Şimdi Ara

@@@ TOPLU KLIPSCH SATIN ALMA(!) HAREKETi @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar forumda Klipsch marka hoparlörlere ilgi arttı. Ben de RB-61, RC-62 ve RW-12 kullanan biri olarak, canlı ve parlak karakteri tercih edenlerin kesinlikle Klipsch markasını dinlemeden karar vermemelerini tavsiye ediyorum.

    Şimdilik RB-61'leri front olarak bağladım ve sistemi 3+1 olarak kullanıyorum.

    Aslında front olarak RF-82 satın alacağım ama, bir kaç ay önce %15 daha ucuz olan bir şeyi, şimdi %15 daha pahalıya almak istemediğim için satın alma işini erteledim.

    Eğer siz de, "1-2 ay önce %15 ucuza satarken zarar etmiyorlarsa, şimdi de aynı fiyata satarlarsa yine zarar etmezler" diye düşünüyorsanız ve zamdan dolayı Klipsch marka bir hoparlör satın alma konusunda kararsız kaldıysanız, bu başlıkta toplanalım diyorum. Eğer 3-4 kişi bir araya gelebilirsek, sanırım pazarlık gücümüz olabilir.

    Evet, tüm "Klipschçi" adayları buraya.



    @coyote ------- RF-82 (nakit)

    wendor -------- RB-61 (KK tek çekim)

    mokur --------- RS-52 ya da RS-62 (nakit)

    family guy ----- RF-62, RC-62, RB-61, RW-12d (nakit)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 25 Haziran 2010; 15:22:02 >







  • hadi bakalım,hayırlı olsun
  • çok güzel hareketler bunlar sayın coyote

    beni ekleyebilirsiniz listeye

    ben rb61 almayı düşünüyorum.

    aslında rf62 planlıyordum ama bütçe meselesi, şimdilik ileri bir tarihe erteledim

    rf62 alınca rb61'i arkaya çekicem
  • ben böyle fiyat almıştım

    rf-62 = 680 €
    rc-62 = 360 € bunlar + kdv nakit fiyatlarıdır
    rs-42 = 370 €
    rw-12d = 598 €


    taksitli:

    rf-62 = 898 €
    rc-62 = 449 € bunlar + kdv 12 ay bütün kartlara taksitli fiyatlarıdır
    rs-42 = 450 €
    rw-12d = 784 €



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 11 Nisan 2010; 22:05:19 >
  • ben rc 64 ü 1000 tl nakit 790\10 seklınde aldım yani 1790 tl ye şimdi sordum 950 euro artı kdv dediler,rc 64 ü sattım gecenlerde ama meraktan aradım sordum saçma bir zam olmuş en son nakit 2100 tl ye bırakırız dedilerki benım aldıgım fiyattan 310 tl fazla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 11 Nisan 2010; 22:22:26 >
  • sayın biohard35

    verdiğiniz fiyatlar TL fiyatlarımıdır?

    bir de rf62 nin tek veya çift fiyatımıdır?
  • euro fiyat rf62 çift fiyat + kdvsi var ama
  • bilgi için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wendor -- 11 Nisan 2010; 22:39:10 >
  • rb-81 veya rs-62 düşünmekteyim toplu bir alım olacaksa bende dahil olmak isterim
  • sanırım benim bütcemi aşçak klipschler rf-62 rc-62 rs-42 3200 lira gibi bi rakama geliyor.
    Wharfedale 9.6 set anfi olarak pioneer vsx-919 dusunuyorum.
  • Arkadaşlar, zamdan önce, yani Aralık 2008 fiyat listesi geçerliyken, en düşük, nakit ödemede, liste fiyatı / 1,3 şeklinde fiyat almıştım. Bu da %23 indirime denk geliyor. Elbette birçok yerden fiyat aldım, diğerleri daha az indirim yaptı.

