Şimdi Ara

Toshiba P50-B-10F KULLANICI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
13.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler ne yapabilirim
  • Masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafiklerden girin listeden oyunun kısa yolunu yüksek performanslı gpu yapın harici kartla çalıştırmadığından bu uyarıyı alıyorsunuz.
  • Kullanıcılar bir sıkıntı var mı bilgisayarda, eleştirileriniz neler, 3300tl çok fazla o yüzden biraz bahsederseniz sevinirim. Asus N550 daha uygun bulunabiliyor, gerçi gene pahalı :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda çok yavaş açılmaya başladı önceden 15 saniyede açılırdı bunu hızlandırmak için ssd takmaktan başka yapabileceğim birşey yok mu
  • bu bilgisayarı alalı 2 ay filan oldu ayrılmış video belleği sıfır gösteriyor amd grafik özelliklerinden geçişli grafik ayarlarından ekran kartına geçişi göstermiyor skyrim yükledim ultrada oynutabilirsiniz diye yazı çıktığı halde oyun çok kasıyor grafik işlemcisi aktif birisi bana yardımcı olabilirmi bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede bu bilgisayardan var galiba virüs bulaştı başlangıç ekranında kalıyor sade yükleniyor diyor ve mouse u oynatabiliyorum yardım edin
  • engu47 E kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda açılıyor mu bir bakın başlangıç dosyaları da zarar görmüş olabilir
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    win8 hakkında çok bişey bilmiyorum sadece mavi ekran var ve lütfen bekleyin diyor
  • işte böyle

     Toshiba P50-B-10F KULLANICI KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engu47 -- 10 Aralık 2014; 21:38:04 >
  • Önemli bilgileriniz var mıydı?Recovery yapıp sistemi ilk aldığınız güne geri çevirebilirsiniz sıkıntı ortadan kalkar eğer donanımsal bir hata yoksahttp://www.enpedi.com/2010/11/notebooklarda-recovery-kurtarma-tuslar.html burada nasıl yapacağınız yazıyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu bilgisayarda tamamen alüminyum kasa mı mevcut? Yoksa alt kapak sert plastik mi?
  • Selam arkadaşlar bende Toshiba P50 B 117 aldım. 1 hafta kadar oldu. Merak edenler için deneyimlerimi aktarayım. Ekran arkası ve klavye bölümü metal alt tarafı plastik ama kaliteli bir plastik. Kasa kalite olarak olağanüstü. Önceki bilgisayarım Asus K serisi i5 GT540M di. Onuda 3 yıl yoğun kullandım formattan başka hiçbirşey yapmadım makineye. Fanını bile temizlemedim. Pilini hiç çıkartmadım. Hanıma verdim onu makine hala canavar gibi çalışıyor ısınma mısınma yok 2,5 saat gidiyor hala pili. Toshiba'ya gelirsek makinede en öne çıkan şey ekran kalitesi ve ses. 4k olanları bilmiyorum ama bu IPS ekranlı muazzam bir ekran. Asus'un eşdeğer N550 si var onda da nazaran mat bir ekran var ama renk canlılığı toshibada daha iyi. Asus'a nazaran çok çok kaliteli bir duruşu var ve 500gr daha hafif ve çok ince, çok şık bir bilgisayar. Oyunda oynuyorum Call of duty ghost gayet iyi en yüksek ayarlarda akıyor, NFS rivals kasma yaptı ayar düşürdüm. SC2 de ultra da kasma oldu ama sürücü kaynaklı gibi çünkü dengesiz bir kasma fps 60 lardan bir anda 1-5 aralığına düştü, yazılımsal bir olay gibi. Windows 8.1 var yağ gibi akıyor. Birde alırken dikkat edin B116 da 1tb normal sata var b117 de 8 gb ssd li hybrid var. Şimdilik bu kadar sorusu olan olursa baktıkça cevaplarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torrasque -- 10 Ocak 2015; 1:05:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torrasque

    Selam arkadaşlar bende Toshiba P50 B 117 aldım. 1 hafta kadar oldu. Merak edenler için deneyimlerimi aktarayım. Ekran arkası ve klavye bölümü metal alt tarafı plastik ama kaliteli bir plastik. Kasa kalite olarak olağanüstü. Önceki bilgisayarım Asus K serisi i5 GT540M di. Onuda 3 yıl yoğun kullandım formattan başka hiçbirşey yapmadım makineye. Fanını bile temizlemedim. Pilini hiç çıkartmadım. Hanıma verdim onu makine hala canavar gibi çalışıyor ısınma mısınma yok 2,5 saat gidiyor hala pili. Toshiba'ya gelirsek makinede en öne çıkan şey ekran kalitesi ve ses. 4k olanları bilmiyorum ama bu IPS ekranlı muazzam bir ekran. Asus'un eşdeğer N550 si var onda da nazaran mat bir ekran var ama renk canlılığı toshibada daha iyi. Asus'a nazaran çok çok kaliteli bir duruşu var ve 500gr daha hafif ve çok ince, çok şık bir bilgisayar. Oyunda oynuyorum Call of duty ghost gayet iyi en yüksek ayarlarda akıyor, NFS rivals kasma yaptı ayar düşürdüm. SC2 de ultra da kasma oldu ama sürücü kaynaklı gibi çünkü dengesiz bir kasma fps 60 lardan bir anda 1-5 aralığına düştü, yazılımsal bir olay gibi. Windows 8.1 var yağ gibi akıyor. Birde alırken dikkat edin B116 da 1tb normal sata var b117 de 8 gb ssd li hybrid var. Şimdilik bu kadar sorusu olan olursa baktıkça cevaplarım.

    mrb bende bu modeli almayı düşünüyorum bir kaç sorum olucaktı

    1)ekrana hangi açıdan bakaran bak renklerde solma yani görüş kaybı oluyormu
    2) bu 8gb ssd ne işe yarıyor




  • http://www.vatanbilgisayar.com/p50-notebook-core-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-156-4gb-dvdrw-w8-notebook-bilgisayar-12787.html#genel-bakis Arkadaşlar bu modeli vatan bilgisayardan ayırt ettirdim.Telefondan sordugumda kozmetik açıdan hiç bir problemi olmdgıgı söylendi,ürün teşirde 1.5 ay durduğu ve kesinlikle problemi olmadıgı söylendi.Sizce nasıl bir ürün sıkıntı olur mu
  • Torrasque kullanıcısına yanıt
    Srgb coverage denen bir olay var photoshop ile uğraşacakları ilgilendiriyor daha çok . Yani renklerin ne kadarını gösterebildiği ile ilgili bir durum. Bu konuda bilginiz var mı? Adobe rgb coverage da önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata yeni, kutulu ve daha iyisi, daha güzeli varken...yani. P50-b-116 veya 117 olan modellere bak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acid592

    Aynı fiyata yeni, kutulu ve daha iyisi, daha güzeli varken...yani. P50-b-116 veya 117 olan modellere bak bence.

    Hocam 2800 max çıkabileceğim fiyat o yüzden o gösterdiğiniz model 3300 tl diyor nerde aynı fiyat varsa link atar mısınız?
  • Verdiğin linkteki fiyat 3444 TL, o yüzden öyle yazdım. Fiyatlar düşse ben de niyetindeyim bu P50-B'lerin.
  • acid592 A kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam o verdiğim linkteki bilgisayarın teşirini 2800 e alıcam o yüzden öyle dedim
  • İşte p50-b deki ekran oldukça farklı. Gerçi ikisi de full hd. Aslında illa full hd demiyorsanız, daha da ucuza bulunabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.