bir başka hata ile doğrulamaya, yağ gibi üste çıkmaya, hakaret etmeye çalışmak ve "senin İngilizcen sanki çok iyi" deyince eğitim durumunu açıklayan birader karşısında çaresiz kalmak, hepinizin içinden geçicem havasında olan arkadaşın round başladıktan 20 saniye sonra one tap yiyerek ölmesi ve öldükten 2 saniye sonra da oyundan kaçması kendi kendinizi aşağılamak oldu :D

    Ben de olmadı tane tane anlat discord'tan, neticede Türk ve Plat oyuncusu, velet değildir, özür dileyin birbirinizden demiştim güya. Tamam böyle manzaralarla karşılaşıyoruz, kimi zaman bir yanlış anlama uğruna insanlar hararetlenebiliyor ama bu olay olalı bilmem kaç saat olduktan sonra buraya gelip de "ben daha bir şey demeden" kısmını ekleyip yalan söylemen değil bir erkeğe, hiçbir insana yakışmıyor.

    Birisinin dil eğitimi aldığını durup dururken söylemesi bile en fazla dalkavukluk ve kendini beğenmişlik olabilecekken buna karşılık küfür etmeyi sıradan ve geçerli görmek pek de beyefendilik değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Şubat 2018; 16:36:54 >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdığın camcı pimapenci usta varsa iletişime geçelim. Çıkan sesten hepsi tuz buz olmuş.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    ooo süper:)) rank öncesi bir casual girmiştik, kurşun izlerini ben ekrandan görmedim ki ona da söyledim. oraya yavaş gelmiştim ses yapmadığımı da düşünerek söyledim. kardeşin de bayağı savundu onu, o konuşmuyor, kardeşin konuşuyor. sebebini anlamadım, casual yani altı üstü. benim düşüncem wh. ki benden sonra 3 kişi daha vurdu sanırım. sonrasında da açıkçası ben pek bir şey de demedim. arkadaşla iyi laf dalaşı yaptılar, oda beni koruyordu biraz. o iyi trolldür, çok laf atar millete. hatta sonrasında dediğin gibi ekleyince de kabul ettim ben fakat eder etmez ebenizi bilmem ne yaptık diye girdi konuya:) o edince ben de ettim yalan yok:)) süper ingilizcesinden bahsetti durdu. ne yapalım? ben az biliyorum, bildiğim kadarıyla yazıyorum, bunun sıkıntısı nedir ben onu anlamadım. ingilizce öğren gel bilmem ne diyor bana. ne diyeyim ki ben? casual oynuyorum yahu azıcık ısınmaya geldim.

    ve belirtiyorum ilk küfür eden kardeşindi bana. ben ekledim diye bana saydırdı. söyle biraderine ingilizce öğrendiyse gitsin daha faydalı yerlerde kullansın. gelip bana 2 yıl amerika ingilizcesi gördüm ben demekte nedir yahu? madem adamlığı çok iyi biliyorsun önce kardeşine öğretmeni tavsiye ediyorum.

    edit : ve evet ben biraderine değil, bana duvarından arkasından vuran arkadaşa wh. dedim ki biraderin konuşmaya başladı. ben eklediğimde ilk bana küfürü etti. diğer arkadaşla yaptığı atışmalar beni ilgilendirmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 1 Şubat 2018; 16:45:19 >




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Ya üstad burada bizbizeyiz, sen varsın, beş altı arkadaş daha var, ben varım o kadar. Zaten forumda çok canlı bir konumuz yok. Bu dünya "Ben senden zekiyim, senden daha bilgiliyim, sana laf sokarım, seni konuşturmam." ile geçmez, uyum ile hoşgörü ile anlayış ile geçer. Arada sivrilmeler, anlaşamamalar olur ama buraya gelip de "Ben daha bir şey demeden iki yıl Amerika'da dil eğitimi aldığını yazdı birisi. Gel de küfür etme :))" diyorsa bunun adı avamlıktır, eğitimsizliktir, cahilliktir, yalancılıktır, kaypaklıktır, casual oyunda yaşanan bir şeyi atlatamamaktır. Yoksa neler yaşıyoruz da buraya yansıtmıyoruz. Benim kızdığım karşılıklı küfürleşmeler, hakaret değil. Kabahatli konumdayken, söyledikleri her şey aleyhine sonuçlanıp kuyruklarını kıstırıp kaçmışlarken bir de burada yalan söylemeleri, bunu gerçek zayıflık olarak görüyorum.