    Yurt dışı forum sitelerini dolaştım biraz, Klipsch firmasının genel bir fiyat arttırımına gittiğine dair bir bilgiye rastlamadım. Yani son zam Modern Elektronik kaynaklı gibi gözüküyor. Bu arada, Aralık 2008 fiyat listesinde çifti KDV dahil 1090 euro olan RF-82, daha önceki fiyat listesinde 980 euro civarındaymış. O zammın sebebi üretici mi yoksa yine distribütör mü bilmiyorum.

    Kimsenin başına silah dayayıp indirim yaptıracak halimiz yok. Ancak ben kendi adıma, toplu halde yapılacak bir alışverişte, Aralık 2008 listesi üzerinden %25 indirim olmadığı sürece, RF-82 almayı düşünmüyorum. Acelem yok, kampanya filan gibi bir şey yapmalarını bekleyebilirim. Elbette bu sözünü ettiğim indirim oranı nakit için geçerli. Ben nakit almayı düşünüyorum, taksitli tercih edecek arkadaşlar için de, kendi aramızda bir oran belirleriz.


    Klipsch'in sözünü ettiğim Aralık 2008 fiyat listesini BURADAN indirebilirsiz.

    Listedeki fiyatlara KDV dahil. Bu rakamlar üzerinden, hedeflediğimiz indirimi uygulayarak, aklınızdaki ürünlerin fiyatlarını bir hesaplayın bakalım. Eğer çıkan rakam bütçenize uyuyorsa, sizi de listeye ekleriz.

    @feelulive, teşekkürler. "Klipschçi" olarak yanlız kaldın biraz. Klipsch'i forumda biraz tanıtabilirsek ve Modern Elektronik'ten düzgün bir fiyat alabilirsek sanırım yoldaşların çoğalacak.

    @wendor, RF-62 için hedef fiyat 660 euro (nakit, kdv dahil). "Bana uyar" derseniz, sizi RF-62 olarak değiştiririm.

    @mokur, listeye eklendiniz. Ancak RB-81'i, RS-62'ye alternatif olarak, yani surround'a düşünüyorsanız bence tekrar düşünün. Ben RB-61'leri bile kutusundan çıkardığımda, büyüklüklerine oldukça şaşırmıştım. Zaten şu an onları front olarak kullanıyorum.

    @biohard35, sizin listedekilerin hedef fiyatı 1408 euro (nakit, kdv dahil). Ne diyorsunuz?


    Kimseye boş yere ümit vermek istemiyorum. Liste tam belli olduğunda distribütör ile irtibata geçeceğiz, ancak sonunda hiç indirim alamayabiliriz de. Ama en azından denemedik demeyiz.

    Kolay gelsin.




  • Toplu hareket hee.
  • Klipsch te zam olmamış olabilir ama Klipsch distributor alış fiyatlarını arttırmış olabilir .Olaya birde bı taraftan bakın.Bu durumda mecbur arttırmışlardır.Yada maliyetlerde bir artış olmuş olabilir.Satış fiyatlarını belirleyen bir çok etken mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hometheatre

    Klipsch te zam olmamış olabilir ama Klipsch distributor alış fiyatlarını arttırmış olabilir .Olaya birde bı taraftan bakın.Bu durumda mecbur arttırmışlardır.Yada maliyetlerde bir artış olmuş olabilir.Satış fiyatlarını belirleyen bir çok etken mevcut.


    Ben zaten forum sitelerine göz gezdirdim. Yani, distribütör maliyeti deği, son kullanıcı alış fiyatlarındaki bir artışın izlerini sürmüş oldum ama bulamadım. Dediğiniz gibi, Klipsch, distribütör fiyatlarını arttırdıysa ya da başka bir sebepten distribütör maliyetleri arttıysa da, bunun yansımalarını yurt dışı son kullanıcı fiyatlarında göremedim.

