Şimdi Ara

Toplanın beni kazıklayan internet dağıtıcısı şirketini kazıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle herkese selam,

    Son yıllarda internet dağıtıcısı şirketlerin hem fiyat hemde hizmet kalitesinden ne kadar mağdur olduğumuzu hepiniz farkındayız.
    Ben kendi kullandığım firma superonline. Yaklaşık 2 yıldır her ay 8mbps hızına sahip 50 gb akkli internete tahhütlü 60₺ ödüyerek 2 yıllık tahüttümüzü bitirdik.

    Gün geldi internet bağlatımızı yenilemeye. Her şirketi aradım konuştum kampayalara baktık en ucuzu adls yapıda 55₺ idi ve bir yığın evrak işleri ile uğraşmak zorunda kalıcaktık. Bizde bir anda karar vererek 23:00~23:30 saatleri arasında telefon üzerinden yaptığımız konuşma ardından işlemimizi yapıp bizimle konuşan nazik beyfendi başka işleme gerek olmadığını iyi günlerde kullanmamızı söyledi ve kapattık. Sadece 1 yada 2 saat internetimin kesilmesi ardından 3.30 mbps sabitlenmiş bir şekilde kullanıma devam ettim. Zaten superonline kullananlar bilirler müşteri hizmetleri en rezil ve habersiz olan kurumdur, her aradığımda telesekreter "başvuru süreciniz tamamlanana kadar faturanız yansıtılmıcaktır" diye ardından müşteri hizmetlerine bağlanarak sorunumuzu ver ayın 2 sinde bağladığımız internettin yaklaşık 1,30 aydır hala aynı hızda akk düşmeden kullanabiliyorduk ( hızı hernekadar düşük olasada).

    Bir gün faturanın normal işlemesinden ve kazıklanmadan korktuğumdan dolayı müşteri hizmetlerinş aradım ve ordaki arkadaş bize bayii den gelip bir kağıt imzalanması gerektiğini ve işlemin aktifleşmesini söyleyince ilk tepkim 2 ay oldu neden hala gelen yok isterseniz ben adresi verim bi kutu baklavayla ben gideyim dedim. Yetkili kişinin bize fatura yansıtılmıyacağını ve size verşen bayii uzak olduğunu bundan dolayı hala giden gelen olmadığını söyledi ve bayii numarasını verdi en yakın zamanda size ulaşıp işleminizi tamamlarlar dedi ve kapattık. Gün o dur ki hala ne giden ne gelen var futurda dahil.

    En azından yıllarca akk diye, abartılı fiyat diye kazık yedikten sonra 2 3 fatura ödememek çok hoş birşey. Eğer fırsat olursa superonlineden kaydınızı yenilerdeniz dokunmayın gelmelerini bekleyin ozamana kadar akk gibi takılabilirsiniz.

    Herkese iyi forumlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verdar28 -- 31 Mayıs 2016; 0:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sen bence bi git, aklını almasınlar sonra

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turksat kablo internet candır.

    2 yıl taahhüt ile 38 liraya 10 mbit internet + kablo TV
    AKK si biraz düşük (25 GB dan sonra 3 e düşüyor) ama inter hızım hep sabit kalıyor. Bir gün belirlene hızdan daha yavaş olduğunu görmedim.
  • kazıkladım sanmış
  • 1,30 ay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.