    Yalan olmasın, şimdi hatırladım, benim birader (adam ünlü oldu benim birader yukarı benim birader aşağı) bir de çoban, sığır falan demişti bu arkadaşlara. Aramızdaki çoban ya da sığır arkadaşlar kusura bakmasın, kanımızda var, eyleme geçmiş cehalete karşı hoşgörülü olamıyoruz. O kısmı atlamayayım, manastırda büyüdük sanılmasın, yani küfürleşmelerin tamamı karşı taraftan başlatılsa da karşılıklı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Şubat 2018; 16:58:19 >




  • Sanırım gold shit'i hakaret olarak görmüyorsun. Ayrıca adam sana yalnızca wh olmadığını ve Plat II'nin bunu bilmesi gerektiğini söyledi, sen ise bunu diyen adamın rank'ına bakıp oradan saldırdın, demek ki benim birader Diamond olsa kuyruğunu kıstırıp "timim ibi izir dilirim" diyecektin, güç ve güçlü karşısında pısan ama kendi seviyenden daha düşük birini görünce bu gücü kullanmakta bir beis görmeyen zayıf karakterli birisi olduğunu düşünüyorum.

    İnsan beyni ve dahî hafızası hayatta kalmak üzerine, yani hep lehine çalışır. Belki sen, ruh sağlığını ve yalancılık, oyunda sürekli sözünü ettiğiniz adamlık dışında kaypaklık huylarının sana nitelendirilmesini kendine yakıştıramadığından öyle hatırlıyorsun ama sen all'dan "derdimi anlatacak kadar İngilizce biliyorum" seviyesi ile konuşup bir de are you lawyer dersen, adam da "İki kuruşluk İngilizce bilgin ile ortalığı bulandırma, her öldüğünde wh deme Plat II'sin." der. Buna cevap olarak "Sanki senin İngilizcen çok iyi" dersen de kendi eğitim seviyesini söyler. Burada ezmek yok, sen nice wh yazınca benim birader sana "Ben Amerika'da iki yıl dil eğitimi gördüm." demedi yani.

    Ekran görüntüsü almadık, çünkü buraya gelip yalan söyleyeceğini bilmiyorduk. Senin ve arkadaşlarının varlığı çok da mühim değil, ben "Sen haklısın." der konuyu kapatırım. Ama yalan söyleme, yakışmıyor.

    Eğer oyunda da sürekli sözünü ettiğiniz adamlık buysa, benim, bizim, benim sevdiğim kimsenin adamlıktan anladığı yok. Adamlık bir önceki mesajımda yazdığım gibi kaypaklık demek değil. "WH değil çünkü arkadaş duvarı tarıyor ayrıca senin duvarda kurşun delikleri var, Plat II'sin bunu bilmen gerek." diyen birine o şekilde tepki vermeyi olağan görüyorsan kusura bakma ama sadece erkek olarak doğmuşsun, adam falan değilsin.

    Edit geçmişsin, ona da yanıt vereyim. Sen eklemedin, benim birader ikinizi de ekledi. Çünkü kendinizi daha fazla aşağılayamazdınız, sizin zayıflığınız ve acizliğiniz ile alay etmek istedi (senin arkadaşın troll'lüğü gibi yani) Sen de kabul ettin. Kabul edince de içinizden geçtik, ebenizi kerktik diye cümleye başladı. Peki burada diğer arkadaşlar tarafından sevilme ve haklı bulunma gayeni bir kenara bırakırsak, sanki olay ilk patladığında arkadaş olarak ekleyip özelden konuşmuşsunuz gibi niye ilk küfrü o edince ben de ettim diyorsun? Oyun boyunca küfür eden kimdi? Siz değil miydiniz? Sen ve arkadaşın. "Ben o elemana wh dedim, kardeşin konuşmaya başladı." çok yanlış bir hareket ama ikinizin birbirinizi goygoylayıp küfür etmesi çok doğru. Sonra buraya gelip "Arkadaşım öyledir ehheh :))" demen.

    Yani ekran görüntüsü yok diye doğruları yamultuyorsun anladık da bir şekilde ekran görüntüsü olsa bu konuda bir daha seni göremeyeceğiz, bu ısrar bu yalancılık niye? Tamam sen de, "ranked gibi oynuyorum, şimdi gösterecem ananızı şey yapacam" diyip sonraki el 20 saniye içinde kafasına tek kurşun yiyip 2 saniye sonra da ses çıkartmadan oyundan çıkan yancı arkadaşın da çok adam :D

    Kendinizi aşağılıyorsunuz, haberiniz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Şubat 2018; 16:58:5 >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bu aralar nedendir bilmem, oyundan bir soğuma geldi. 3. yıl gelecek karakterler için 240k biriktirmiştim. Hepsine 60 tane alpha Pack açıp harcamak geliyor içimden. Kötü çıkarsa bırakarım, iyi çıkarsa da 1-2 maç atarım diye düşünüyorum. Bu oyuna has değil genel olarak oyunlara girmeden önce üüf şimdi reinforce yapılacak, drone atılıp izlenecek, BF1 için el başlayacak taa 1000'e kadar bekle ki bitsin; Araba yarışı oynayım diyorum abooo tam 3 tur kim aynı pisti dönecek; Fifa desen ilk devreden sıkılma geliyor. Dark souls 3 aldım bari deneyim diyorum o zorlukta kim uğraşacak... Resmen karabasan basıyor oyunların olduğu klasörü açınca.