    Neyse, zaten dediğim gibi, Teklif var, ısrar yok.
  • Merhaba. Listeye ekleyin

    Ben de komple RF-62 hometheatre system satın almayı düşünüyorum. Büyük oranda film, tv, oyun için kullanacağım. Bileşenlerin fiyatı coyote nin verdiği linkte şöyle:

    RF-62 : 440x2=...880
    RC-62:440=........440
    RS-52:330x2=.....660
    RW 12 D: 760=....760
    ------------------------------------------------
    Toplam:........................2740 Euro

    Hedeflenen indirim uygulandığında 2107 euro yapıyor. Sizlere sormak istediğim bazı şeyler var:

    Rear olarak kullanılacak RS-52 ler hoparlör standına konur mu? Bipolar olması kafamı karıştırdı. Olur ise alacağım. Duvara koyma imkanım yok.
    İkincisi apartmanda kullanacağım için sub alıp almamakta karasızım. RW-12D yi almasam filmlerde, oyunlarda çok şey kaybeder miyim? Daha önce dinlemediğim RF-62 basları yeterli gelir mi?
    Son olarak bireysel komple sistem alımlarında zaten yüzde 15-20 indirim yapıyorlar diye biliyorum. Acaba sizin alacağınız fiyat daha cazip olacak mı?
    Kesin fiyat aldığınızda ben de bildiğim bayiler ile bağlantı kurarak tekrar fiyat isteyeceğim.




  • @family guy, benim bildiğim bipol, dipol türü yönlü hoparlörler sadece duvara monte edilebiliyor. Ama kesin doğrusu bilen bir arkadaş daha fazla yardımcı olabilir.

    Bas konusundaki beklentinizi bilmemekle beraber, rf-62'lerin baslarının kuvvetli olduğunu söyleyebilirim. Ancak eğer maddi olarak sıkıntı olmayacaksa ben her zaman +sub taraftarıyım. İllaki yüksek seste camı çerçeveyi indirmek için değil, kısık seste bile titreşimleri içinizde hissedebilmek için.

    %15-20 indirim konusunda haklısınız. Ancak benim linkini veerdiğim fiyat listesi üzerine %15 zam geldi. Yani eğer hedeflediğimiz fiyatları alabilirsek Güncel fiyatlara göre %15 +%25 indirim almış olacağız. Haklısınız biraz yapay bir indirim gibi olacak ama, ne yazıkki başka bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.

    Ben tam liste oluşunca distribütör ile irtibata geçelim diyorum. Şahsi olarak kimseyi tanımıyorum. Eğer sizin tanıdıklarınız varsa, elbette siz de ollardan fiyat alabilirsiniz. Bakarsınız tahminimizden de iyi bir fiyat alırsınız ve hepimiz hoparlörlerimizi oradan alırız.

    Listeye eklendiniz.




  • Tamamdır.

    Alacağınız fiyatları bekleyeceğim. Bildiğim bayi derken telefon veya adresini bildiklerimi arayacağım. Yoksa şahsen samimi olduğum satıcı yok. Fakat sonuçta benim istediğim hoparlör, satıcının istediği para. Kim olduğu hiç farkemez, yeterki en uygun fiyatı ve garantiyi versin. Hepimizin böyle düşündüğünü sanıyorum.

    RS-52 dışında diğerlerini ciddi olarak düşünüyorum. RW-12D yi alırım. Kullanamazsam da satarım. Şimdi çift eksenli RS-52 nin stand üzerinde kullanımı hakkında görüş bekliyorum.
  • Ben def tech lerin dipol surround larının duvara asılmadan kullanıldığını gördüm. Başka markaların da bu şekilde kullanılabiliyor. Bence bir sakıncası yok. illa duvara asmak gerekmiyor. Paradigm markasında da aynı şekilde ayakla kullanılan dipol modeller mevcut mesela.
  • Bu firma Promedia 2.1 satmıyordur herhalde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    Bu firma Promedia 2.1 satmıyordur herhalde?


    Bilmiyorum, ama fiyat alacağımız zaman distribütöre onu da sorarız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.