    60 Tane Alpha Pack videosunu yakında buraya atarım oyun oynamaktan eğlenceli olur belki.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Dota 1'i bırakıp üç sene ara verme sebebim. "Amaan şimdi kim sıfırdan başlayıp creep kasıcak, item kasıcak, adam kovalayacak, büyü yapacak, base gidip hp/mp dolduracak" deyip oyunu bırakmıştım.

    Sürekli birlikte oynadığın ve sürekli tolere etmek zorunda olmadığın, seni rahatsız etmeyen arkadaş çevresi oluşturup onlarla birlikte oynarsan yeniden eski heyecanına kavuşabilirsin. Uzun süredir bu oyunu ya da genel olarak bilgisayar oyunlarını oynadıysan ondandır diye düşünüyorum.

    Ekleme: Ben de 50 pack alayım diyorum ama, Hibana ve Echo'ya skin aldım 80 bin gitti, hesapta 30 bin var. Acaba kalan 150 bini günde 2-3 saat oynama ve renown booster ile kaç günde yaparız tahminen? Bu konular tam Charles'ın konuları, böyle teknik bilgiler ondan sorulur. Kesin sayısalcıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Şubat 2018; 17:8:39 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Normal bir oyuncunun renown booster ile tahammül sınırı günde en fazla 39k'dır. Ama üst üste yapılacak cinsten faaliyet değil bunlar 150 k uzun vadede boost olmadan günde 3 saat oynama ile 1.5 aydan fazla sürer. Eğer boost varsa; terrorist hunt house mapinde arkadaşlarınızla farm yaparsanız 1.2 dakika da 260 renown geliyor. Yükleme sürelerini de hesaba katarsan, saatte 7.5k yapıyor. 3 saatte 21k. ( tahammül sınırı dediğim yer burası; eğer zombiye bağlayıp bir 3 saat daha sürekli aynı şeyleri yaparsanız 40k ya kadar kasabilirsiniz 1 günde. Ancak bu faaliyeti üst üste yapmak kesinlikle çift haneli IQ kayıplarına yol açıyor.

    Böyle yaparsanız 8 tane 1 günlük boost ile farm metodunu uygulayarak 160k yaparsınız. Gel gelelim bu teknik anlamda mümkün olsa da oyundan ve hayattan soğuttuğu için 1 ayı bulması muhtemeldir 160k olması :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 1 Şubat 2018; 17:22:8 >




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Yok, öyle kasamam zombiye bağlayamam ama bir de year pass %10 bonus var.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma da biri on yapıyorsun. Benim yalan söylediğim de yok, benim için sıradan ısınmak için girdiğim bir casual maçtı daha fazlası değil çünkü. Benim sinirlerimi bozan şeyler oldu, söyledim. Hala dediklerimin arkasındayım da. Keşke bende ss alsaydım diyordum ki sende öyle yazmışsın. Ve de belirtiyorum ki dün bizi triggerbotla tek tek indiren adam vardı ve diamond du. Ve dediğin gibi pısırıklık yapmadık. Diamond olup bizi çatır çatır hakkıyla vurana da eyvallah dedik. Uzatmanın anlamı yok, gelen arkadaşlık teklifini de küfürlesmek için değil, anlaşıp ortak yol bulmak için kabul etmiştim emin ol. Yoksa o kadar küfürü dinlemezdim. Çünkü o şekilde olup sonrasında oyun oynadığım arkadaşım da oldu. Ama ne yazık ki amaç başkaymış. Gelip burada adamlık, cahillik, yalancılık vs. ilgili sorgulama yapma hocam. Eğer isterseniz discord, ts neyse geleyim konuşalım. Ortak bir yerde buluşabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 1 Şubat 2018; 18:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu mesajın pek hoş da oyunda niye böyle değildin, onu demek istiyorum.

    Seni anlıyorum, bu ülkede nezaket eşittir zayıflık. Sen de sana mh olmadığını sebepleriyle açıklayan ve sahip olduğun seviye sebebiyle senden daha fazlasını bekleyen birine karşı dişini göstermek, geri kalmamak istedin. Bunun bir sebebi de birlikteliğinizden doğan güç, arkadaşınla aynı oyunda olmanın verdiği "Ezik durmamalıyım, güçlü olmalıyım, laf sokmalıyım, arkadaşımla latife yapıp birbirimizi güldürmeliyiz." gereksinimi. Kardeşimin de dediği gibi, "İki dakika adabınla oyun oynayıp oyundan çıkmayı bilmiyorsunuz."

    Diyelim ki bu yazışmayı hiç yapmadık, senin dediğin gibi oldu, birisi "Amerika'da iki yıl dil eğitimi aldım." dedi. Bu, sana o kişiye küfür etme hakkı tanır mı?

    Ortak bir yerde buluşmak istesen küfürleşmenin ardından açıklama şeklinde devam eden yazışmadan küfür edip karşındakini silmezdin. Oyunda bir daha karşılaşma ihtimali, forumdakinden daha düşük diye orada ağzına geleni söyleme hakkın yok. Bizim taraftan da dengiyle karşılık geldiğinden konu böylece kapanabilir. Benim karıştığım nokta zaten buraya gelip yalan söylemen.

    Neymiş, hiçbir şey dememesine rağmen durup dururken şurada şu eğitimi aldığını söyleyen birine gel de küfretmeymiş. Daha sen ne yazdığını hatırlamıyorsun ki, nasıl tartışalım seninle? Adamlıktan bahseden kimdi? Yaşın ufaksa böyle şeyler insanı büyütür ama yaşın büyük de böyle şeylerle uğraşıyorsan yüksek tansiyondan üç vakte kadar göçer gidersin.




  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Bende biriktirip alpha pack açmıştım pişmanım. Ücretsiz düşenlerden daha güzel şeyler geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Seçerek açmaya karar verdim. Tüm parayı gömeceğim böyle kozmetik eşyalara 500'de gri para var, onun da 300'üne outbreak pack alacağım.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Biz burada oyun oynuyoruz hocam, türk milletinin psikolojik güdülerini tartışmıyoruz. Bu olay kendiliğinden oluşan bir durum değil, senin kardeşin de bu olayda sütten çıkma ak kaşık değil. Ben durup dururken de sen goldsun demem, kimse demez. Uzun paragraflar yazıp bende çok şey söylemek isterdim ne yazık ki o kadar zamanım yok. Yalan söylemiyorum, ben kendi gördüğümü, yaşadığımı yazıyorum. Senin istediklerini yazmıyorum diye unutkan olmam sanırım. Dilersen daha fazla bana cahil, zayıf, adam değilsin vs. hakaretleri bir kenara bırak, biraz nefes al ve gel güzelce konuşalım. Sayfalarca yazmanın manası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz uzatmışınız arkadaşlar. Tarafsız bir gözle iki tarafın da yorumlarını okudum, iki tarafın da haksız olduğu kısımlar var ama nedense asıl sıkıntının Mr.Cei'nin arkadaşında olduğunu hissettim. Oyun içinde böyle gerilmeler olabiliyor, aslında istenmeyen şeyler adrenalinle ağızdan (elden) kaçabiliyor.

    ''Seni anlıyorum, bu ülkede nezaket eşittir zayıflık.'' Konuyla alakasız bir şekilde, bu da çok doğru bir laf bu arada. Kızlar bile efendi yerine piç adam arıyor.
  • Likeaboss1905 kullanıcısına yanıt
    İki arkadaş bir oyunda olunca yerinde duramıyor, yenerse "gg ez" den başlayıp potato aim ile sürdürüyor, yenilirse de "wh" den başlayıp artık ne açık bulursa, oyuncunun rank'ı olur, hesabın seviyesi olur, ismi olur, avatarı olur.

    Bizde şımarmak ata sporu.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak:

    Geçen oyun bana '' oyunumuzu oynayıp destek verdiğin için teşekkür ederiz ve memnuniyetimizi göstermek adına Ash'ın bir skinini hediye ediyoruz'' gibisinden bir mesaj geldi ama tam olarak içeriğini hatırlamıyorum lakin bu mesaj geldiğinde bende Ash açık değildi bugün açtım belki skin gelmiştir umuduyla fakat herhangi bir skin yoktu. Acaba o şekilde bir mesaj alan var mı Ubisoft'tan? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba çünkü 1 kere okuyup skip yapmıştım.

    Son olarak, geçen haftaya kadar sabit 60 70 fps ile oynuyordum sonra bir patch falan mı geldi anlamadım ayarları daha da düşürmeme rağmen bazen fps 30 40 sabit kalıyor.Böyle bir şey yaşayan var mı? GTX 850 12gb ram.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Şubat 2018; 20:14:26 >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.